Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 3 - Proč tolik mrtvých

Audiokniha Hříchy pro posluchače rozhlasu 3 - Proč tolik mrtvých

Délka:

54 min

Čte:

Miriam Kantorková

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Mariňáci II.

Mariňáci II.

Jaderné exploze, guerilová taktika a vemírné bitvy, to je velkolepé završení příběhu vesmírných mariňáků v daleké galaxii. Všichni, kdo je tam poslali, věděli, že jejich šance na přežití jsou nulové. To však pro členy vesmírné pěchoty není důvod, aby si to mysleli taky.

Obrázek podcastu Rakoncaj. Měl jsem kliku

Rakoncaj. Měl jsem kliku

Vzpomínky legendárního českého horolezce v podání nezaměnitelného Miroslava Táborského. Zrodil se horolezec od pánaboha, přestože o jeho talentu zprvu nikdo nevěděl. Po několika desítkách let je jasno. Neuvěřitelných 11 700 výstupů na pískovcových skalách… K čemu jeho z

Obrázek podcastu Naděje umírá poslední

Naděje umírá poslední

Očité svědectví holocaustu. Kniha vypráví o osudu autorky, která měla v okamžiku propuknutí druhé světové války 10 let a byla žákyní jedné varšavské obecné školy. V září 1939 žila s rodiči a bratry v ul. Nowiniarské. Museli se přestěhovat do ghetta, kde žili až do vypuk

Obrázek podcastu Vlk a Červená Karkulka, Vlk a kůzlátka

Vlk a Červená Karkulka, Vlk a kůzlátka

Audiokniha pokračováním nedávno započaté série s názvem Dětský svět. První díl této série nesl název Zlatá studánka, ve které zazněl nezaměnitelný hlas Borise Rösnera. Druhý díl Dětského světa přináší všem dobře známé příběhy – Vlk a kůzlátka a Vlk a Červená Karkulka. V

Obrázek podcastu Spor

Spor

Byl poprvé nevěrný v lásce muž nebo žena? Ve francouzské komedii s Janem Hartlem a Dagmar Veškrnovou to má určit neobvyklý experiment. Milostná komedie Spor začíná sázkou Knížete a Dvorní dámy, zda nevěru způsobují muži, či ženy. Rozhodnou se tedy uskutečnit zajímavý a

Obrázek podcastu Všechny moje plesové sezóny

Všechny moje plesové sezóny

Jedna historka za druhou, tak se dá zkráceně popsat líčení všemožných příhod svo-bodných mládenců, kteří obrážejí plesy a kontaktují dívky za účelem seznámení. Ne-ustávají ani ve vinárnách a na ulici. Vždy je vhodná příležitost vyžádat si telefonní číslo. Pro některé hl

Obrázek podcastu Božský bastard

Božský bastard

Ambiciózní praktikantka. Perfekcionistický šéf. A pořádná spousta šikany. Náročný, bezohledný… a naprosto neodolatelný! Božský Bastard. Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náro

Obrázek podcastu Kozák: Mariana Radvaková

Kozák: Mariana Radvaková

Komentář autora k původnímu LP albu 1218 0438 vydanému v Supraphonu v roce 1980 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Když jsem před dvaceti lety Marianu psal, netušil jsem, že zůstane stále tak mladá a že zdomácní i čtenářům v řadě jiných zemí. Vidím ji třeba na obálc

Obrázek podcastu Stříbrná díra

Stříbrná díra

Novela ze světa Křivého ostří, která navazuje na Zdvořilostní návštěvu. Po návratu z Trasky se o rytíři Jenu Mantichorovi šíří zvěsti, že by mohl být skutečným paladinem, což mnohým vlivným dvořanům není právě po chuti. Nebezpečný úkol v odlehlé části království Sevaru

Obrázek podcastu Ondra a klaun

Ondra a klaun

Ne každému klukovi se stane, aby nasedl do tramvaje a potkal tam klauna. A což teprve, aby ho tramvaj dovezla po staré tajné koleji ke klaunské maringotce! V knížce Ondra a klaun se právě tohle stane Ondrovi a jeho kamarádce Amálce. A nejen to. V jejich škole shánějí no

Obrázek podcastu Drsný spasitel - Část 2.

Drsný spasitel - Část 2.

