Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Já smrt

Audiokniha Já smrt

Délka:

12 hod 34 min

Čte:

Milan Šmíd

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Mazl tov

Mazl tov

Má léta u ortodoxní židovské rodiny. Dva rozdílné světy, jedno přátelství. Autobiografické zpracování zkušeností domácí učitelky v ortodoxně židovské rodině v Antverpách v devadesátých letech 20. století. Margot je ateistka a feministka, která žije se svým íránským přít

Obrázek podcastu Nespoutaná

Nespoutaná

Kým jste byly předtím, než vám svět řekl, kým máte být? Audiokniha Nespoutaná je plná intimních vzpomínek, u nichž v jednu chvíli roníte slzy a v další nemůžete samým smíchem popadnout dech. Je plná krásy, ale i syrovosti trpkého ženství, obehnaného nástrahami života a

Obrázek podcastu Květiny a zvířata

Květiny a zvířata

K tomu, abychom našli svou rovnováhu, se doporučuje žít v souladu s přírodou. O tom, že to není vždy snadné, svědčí příběhy z knížek Ivana Krause. Originální a autentické autorské čtení z knih Ivana Krause doplňuje řada vtipných glos a poznámek. Záznam představení z pra

Obrázek podcastu Anjelský strom

Anjelský strom

Pôsobivý príbeh o láske a strate, o rodinných tajomstvách a zabudnutej minulosti. Je to už tridsať rokov, čo Greta Simpsonová odišla z prekrásneho sídla Marchmont Hall ukrytého medzi vrchmi vidieckeho grófstva Monmouthshire. Strašná nehoda jej vymazala z pamäti viac než

Obrázek podcastu Legenda o velké zimě

Legenda o velké zimě

Poetický fantasy příběh z dávných dob, kdy zima trvala déle, než měla. Co se všechno stalo, když do kraje přiletěly vrány, když malý chlapec našel ve sněhu kuši, a když tajemný poustevník vládl zázračnou mocí… To je Legenda o velké zimě … melancholické vyprávění, které

Obrázek podcastu Pan Garcia

Pan Garcia

"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto

Obrázek podcastu Stateční kapitáni

Stateční kapitáni

Patnáctiletý Harvey stráví na rybářském škuneru několik týdnů a zažije to, co by nezažil celý život. Rozmazlenému Harveymu sice rodiče dávají velmi vysoké kapesné, ale jinak se svému synovi vůbec nevěnují. Harvey neumí ani pozdravit, hraje poker, pije a kouří. Jednoho d

Obrázek podcastu Dívka, která si říkala Tuesday

Dívka, která si říkala Tuesday

Hluboko pod ulicemi Londýna žije Tuesday. Labyrint opuštěných tunelů se stal jejím domovem i útočištěm. Sem se uchýlila, aby se schovala před lidmi, kteří jí krutě ublížili. Odtud se jim mstí. Ukradli jí celý život. A ona jim teď vezme ten jejich. Nemá už totiž co ztrat

Obrázek podcastu Čarodějčin průvodce magickým pohostinstvím

Čarodějčin průvodce magickým pohostinstvím

ROZMARNÝ PŘÍBĚH O TOM, JAK JEDNA ČARODĚJKA DOSTALA DRUHOU ŠANCI! Saira měla být nadějí britského čarodějného cechu. Jenže pak porušila takový blbý, pitomý a vlastně docela nepodstatný zákon – oživila svou náhle zesnulou pratetu. No dobře, no. Jako bonus jí teď ještě po

Obrázek podcastu Karibské tajemství

Karibské tajemství

Slečna Marplová tráví prázdniny na karibském ostrově St. Honoré. Nikoho z fanoušků oblíbené hrdinky jistě nepřekvapí, že nádherné počasí a překrásná přímořská scenérie jejímu zvídavému duchu nestačí. Ani historky jejího společníka majora Palgravea ji příliš nezaujmou. Z

Obrázek podcastu Láska, vztahy a přátelství

Láska, vztahy a přátelství

Toltécká tradice říká, že k naší pravé povaze nás vede štěstí, svoboda a láska. Chceme-li najít svobodu, musíme si uvědomit, čím opravdu jsme a osvobodit se od znalostí, jež nás zotročují. Láska je potom z hlediska Toltéků výsledkem dokonalého zvládnutí vlastního vědomí

Obrázek podcastu Vodní hrob

Vodní hrob

Novinář Marek "Terence" Vráz se setkává s umírající ženou, která chce na poslední chvíli ulevit svému svědomí. Svěří se mu, že před lety tajně porodila a pak zabila své dítě. Terence se snaží ověřit pravdivost jejího příběhu, naráží však na nesrovnalosti a v ženině vypr

Obrázek podcastu Hájemství – Příběh kluka z pohřebky

Hájemství – Příběh kluka z pohřebky

Říká se, že děti si vybírají, do jaké rodiny se narodí. Dan si tím tak jistý není. Anebo měl jako embryo mnohem černější smysl pro humor než osud, který ho čekal. Narodil se do rodiny, kde se již po několik generací dědí pohřebácké řemeslo, v malebném městě v Českém ráj

Obrázek podcastu Půlnoční slunce: Krev na sněhu II.

