Audiokniha Hurvínek mezi hvězdami

Tekuté krystaly
Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky…

Hněv
Bohové se vracejí. A hladovějí po krvi a moci! Proroctví bylo pouhý klam, leč osudový střet Corbana s Nathairem pokračuje dál… Pevnost Drassil padla po krvavém boji do rukou krále Nathaira alias Černého slunce, který se zmocnil už tří ze sedmi legendárních Pokladů. Nyní…

Egypťan Sinuhet
Četba z jednoho z nejvýznamnějších světových románů 20. století. Mika Waltari (1908-1979) dopsal a dal k vydání román Egypťan Sinuhet v roce 1945 a ačkoli popisoval život egyptského lékaře doby největších faraonů, vypovídal především o válečných traumatech jeho současní…

Vraždy podle abecedy
{'cs': 'Všechno začalo zdánlivě bláznivým anonymním dopisem s\xa0podpisem A B C. Po něm následovala vražda staré trafikantky A. Ascherové z\xa0Andoveru. Na pultě trafiky ležel rozevřený Abecední jízdní řád, známý pod zkratkou ABC. Předtuchy, které nad přijatým dopisem p…

Total Recall
Biografie jednoho z nejúspěšnějších, nejoblíbenějších a nejlépe placených akčních hrdinů všech dob je upřímnou zpovědí muže, který si dokázal svým odhodláním a houževnatostí vydobýt to, o čem většina lidí pouze sní – slávu, postavení, moc. Životní příběh chudého chlapce…

Překážka jako cesta
Pokud se cítíte frustrovaní, demoralizovaní nebo uvízlí ve vyjetých kolejích, tato kniha vám může pomoci proměnit vaše problémy v životní příležitosti. RYAN HOLIDAY čerpá ze stoické filosofie a ukazuje nám, že to, co blokuje naši cestu, ve skutečnosti otevírá cestu novo…

Síla pozitivního jednání
„Lidé, kteří jednají pozitivně, dosahují lepších výsledků.” Svět kolem nás se totiž zlepšuje prostě jen tím, že jednáme pozitivně. Z tohoto jednání nám může plynout okamžitý prospěch od lepšího zdraví, otevřené mysli až po harmonii ve vztazích. Audiokniha významného aut…

Odse*te se
Jak se vyhrabat z ... řekněme nepříjemných životních situací Měli jste někdy pocit, že běháte jako křeček v kolotoči, zoufale si razíte cestu životem, ale nikdy se nikam nedostanete? Audiokniha má vulgární název, ale nenechte se mýlit. Berte ji se vší vážností. Gary Bis…

Jak začít MLM - Strašák nebo příležitost?
Bestseller v ČR. Více než 150 000 prodaných knih za 6 let. Nejjednodušší návod pro podnikaní v MLM. Předmluva: Od počátku mého působení v multi - level marketingu (dále jen MLM) slýchávám o problémech, které mají lidé vstupující do našeho obchodu. I já jsem měl, ale po…

100 statečných - Host č. 78 - Miloslav Dočekal 08.06.2014
Hostem J. Pokorného - M. Dočekal (emeritní policejní rada)

Časodějové - Klíč k času
Vasilisa neměla až donedávna ponětí o tom, že její otec je mocný mág země Eflary. Místa, kde žijí čarodějové, kteří ovládají silnou magii, díky níž mohou ovlivňovat čas. Když se pak sama v této zemi ocitne, netuší, jaké nebezpečí tam na ni čeká. Nikdo neví, proč se tam …

Bárdy: Radičová
Kým je v skutočnosti žena, ktorú označili za „politickú mŕtvolu“ a ona v prezidentských prieskumoch porazila aj Roberta Fica? Prečo sa napriek tomu nestala prvou ženou na poste hlavy štátu a skončila vo vysokej politike? Prečo sa nedokáže zastaviť, keď hovorí o deťoch a…

Indigová realita
Indigová realita je volným pokračováním knihy Indigový svět. Účinné techniky a praktiky vedoucí k osobnímu a duchovnímu růstu Hlavním tématem knihy je spirituální a osobní rozvoj. Ve společnosti panuje hlad po účinných technikách a praktikách vedoucích k osobnímu a duch…

