Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Hurvínkova cesta do Tramtárie

Audiokniha Hurvínkova cesta do Tramtárie

Délka:

1 hod 11 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Vědecká výprava na Medvědí ostrov

Vědecká výprava na Medvědí ostrov

Jeden z příběhů, který dnes označujeme jako původní zdroj moderní sci-fi literatury.Fantastická putování barona Brambeuse je původně cyklus čtyř humorně fantastických novel, které lze zařadit do i vědeckofantastické literatury. Autor v nich čtenáře ohromuje nepravděpodo

Obrázek podcastu Opuštěná společnost

Opuštěná společnost

Opuštěná společnost - Česká cesta od Masaryka po Babiše - audiokniha obsahuje pohled šéfredaktora týdeníku Respekt na současnou českou společnost v historickém a evropském kontextu. Vítěz ceny Magnesia literatura Kniha roku za rok 2018. Opuštěná společnost byla Asociací

Obrázek podcastu Láska pro samouky

Láska pro samouky

Jak se liší randění v osmnácti a ve čtyřiceti? Vlastně skoro nijak. Ve čtyřiceti jste pořád stejně nejistí a zmatení jako v osmnácti, jenom už to nevypadá tak roztomile. Klára se o tom přesvědčí, když ze dne na den skončí její manželství a ona se znovu ocitne ve světě n

Obrázek podcastu Pan Smraďoch

Pan Smraďoch

Pan Smraďoch patří do kategorie hodně divných románových hrdinů. Žije na lavičce v parku a svému jménu dělá opravdu čest. Je to ten nejsmradlavější smraďoch pod sluncem. Dvanáctileté Chloe to ale rozhodně nebrání v tom, aby se s ním spřátelila. Jasně, páchne, ale na dru

Obrázek podcastu Lenka a Nelka

Lenka a Nelka

Daniela Fischerová. Četba na pokračování ze stejnojmenné knihy.Ty dvě se prostě nenávidí. Lenka a Nelka jsou jednovaječná dvojčata, která sotva kdo rozezná, a přitom je každá docela jiná. Režie Hana Kofránková.

Obrázek podcastu Neviditelný

Neviditelný

Jen málo českých spisovatelů dokázalo dát svým příběhům tak hutnou a působivou atmosféru jako Jaroslav Havlíček, nejvýznamnější představitel tuzemského psychologického románu 20. století. Právě pro znepokojivý spodní proud, kterým autor podemílá životy postav, se dodnes

Obrázek podcastu Doručovatelky

Doručovatelky

Nevyřešený případ jeho pohřešované manželky se za ním táhne jako stín. První díl série. Detektiv šéfinspektor Robert Kett před výčitkami a svou vlastní neschopností společně s třemi dcerami prchá do Norwiche v naději, že zachrání rozpadající se rodinu. Útěk před stínem

Obrázek podcastu Kapitán

Kapitán

Lidské armády, vojáci i čarodějové, desetitisíce mužů – aneb stručně: Veterán Max Bronštejn se vrací! Druhá kniha z válečné Žambochovy trilogie nás opět přivádí do světa Seržanta. Kapitán pokračuje v plné síle tam, kde skončil Veterán a uhání kupředu po tankových pásech

Obrázek podcastu Začátečník na dovolené

Začátečník na dovolené

Na této audioknize budete na základní úrovni vést rozhovory a učit se lépe anglicky reagovat. Budete se ptát, ale i nakupovat, radit, poslouchat, objednávat, rozměňovat, ztěžovat si, jíst a pít nebo něco vysvětlovat. Také se budete bavit o tom, kudy se někam dostanete.

Obrázek podcastu Lazar a píseň

Lazar a píseň

Původní nahrávka sbírky lyrických básní o životě a cestě člověka životem, o vztahu jednotlivce k dalším lidem, sbírka básní "všedního dne " LAZAR A PÍSEŇ" básníka JOSEFA KAINARA (*29.6.1917 - †16.11.1971) byla původně vydána jako součást 2LP kompletu 2 18 0426-7 "Modern

Obrázek podcastu Příběhy české šlechty

Příběhy české šlechty

Po stopách žijících i mrtvých šlechticů země české. Kniha Vladimíra Votýpky o osudech příslušníků českých šlechtických rodů vznikla v průběhu let 1970-1993.. Autor v ní nechává nahlédnout do životů lidí pronásledovaných jak Němci, tak i komunisty, a popisuje také dranco

Obrázek podcastu Život víry 2025/05

Život víry 2025/05

Život víry 2025/05 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková, Daniel Zeman a Jakub Lofítek. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor: „Misionář je jako pilot, který létá mimo radary“ Nenápadný Am

