Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 7 - Smrt krásné manekýny

Audiokniha Hříchy pro posluchače rozhlasu 7 - Smrt krásné manekýny

Délka:

58 min

Čte:

Jan Čenský

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Bratrstvo bílého klíče

Bratrstvo bílého klíče

Parta kluků v opuštěné zahradě za městem prožívá napínavá dobrodružství. Jejich tajný spolek ubrání svoje území proti vetřelcům, vypátrá ukradeného psa a pomůže i spolužákovi v nouzi. Vyprávění českého spisovatele, lékaře a legionáře Františka Langera se odehrává v Pra

Obrázek podcastu Ferdinand Havlík je sám doma

Ferdinand Havlík je sám doma

U příležitosti letošního 90. výročí narození klarinetisty, aranžéra, skladatele i dirigenta a spoluzakladatele Divadla Semafor Ferdinanda Havlíka (17. června 1928 - 28. října 2013) nabízíme rozhlasový pořad Jana Koláře z roku 1999, naposledy vysílaný na tehdejší stanici

Obrázek podcastu Zítra a zítra, zítra, zítra, zítra

Zítra a zítra, zítra, zítra, zítra

Náhoda je svedla zase dohromady. Jenže ani jeden netuší, jak spletitou adventuru herním průmyslem budou muset absolvovat… Sadie Greenová a Sam Masur se seznámili v 80. letech v nemocniční herně. V pixelech tehdejších plošinovek Super Mario či Duck Hunt našli vítaný únik

Obrázek podcastu Brány času

Brány času

Velšská princezna a římský generál si kdysi dávno dali slib. Slib, jehož ozvěny se nesou staletími a o němž si šeptá sama prastará louka. Jejich milostný příběh ale skrývá tajemství, které chce být nyní vyslyšeno. Dokáže mladá spisovatelka převyprávět minulost dřív, než

Obrázek podcastu Nahoru na horu

Nahoru na horu

Nejúspěšnější český himálajský horolezec Radek Jaroš otevřeně popisuje nejen milníky své sportovní kariéry, ale odhaluje také svůj soukromý život. Jak fungují tělo a mysl při výstupu na osmitisícovku bez kyslíkového přístroje? Co si lze z extrémních vysokohorských podmí

Obrázek podcastu Kafka, Collodi: Pinocchio

Kafka, Collodi: Pinocchio

Nahrávka pohádky, kterou napsal autor Jiří Kafka volně podle stejnojmenné knihy Carla Collodiho. Nejenom malí posluchači si mohou poslechnout dramatizaci příběhu o tom, jak z obyčejného polena vyřezalřezbář Geppetto dřevěného panáčka a pojmenoval ho Pinocchio. Poleno vš

Obrázek podcastu Jak správně krmit démona

Jak správně krmit démona

Audiokniha Jak správně krmit démona by také mohla nést podtitul Příběhy pro každou hodinu jednoho dne. V tomto povídkovém souboru totiž najdete celkem dvacet pět krátkých historek pro velmi krátké přestávky. Vystupují zde vládcové i demokrati, bohové stejně jako démoni,

Obrázek podcastu Úkol pro šaška

Úkol pro šaška

V Čechách nastává před husitskými bouřemi v letech 1402–1403 dramatická situace. Král Václav IV. je svým bratrem Zikmundem zbaven vlády a nakonec uvězněn ve Vídni, zemi drancují kočovní Kumáni a zároveň probíhá občanská válka mezi stoupenci Václava a Zikmunda. Podrychtá

Obrázek podcastu Projekt pes (ten můj)

Projekt pes (ten můj)

Jenda má na světě jen jedno jediné přání – mít psa. Jenže jeho rodiče jsou zásadně proti. Jediný, kdo ho chápe, je babička, které se už ale všechno tak trochu plete. A tak s pomocí kamarádky Moniky, jejíž máma cvičí asistenční psy, vymyslí rafinovaný plán, aby rodičům d

Obrázek podcastu Překupník na darknetu

Překupník na darknetu

Neuvěřitelný, ale skutečný příběh muže, který vystavěl online drogové impérium v hodnotě miliardy dolarů z ložnice – a málem mu to prošlo. V roce 2011 spustil šestadvacetiletý libertarián, vystudovaný fyzik a amatérský programátor Ross Ulbricht dokonale svobodné tržiště

Obrázek podcastu Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší

Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší

Nikdy to nebyl jenom příběh – stal se mým životem. Na nebezpečné výpravě za osvobozením svých druhů potkávají Jacob a Emma další laskavé i kruté podivné, poznávají zradu, nebezpečí závislosti, závist i chorobnou touhu po moci. Pokud se jim podaří své přátele zachránit,

