Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Jak chtěl pan Spejbl na olympiádu

Audiokniha Jak chtěl pan Spejbl na olympiádu

Délka:

1 hod 2 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Na západní frontě klid

Na západní frontě klid

Paulovi Bäumerovi a jeho spolužákům z gymnázia je osmnáct let a jejich další kroky nesměřují na univerzitu, ale do zákopů první světové války. Učí se krýt před střelbou, kterak rozpoznat granát od šrapnelu, jak postupovat při plynovém útoku, učí se pohřbívat své kamarád

Obrázek podcastu Léčivé plevely

Léčivé plevely

Bylinky – slovo, které vyvolá u lidí důvěřujících přírodnímu léčitelství nadšení, u dalších možná opovržení a mnozí pak začnou vyprávět o šarlatánech, kteří zrazují lidi od moderní lékařské pomoci. Bylinky opravdu účinkují na mnohé nemoci a obtíže. Používají se již mnoh

Obrázek podcastu Werich: Italské prázdniny

Werich: Italské prázdniny

Na konci 50. let podnikl Jan Werich, spolu s dcerou Janou, výlet do Itálie a své zážitky z cesty pak literárně zpracoval. Jak už je však u Jana Wericha zvykem, nešlo o běžný cestopis ale o záznam asociací, vzpomínek, komentářů k historickým událostem, zajímavých histore

Obrázek podcastu Přísně tajný spolek svérázných čarodějek

Přísně tajný spolek svérázných čarodějek

Milovat lidi vyžaduje pořádný kus odvahy. Stejně jako milovat sám sebe! Být čarodějkou v současné Británii není nic jednoduchého. Mika by mohla vyprávět. Musíte dodržovat přísná pravidla utajení a být neustále na pozoru. Zároveň ale platí, že magie chce být používána. A

Obrázek podcastu Obchodník

Obchodník

I staříci se cítí plni sil, když je na blízku krásná dívka. Hra největšího římského komediografa. V titulní roli Josef Kemr. Charinus si z obchodní cesty na ostrov Rhodos přivezl krásnou otrokyni Pasikompsu. Co se stane, když ji na lodi náhodou objeví jeho starý otec De

Obrázek podcastu Glatz – Země Pána Boha

Glatz – Země Pána Boha

V Kladsku už se pátračům znovu házejí klacky pod nohy. Přitom tenhle odložený případ zavání od samého počátku… V údolí poblíž Lázní Dušníky, na hranici s mladým Československem jen pár kilometrů od Náchoda, se konečně našly ostatky dcery prosperujícího dovozce doutníků,

Obrázek podcastu Neřeš to

Neřeš to

Dvě jednoduchá slova změní pohled na celý váš život. Pokud se snažíte dosáhnout svých cílů nebo se cítit trochu šťastnější, problém nemusí být ve vás. Problém je v moci, kterou dáváte ostatním lidem. V této knize se dozvíte, jak vás dvě slova mohou osvobodit. Osvobodit

Obrázek podcastu Nejhorší rodiče na světě

Nejhorší rodiče na světě

Jasně, někteří rodiče jsou trapní - ale na tuhle partičku nemají ani náhodou. Těchto deset příběhů o nejúžasněji hloupých maminkách a bláznivě hloupých tatíncích na světě vás rozesměje. JSOU STOVKY způsobů, kterými rodiče ztrapňují svoje děti. Když plivnou na kapesník a

Obrázek podcastu Čarodějky z Eastwicku

Čarodějky z Eastwicku

„Tři čarodějnice seděly tiše a uvědomovaly si, že jsou očarovány někým mocnějším…“ K uzoufání pokrytecké maloměsto Eastwick v americkém státečku Rhode Island nabízí trojici bájných čarodějnic jako z Macbetha přímo ideální rejdiště. Povětrnice Alexandra, Jane a Sukie, na

Obrázek podcastu Symfonie ozvěn

Symfonie ozvěn

Na May a tým od Sv. Mary čeká několik výletů. Ve viktoriánském Londýně obhlédnou Jacka Rozparovače, stanou se svědky vraždy arcibiskupa Thomase Becketta a zjistí, jaký zvuk vydává pták dodo, když se vrhne na sendvič s okurkou. Především ale budou muset čelit svému úhlav

Obrázek podcastu Někdo mě má rád

Někdo mě má rád

Jiří Ovčáček, historicky první člověk v dějinách České republiky, který zastává jak post první dámy, tak i viceprezidenta, míří plnou parou do učebnic dějepisu. Ještě předtím, než se stane samostatnou maturitní otázkou a možná i povinným předmětem (nauka o Jiřím Ovčáčko

