Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 7 - Smrt krásné manekýny

Audiokniha Hříchy pro posluchače rozhlasu 7 - Smrt krásné manekýny

Délka:

58 min

Čte:

Jan Čenský

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Život víry 2020/4

Život víry 2020/4

Život víry 2020/4 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Petr Hodec, Lucie Endlicherová, Jiřina Gina Čunková, Martin Vrábel. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Dary versus povolání Jak rozpoznat č

Obrázek podcastu Nůž

Nůž

Harry Hole v nejsložitějším případu své kariéry. 12. díl bestsellerové série. Harry Hole balancuje nad propastí. Už mnohokrát se probudil s temným tušením, prázdnou hlavou a kocovinou jako trám. Tentokrát je ovšem probuzení horší než jindy. Kdysi slavný kriminalista má

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 86 - Robert Tamchyna 08.06.2014

100 statečných - Host č. 86 - Robert Tamchyna 08.06.2014

Hostem L. Výborné - R. Tamchyna (redaktor, dramaturg, moderátor ČRo)

Obrázek podcastu Les oběšených lišek

Les oběšených lišek

Přátelství nad zlato? Jistě, ale mít obojí teprve není k zahození... Zločinec prchající s kradeným zlatem před bývalým kumpánem, vyhořelý důstojník hledající nový životní směr a devadesátiletá stařenka odmítající vyměnit svůj domek za starobinec – to jsou tři nepravděpo

Obrázek podcastu Žensko-mužské vztahy

Žensko-mužské vztahy

Krátké úvahy autora bestselleru „Proč ženy muže (ne)chápou“ a „Proč ženy muže už více chápou“. Možná někdy někoho provokující, vždy však v jádru laskavé - a vysoce čtivé. Ženy, smíte být stejně do světa jako muži Na co ženy a muži žárlí V čem se ženy a muži navzájem nej

Obrázek podcastu Nebezpečná místa

Nebezpečná místa

Čtvrtý případ inspektorky Lottie Parkerové Když se v otevřeném hrobě najde tělo mladé ženy, je k němu přivolána inspektorka Lottie Parkerová, která si klade otázku, zda to není nedávno zmizelá Elizabeth Byrneová. Jenže to není jediná žena, která se pohřešuje. V Ragmull

Obrázek podcastu Tesla Noir

Tesla Noir

Thriller z alternativní historie plné Teslových vynálezů Píše se rok 1936. Ulicemi New Yorku se míhají světla elektromobilů a vysoko nad úrovní vozovky sviští vlaky nadzemní magnetické dráhy. Na střechách hučí transformátory a plazmové kanály zásobují město energií. Mla

Obrázek podcastu Mycelium VII: Zakázané směry

Mycelium VII: Zakázané směry

Psychotronika je na vzestupu a přináší konec všeho, co bylo… Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost – a psychotronika mu dává možnost bleskově ji využít. On je

Obrázek podcastu Sedm na rudé řece

Sedm na rudé řece

Sedm lidí s vymazanou paměti musí riskovat vlastní životy. Ale proč? Dálkově řízené plavidlo a na jeho palubě skupinka cizinců se jmény spisovatelů vytetovanými na rukou. Na nic ze své minulosti se nepamatují, avšak díky svým schopnostem byli zjevně vybráni na nebezpečn

Obrázek podcastu Lysistrate

Lysistrate

Aristofanes. Rozhlasová adaptace klasické starořecké komedie, ve které autor líčí svérázný boj žen proti válce. Dramaturgie Jaroslava Strejčková. Režie Alena Adamcová. V roli Lysistrate Jiřina Švorcová. Dále účinkují Jana Dítětová, Klára Jerneková, Antonie Hegerlíková,

Obrázek podcastu Berta a Ufo

Berta a Ufo

Veselé příhody o tom, jak se začala holčička Berta, nejmenší ve školce, přátelit s Ufíkem, nejmenším ve vesmíru. Že Ufo neexistuje? Ale ano, a dokonce je s ním velká legrace! Roztomilé příběhy z večerníčku nyní i k poslechu! Miroslav Adamec (1957) je spisovatel a scená

Obrázek podcastu Vlasta – román o králi komiků

Vlasta – román o králi komiků

Starý svět se rozpadl – a on věděl, že lidi se přesto potřebují smát. A tak je bavil dál, i kdyby to občas znamenalo ohnout hřbet… Vlasta Burian (1891–1962) byl improvizátor, furiant a živel s velkým charismatem, bez něhož se v meziválečné Praze neobešla žádná zábava. C

