Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Hurvínek a drak

Audiokniha Hurvínek a drak

Délka:

1 hod 13 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Voda

Voda

Tichá voda břehy mele. Bez milosti bere, ale současně očišťuje a znovuzrozuje. Připluje na jeden z Aranských ostrovů u západního pobřeží Irska, změní si jméno a zabydlí se v prostém domku daleko od zvědavých vesničanů. Poustevničením v nejzazším cípku své vlasti se chc

Obrázek podcastu Ďalšia nezvestná

Ďalšia nezvestná

Nie každý, kto je nezvestný, by mal byť nájdený. Lebo ak ho nájdu, všetko bude stratené. Dvadsaťdvaročná Olivia zmizla bez stopy. Naposledy ju zachytili pouličné kamery, ako vchádza do slepej uličky, odkiaľ sa už nevrátila. Detektívka Julia Dayová našla počas dvadsaťroč

Obrázek podcastu Svetlo v nás

Svetlo v nás

Jednoznačné riešenia veľkých životných výziev ani vyčerpávajúce odpovede neexistujú, no Michelle Obama verí, že každý je schopný nájsť a využívať súbor určitých nástrojov, pomocou ktorých si zachováme odstup a budeme vedieť statočne čeliť časom plným zmien. V audioknihe

Obrázek podcastu Oznamuje se vražda

Oznamuje se vražda

Další z detektivních příběhů Agathy Christie nás zavádí do malého anglického městečka Chipping Cleghorn. Poklidný život jeho obyvatel rozvíří inzerát otištěný v místních novinách – je v něm oznámen zločin, dokonce hrdelní. V určenou dobu a na určeném místě se pak událos

Obrázek podcastu Letný návrh

Letný návrh

S Maxom sme sa spoznali na rande naslepo. Očaril ma šarmom a vtipom. A tie jamky na lícach! Presne takéto rozptýlenie som po rozchode potrebovala. Nadšenie však trvalo len do chvíle, keď sa uprostred konverzácie dostavil ten pravý. Ukázalo sa, že Max si ma len náhodou v

Obrázek podcastu K.O. sexu

K.O. sexu

K. O. sexu volně navazuje na předchozí trilogii Tao sexu, Ciao sexu a Mao sexu a sleduje postmoderní vývoj sexuálních vztahů. Analyzuje tři fáze a tři generace feminismu, od Simone de Beauvoir přes Germaine Greer po MeToo, od emancipace ženy po psychický masakr mužů. Kn

Obrázek podcastu Miss Dior

Miss Dior

Šťastná hvězda Christiana Diora. Příběh výjimečného života Catherine Dior (1917–2008), jež byla múzou svého bratra Christiana i statečnou členkou francouzského odboje. Catherine Dior (1917–2008) byla múzou svého bratra Christiana i statečnou členkou francouzského odboje

Obrázek podcastu Betlémské děcko

Betlémské děcko

Jedna z legend o Kristu, jak je převyprávěla švédská spisovatelka Selma Lagerlöfová.

Obrázek podcastu Perinbaba

Perinbaba

Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna chudobná dievčina, ktorú macocha veľmi preveľmi trápila. Jedného dňa, keď jej nakázala skočiť do studne po vreteno, ktoré jej tam spadlo, ocitla sa dievčina na peknej lúke v prečudesnom svete, kde na ňu chlieb i jabloň prehovorili a pr

Obrázek podcastu Peter a Lucia

Peter a Lucia

Peter a Lucia je jemný príbeh lásky dvoch mladých ľudí na pozadí prvej svetovej vojny. Náhodné stretnutie študenta a amatérskej maliarky postupne prerastie v silné puto, ktoré ich izoluje od vonkajšieho sveta, vojny a jej dôsledkov. Pod vplyvom Lucie sa v Petrovi, synov

Obrázek podcastu Vlak z Paddingtonu

Vlak z Paddingtonu

Slečna Marplová, dáma z anglické vesnice, tentokrát řeší záhadu zločinu zahlédnutého v kupé jedoucího vlaku. Její mladá pomocnice Lucy pronikne do ponurého měšťanského domu, aby hledala ukrytou mrtvolu. Dívka slečnu Marplovou průběžně informuje o svých objevech a ta už

Obrázek podcastu Vladana a Prasopes 3

Vladana a Prasopes 3

Další dobrodružství desetileté Vladany, která se stala intergalaktickou strážkyní a spolu s kolegou a kamarádem Prasopsem se z malé planetky Zeměmě vydala do vesmíru. A tentokrát potkají i Prasopsici! TAKŽE. Je mi 10 a jsem ze Zeměmě. Asi o tom nemáte ani páru, ale Země

Obrázek podcastu Církevní dějiny v zrcadle času III.

