Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Hříbě ze zlata

Audiokniha Hříbě ze zlata

Délka:

12 hod 13 min

Čte:

Klára Oltová

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu O úspěchu

O úspěchu

Co je úspěch? Odpovědi jsou dvě. V první se dá úspěch měřit penězi a majetkem. Druhá je o tom, vytvořit si život podle svých představ, protože majetek samotný nám štěstí nepřinese. Na téma úspěch koluje mezi lidmi spousta líbivých nesmyslů. Lidé jim věří, přestože jim

Obrázek podcastu Povídky Jaroslava Haška

Povídky Jaroslava Haška

Povídky Jaroslava Haška v podání Františka Filipovského.

Obrázek podcastu Tvůrčí akt

Tvůrčí akt

Legendární hudební producent, známý svou jedinečnou dovedností ukazovat druhým cestu ke zřídlu jejich tvořivosti, po mnohaletém úsilí předkládá čtenářům nádherně zpracovanou knihu, ve které se s námi dělí o hlubokou moudrost. „Chtěl jsem napsat knihu o tom, jak se dělá

Obrázek podcastu Vinnetou  - Poslední výstřel

Vinnetou - Poslední výstřel

Náčelník Apačů umírá, ale legenda zůstává. Poslední díl příběhů o pevném přátelství Vinnetoua a jeho bílého bratra Old Shatterhanda končí tragickou smrtí náčelníka Apačů. Poslední díl příběhů o pevném přátelství Vinnetoua a jeho bílého bratra Old Shatterhanda končí trag

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 28

Hovory o józe a mystice č. 28

Jiří Vacek: Živá nauka. Záznamy promluv z meditačních seminářů v Modré a na Hostýně v roce 2010. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Anička v Austrálii

Anička v Austrálii

Jednou večer tatínek oznámí Aničce novinu – jede na kongres do daleké Austrálie. Ale nejúžasnější je, že Anička s babičkou poletí s ním! Nadšená Anička se těší, určitě ji tam čekají báječné zážitky, a navíc uvidí exotické rostliny, klokany, papoušky a medvídky koala! Sv

Obrázek podcastu 1001 myšlenek: část Psychologie

1001 myšlenek: část Psychologie

Lidé umírají, národy se rodí a upadají, ale myšlenky žijí dál. Skutečnost, že můžeme chodit na přednášky z filozofie, psychologie, náboženství, humanitních věd, sociologie či politiky, připadá mnohým absurdní. Ti tvrdí, že veškerým smyslem vzdělání je získat práci a že

Obrázek podcastu Proměna myšlení - Nová věda o víře, názoru a přesvědčování

Proměna myšlení - Nová věda o víře, názoru a přesvědčování

Tahle kniha zkoumá, proč je tak těžké změnit názor a jaké transformační účinky to má, když se o změnu pokusíte a podaří se vám. Ne v průběhu staletí, ale během necelé jedné generace, necelé dekády, a někdy i během jediné konverzace. Dozvíme se, co děláme špatně, když ne

Obrázek podcastu A to říkaj voni mně? Sto židovských anekdot

A to říkaj voni mně? Sto židovských anekdot

Židovský humor je nepřekonatelný. Svědčí o tom i řada sborníků židovských anekdot. Sto nejlepších z nedávno vydaného souboru editora Eduarda Světlíka jsme vybrali pro dvojici interpretů - Miroslava Moravce a Václava Postráneckého. Oba se při natáčení skvěle bavili. Snad

Obrázek podcastu Karibské tajemství

Karibské tajemství

Slečna Marplová tráví prázdniny na karibském ostrově St. Honoré. Nikoho z fanoušků oblíbené hrdinky jistě nepřekvapí, že nádherné počasí a překrásná přímořská scenérie jejímu zvídavému duchu nestačí. Ani historky jejího společníka majora Palgravea ji příliš nezaujmou. Z

Obrázek podcastu Šesté dítě

Šesté dítě

„Otče, odpusť mi.“ Tato tři slova vyvolávají v detektivu Samu Porterovi dávno vytěsněné nepříjemné vzpomínky. Pro Ansona Bishopa naopak představují jediné pojítko mezi jeho dětstvím a současností. A také podnět k tomu, aby konečně vyjevil pravdu, která zůstala dlouhou ř

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Galerie slávy - Václav Upír Krejčí

Galerie slávy - Václav Upír Krejčí

Galerie slávy - Václav Upír Krejčí - audiokniha obsahuje biografický rozhovor se známou osobností, který moderuje Luboš Xaver Veselý, účinkuje Václav Upír Krejčí. Vydavatelství Six Fresh s.r.o. připravilo pro posluchače cyklus poutavých biografických rozhovorů se známý

Obrázek podcastu Total Recall

Total Recall

Biografie jednoho z nejúspěšnějších, nejoblíbenějších a nejlépe placených akčních hrdinů všech dob je upřímnou zpovědí muže, který si dokázal svým odhodláním a houževnatostí vydobýt to, o čem většina lidí pouze sní – slávu, postavení, moc. Životní příběh chudého chlapce

Obrázek podcastu Toulky první republikou 1-25

Toulky první republikou 1-25

Světla a stíny první republiky v novém seriálu Českého rozhlasu. Vznik republiky, Masaryk, Rašín, Slovensko, Podkarpatská Rus, Hašler, Baťa, Sokolové, Derby pražských S, Kafka, prostituce, Devětsil, trampové a mnoho dalšího

Obrázek podcastu Šimek & Sobota Komplet 1977-1983 - Klasika a objevy

Šimek & Sobota Komplet 1977-1983 - Klasika a objevy

Hovoří a zpívají Miloslav Šimek, Luděk Sobota, Petr Nárožný, Jana Svobodová, Luboš Svoboda, Uršula Kluková, Valerie Čižmárová, Viktor Sodoma, Pavel Bobek, Zuzana Burianová, Miluše Voborníková, Miroslav Paleček, Michael Janík, Hana Zagorová, Petra Černocká, Jitka Molavco

Obrázek podcastu Minimalistický domov

Minimalistický domov

Máte už po krk večného upratovania? Sústavne niečo hľadáte? Deti sa nudia, aj keď majú plnú izbu hračiek? Stále sa potkýnate o veci? Trávite každú drahocennú chvíľu doháňaním upratovania? Riešenie je tu. Premeňte svoj domov na minimalistický domov. Zjednodušte si údržbu

Obrázek podcastu Český Slavín

Český Slavín

Původní LP komplet DM 15107-111 "Český Slavín" vydal Supraphon v roce 1964 - nyní komplet vychází poprvé digitálně. Průvodní slovo Milana Friedla uvozuje, doplňuje a provází nahrávky hlasů, vzpomínek, názorů či recitace vlastního díla vynikajících osobností české kultur

Obrázek podcastu Odpojený muž

Odpojený muž

Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi. Upozorňují na zoufalou neschopnost současných mladíků dospět a odolat nástrahám virtuální reality.

Obrázek podcastu Život bez chronické bolesti

Život bez chronické bolesti

Vystupte ze začarovaného kruhu chronické bolesti. - Jak se liší neuroplastická a strukturální bolest? - Jak se vymanit z cyklu chronické bolesti? - Co dělat, když se bolest vrátí? VÝZKUMY OVĚŘENÁ A PRAXÍ POTVRZENÁ LÉKAŘSKÁ METODA K PROLOMENÍ ZAČAROVANÉHO KRUHU CHRONICKÉ

Obrázek podcastu Treasure Island

Treasure Island

Ostrov pokladů patří mezi nejznámější díla skotského spisovatele Roberta Louise Stevensona (1850–1894). