Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Internát

Audiokniha Internát

Délka:

12 hod 51 min

Čte:

Jan Dolanský

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Macourek: Mach a Šebestová za školou

Macourek: Mach a Šebestová za školou

Trojice tvůrců - M. Macourek, P. Nárožný a A. Born - přivedla na svět nesmrtelné postavičky dvou žáků III. B, kterým se dějí neuvěřitelné věci. S pomocí kouzelného sluchátka mohou hrdinové létat, cestovat do minulosti i do budoucnosti, zmenšovat se a zvětšovat, měnit zv

Obrázek podcastu Bridgertonovi II: Vikomt, který mě miloval

Bridgertonovi II: Vikomt, který mě miloval

Rok 1814 slibuje rušnou společenskou sezónu a vikomt Anthony Bridgerton má nejvyšší čas se oženit. Dokonce se už rozhodl, kterou z mladičkých debutantek si vybere – vyhlášenou krásku Edwinu Sheffieldovou. Jedinou překážkou je starší sestra jeho vyvolené, Kate – ta nejvš

Obrázek podcastu Černý mustang

Černý mustang

Náčelník Komančů osnuje úklady, ale nepočítá s Old Shatterhandem a Vinnetouem. Vinnetou s Old Shatterhandem překazí plány náčelníka Komančů Černého mustanga na zastavení stavby železnice a přepadení osady bělochů. Žádný z rudých kmenů dosud nevykopal válečný tomahavk.

Obrázek podcastu Na divokém venkově

Na divokém venkově

Z Oxfordu na moravský venkov. Malvína, doktorandka na univerzitě v Oxfordu se na čas vrací k rodině na severní Moravu. Střet s rázovitým okolím je zdrojem komických situací. Sedmadvacetiletá Malvína Velehorská má dva magisterské tituly, rozpracovanou disertační práci ze

Obrázek podcastu Už hořela, když jsem si do ní lehal

Už hořela, když jsem si do ní lehal

„Jak se to stalo?“ „Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“ Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho pr

Obrázek podcastu Veterinářka vypráví

Veterinářka vypráví

Chyťte papouška v supermarketu! Příběhy o zvířatech a o tom, co je možné při jejich léčení zažít. Veterinářka se snaží za každých okolností zvířatům pomoci. S láskou a velkým osobním nasazením. Lýdia Suková je veterinářkou v severních Čechách. Specializuje se na koně a

Obrázek podcastu Noc temných klamstiev

Noc temných klamstiev

Richard Krauz a Jozef Fischer zvaný Chosé pracujú na oddelení vrážd v Našom Meste už veľmi dlho. Vyše dvadsaťpäť rokov sa snažia zmieriť so skutočnosťou, že medzi pojmy zákon, právo a spravodlivosť sa nie vždy dá vpísať znamienko rovná sa, ale skôr otáznik. Niekedy aj v

Obrázek podcastu Vlčák Kazan (četba)

Vlčák Kazan (četba)

Klasika světové dobrodružné literatury tentokrát v nezaměnitelném podání Viléma Bessera. Jeden ze znovuobjevených, méně známých rozhlasových záznamů.

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 31 - Šimon Pánek 07.06.2014

100 statečných - Host č. 31 - Šimon Pánek 07.06.2014

Hostem L. Výborné - Š. Pánek (ředitel nadace Člověk v tísni)

Obrázek podcastu Život víry 2023/01

Život víry 2023/01

Život víry 2023/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Pavel Kohl, Kateřina Hodecová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Marek Valda: Pere se ve mně strach a víra V 16 letech začal br

Obrázek podcastu Mistr Blecha

Mistr Blecha

Zřejmě nejvýraznější obsáhlá povídka významného německého autora. Navzdory fantastické scenérii a nadpřirozeným protagonistům je Hoffmann jedním z nejrealističtějších soudců a kritiků přízemního života své doby. Příkré kontrasty udivující imaginace a vášnivá síla výrazu

Obrázek podcastu Hvězdné hodiny lidstva

Hvězdné hodiny lidstva

Výběr šestice z celkem 12 povídkových zpracování neopakovatelných momentů lidských dějin z pera rakouského spisovatele židovského původu Stefana Zweiga. Hvězdné hodiny lidstva vystihují momenty, kdy jediný člověk změnil podobu dosavadního světa, kdy rozhodovaly dny, hod

Obrázek podcastu Obrázky z domova

Obrázky z domova

Jednou z největších osobností české moderní literatury je bezesporu Karel Čapek. Opět si to lze ověřit poslechem jeho Obrázků z domova. Také zde se ukazuje Čapkův pozorovací talent a jedinečné literární mistrovství. I v nejdrobnějších literárních útvarech umí plasticky,