Půlnoční slunce: Krev na sněhu II.

Já jsem typ, co utíká. Teď už je ale na čase, abych se probudil… V sedmdesátých letech 20. století se na severu Norska usadili příslušníci laestadiánského hnutí. Jejich domovem se stala opuštěná vesnice Kåsund kdesi ve Finnmarce. Izolace není na škodu, neboť jejich živo

Obrázek podcastu Volání netvora

Volání netvora

Příběhy jsou jako divá zvěř. Když je vypustíš na svobodu, mohou napáchat spoustu škody. Přesně sedm minut po půlnoci navštíví třináctiletého Conora netvor. Chlapce však neděsí, protože nic nemůže být horší, než noční můry, které ho v poslední době pronásledují. Než real

Obrázek podcastu Obyčejný život

Obyčejný život

Obyčejný život byl napsán jako osobní zpověď ministerského úředníka a bývalého přednosty železniční stanice. Je to výpověď umírajícího muže, který se rozhodl napsal svůj životopis „obyčejného člověka,“ neboť životopisů výjimečných lidí jsou mraky, ovšem o obyčejném člov

Obrázek podcastu Carmilla

Carmilla

Mysteriózní hrabě Drákula v ženské podobě. Slavná gotická novela z roku 1872 líčí příběh mladé ženy, jež podlehla vlivu upírky jménem Carmilla. Vyprávění je opředeno tajemnou, mráz nahánějící atmosférou. Slavná gotická novela z roku 1872 vypráví příběh mladé dívky Laur

Obrázek podcastu Zrada

Zrada

NĚKDO SE SNAŽÍ ROZPOUTAT VÁLKU – JENŽE MU DO CESTY VSTOUPIL Od doby, kdy Dan Raglan (alias Angličan) sloužil ve francouzské cizinecké legii, uplynulo už mnoho let, ale pouta vytvořená v nepřízni osudu jsou nezlomná. Když jeden z jeho spolubojovníků zavolá o pomoc, Ragl

Obrázek podcastu Brány Skeldalu: Led, oheň a fůra větru

Brány Skeldalu: Led, oheň a fůra větru

Autorské čtení třetího dílu fantasy tetralogie Brány Skeldalu: Led, oheň a fůra větru. Filip si nikdy nepřál zažít jakékoliv dobrodružství, Katynka si nikdy nepřála být těhotná, Vlaher si přál být její první, ale takhle už to na světě chodí, člověk holt nemůže mít všec

Obrázek podcastu Žiarlivec a iné príbehy

Žiarlivec a iné príbehy

Vyšetrovateľ sa vďaka trpkej životnej skúsenosti stáva expertom na zločiny spáchané zo žiarlivosti. Podarí sa mu vystopovať muža podozrivého z vraždy svojho dvojčaťa? O tisíce kilometrov ďalej nájde taxikár náušnicu svojej manželky v šéfovom aute. Ako sa tam dostala? V

Obrázek podcastu Přízraky

Přízraky

Skandální rodinné drama norského autora ve skvělém přetlumočení Františka Fröhlicha. Rodinné drama, které norský dramatik Henrik Ibsen dokončil na podzim roku 1881, bývá označováno za "přelomové dílo" v cestě moderního dramatu. Má rozměr tragédie, je ale psáno všední pr

Obrázek podcastu Smutek poručíka Borůvky

Smutek poručíka Borůvky

Vtip, nadhled, smutné oči – a vyšetřování zločinů. Soubor vtipně napsaných detektivních povídek z šedesátých let, které spojuje postava melancholického vyšetřovatele – poručíka Borůvky. Josef Škvorecký se asi musel dobře bavit při psaní příběhů postaršího melancholick

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Hraničář

Hraničář

Přes hraničářskou osadu zvanou Chawyna procházejí komanda dobrodruhů, aby v bažinatém Orcigardu bojovala s orky a drancovala rozvaliny starých chrámů. Moc Temného mága se zdá být nezlomitelná, vyskytují se však názory, že jeho vláda nad Orcigardem už brzy skončí. V těch

Obrázek podcastu Bílá paní na hlídání (2.série)

Bílá paní na hlídání (2.série)

Pokračování vtipných příhod nezvedených paterčat s Naďou Konvalinkovou...Jediný, kdo zvládne uhlídat paterčata Barnabáše, Matyáše, Tobiáše, Kleofáše a Uriáše, je paní Bílá. Aby taky ne, když je strašidlo. Paní Černá je restaurátorka starých obrazů, pan Černý je lodní dů