Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Jaká Emílie pořád?

Audiokniha Jaká Emílie pořád?

Délka:

58 min

Čte:

Rudolf Hrušínský

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Obchodná poľština A1 - B1

Obchodná poľština A1 - B1

Ďakujeme za váš záujem o kurz Obchodná poľština A1-B1. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu, ktorú môžete využiť v práci a pri obchodných kontaktoch so zahraničnými partnermi. Kurz je založený na kontextovom učení, to z

Obrázek podcastu Případ Aleny Struskové

Případ Aleny Struskové

Vražda kvůli uniformě SS. Když zmizí stará dáma Alena Strusková, najme pražská židovská obec detektiva, aby ji vypátral. Stopy vedou až ke konci druhé světové války. Když se ztratí svérázná stařenka Alena Strusková, narozená těsně po válce, nejprve tomu nikdo nevěnuje z

Obrázek podcastu Bůh před soudem

Bůh před soudem

V životě člověka se stále znovu objevují otázky, které se týkají absolutních hodnot: Existuje spravedlnost? Proč je na světě tolik utrpení? Jak je možné, že dobrým lidem se často nedaří a naopak lidem zlým se daří dobře? Bude svět existovat věčně? Má způsob našeho život

Obrázek podcastu S potížemi je jedna potíž

S potížemi je jedna potíž

Potíž není dávat si velké cíle Potíž je propouštět lidi, když se nedaří. Potíž není mít velké sny, ale probudit se uprostřed noci se studeným potem na zádech, když se náš sen promění v noční můru. S potížemi je potíž. Spousta lidí je nadšená, když vypráví o plánech na

Obrázek podcastu Dokonalý zločin

Dokonalý zločin

Mrtvola nalezená pod útesem. Žena s podřezanými žílami ve vaně. Muž zabitý elektrickým proudem. Série podivných sebevražd přivede vyšetřovatele Luca Callanacha a Avu Turnerovou k myšlence, že za činy se skrývá sériový vrah s mrazivou schopností zinscenovat místo neštěst

Obrázek podcastu Čtvrtý věk

Čtvrtý věk

Fascinující pohled na budoucnost člověka. Čtvrtý věk, audiokniha, která se zabývá fascinující otázkou: Jak technologický pokrok ovlivní budoucnost lidstva? Autor Byron Reese v této audioknize poodhaluje různé scénáře a předpovědi o tom, co nás čeká v době, kterou nazýv

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 18

Deník malého poseroutky 18

Pro Grega Heffleyho zatím škola nebyla právě procházkou růžovým sadem. Když tedy hrozí uzavření rozpadající se budovy, nijak zvlášť ho to netrápí. Jenže pak se ukáže, že by mohl skončit v jiné škole než jeho nejlepší kamarád Rowley Jefferson, a to úplně mění situaci. Do

Obrázek podcastu 690 otázek v angličtině - Od začátečníků po středně pokročilé

690 otázek v angličtině - Od začátečníků po středně pokročilé

Audiokniha obsahuje téměř 700 anglických otázek pro všechny příležitosti. Pro začátečníky, mírně a středně pokročilé. Možná jste někdy znejistěli, když se vás cizinec na něco zeptal anglicky. Například, kde je restaurace nebo odkud jste. Nebo jestli tato silnice vede do

Obrázek podcastu Můj životopis a mé vynálezy

Můj životopis a mé vynálezy

Pohled do magické mysli génia. Vlastní biografie nejvýznamnějšího vynálezce všech dob, objevitele střídavého proudu a rádiových vln, který už na počátku 20. století předpověděl bezdrátové přenosy dat mobilními sítěmi. Vlastní biografie nejvýznamnějšího vynálezce všech

Obrázek podcastu 0 TU - svazek I.

0 TU - svazek I.

Na této podivné toxické planetě se souhrou okolností vyvinula kultura, která má podobné problémy jako my na Zemi… Nekonečným vesmírem putuje flotila obrovských generačních lodí mířící ke vzdálenému skládkosvětu Coraab. Dlouhá a strastiplná cesta plná nebezpečí a všudypř

Obrázek podcastu Tahle kniha vám možná zachrání život

Tahle kniha vám možná zachrání život

{'cs': 'Všichni chceme být zdravější, silnější a žít déle, ale jak toho dosáhnout?\n\nOd stresu po nasycené tuky, veganství, vitamíny… Tahle kniha vám možná zachrání život odhaluje módní trendy, prodírá se matoucími statistikami a děsivými titulky. Najdete v ní pravdu o

Obrázek podcastu Spalující rivalita

Spalující rivalita

Spalující rivalita je legendární MM romance ze série Game Changers, která dobyla svět – a teď přichází jako audioknižní zážitek, co vám rozpálí sluchátka! Shane Hollander je hvězda světového formátu. Nejenže má výjimečný talent, ale také bezchybnou pověst. Hokej je pro

