Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Já si to všechno pamatuju

Audiokniha Já si to všechno pamatuju

Délka:

6 hod 19 min

Čte:

Petra Špindlerová

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Tomu říkám překvapení

Tomu říkám překvapení

Je zavražděná žena opravdu mrtvá? Je vaše sousedka tak šťastná, jak vypadá? A co lékař – je tím, za koho se vydává? Splní vám děti vaše sny? Kdo je ta cizí osoba v obýváku? Jaké tajemství skrývá vytoužený muž? A může vás dřív zabít nastávající tchyně, nebo bývalá milenk

Obrázek podcastu Povídání o pejskovi a kočičce

Povídání o pejskovi a kočičce

Pejsek a kočička spolu žijí v domečku a vedou svoji malou domácnost a chtějí všechno dělat jako velcí lidé, umývají špinavou podlahu, pečou dort, chodí v neděli na procházku, píšou dopis dětem nebo hrají divadlo. Ale protože pejsek a kočička lidmi nejsou, nedopadne všec

Obrázek podcastu Babička drsňačka

Babička drsňačka

Seznamte se s Benovou babičkou. Je jako každá jiná: * má bílé vlasy a silné brýle * nosí zubní protézu a naslouchátko * ráda hraje scrabble a chodí brzo spát Až na to, že je... mezinárodní lupičkou klenotů a má v plánu ukrást korunovační klenoty! Příběh o předsudcích a

Obrázek podcastu Euforie

Euforie

Vyřaďte alkohol a vybudujte si život, který budete milovat! Alkohol je v naší společnosti na každém kroku a je těžké mu odolat. Nátlak na to, abychom zapadli a dali si „jen jeden drink“ – který se změní na několik – ať už na večírku nebo v pátek večer, může vést k nevyr

Obrázek podcastu Kniha hřbitova

Kniha hřbitova

Neodvážíš-li se ničeho, pak na konci dne nic bude vše, co jsi získal. Hřbitov není místo, kterého bychom se měli bát. A Neil Gaiman nás o tom přesvědčí. Jedna ze sta nejlepších knih z oblasti young adult podle časopisu Time. Chtělo by se říct, že Nikdo Owens (v originál

Obrázek podcastu Z deníků Robokata 3 – Chybný protokol

Z deníků Robokata 3 – Chybný protokol

Koho by napadlo, že bezcitný stroj na zabíjení bude čelit tolika morálním dilematům? Osvobozený a polidštěný Robokat má novou misi – chce pro doktorku Mensahovou obstarat potřebné důkazy proti skupině Šerosvit, která kvůli vidině zisku neváhala pozabíjet nevinné lidi a

Obrázek podcastu Vodník

Vodník

Ema Štípalová pátrá po své kamarádce, která bez jediného slova vysvětlení zmizela. O dva dny později se ve vesničce, v níž její přítelkyně bydlela, objeví mrtvola. Probralo se v údolí protkaném říčkou Litavkou, slepými rameny, náhony a starodávnými mlýny k životu něco d

Obrázek podcastu Nikdo není vinen?

Nikdo není vinen?

Příběh románu se odehrává v prostředí předválečné Prahy. Obchodní zástupce se následkem špatné životní situace, do níž se dostal, ocitne v naprosto neznámem prostředí. Útočiště nalezne u muže, kterému dříve pomohl. Neví však, že jde o vůdce zločinecké organizace. Pozděj

Obrázek podcastu 1984

1984

Dnes již klasické dílo distopického žánru je působivým obrazem společnosti, kde není místo pro lásku, vlastní názor ani pro víru ve vlastní smysly. 1984, dnes již klasické dílo antiutopického žánru, je bezesporu jedním z nejpozoruhodnějších románů 20. století a brilant

Obrázek podcastu Bobulka a Lísteček

Bobulka a Lísteček

Poslechněte si příběhy kluka Jakuba a jeho dvou nových kamarádů Lístečka a Bobulky, bavičů, kteří vymýšlejí hry a legraci pro stromy.V archivu Českého rozhlasu znovuobjevený seriál pro děti napsala a režírovala Helena Philippová. Hrají: Zdeněk Řehoř, Vlastimil Brodský a

Obrázek podcastu Moje vražedné vnútorné dieťa

Moje vražedné vnútorné dieťa

Björn Diemel si polepšil a za všetko vďačí kurzu sústredenosti. Niekdajší „diablov" advokát má konečne viac času na dcéru a aj jeho hádky s manželkou prebiehajú akosi láskavejšie. Nečudo, keď sa človek stane vodcom nie jedného, ale hneď dvoch mafiánskych klanov, predpok

Obrázek podcastu Situace

Situace

K čemu všemu je možné donutit člověka tím, že ho uzavřeme do situace plné nejistoty a strachu? Rozhlasová hra o lámání charakterů a hledání zástupné oběti s Vlastimilem Brodským, Čestmírem Řandou, Vilémem Besserem a Bořivojem Navrátilem.V době stanného práva vyklízí nac