Církevní dějiny v zrcadle času III.

Konec druhé světové války v roce 1945 a jubilejní rok 2000. Mezi těmito dvěma milníky nacházíme mnoho událostí a osobností, které mají na další dějiny církve rozhodující vliv. Církevní historik profesor Martin Weis hovoří například o tom, jak se odsun Němců promítl v ko

Obrázek podcastu Já, Poutník

Já, Poutník

Mladá žena zavražděná v hotelu na Manhattanu – nelze identifikovat ji ani pachatele. Otec veřejně sťatý pod palčivým sluncem v Saúdské Arábii a syn, jenž přihlížel. Muž ze syrského výzkumného ústavu, kterému někdo zaživa vyoperoval oči. Ohořelé ostatky tří těl na horské

Obrázek podcastu Abaddonova brána

Abaddonova brána

Lidstvo čeká krok do neznáma. Ocitne se v říši divů, nebo propadne peklu? Objev protomolekuly narušil křehkou rovnováhu sil ve Sluneční soustavě. Když mimozemský artefakt vytvoří za oběžnou dráhou vzdáleného Uranu gigantickou bránu vedoucí do jiných galaxií, zamíří k n

Obrázek podcastu Černý korál

Černý korál

Když začne floridská policejní potápěčka rozplétat dávno odložený případ obestřený tajemstvím, netuší, že tím vypudí z úkrytu mnohonásobného vraha… Sloan McPhersonová, vyšetřovatelka z Programu podvodního pátrání, objeví na dně kalného floridského jezírka starou dodávku

Obrázek podcastu Putinovi agenti

Putinovi agenti

Jmenuji se Rachardžo. Robert Rachardžo. Jsem ruský agent ve službách (Jeho Veličenstva) Putina. Úkoly jsou jasné: podkopat vratkou demokracii v České republice. Vnést do ní chaos. Zmocnit se všech tajemství. Moje mise však byla prozrazena! Věděli jste, že Rusko z našeho

Obrázek podcastu Kolo času VIII.: Cesta nožů

Kolo času VIII.: Cesta nožů

„Kdo chce jídat s mocnými, musí vyšplhat po cestě nožů.“ Zatímco se Mat zotavuje ze svého zranění, svět nadále sužuje spalující horko vyvolané Temným. Nezbývá než doufat, že Nyneiva s Elain konečně dokážou – za pomoci dalších Aes Sedai, hledaček větru z Mořského národa,

Obrázek podcastu Chrámek bohyně Astarté / Zlaté pruty

Chrámek bohyně Astarté / Zlaté pruty

Chrámek bohyně Astarté: Jeden ze zdánlivě neřešitelných záhadných případů, kdy se na velkém panství Silent Grove sejde společnost, která se zúčastní maškarního plesu. Jedna z nich, Diana Ashleyová, se převlékne za kněžku bohyně Astarté, které je zasvěcen nedaleký letohr

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Bohové na Marsu

Bohové na Marsu

Sci-fi pro romantické duše. Pokračování Princezny z Marsu. Tentokrát John Carter pátrá po své manželce, krásné Dejah Thoris a dostává se do mnoha nebezpečí. Dobrodružství a akce od začátku do konce. Zaposlouchejme se do starodávného příběhu o návratu dobrodruha Johna Ca

Obrázek podcastu Krvavé pohraničí

Krvavé pohraničí

Na pohraničí mezi územím lidí a skřetů zuří nepřetržitá válka. Tady již nejde o spravedlnost, ale o půdu a peníze. V boji o ně dokážou být lidé zákeřnější a krutější než skřeti.

Obrázek podcastu Padesát odstínů šedi

Padesát odstínů šedi

Když se dvaadvacetiletá studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty. Christian je pohledný, chytrý a… tajemný. Naivní a nevinná Anastasia si začíná uvědomovat, že přes j

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Zvrhlá hra

Alfa & Omega: Zvrhlá hra

Dylan je všechno, čemu by se měla vyhnout. Přesto je to jediné, co chce. Když Lana potká Dylana, všechno v jejím světě se obrátí vzhůru nohama. On je arogantní, sexy a má tajemství, které může změnit úplně všechno. A ona? Ta se rozhodla, že ho odhalí, i kdyby to mělo bo

Obrázek podcastu O dvanástich mesiačikoch

O dvanástich mesiačikoch

Na kraji jedného čierneho lesa, ktoré konca ani vidno nebolo, stála malá horárnička, v ktorej bývala vdova s dvoma dcérami. Vlastnou Holenou a nevlastnou Maruškou. Ako to už býva, vdova svojej dcére všetko po vôli robila a Marušku len hrešila - roboty hrsťami, chlieb so