Obrázek podcastu Jak chutná Mozart

Jak chutná Mozart

{'cs': 'Je to sedmá kniha skladatele, zpěváka, malíře, spisovatele a moderátora Richarda Pachmana, která poprvé vychází také jako audiokniha. Zamýšlí se v ní nad podstatnými životními hodnotami prostřednictvím příběhů ze svých cest a ze své tvorby. Jde o autorské čtení,

Obrázek podcastu Povídky a věty 1: České vydání

Povídky a věty 1: České vydání

Objevte kouzelný svět pohádek v této okouzlující české audioknize pro děti od 3 do 6 let! Sbírka 17 klasických příběhů, jako Tři medvědi, Princezna na hrášku nebo Ošklivé káčátko, ožívá díky živému vyprávění a zvukovým efektům. Každá povídka je doplněna ponaučením, kter

Obrázek podcastu Poutníkův deník

Poutníkův deník

Pokud si někdy rádi dopřejete porci starosvětského poklidu, kterému tak dobře sluší slunné odpoledne, nicnedělání a vyprávění zábavných příběhů, potom jste správně sáhli po povídkách anglického spisovatele J. K. Jerome. Jeho Poutníkův deník je ideální čtení pro ty, kteř

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Černá smečka

Černá smečka

Když je vaše matka démonská rajda, kariéra lovce démonů, potírače všech temných sil a jiného nepřirozeného blivajzu nebývá první profesní volbou. Své o tom ví Filip Aksamit, který poznal skutečnou válku s démony a nebojí se říci, že je ve svém oboru profesionál. A nyní

Obrázek podcastu Jak hledat slunce

Jak hledat slunce

Miroslav Horníček a jeho další cesta do Provence. Zvuková podoba knížky vychází tímto způsobem vůbec poprvé... "Když jsme s přítelem zauvažovali o této cestě, řekl jsem znovu to jméno: PROVENCE. Měl jsem své důvody. Jaké? Řekl bych pokud by toto jako důvod stačilo -, že

Obrázek podcastu Osm kroků

Osm kroků

Dokumentární hra o posledních dnech K. H. Franka - režie Jan Berger, v hlavní roli: Boris Rösner Osoby a obsazení: Karl Hermann Frank (Boris Rösner), Kamil Resler, advokát (Jiří Šrámek), Kroupa (Pavel Soukup), Kozák (Stanislav Zindulka), zřízenec / Navara (Luděk Nešleha

Obrázek podcastu Nevinným sa neodpúšťa

Nevinným sa neodpúšťa

Každý normálny človek má aspoň jedného kamaráta či kamarátku. Niekedy sa z nich stanú manželia, niekedy manželky, občas ostanú kamaráti kamarátmi. Hovorí sa, že čím ich je viac, tým je život ľahší, no nie vždy je to tak - často idú riadne na nervy. Zvládnuť výstrelky ro

Obrázek podcastu Pád nebes

Pád nebes

Není to sice nejvyšší hora Evropy, ale prý je nejkrásnější. Poslední vrchol Alp, jenž v polovině 50. a 60. let 19. století ještě nebyl pokořen, provokoval a přitahoval horolezce, kteří se ho pokoušeli zdolat. Reinhold Messner líčí „boj o Matterhorn“ z roku 1865 – soupeř

Obrázek podcastu Plzeňské strašení podruhé

Plzeňské strašení podruhé

Plzeňské strašení podruhé - audiokniha obsahuje volné pokračování alba Plzeňské strašení v podání Martina Stránského a dalších. Pět mluvených pověstí v podání Martina Stránského, Petry Jarošové a Tomáše Šolce jsou proloženy písněmi od skupin a interpretů jako je Neboysa

Obrázek podcastu Šikmý kostel 3

Šikmý kostel 3

Šikmý kostel - Třetí díl Románová kronika ztraceného města - Léta 1945–1961 Součástí je i pdf 64stránkový booklet s medailony reálných postav a jejich fotografiemi a s fotografiemi zmiňovaných míst, plakátek s diagramem osob a mapou Karvinné a okolí. Karin Lednická s

Obrázek podcastu Kukačky

Kukačky

Moje dítě není moje. Martinovi s Terezou, dvěma mladým rodičům šestiletého Jakuba, zní ta slova v hlavě od chvíle, kdy jim Karel s Olgou, rodiče šestiletého Tomáše, řekli, že v porodnici došlo k záměně. Že si rodiny odvezly domů toho nepravého. Na takovou situaci není n

Obrázek podcastu Dívka se džbánem

Dívka se džbánem

Dramaticky bohatý děj hry spojuje dějové linky Donny Marie, která pomstí vraždou urážku svého otce a musí prchnout do Madridu a krásné madridské vdovy Donny Anny, o kterou se uchází dva šlechtici.Hru přebásnil František Hrubín a s herci Gabrielou Vránovou, Vladimírem Rá