Audiokniha Italské prázdniny

Kukačky
Moje dítě není moje. Martinovi s Terezou, dvěma mladým rodičům šestiletého Jakuba, zní ta slova v hlavě od chvíle, kdy jim Karel s Olgou, rodiče šestiletého Tomáše, řekli, že v porodnici došlo k záměně. Že si rodiny odvezly domů toho nepravého. Na takovou situaci není n…

Medová léta
Mládí voní medem, hořkne trapasy a sládne vzpomínkou. V pozadí klukovských rošťáren, trápení s láskou jsou jen lehce načrtnuty příběhy lidí, které semlela doba. Nepřátele lidu a strach potlačující člověka najdete v knize také, ale starosti dospívání hrdinu a jeho klukov…

Prodejem k Vítězství
Pokud si chcete začít budovat kariéru jako úspěšný prodejce nebo už profesionálním prodejcem jste a rádi byste zvýšili své prodejní a obchodní dovednosti, navýšili prodeje, audiokniha Prodejem k vítězství se vám jistě stane neocenitelnou příručkou. Nemůže vás sice nauči…

Umění vyjednat cokoliv
Konečně se v této audioknize dozvíte, co zatím o vyjednávání vědí jen ti vyvolení. Osvojíte si fungující postupy a zjistíte, proč obvyklé poučky zkrátka nefungují. Vyjednáváme doma, v práci, dokonce i na ulici. Naučte se to a budete v životě mnohem spokojenější a úspěšn…

Poslední zlato z Yukonu
Cestopisný autentický příběh o výpravě za posledním zlatem z Yukonu vtáhne posluchače do pátrání po následcích starého zločinu s prvky americké „drsné“ školy. Dobrodružství se odehrává uprostřed divoké přírody kanadské provincie Yukon a subtropech floridských ostrovů.

Čtyři tisíce týdnů
>> „Čím produktivnější zvládnete být, tím hůř pro vás! Udělejte všechno, co po vás ostatní chtějí, a budou toho po vás chtít o to víc! Život ale naštěstí nemusí vypadat jako nekonečné čekání na vytoužený klid..“ ## O audioknize Na světě pobudeme sotva čtyři tisíce týd…

Alenka a divy v domě za zrcadlem
Pohádka o malé Alence, která se vydá do zázračného světa skrytého za zrcadlem, v němž je všechno naruby Alenka je obyčejná zvídavá holčička s velkou představivostí, která touží po dobrodružství. Vlastně byla obyčejnou holčičkou, dokud se neocitla na místě, které má do …

Atlasův paradox
Atlasův paradox je dlouho očekávané pokračování bestselleru Atlasova šestka – zaručeně obsahuje ještě víc touhy, podrazáctví, zrady a chaosu. Šesti čarodějům se naskytla životní příležitost. Pět z nich je nyní členy Společnosti. Před nimi leží dvě cesty. Všichni si musí…

Kdo zabil Snížka?
„Hrozně bych chtěla psa, kterej by byl jenom můj.“ Martina by si tolik přála vlastního psa. Malý bílý „vlček“ ji zaujal na první pohled. To ale ještě netušila, že se Snížkem budou samé potíže. Neposlouchá, nehraje si, utíká a skoro nikdo ze vsi ho nemá rád. Když pak Mar…

Hrdinné, veselé a slavné příběhy Thylberta Ulenspiegla...
Thyl Ulenspiegel je historicky spíše znám jako šašek a kašpar, ale tady byl autorem povýšen na hrdinu národního odboje, přičemž se nabízí, byť kulhající, srovnání v českých dějinách přibližně s bratrem Palečkem. De Coster však byl zaražen poměrně chladným přijetím, jeho…

Hlava XXII
Román Hlava XXII je jedným z najdôležitejších protivojnových diel, ktoré vyšli po druhej svetovej vojne. Autor opisuje márny boj hlavného hrdinu Yossariana proti absurdnej vojenskej mašinérii, pričom výdatne využíva čierny humor a neustále balansuje medzi komikou a horo…

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích
Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše …

Pohádky 2
Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost! A proto je tu druhý díl naší nové miniserie Pohádky určené pouze pro digitální obchody.

