Obrázek podcastu Italské listy

Audiokniha Italské listy

Délka:

2 hod 35 min

Čte:

Antonín Kaška

Vydavatel:

AVIK

Jazyk:

Česky

Žánr:

Klasika

Obrázek podcastu 5 jazykov lásky

5 jazykov lásky

Niekto túži po pozornosti, iný po pochvale; pre niekoho sú veľmi dôležité darčeky, pre ďalšieho vymenená žiarovka či ožehlená košeľa a zas iný potrebuje fyzický dotyk. Audiokniha vám objasní každý z týchto jazykov, pomôže vám objaviť jazyk lásky vás a vášho partnera a d…

Obrázek podcastu Hrobník a dívka

Hrobník a dívka

KRIMINÁLNÍ PŘÍPAD ZE STARÉ VÍDNĚ Vídeň roku 1894. Inspektor Leopold von Herzfeldt vyšetřuje kuriózní případ. V uměleckohistorickém muzeu byla nalezena mrtvola slavného profesora – nabalzamovaná přesně podle staroegyptských klasických postupů. Stal se profesor obětí sta…

Obrázek podcastu Disney - Ledové království, Dumbo, Pinocchio

Disney - Ledové království, Dumbo, Pinocchio

Audiopohádky podle filmů Disney. Vezměte své děti do kouzelné země pohádek podle filmů společnosti Disney. V audioknize najdete tři vyprávění pro volné chvíle i před spaním o princeznách Else a Anně z Ledového království, o létajícím slůněti Dumbovi a o dřevěném panáčko…

Obrázek podcastu Hledá se medvěd

Hledá se medvěd

Jak daleko byste šli za láskou? Pokračování oceněného bestselleru Poslední medvěd. Uplynul víc než rok od doby, kdy se April Woodová vrátila domů z Medvědího ostrova s hřejivým pocitem, že zachránila posledního ledního medvěda, který zde uvízl, a dostala ho zpátky na Šp…

Obrázek podcastu Poslední představení v L.

Poslední představení v L.

Původní rozhlasová detektivní hra Jiřího Hubičky odkrývá složité vztahy v jednom nejmenovaném divadle a na jejich pozadí i příčiny smrti herce Krásy. Byla jeho sebevražda opravdu sebevraždou?

Obrázek podcastu Smrť na druhom brehu

Smrť na druhom brehu

Začiatky deväťdesiatych rokov boli hektickým obdobím nielen na oddelení vrážd, ale v celej spoločnosti. Čo sa dialo v Našom Meste automaticky registrovali aj detektívi, a nielen registrovali, aj riešili, vyšetrovali a vypočúvali. Zo zelenáča Richarda Krauza je samostatn…

Obrázek podcastu Tanec papírových draků 2: Hon

Tanec papírových draků 2: Hon

Už je to pět let od chvíle, co jsem naposledy umřel, ale pomalu mi to začíná chybět. Policejní sledovací a zásahový útvar jakž takž funguje, ale nikdo mě nevaroval, že vést ho bude obnášet excelové tabulky, audity a videokonference. Jenže management nikdy nebyl mojí sil…

Obrázek podcastu Sen noci svatojánské (2016)

Sen noci svatojánské (2016)

Hra podobná snu, ve kterém se vzájemně zapletou příběhy zamilovaných milenců, lesních elfů, athénských řemeslníků i rozhádaných vládců přírodních živlů. Shakespearova nejslavnější komedie po padesáti letech v novém rozhlasovém nastudování!Osoby a obsazení: Karel Dobrý (…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 67 - Jakub Kohák 08.06.2014

100 statečných - Host č. 67 - Jakub Kohák 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - J .Kohák (filmový a reklamní režisér, herec, moderátor)

Obrázek podcastu (Ne)Gramotný rodič

(Ne)Gramotný rodič

(Ne)Gramotný rodič - v audioknize najdete nejkoncentrovanější soubor rad, jak se stát spokojeným rodičem se spokojenými a šťastnými dětmi. Jednoduše - začněte u sebe! Jakmile se Vám podaří najít harmonii ve Vašem osobním i pracovním životě, budete spokojení a vyrovnaní,…

Obrázek podcastu Manželovo tajemství

Manželovo tajemství

Tři ženy, tři tajemství, tři osudy propletené v jediný tragický příběh... Ceciliin zdánlivě dokonalý rodinný život převrátí naruby nález starého manželova dopisu, která má otevřít jen v případě jeho smrti. Tess ztratí v jediném okamžiku veškeré iluze o svém muži i o své…