I dokončení příběhu Drsného spasitele charakterizuje rychle se odvíjející děj přímo nadupaný akčními a bojovými scénami, od soubojů muže proti muži až po grandiózní bitvy vedené těžkotonážní magií. Autor příběh osadil živými a životaschopnými postavami, důkladně prokres

Obrázek podcastu Hastrmanské pohádky

Hastrmanské pohádky

Milada Neoralová upravila své Pohádky od Hájského splavu z knížky pro rozhlasové vyprávění. Čte: Ladislav Lakomý.Režie: Michal BureršObsah: 1. O Hastrmanovi pod Hajským splavem 2. O fajermónovi 3. Jak hastrman hrál karty 4. O světýlkách 5. Jak šel hastrmánek do škol

Obrázek podcastu Čtvrteční klub amatérských detektivů

Čtvrteční klub amatérských detektivů

Tahle čtveřice britských penzistů ještě rozhodně nepatří do starého železa... V luxusní vesnici pro seniory se každý týden schází neobvyklá skupinka přátel, která se snaží rozlousknout staré nevyřešené kriminální případy. Někdejší policistka či snad dokonce tajná agentk

Obrázek podcastu Mrtvá a živá

Mrtvá a živá

„Dovedla bych zápasit s živou ženou, ale mrtvá je nad mé síly.“ Když bezejmenná vypravěčka potká v Monte Carlu ovdovělého krajana Maxima de Wintera, slovo dá slovo a brzy je i ruka v rukávě. Zámožný anglický šlechtic je sice dvakrát starší než ona, ale co na tom, pokud

Obrázek podcastu Album scén z divadelních her 2 (Ostrovskij, Sartre, Hilton, Miller, Nezval, Gorkij)

Album scén z divadelních her 2 (Ostrovskij, Sartre, Hilton, Miller, Nezval, Gorkij)

Nový kompilační titul určený pouze pro digitální obchody vám představuje nahrávky scén z divadelních her z různých období, z různých divadel a různých autorů. V tomto případě Alexandra Nikolajeviče Ostrovského (Poslední oběť), Vítězslava Nezvala (Dnes ještě zapadá slunc

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje - Stavebnictví

Krotitel rizik podnikání zasahuje - Stavebnictví

Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o majetek svůj i své firmy? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasahu

Obrázek podcastu Šabach: Máslem dolů

Šabach: Máslem dolů

Petr Šabach čerpá náměty ze života svého, svých přátel a kombinuje je do příběhů s přirozenými pointami způsobem neobyčejně věrohodným, jenž má navíc dar oslovovat všechny generace. Velkou oblibu získal pak zvláště u mladých lidí. K tomu jistě přispěly i filmy, které vz

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Klobouk s oblohou

Klobouk s oblohou

Z malé Toničky roste mocná čarodějka. Je načase zjistit, co to obnáší… Dva roky poté, co se štěstím porazila Královnu víl, se jedenáctiletá Tonička Bolavá vypraví do světa, aby dál rozvíjela vrozený talent pro čarování. Coby učednice slečny Rovnovodovážné beztak rychle

Obrázek podcastu Roden24

Roden24

Roden24 s nespočetnými zaujímavými linkami a možnosťami ma nadchol natoľko, že by som najradšej odložil všetky naše projekty a venoval sa produkcii rôznych častí tohto nadčasového diela. Martin Beinhauer, BANYS MEDIA K napísaniu tohto diela ma z veľkej časti inšpirovala

Obrázek podcastu Život víry 2024/10

Život víry 2024/10

Život víry 2024/10 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková a Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Spravedlnost Boží a lidská Co je to spravedlnost a jak být spravedlivý? Jak se u křesťan

Obrázek podcastu Geislerová: P.S.

Geislerová: P.S.

Deníkové zápisky populární herečky Ani Geislerové zachycují všední život i záblesky střeženého soukromí. V pěti podivuhodných letech, jejichž datace není úplně jistá, se mísí humor s melancholií, zamilování s rozchody a naprostá upřímnost s potřebou nic nevyzradit. Auto

Obrázek podcastu Kateřina z Poděbrad

Kateřina z Poděbrad

Hvězdně obsazené drama z roku 1970 o klíčovém rozhodnutí dcery husitského krále. Vydá se cestou srdce, anebo pomůže otci? Karel Höger jako Jiří, Radovan Lukavský jako šašek Paleček, nebo Růžena Merunková jako Kateřina. Hrdiny hry jsou král Jiří, jeho šašek bratr Paleček

Obrázek podcastu Čapek: Bílá nemoc

Čapek: Bílá nemoc

Karel Čapek (*9.1.1890 - †25.12.1938) napsal své protiválečné drama podle svých vlastních slov jako reakci na "konflikt ideálů demokracie s ideály neomezených a ctižádostivých diktatur". Dílo vzniklo nedlouho před vypuknutím 2. světové války v roce 1937; reaguje na souč

Obrázek podcastu Na jih od hranic, na západ od slunce

Na jih od hranic, na západ od slunce

Komorní milostný příběh, v němž hraje roli tajemství a osudovost, příběh ztrácení a nalézání, návratů k téže ženě, dilema muže, který má vše, o čem dřív mohl jen snít, a přesto tápe v domnění, že skutečnost je jiná, než jak se jemu či nám jeví… Milostný trojúhelník, v j