Obrázek podcastu Logika nočního rybolovu

Logika nočního rybolovu

Pravda je jako ryba pod hladinou – musíme si posvítit na moře lží, aby se ukázala… Giovanna Guarrasiová už sice nevede Útvar pro odhalování organizovaného zločinu v Palermu, ale ve svém novém působišti nedaleko Etny rozhodně nezahálí. Na stole jí zrovna přistál případ v

Obrázek podcastu Cesta slepých ptáků

Cesta slepých ptáků

Poslechněte si ojedinělé vydání populárně vědeckého magazínu Otazníky 21. století. Premiérový díl má název Cesta slepých ptáků a staneme se v něm svědky jedné zvláštní expedice na Island. Původním záměrem výpravy, které se zúčastnili i český lékař a dokumentaristka z Ná

Obrázek podcastu Zoo v kufru

Zoo v kufru

Nejdřív zvířata, až potom zoo! Kniha vypráví o šestiměsíční cestě, kterou v roce 1957 podnikli Gerald Durrell s manželkou do západní Afriky, aby získali zvířata pro vlastní zoo. Kniha vypráví o šestiměsíční cestě, kterou v roce 1957 podnikli Gerald Durrell s manželkou d

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Na zlaté hraně

Na zlaté hraně

Možná nemá slavné jméno, finanční zdroje ani podporu rodiny, ale Katarina Shawová vždy věděla, že je předurčena k tomu stát se olympijskou krasobruslařkou. Když potká Heatha Rochu, osamělého chlapce vyrůstajícího v pěstounské péči, jejich spojení z nich na ledové ploše

Obrázek podcastu Studňa

Studňa

Jeden múdry človek, ale nebol to policajt, raz odhalil tajomstvo vraždy a z tajomstva sa razom stalo najstaršie kriminalistické pravidlo. Je jednoduché: vraždí sa buď pre peniaze, alebo kvôli ženám. Krauz a Fischer odrobili na oddelení vrážd pekných pár rokov a mohli ib

Obrázek podcastu Frajer

Frajer

Ona hľadá dokonalého muža. On zasa dokonalú obeť. Sydney Shawová má ako veľa iných žien v New Yorku hroznú smolu na mužov. Zažila už všetko: takých, ktorí mali falošnú fotku v profile na zoznamke alebo ju nechali zaplatiť za večeru, ale čo je najhoršie, natrafila aj na

Obrázek podcastu Hunger Games - Aréna smrti

Hunger Games - Aréna smrti

Vítězství znamená slávu a bohatství. Prohra znamená jistou smrt. Hunger games začínají… V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou. Poslušnost si udr

Obrázek podcastu Nenávidím tě, neopouštěj mě!

Nenávidím tě, neopouštěj mě!

Zvládání hraniční poruchy osobnosti Zoufalá snaha zabránit reálnému nebo imaginárnímu osamění. Nestabilní a intenzivní mezilidské vztahy s výraznými změnami v postojích k druhým. Trvalé a zřetelně narušené nestálé sebehodnocení nebo mínění o sobě. Impulzivita v nejméně

Obrázek podcastu Anglická slovíčka - úroveň 3 pro středně pokročilé

Anglická slovíčka - úroveň 3 pro středně pokročilé

Anglická slovíčka - úroveň 3 pro středně pokročilé - audiokniha obsahuje jednoduché věty a slovíčka v angličtině pro snadné zapamatování a užití.

Obrázek podcastu Encantra

Encantra

Když Genevieve Grimmové zemře matka, zůstane jí řada otázek, na něž nikdo nedokáže odpovědět – dokud neobdrží pozvánku do Encantry, prokleté vily v Itálii, zamrzlé v čase. Hříšně pohledný ale nepřátelský Rowin Silver se ji sice pokusí zahnat, ovšem Genevieve si dovnitř

Obrázek podcastu Zelenskyj

Zelenskyj

Audiokniha Zelenskyj ponúka intímny portrét prezidenta, ktorý sa z herca a komika zmenil na symbol odolnosti. Jej autor, Simon Shuster, korešpondent časopisu Time zaznamenáva život Volodymyra Zelenského od čias, keď vystupoval v zábavných programoch, až po blatisté záko

Obrázek podcastu Objektivní nález

Objektivní nález

„Když se narodíte do rodiny násilníka a alkoholičky, máte dvě možnosti, jak naložit se svým životem. Za prvé si ho můžete podělat. Anebo si ho poděláte míň, když se budete víc snažit. Je čas na pravdu o tom, jaký ve skutečnosti jsem. A věřím, že nepíšu jen vlastní příbě