Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Jak si lidé hrají

Audiokniha Jak si lidé hrají

Délka:

7 hod 32 min

Čte:

Miroslav Černý

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu "Kdo mi, děti, poví..." Treningový program pro výuku řeči u dětí s vrozenými vadami

"Kdo mi, děti, poví..." Treningový program pro výuku řeči u dětí s vrozenými vadami

Nahrávka lekcí s výukou správné řeči a vyslovování pro děti s vrozenými vadami řeči z osmdesátých let může i dnes pomáhat ... Pro vydavatelství Panton připravili v roce 1981 (1984, reprint) RNDR. Josef Pešák, Ivana Lýsková, Vojslav Ketman, text Marie Zbořilová, odborná

Obrázek podcastu Stín bohů

Stín bohů

Tohle je svět krve, drápů a ostrých čepelí, svět předčasné a bolestivé smrti… Bitevní plání Vigríd, kde před staletími umírali bohové, se šíří zvěsti o válce, a tak slávychtiví jarlové i samozvaní králové svolávají své věrné. A zatímco se šikují a narychlo uzavírají nov

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Marley a já

Marley a já

Život s nejhorším psem na světě. Nezapomenutelný příběh rodiny a úžasně neurotického psa, který je naučil, na čem v životě skutečně záleží. Je možné, aby lidé našli klíč ke štěstí prostřednictvím psa, který většinu života neposlouchá a kosí všechno a všechny kolem sebe?

Obrázek podcastu ČERVENÝ TRPASLÍK 1: Nekonečno vítá ohleduplné řidiče

ČERVENÝ TRPASLÍK 1: Nekonečno vítá ohleduplné řidiče

Připojte se k Jupiterské důlní a objevte vesmír! Toto je volání o pomoc z těžařské lodi Červený trpaslík. Posádka zahynula v důsledku ozáření, přežil jen David Lister, který byl v době nehody ve stavu nevědomí… Jenže to už z televize znáte. Neznáte ale hloubku průšvihu,

Obrázek podcastu Život víry 2024/01

Život víry 2024/01

Život víry 2024/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová a Lucie Endlicherová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * „Pro lidi z Íránu jsme jako máma a táta,“ říká o své ženě a sobě evangeli

Obrázek podcastu Kubín: Přijďte pobejt

Kubín: Přijďte pobejt

Josef Štefan Kubín (7. 10. 1864 – 25. 11.1965) byl sběratel lidových vyprávění a pohádek, pedagog, folklorista a spisovatel. Po léta naslouchal lidovým "baječům=pábitelům" v Podkrkonoší, zapisoval si věrně jejich vyprávěnky, po léta je zpovídal a pak sepsal knihu "pouda

Obrázek podcastu Neodpovídej

Neodpovídej

Ve spletitých pavučinách virtuálního světa se pohybuje přitažlivý muž, který vstupuje do života mladých žen. Když má ale dojít k osobnímu setkání, nikdy se na schůzce neobjeví. Je možné, že to nějak souvisí s vraždou, která tak otřásla Prahou? To musí zjistit policista

Obrázek podcastu Dobré a ještě lepší jitro + bonus

Dobré a ještě lepší jitro + bonus

František Nepil připravoval pro Československý rozhlas počátkem osmdesátých let ranní sloupky, jimiž motivoval posluchače pro krásně prožitý následující den. Výběr z těchto jeho pětiminutových glos a úvah vychází pod názvem rubriky, v níž každé pondělí oslovoval velkou

Obrázek podcastu English Effectively

English Effectively

Anglická část knihy Jak se efektivně učit cizí jazyk namluvená rodilým mluvčím. Tato kniha umožnila tisícům lidí dostat se "za vodu" v angličtině. Pomohla zlomit jejich věčné začátečnictví, dodala jim sílu znovu a znovu nalézat chuť, čas, odvahu, motivaci. Pomohla najít

Obrázek podcastu Nejlepší den pro umírání

Nejlepší den pro umírání

Thompson nemůže žít ani s lidmi, ani s elfy. Pro jedny je nenáviděným půlelfem, pro druhé zase opovrhovaným poločlověkem. Jeho domovem se teď stalo gobliní město Likario. Nechává se najímat jako žoldák, prozkoumává staré chrámy a hledá poklady, bojuje s orky i s prastar

Obrázek podcastu Agent JFK –  Chladná hra

Agent JFK – Chladná hra

Další adrenalinový příběh plný akce, ledu, mamutů – a kovářů. Do literární série Agent JFK vstupuje skvělý spisovatel, věhlasný šéfredaktor a nakladatel v jedné osobě – Tomáš Němec. Nechte se jím provést hodně – ale fakt hodně – zmrzlou Prahou. A bude vám zima, to vám z

Obrázek podcastu To neřeš!