Obrázek podcastu Kopírák

Kopírák

Nejděsivější krimi thriller roku! Má krutost nějaké hranice? Anglii ochromí série hrůzných vražd. Každá byla spáchána jinou metodou, brutální … a povědomou. Pachatele totiž podle všeho inspirovali nechvalně proslulí sérioví vrazi – Charles Manson, Jeffrey Dahmer, Edmund

Obrázek podcastu Kozák: Mariana Radvaková

Kozák: Mariana Radvaková

Komentář autora k původnímu LP albu 1218 0438 vydanému v Supraphonu v roce 1980 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Když jsem před dvaceti lety Marianu psal, netušil jsem, že zůstane stále tak mladá a že zdomácní i čtenářům v řadě jiných zemí. Vidím ji třeba na obálc

Obrázek podcastu Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

Proč vůbec stojíme o sex? A co je to vlastně láska? Tuto otázku si lidé kladou už tisíce let, přesto uspokojivá odpověď stále neexistuje. Autoři převádí řeč vědy a špičkového výzkumu do zábavného čtení a vysvětlují čtenářům, jak s vědeckými poznatky naložit. Probírají v

Obrázek podcastu Prázdniny v Evropě

Prázdniny v Evropě

Vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou. Tentokrát vás čeká 14 000 kilometrů stopem napříč Evropou. Ve společnosti svérázných řidičů vyrazíte z horkých Athén přes divoký Balkán, rodný střed a malebné Pobaltí až z

Obrázek podcastu Pohádky z lesa

Pohádky z lesa

V dutině starého dubu žije šťastná datlí rodinka – rodiče a jejich čtyři čerstvě vylíhnutá ptáčátka. Tatínek s maminkou léčí přes den stromy v lese a shánějí potravu. Každý večer přinášejí svým dětem kromě pochoutek i jednu pohádku, kterou jim za odměnu vyprávěly vyléče

Obrázek podcastu Pražské zločiny

Pražské zločiny

Speciální edice na přání posluchačů. Bez hudebních předělů a podkresů. Soubor sestavil Vlastimil Vondruška. Oldřich z Chlumu - Pražské zločiny Morový testament – čte Martin Zahálka Italský student, který začal navštěvovat rétorickou školu Jindřicha z Isernie na Vyšehrad

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Byl jsem Petrem Vokem

Byl jsem Petrem Vokem

Myšlenky posledního pána z Růže, které letopisy neuvádějí, napsal Miloš Kopecký a Jiří Melíšek, tlumočí Miloš Kopecký. Poprvé na LP albu 11 0510-1 vydal Supraphon v roce 1989 - nyní titul vychází poprvé digitálně

Obrázek podcastu Fašismus – Varování

Fašismus – Varování

Téměř celé 20. století probíhalo ve znamení střetu demokracie s fašismem. Po hrůzách druhé světové války se zdálo, že svět už nepřipustí, aby se duchovní dědicové Hitlera a Mussoliniho pokusili o návrat. Audiokniha přední osobnosti světové diplomacie s českými kořeny, M

Obrázek podcastu Ščipačov: Sloky lásky

Ščipačov: Sloky lásky

Z komentáře Vladimíra Justla k původnímu titulu DV 15190 "Stěpan Ščipačev Sloky lásky" vydanému v Supraphonu v roce 1963 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Není snad obdobného příkladu, jaký v české překladové literatuře, zvláště pak v poezii, představuje milostná l

Obrázek podcastu Kapřík Metlík v řece

Kapřík Metlík v řece

Máte doma malého rybáře? Hlodá ve vás otázka, jak skutečně žijí kapři? Pak je pohádkový příběh o kapříku Metlíkovi přesně pro vás! Děj vás tentokrát zavede do řeky. Prostředí, v němž voda neustále teče, a kde číhá nejedno nebezpečí. Třeba opeření kormoráni nebo zubatá v

Obrázek podcastu Konec civilizace

Konec civilizace

Prorocká distopie o civilizaci inženýrů lidských duší Kultovní satirická antiutopie Aldouse Huxleyho je zneklidňujícím, prorockým obrazem budoucnosti, které vládne genové inženýrství, všeobecná diktatura, zábavy a chemicky navozovaného pocitu štěstí. Neveselé podobenst

Obrázek podcastu Deník uprchlice

Deník uprchlice

Jednoho dne se probudíte a zjistíte, že se vám celý svět obrátil vzhůru nohama. Do vaší země vtrhla vojska cizí armády a nic už nebude jako dřív. Vše se otřásá v základech a vás svírá strach – o život a budoucnost sebe sama, svých nejbližších, své země… To není synopse