Obrázek podcastu Serotonin

Serotonin

Šestačtyřicetiletý́ zemědělský inženýr Florent-Claude Labrouste se po rozchodu s partnerkou odebere na rodný́ venkov, kde bilancuje svůj život a vzpomíná na předchozí vztahy. Při životě ho udržují pouze antidepresiva, jež však mají nežádoucí vedlejší účinky – třeba impo

Obrázek podcastu Překvapení skřítka Modrovouska

Překvapení skřítka Modrovouska

Už jste někdy potkali skřítka? Ne? Já ano, v krásném městě na soutoku Labe a Orlice. Má modré vousy a proto i poetické jméno Modrovousek. Miluje děti a překvapení, proto pro ně různá vymýšlí. Často však mile překvapí i dospělé. Pak se může stát, že místo vody teče v řec

Obrázek podcastu O sexu s Jitkou Asterovou

O sexu s Jitkou Asterovou

Jitka Asterová nahlíží na vztahy, lásku a sex. Otevřeně mluví o svých zkušenostech. Názory, postřehy, praktické rady. Názory odborníků i zážitky posluchačů. Je to už pár let, co jsem moderovala pořad o vtazích, a někteří z vás mě nejen poslouchali, ale také mi posílali

Obrázek podcastu Sladkobol

Sladkobol

>>„Dokonalý lék na toxickou pozitivitu.“ — Adam Grant, autor knih Ještě to promysli a Skrytý potenciál

Obrázek podcastu Bible - Nejkrásnější příběhy

Bible - Nejkrásnější příběhy

Nejkrásnější a nejznámější biblické příběhy v podání vynikajících českých herců. Texty jsou zpracovány do formy vyprávění, které je poutavé, srozumitelné a přístupné malým i velkým posluchačům. Současný jazyk, excelentní interpretace a hudební doprovod se dobře poslouc

Obrázek podcastu Hustej nářez

Hustej nářez

Zemi obsadili mimozemští agresoři, tzv. kartani. Invaze proběhla hladce, takže se emzáci domnívají, že mají situaci pod kontrolou. Netuší, jak hluboce se mýlí. Tahle modrá planeta má totiž už pěknou řádku staletí své vlastní pány. Jen se většinou drží v pozadí... Říkají

Obrázek podcastu Pliaga

Pliaga

Nebolo človeka, ktorému by rok 1831 nezmenil život od základov. „Čo načne cholera, dokončia ľudia. Alebo naopak. Ľudská hlúposť cholere kosu ostrí. Ja už nejako dožijem. Vy si budete musieť zvykať na nový svet,“ povedal ustarostený otec synovi Zachariášovi. „Na svet, v

Obrázek podcastu Malinský: Ptáčkoviny

Malinský: Ptáčkoviny

Veselé pohádky z ptačí říše Zbyňka Malinského, které převyprávěl Rudolf Hrušínský.

Obrázek podcastu Gorila a já

Gorila a já

Jonna žije v dětském domově jménem Vratič. Ředitelka ji ale nemá příliš v lásce a tak ji jednoho dne ochotně předá k adopci děsivé Gorile, která do domova přijela v otlučeném Volvu. Gorila žije na skládce a živí se prodejem šrotu. Jonna se nejprve Gorily bojí (myslí si

Obrázek podcastu Věk nenávisti

Věk nenávisti

Třetí díl série Městské války. Mír trvá už přes půl století, jen málo z nás zažilo válku. Události poslední doby jsou ale znepokojivé. Vlády nad Ostravou se ujal jediný muž. V brněnské vile Tugendhat je připraven převrat. Praha je zachvácena chaosem, její čtvrti jedna p

Obrázek podcastu Nažluto

Nažluto

Darovanému koni na zuby nehleď. A kradenému už vůbec ne. Spisovatelce Atheně Liu může každý jen závidět. Hned po studiích na Yaleu vydala u velkého nakladatelství prvotinu, která ji vystřelila do nebeských výšin. Románům o jejích asijských kořenech se dostává uznání u

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Elbe, velká řeka

Elbe, velká řeka

Rozhlasová nahrávka z roku 2025 Reportér Luboš Palata se vydává na kole podél řeky Labe čili Elbe a ve svém vyprávění nás provází více než tisíci kilometry fascinujícího příběhu. Od pramene v Krkonoších až po ústí v Severním moři se tato řeka stává svědkem historie, kt

Obrázek podcastu Šolleová: Jak Bzuk a Ťuk putovali za sluníčkem

Šolleová: Jak Bzuk a Ťuk putovali za sluníčkem

Původní kreslený televizní večerníček z roku 1977, ožívá ve zvukové podobě. Dva čmeláčci, Bzuk a Ťuk touží po sluníčku. Chtějí je proto připevnit pevně na oblohu tak, aby bylo stále krásné počasí. Při cestě za sluncem je pronásleduje strašný sršeň, ale spousta obyvatel