To neřeš!

Záznam mimořádných vypravěčských schopností Evy Holubové. V rozhovoru se svým dlouholetým přítelem, hercem a moderátorem Jaroslavem Duškem, vypráví humorně i vážně populární herečka o své rodině, dětech, sexu, alkoholu, dobročinnosti, cestování, a celé řadě dalších pods

Obrázek podcastu Vraždy v kruhu

Vraždy v kruhu

Kolik motivů může mít jedna vražda? Kolem mrtvého z jezera se vynoří plejáda svérázných osob: od pěstitele konopí přes renomovaného architekta, promiskuitního policistu až po tajemnou Kubánku. Spolu s kriminalistou Holinou nahlédneme hluboko do jejich životů propojených

Obrázek podcastu Galerie slávy - Robert Vano

Galerie slávy - Robert Vano

Galerie slávy - Robert Vano - audiokniha obsahuje biografický rozhovor se známou osobností, který moderuje Luboš Xaver Veselý. Vydavatelství Six Fresh s.r.o. připravilo pro posluchače cyklus poutavých biografických rozhovorů se známými osobnostmi. Každý, kdo zanechal v

Obrázek podcastu Poločas rozpadu

Poločas rozpadu

Válka skončila. Zbyla jen vzpomínka v podobě zničené planety, na jejíž povrch dopadly stovky jaderných hlavic. Starý svět zmizel a ten nový je jiný – divoký, nemilosrdný, radioaktivní… Zbytky lidí se snaží přežít v jeho troskách a vybudovat něco jako civilizaci. Jsou al

Obrázek podcastu Ač zemřeli - ještě mluví IV.

Ač zemřeli - ještě mluví IV.

Původní LP album 1018 3571 z cyklu Supraphonu Ač zemřeli - ještě mluví - díl IV. bylo vydáno v roce 1982. Ota Sklenčka spojuje zasvěceným průvodním slovem dokumentární záznamy hlasů významných osobností - na tomto albu promlouvá např. o mateřštině český jazykovědec a p

Obrázek podcastu Bourneova totožnost

Bourneova totožnost

Jeho paměť je nepopsaný list. Pokud chce zjistit, co je zač, musí udělat nemožné. Vstal z mrtvých v létě 1975 u středomořského ostrůvku, kde ho postřeleného a se ztracenou pamětí vylovila rybářská bárka. Když ho místní zkrachovalý doktor dává dohromady, ukáže se, že má

Obrázek podcastu Malý princ

Malý princ

Jedno z nejslavnějších děl moderní světové literatury. Malý princ je symbolem dobra, hledačem i objevitelem krásy. Křehký příběh, který mají rády děti a milují jej až do dospělosti, protože hlavní hrdina se učí dívat na svět očima dítěte a přehodnocuje, co je v životě o

Obrázek podcastu Čisté radosti mého života

Čisté radosti mého života

Odložená lvice hledá svého člověka. Zn. Oddanost zaručena. Vyprávění o soužití obchodního cestujícího na americkém Jihozápadě a opuštěné cirkusové lvice patří ke klasice české humoristické literatury. Příhody Nata Jessela a jeho spolucestující ve staré fordce rozesmějí

Obrázek podcastu Velmi osobní kniha o zdraví

Velmi osobní kniha o zdraví

Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat. Pokud onemocníme, jsme obklopeni kvalitní dostupnou péčí a blahobytem. Zároveň jsou ale mnozí věčně unavení, přejedení

Obrázek podcastu Černé jazyky

Černé jazyky

Tchajwanec Bao se snaží mít celý život pevně v rukou. Má skvělou kariéru, děti s prestižními školami, a dokonce se zdá, že jej netíží ani nefunkční vztah s bývalou manželkou Sedrikou. Na Tchaj-wanu je přece hlavní neztratit tvář — ať se děje cokoli… Vše se však náhle zm

Obrázek podcastu Číslo 20

Číslo 20

Další nervydrásající thriller od autorky bestsellerového Kopíráka. Nález mrtvého muže na černé skládce, jehož tělo už stihly napůl ohlodat krysy, je sice drsný, ale detektiv Adam Bishop už si zvykl na ledacos. Když však kousek od oběti objeví nastříkané číslo XII a neda

Obrázek podcastu Bílá velryba

Bílá velryba

Píše se rok 1814. V přístavním městečku New Bedford se chystá mladý Izmael na moře. Dá se najmout na velrybářskou loď, jejíž kapitán Achab kdysi přišel o nohu v boji s bílou velrybou zvanou Moby Dick. Brzy se ukáže, že cílem nové výpravy není lov, ale pomsta za každou c