Obrázek podcastu Pomalá produktivita

Pomalá produktivita

>> „Brilantní kniha pro všechny z nás, kdo ztratili víru v tradiční rady o produktivitě, ale přitom touží dělat smysluplné věci.“ — Oliver Burkeman, autor knihy Čtyři tisíce týdnů << ## O knize Nestíháte? Nedaří se vám soustředit na důležité úkoly? Nebo dokonce stojít

Obrázek podcastu Let let

Let let

Let let, rozsáhlé, takřka tisícistránkové memoárové dílo Josefa Hiršala a Bohumily Grögerové, je důležitým svědectvím o české kultuře a společnosti v 50. a 60. letech 20. století. Vzpomínky a deníkové zápisky dvou výjimečných osobností uvádíme u příležitosti stého výroč

Obrázek podcastu Piko

Piko

Na životech feťáků záleží Kde se vzal pervitin? A kdo jsou jeho uživatelé? Vydejte se za českým příběhem téhle drogy. Rozhlasová audioverze knihy s podtitulem „Na životech feťáků záleží“ přináší skutečné příběhy lidí, jejichž život je nějakým způsobem spojen s perviti

Obrázek podcastu Kafka: Dopisy Mileně

Kafka: Dopisy Mileně

Franz Kafka Dopisy Mileně Čtou Radovan Lukavský, Jaroslava Adamová a Martin Růžek Překlad Dagmar Eisnerová Hudba Petr Eben Režie Petr Adler Tři základní pocity prolínají Kafkovým životem a dílem: pocit úzkosti, provázený vědomím neznámé viny, pocit únavy, stále se prohl

Obrázek podcastu Račí princezna

Račí princezna

Mladý princ nestojí o žádné rytířské turnaje, raději jde k potoku pouštět lodičky a chytat raky. Není sice statečný bojovník, ale má dobré srdce a stará se o přírodu.Odmalička sní o račí princezně, o níž mu vyprávěla chůva. Jenže neví, kde takovou princeznu hledat. Král

Obrázek podcastu Desetkrát klidnější

Desetkrát klidnější

Lépe se můžete cítit už teď. Vaše úzkost tu nemusí být napořád. Ať už bojujete s generalizovanou, sociální, panickou, nebo jinou úzkostí, delší, či kratší dobu, doktorka Kirren Schnack vám ve své knize Desetkrát klidnější nabídne praktické rady, jak se s ní naučit praco

Obrázek podcastu Na kopci

Na kopci

Autor oceňovaných detektivek se po deseti letech vrací ke svému úspěšnému debutu. Jiří Březina vydává román Na kopci s úpravami, které jsou důkazem jeho literárního růstu. Vrací se tak k příběhu, který napsal ještě před krimi sérií s policistou Tomášem Volfem. Středobod

Obrázek podcastu Ochráním tě

Ochráním tě

Manželé Niamh a Ruairidh Macfarlaneovi vlastní hebridskou luxusní oděvní značku Ranish Tweed. Když se společně vypraví na služební cestu do Paříže, Niamh se dozví o manželově poměru s ruskou módní návrhářkou a vzápětí se stane svědkem toho, jak Ruairidh i s milenkou zah

Obrázek podcastu Sova

Sova

V podivném hnízdě ze sovího peří je nalezeno tělo sedmnáctileté dívky. Bizarním případem se začíná zabývat zkušený detektiv Holger Munch. Pro nedostatek stop se však dostane do mrtvého bodu, dokud oddělení vražd nekontaktuje záhadný hacker. Ten jim pošle nahrávku, ve kt

Obrázek podcastu Svatí kacíři svazek 2.

Svatí kacíři svazek 2.

Druhý díl audioverze románu, jehož ústředními postavami románu na pomezí literatury faktu a beletrie jsou soluňští bratři Konstantin (Cyril) a Metoděj. Příběh jejich velkomoravské mise je zde podáván jako součást historicky věrného obrazu doby. Ve velkolepé fresce pozná

Obrázek podcastu Valentýnka a narozeniny

Valentýnka a narozeniny

Devítiletá Valentýnka je trochu snílek, trochu průzkumnice. Tahle kombinace z ní dělá neobyčejnou holčičku, která se dostává do dramatických i vtipných situací. Valentýnka žije s rodiči, babičkou, tetou, strýcem a psem Hugem ve starém domě se zahradou. A má tři nejlepší

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (