Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Hvězdná pěchota

Audiokniha Hvězdná pěchota

Délka:

12 hod 50 min

Čte:

Ludvík Král

Vydavatel:

Walker & Volf

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Pane doktore

Pane doktore

Hrdinové v boji proti nemocem Historie medicíny od nejstarších dob po současnost. Autor přibližuje medicínské znalosti nejstarších civilizací a dává je do souvislosti se současnými lékařskými poznatky. František Gel poutavě vypráví historii medicíny od nejstarších dob p

Obrázek podcastu Život víry 2025/06

Život víry 2025/06

Život víry 2025/06 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková a Jakub Lofítek. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor: Když je vědec poctivý, začne se ptát „proč“ Odborník na organickou chemii T

Obrázek podcastu Prostě vztahy

Prostě vztahy

Jak to mám v životě já? Známý terapeut Honza Vojtko se zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dříve nebo později musí v životě vyřešit každý z nás. Známý terapeut Honza Vojtko se v jedenácti kapitolách zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dř

Obrázek podcastu Muž, který si pletl manželku s kloboukem

Muž, který si pletl manželku s kloboukem

Lidský mozek je fascinující vesmír. Skutečné příběhy pacientů slavného amerického neurologa. Autor líčí jejich nemoci i odlišnosti s neobvyklou mírou empatie. Kdy si začnete plést manželku s kloboukem? Tehdy, když váš mozek ztratí schopnost rozpoznávat detaily a všechny

Obrázek podcastu Percy Jackson - Prokletí Titánů

Percy Jackson - Prokletí Titánů

Že mám moc po svém otci, bohu moří Poseidónovi, už víš... Že patřím do Tábora polokrevných, už taky víš... Ale na spoustu otázek neznám odpovědi ani já. Kam se poděla bohyně Artemis? Jaké nebezpečné a záhadné příšeře byla na stopě? Mám na sebe vzít děsivé Titánovo prokl

Obrázek podcastu Černý šíp

Černý šíp

Rozhlasová hra Černý šíp na motivy literární předlohy R.L.Stevensona vypráví dobrodružný příběh z války růží. Zavede nás do Anglie druhé poloviny 15. století, kdy si vévodové z Yorku, mající ve znaku rudou růži, nárokují trůn na vládnoucí dynastii Lancasterů s bílou růž

Obrázek podcastu Vrahova žena

Vrahova žena

DOKUD JE SMRT NEROZDĚLÍ… Před čtrnácti lety byl manžel Jessicy Yardleyové odsouzen za sérii brutálních vražd. Stálo ji spoustu úsilí si po tom všem se svou dcerou dát život zase dohromady a teď je uznávanou právničkou. Jenže když kdosi začne znovu zabíjet a provedením v

Obrázek podcastu Mariborská hypnóza

Mariborská hypnóza

Knižní předloha se stala Knihou roku 2025 Magnesia Litera a zároveň zvítězila v kategorii Próza. Dora Kaprálová přijíždí na čtrnáctidenní tvůrčí pobyt do slovinského Mariboru. Fascinující originální optikou zaujatě prozkoumává dané místo, které spisovatel Drago Jančar

Obrázek podcastu Zlomené srdce

Zlomené srdce

"Myslela, že svého manžela zná. Jenže celý jejich život byla lež. Když přijela na odlehlou pobřežní vyhlídku na pobřeží Devonu, zastavila, zaparkovala auto a zahodila klíčky. Od té doby ji už nikdo nespatřil. Zmizela beze stopy. Vyšetřovatel David Raker se specializuje

Obrázek podcastu Nedělejte si starosti

Nedělejte si starosti

Najděte vnitřní klid tady a teď. Tato praktická audiokniha od renomovaného zen-buddhistického mnicha, autora mezinárodního bestselleru Umění prostého života, vám pomůže nejen zmírnit stavy úzkosti, ale také snížit míru stresu a starostí, které vás tíží, protože devades

Obrázek podcastu Úplně jiný příběh

Úplně jiný příběh

Smí mít muž zákona prázdniny? Na Severu? Když je vrah pořád o parník napřed? Policista by si neměl vybírat dovolenou, neboť ta mu zbytečně narušuje běžný pátrací režim. Na vlastní opálenou kůži to pozná stárnoucí pochybovač Gunnar Barbarotti, jemuž není souzeno si v živ

Obrázek podcastu Kouzlo maličkostí

Kouzlo maličkostí

Audiokniha známého filosofa a teologa Anselma Grüna ukazuje, jak prožívat svůj život ve větším klidu a radosti. Snaha dostát všem požadavkům doby nás žene k náročným výkonům. Zbytečně se porovnáváme s ostatními a máme velké nároky a očekávání. Výsledkem bývá frustrace,

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů

Obrázek podcastu Život víry 2022/11

Život víry 2022/11

Život víry 2022/11 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Jan a Renee Pospíšilovi: Neptáme se „proč“, ale „Bože, kde jsi teď?“ Když

Obrázek podcastu Bass: Cirkus Humberto

Bass: Cirkus Humberto

Pod dramatizací oblíbené románové kroniky Eduarda Basse situované do cirkusového šapitó je podepsán jeden z nejlepších režisérů tohoto žánru Jiří Horčička, který svůj zvukový přepis z r. 1985 režíruje a zároveň v něm i hraje. V nezbytné zkratce se mu podařilo zachovat d

Obrázek podcastu Aristokratka ve varu

Aristokratka ve varu

Provozovat hrad není žádná legrace. Ale je to zatraceně vtipné! Střelené osazenstvo „nejchudšího zámku v Čechách“ se vrací s nášupem bláznivých situací, gagů a nápadů, jak z Kostky učinit sídlo hodné šlechticů. Otec je skrblík, americká maminka se chce podobat princezně

Obrázek podcastu Smršť

Smršť

Před větrným démonem není úniku. Hrdinové mysteriózního thrilleru Smršť zažívají tu nejhorší noční můru v pustém regionu na pomezí Slovenska a Polska. Josef Karika sugestivně spojuje klasickou lidovou povídačku o větrnici s moderním žánrem hororu. Černý předmět na mokré

Obrázek podcastu Zkáza Jezerní kotliny

Zkáza Jezerní kotliny

Ludva s Pavlem dál chodí do své milované Jezerní kotliny a nosí do města lékárníkovi vzácný šafrán. Občas však mají pocit, že je někdo sleduje. Při jedné z výprav objeví jeskyni a v ní něco, co otevře celou řadu otázek. Je možné, že by se mrtvý Dernet vrátil? Dobrodružn

Obrázek podcastu Zůstaň se mnou

Zůstaň se mnou

V jednadvaceti letech nemá Calla moc zkušeností. Nikdy se nelíbala, nikdy neviděla oceán, nikdy nebyla v zábavním parku. Jak vyrůstala, byla svědkem událostí, které by žádné dítě vidět nemělo. Stále si v sobě nese fyzické a emocionální jizvy ze soužití s drogově závislo

Obrázek podcastu Země sněhuláků

Země sněhuláků

Tenhle pozoruhodný pohádkový příběh pro vás vypráví oblíbený herec MARTIN STRÁNSKÝ.  V prvních pěti kapitolách zažijete cestu do Flokonduly – království sněhuláků – a budete žasnout nad popisem světa věčné zimy. Poznáte sněžné obry, Sněhové peřiny, vulkán chrlící bílé v

Obrázek podcastu Řbitov zviřátek

Řbitov zviřátek

Doktor Louis Creed našel konečně ten pravý domov pro svou rodinu. Se ženou a dvěma dětmi se přestěhoval z Chicaga do velkého domu uprostřed venkovské krajiny v Maine. Radost mu trochu kazí jen blízká rušná silnice. Ale okolní lesy v sobě skrývají něco daleko nebezpečněj

Obrázek podcastu Die Kapuzinergruft

Die Kapuzinergruft

Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni A2 pro mírně pokročilé začátečníky. Roman „Die Kapuzinergruft“ thematisiert der Schriftsteller Joseph Roth anhand der Lebensgeschichte des Ich-Erzählers Franz Ferdinand Trotta

Obrázek podcastu Václav Havel

Václav Havel

Václav Havel znal spisovatelku Edu Kriseovou z disentu. Prožila s ním nejbouřlivější revoluční týdny a stala se nejprve jeho poradkyní a potom ředitelkou Odboru stížností a milostí na Pražském hradě. To, co se dělo tenkrát, se už nikdy nebude opakovat: vlády se chopili

Obrázek podcastu Nevykládej mi pohádky

Nevykládej mi pohádky

Líbila se Vám kniha Fimfárum? Určitě se nechci poměřovat s Janem Werichem, ale i tak sázím polovinu království na to, že se Vám budou líbit i tyhle pohádky, zvlášť když je tak skvěle načetl Igor Bareš. V jeho podání se budete upřímně strachovat o prince bojujícího s hro

Obrázek podcastu Život víry 2024/02

Život víry 2024/02

Život víry 2024/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Daniel Zeman, Lucie Endlicherová, Jakub Lofítek a Bohdana Medřická. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Uzdravit nemocné srdce Evropy – rozhovor