Obrázek podcastu Pokoj, lidé, budiž vám  - pásmo o životě J. J. Ryby

Pokoj, lidé, budiž vám - pásmo o životě J. J. Ryby

Pásmo o životě skladatele provázené jeho drobnými vánočními skladbami i úvahami kolem nich. Připravil Pavel Miňovský. Stereofonní scénář Antonín Němec a Markéta Jahodová, která má také režii. Účinkují Blanka Bohdanová, Sylva Sequensová, Vladimír Brabec, Jiří Holý a Petr…

Obrázek podcastu Zmizení Edwina Lindy

Zmizení Edwina Lindy

Poslední rok byl pro Edwina jako zlý sen. Potom, co za podivných okolností zmizel ve skalách jeho otec a málem přišel o maminku, začínají i na Edwina dorážet temné síly. Brzo si uvědomí, že se jim musí postavit čelem a bojovat, stejně jako hrdinové jeho milovaných fanta…

Obrázek podcastu Ako si získavať priateľov a pôsobiť na ľudí

Ako si získavať priateľov a pôsobiť na ľudí

Viete ako urobiť dobrý dojem, efektívne komunikovať a získať si priazeň ľudí? Nadčasový bestseller Dalea Carnegieho je nabitý spoľahlivými radami a na vrchol úspechu vyniesol už tisíce ľudí. Uplatnením jeho princípov dosiahnete aj vy svoj maximálny potenciál v osobnom …

Obrázek podcastu Atomové šelmy: Hřbitov

Atomové šelmy: Hřbitov

Po světě běhají atomové šelmy – zmutovaní lidé, pozůstatky poslední války – a ti, kdo atomové šílenství přežili bez mutací, se před nimi skrývají v krytech a opevněných městech. Nejpodivnějším z nich je Hřbitov, sídlo velekněžek Církve Jaderné bohyně. Pod základy Hřbit…

Obrázek podcastu Myšlenky vraha

Myšlenky vraha

Celých čtrnáct let jsou unášeny dívky ve věku šesti až deseti let. K jejich mrtvolám ukazují cestu červené stuhy přivázané na stromech. Policie se pachateli dlouhou dobu nemůže dostat na stopu. Nakonec jednoho večera zatkne Waltra Lesniaka, mezinárodně proslulého profes…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 30 - Petr Svojtka 07.06.2014

100 statečných - Host č. 30 - Petr Svojtka 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - P. Svojtka (umělecký šéf a režisér Městských divadlech pražských - ABC a Rokoko)

Obrázek podcastu Šest klobouků aneb Jak myslet

Šest klobouků aneb Jak myslet

Dokážete zvýšit efektivnost vašeho myšlení? Naučte se efektivně myslet a používat metodu laterárního myšlení. Audiokniha Šest klobouků načtená Janem Faltýnkem vám představí stejnojmennou metodu světově uznávaného Edwarda de Bona. Teorie šesti klobouků je využívána v po…

Obrázek podcastu Jak na ADHD

Jak na ADHD

>> „„Svět ADHD na takovou knihu napjatě čekal už mnoho let.“ — Edward Hallowell, lékař a přední expert na ADHD

Obrázek podcastu Operace Banány

Operace Banány

Máte rádi banány, špionážní mise a gorily plivající do obličeje? Bondovsky laděný příběh z druhé světové války, v němž není nouze ani o humor. Londýn, 1940. Británie je ve válce s Německem. Jedenáctiletý sirotek Erik tráví dny na místě, kde se cítí nejvíc šťastný, v …

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t…

Obrázek podcastu Co si pamatuju

Co si pamatuju

Věra Dvořáková, překladatelka z francouzštiny a manželka básníka a spisovatele Ladislava Dvořáka, vzpomíná na život v Československu poznamenaný dvěma totalitami a na vzácná celoživotní přátelství s Emanuelem Fryntou, Janem Zábranou, Jiřím Kolářem, Olgou a Václavem Havl…

Obrázek podcastu Pohádky víly srdíčkové – O veliké řepě

Pohádky víly srdíčkové – O veliké řepě

Pohádka O veliké řepě je plná veselých písniček, trochu se v ní ráčkuje, a končí poučením, že je dobře, když si vzájemně pomáháme.

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo…

Obrázek podcastu Trujkunt - Čtverka

Trujkunt - Čtverka

Počet společníků firmy musí být lichý, ale tři je moc. Major Saran, elitní vyšetřovatel ostravské mordparty se léčí z kocoviny, zlomeného srdce, a k tomu všemu dokáže přijít na kloub sérii vražd. Třetí díl detektivní trilogie odehrávající se v nejvýchodnějším cípu na…