Obrázek podcastu Doktor Proktor a konec světa. Možná…

Doktor Proktor a konec světa. Možná…

Vzhůru do odboje! Kdo na záchranu světa kašle, z toho nadělaji vafle! Nejprve se začala ztrácet diakritika, pak ponožky a nakonec i vlastní názor - to vypadá na invazi z vesmíru. Diktatuře šířené hypnózou z televizních obrazovek je třeba se bránit. Doktor, Bulík a Líza

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Půlnoční gang

Půlnoční gang

Půlnoc je doba, kdy všechny děti tvrdě spí, samozřejmě až na... Půlnoční gang! Držte si berle, jízda začíná! Dobroduržství čeká někdy tam, kde bychom ho nejméně čekali. A pobyt v nemocnici se může změnit v supertajnou misi! Nevěříte? Tom si to taky nemyslel. Pak ale do

Obrázek podcastu Společnost lhářů

Společnost lhářů

Mor je v nás a rouška tě nezachrání. Spas se, kdo můžeš! V létě roku 1348 byl do Anglie z kontinentu zavlečen dýmějový mor a bere všechny, kdo mu zkříží cestu. A proto i devět vyvrženců spěchá z jihoanglického přístavu hlouběji do vnitrozemí, co jim nohy stačí. Při puto

Obrázek podcastu Pasáček vepřů

Pasáček vepřů

Jedna z klasických nedělních pohádek Hanse Christiana Andersena, které si oblíbilo několik generací posluchačů...V nahrávce z roku 1981 účinkují mj. Marcel Vašinka, Sylva Sequensová, Eduard Cupák, Vlastimil Brodský a další. Režii má Karel Weinlich

Obrázek podcastu Domovní důvěrnosti (E. Balzerová)

Domovní důvěrnosti (E. Balzerová)

Úsměvné povídky, jejichž hrdiny jsou osobití a svérázní lidé z autorčina okolí, svérázné figurky z Malé strany, a řada přátel.Začínáme Ódou na kvetoucí brambor, který jí kdysi dávno pomohl objevit, jak je důležité podívat se docela jinak na běh světa i na věci a událost

Obrázek podcastu Supraphon vypravuje... (Hašek, Čapek, Bass, Pavel, Drda, Hrabal)

Supraphon vypravuje... (Hašek, Čapek, Bass, Pavel, Drda, Hrabal)

Bylo jen otázkou času, kdy po titulech s archivními popovými písničkami v serii "Supraphon hraje..." navážeme s obdobnou formou zpřístupňování archivního mluveného slova našim milým zákazníkům a posluchačům. A tak je tu nová řada mluveného slova určená pouze pro digitál

Obrázek podcastu Alenka a Krakonoš

Alenka a Krakonoš

Půvabné vyprávění v podání Nadi Konvalinkové o malé holčičce a jejích zvířecích kamarádech potěší každého malého posluchače. Alenka a její nerozlučná psí kamarádka jako horské zachránkyně! Malou Alenku už delší čas trápí kašel. Čím dříve se stmívá a blíží se zima, tím

Obrázek podcastu Tajemná kniha

Tajemná kniha

Další z cyklu detektivních povídek londýnského žurnalisty a spisovatele (1874-1936), autora řady filosofických prací, románů a povídek. Detektivní povídky, v nichž vystupuje jako detektiv katolický kněz Otec Brown, jsou napsané tak, že nechtějí jen vzrušit a pobavit, a

Obrázek podcastu Karafiát: Broučci (verze II)

Karafiát: Broučci (verze II)

Digitální titul, který nyní dáváme našim posluchačům k dispozici, je téměř shodný s digitálním titulem VT 9130-2, který je již těší od roku 2012. Téměř... Postupnou digitalizací našich archivů leckdy naši spolupracovníci ve svých studiích narazí na raritní snímky, v tom

Obrázek podcastu Tucet rad 1

Tucet rad 1

Dvanáct svěže napsaných krátkých úvah fejetonovitého typu. Maximum informací, tipů a dobrých rad za minimum času. Podobné úvahy autora vzbudily před lety velký ohlas v přílohách MF Dnes (Zaměstnání, Vzdělávání, Vztahy). I pro ty, kteří je kdysi četli, je skvělé si je v

Obrázek podcastu Sobota: O sexu a jiné monology

Sobota: O sexu a jiné monology

Luděk Sobota se proslavil stovkami rolí ať již na divadle, v televizi nebo ve filmu. Je typem autorského herce, který musí vždy vědět, o čem hraje, pro koho hraje. Jeho osobitý humor zazářil v Divadle Semafor, kde vystupoval s Miloslavem Šimkem a Petrem Nárožným. Postup