Vladimír Beneš: Mé cesty do hlubin mozku
Upřímná zpověď našeho nejznámějšího neurochirurga. O životě, smrti, naději i zázracích moderní medicíny. Co vše víme o mozku? A co o něm naopak nikdy vědět nebudeme? Proč mozek jako jediný orgán nebolí? Dokážeme předejít těžkým nemocem, jako jsou parkinson, alzheimer, m…

Prečo mi to nikto nepovedal?
Ak zažívate ťažké obdobie, alebo si neviete dať rady so spracovaním niektorých emócií, klinická psychologička Julie Smith vám touto audioknihou môže zmeniť život. Vďaka nej zistíte, prečo sa cítite tak, ako sa cítite, a poradí vám, čo sa s tým dá robiť. Vlastná myseľ ná…

Velice lehká smrt
Krátká a stručná audiokniha o smrti. Jak pochopit a přijmout stáří. Novela z roku 1964, která vyšla česky jedinkrát v roce 1967, v mnohém překročila svou dobu. Autorka v ní líčí posledních několik týdnů života své matky. Téměř reportážní až naturalistické líčení fyzické…

Pozitivní programování mysli
V dnešní uspěchané době, je na nás kladen stále větší psychycký tlak. Většina lidí žije ve stresu a ve strachu z budoucnosti. Od narození je naše podvědomá mysl zaplavována negativními vjemy a emocemi. Každou myšlenkou, které věnujeme dostatečnou pozornost a energii, tv…

Till Eulenspiegel
Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni A2 pro mírně pokročilé začátečníky. Till ist ein Narr, der stets zu Scherzen und zu Streichen aufgelegt ist. Lustige Geschichten in einer vereinfachten Nacherzählung über Deuts…

V tajné službě Koruny české
Sto let po zvednutí hladiny oceánů a zatopení světa. Válka mezi Česko-slovenským královstvím a carským Ruskem uvázla na mrtvém bodě. Obě strany dozbrojují, stavějí nové lodě a chystají nové ofenzivy. Česko-slovenský přístav v Drážďanech bublá překotnou aktivitou. Obrovs…

Webcopywriting pro samouky
Praktický návod, jak pomocí skvělých textů nakopnout váš web Provozujete e-shop nebo jiný on-line byznys a rozmrzele sledujete, jak vám to nefunguje? Konkurence je obrovská. Přebijete ji pouze hromadou peněz nasypaných do PPC reklamy, anebo originálním obsahem webu. Šet…

Koruna démonů
Když tým vědců narazí u brazilského pobřeží na ostrov, na němž byl veškerý život zničen a pohlcen nějakým neznámým druhem překonávajícím nejdivočejší představivost, zaútočí na ně ozbrojenci a zabijí všechny členy týmu kromě jednoho: entomologa a odborníka na jedovaté ži…

100 statečných - Host č. 76 - Mnislav Zelený 08.06.2014
Hostem L. Výborné - M. Zelený (etnolog a cestovatel, indiánským jménem Atapana)

Do posledního dechu
Mělo to být tvé vysněné rande. Ale místo toho jsi obětí… Šaty nasáklé krví, víčka násilně zavřená. Tak vypadá mrtvá dívka v kontejneru. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je sice na místě nálezu jako první, případ ovšem nespadá do její kompetence. Tento fakt ale Erik…

Jak na virtuální školení
Kompletní průvodce video technologiemi v online vzdělávání od online coachingu, webinářů, mikroučení, webcastů až po kurzy ve virtuální a rozšířené realitě. Extrémní situace si žádají extrémní akce, a proto pro vás CEO Recruitment Academy, , během jednoho měsíce koronav…

Die Verwandlung
Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni B1 pro středně pokročilé studenty. Franz Kafka ist einer der bedeutendsten deutschsprachigen Erzähler des 20. Jahrhunderts. Seine Erzählung „Die Verwandlung” thematisiert in un…