Obrázek podcastu Když má štěstí kliku

Když má štěstí kliku

Šestiletý Jean a jeho svérázná babička. Dvojice, která je zárukou léčivě dobré nálady. Francie roku 1968. Jeanovi je šest let a matka ho ze dne na den nechá u jeho babičky. Na léto. Napořád. Vůbec to nečekal. Babička taky ne. Vycházet s babi Lucette není zrovna snadné,

Obrázek podcastu Zajko Bojko

Zajko Bojko

Z veršov Ľudmily Podjavorinskej a Márie Rázusovej Martákovej pripravila Oľga Janíková.

Obrázek podcastu Cesta slepých ptáků

Cesta slepých ptáků

Poslechněte si ojedinělé vydání populárně vědeckého magazínu Otazníky 21. století. Premiérový díl má název Cesta slepých ptáků a staneme se v něm svědky jedné zvláštní expedice na Island. Původním záměrem výpravy, které se zúčastnili i český lékař a dokumentaristka z Ná

Obrázek podcastu Dárce

Dárce

Provokativní příběh o chlapci, který zažívá něco neuvěřitelného a podniká něco nemožného. Představte si, že svět kolem vás je jako podle šablony, existuje jen jedna univerzální barva, jeden typ nábytku, všichni mají stejný střih vlasů, stejné oblečení. Má to své výhody,

Obrázek podcastu Fischer: Bleděmodrý Petr

Fischer: Bleděmodrý Petr

Příběh malého pejska jménem Petr, který se narodil s bleděmodrou srstí. Pro jeho modrou barvu s ním nechce nikdo kamarádit, proto se vydá až do dalekého New Yorku. Na cestě za kamarádem hočeká mnoho dobrodružství - pobyt v psím vězení, lstivý kocour, přísný policista, j

Obrázek podcastu Váš kapesní terapeut

Váš kapesní terapeut

>> „Nezbytná audiokniha pro každého, kdo chce porozumět sám sobě a vztahům s ostatními.“ << >> Proč setrvávám v problematickém partnerství? Jak to, že mi zase ruply nervy? Co se to se mnou děje?

Obrázek podcastu Halas: Šeptem před usnutím

Halas: Šeptem před usnutím

František Halas: Před usnutím Ty nevíš, táto, to ti bylo k smíchu, já viděl kosa na trávníku zavazovat si tkaničku. U botky se mu rozvázala, tahal ji, až se přetrhala, a víš, že ji ten hlupák sněd? Kdepak si koupí novou teď? Žížala! Co ty víš! Počkej, však ráno uvidíš!!

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Strach

Strach

Mysteriózny triler plný hrôzy a strachu… Jozef Karika, autor mysterióznej Trhliny alebo mafiánskej trilógie Čierna hra: Vláda mafie, Čierny rok: Vojna mafie a Čierny kruh: Koniec mafie v hrôzostrašnom príbehu s nadprirodzenými prvkami prináša aj citlivé rozprávanie o to

Obrázek podcastu Viewegh: Můj život po životě

Viewegh: Můj život po životě

Dne 8. 12. 2012 nečekaně praskla Michalovi Vieweghovi, jednomu z nejčtenějších českých spisovatelů, aorta. Po úspěšných pokusech o oživení se zcela dezorientovaný Michal znovu pomalu začal učit mluvit a vnímat svět. Kolaps krátkodobé paměti byl takový, že se lidé ze spi

Obrázek podcastu Navždy plynule

Navždy plynule

„Nic takového jako těžký jazyk neexistuje. Každý trouba dokáže mluvit jakoukoli řečí, kterou mluvili jeho rodiče, když byl malý“......řekl si operní zpěvák Gabriel Wyner a do svých třiceti let se naučil šesti jazykům. Nyní můžete i vy poznat kombinaci těch nejúčinnější

Obrázek podcastu Život víry 2025/12

Život víry 2025/12

Život víry 2025/12 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková, Jakub Lofítek, Karolína Vološinová a Pavel Hromádka. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor s Reném Ferkem: V prostředí, kde jsem ž

Obrázek podcastu Kalmann

Kalmann

Jako rapl a šašek vypátrá víc, než je zdrávo. A to i bez zdravého rozumu… Kalmann Óðinsson z rybářské vísky Raufarhöfn na nejsevernější výspě Islandu má o kolečko víc. Nebo míň, což je mu putna, protože matematiku a celou školu protrpěl a v Kristových letech dál ztělesň