Dareba
Takhle důvěrné přátelství je může stát život… Osud Francesce pro léta dospívání nedopřál zrovna ideální místo, natožpak sladký čas. Dívka z takzvaně slušné rodiny vyrůstá v severoitalské Monze, dějišti slavných automobilových závodů, které mají v roce 1935 pod palcem Mu…

Belinda a tajemný výlet
Belinda žije střídavě u mámy a u táty. Má pocit, že není nikde doma. Její maminka Jasmína ji po dlouhém váhání vezme na tajemný výlet do krajiny svého mládí. Za branou z lipových větví se ocitají v poklidném světě uprostřed čarokrásné přírody, platí tam ovšem přísná pra…

To nejlepší se Spejblem a Hurvínkem
V letošním roce oslaví Divadlo S+H 80 let své profesionální činnosti, k tomu se přidá pan Spejbl jako čerstvý devadesátník a pozadu nezůstane Mánička (ač by jí to nikdo nehádal, bude jí osmdesát) a také stejně starý Žeryk. Zároveň se soubor vrací do svého domovského div…

Annie a berlepsové
Třináctiletá Annie jede na prázdniny za svou maminkou, která je pracovně v Singapuru. Annie se na mámu, s níž po rozchodu rodičů zůstala sama, moc těší. Společně putují do malajského vnitrozemí, kde se k nim přidá jakýsi Karel, český lékař, který tam údajně také přijel …

Zavátá sněhem
Policistům utíká čas, který pracuje pro vraha. A ten nesmí uniknout. Knihkupec a bývalý policajt Matěj Mlynář pátrá po pohřešované dívce. Svižná detektivka udržuje posluchače v napětí od prvních stránek do samotného konce. Knihkupectví na malém městě vládne bývalý poli…

Mechovky a trilobiti
Odkud se u nás na souši vzaly všechny pozůstatky moře? Přeneste se jedním šplouchnutím do příběhů tak mokrých, že by si i vodník došel pro ručník. Převalí vás divoké dírkonoščí city, budete sdílet bratrství prakovbojů i stýskání profesora Křemene po zlaté éře písku.Obs…

...Mluviti stříbro - Vladimír Čech - zpověď
Vladimír Čech se do našich myslí nesmazatelně zapsal svým charismatickým projevem podtrženým uhrančivým pohledem a hlasem. Jeho vysoká postava byla nepřehlédnutelná a dodávala mu přirozený, úctu budící lidský i herecký projev. Zaposloucháte-li se do místy velmi intimníh…

Effi Briest
Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni A2 pro mírně pokročilé začátečníky. Baron Geert von Innstetten verheiratet wird. Die Siebzehnjährige zieht mit ihm in eine Kleinstadt an der Ostsee. Doch Innstetten kümmert sic…

Opravdová láska
Co je to opravdová láska? Při svém pátrání po odpovědi na tuto otázku posbíral autor mnoho příhod, které mu vyprávěli nebo sepsali přátelé a věrní čtenáři. Jejich příběhy vykreslují lásku v nejrozličnějších podobách. Může to být hluboký cit, který přestojí veškeré nástr…

Goethe, Schiller, Heine, Rilke, Morgenstern, Brecht....Mistrovská díla německé poezie
Z komentáře Eduarda Goldstückera k původnímu titulu DV 15203 "Goethe, Schiller, Heine, Rilke, Morgenstern, Brecht....Mistrovská díla německé poezie" vydanému Supraphonem v roce 1963 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Nevelký počet básní od dvanácti předních autorů s…

Tajemný hrad v Karpatech
Jaké tajemství skrývá hrad v Sedmihradsku? Odhalí hrabě Telek tajemství, jímž je opředen hrad v karpatské vesnici? Je obraz jeho mrtvé lásky, pěvkyně Stilly, jen přeludem? Román je poctou lidské vynalézavosti. Hrabě Franz Telek propadne kouzlu krásné operní pěvkyně Stil…

Kniha radosti
Rozhovory a myšlenky dvou velkých mužů, držitelů Nobelovy ceny za mír, o tom, jak být šťastný v dnešním proměnlivém světě. „Pokud sám sebe vnímáte jako obyčejného člověka, jednoho ze sedmi miliard, není důvod mít pocit, že byste se měl chovat, jako byste byl někdo výjim…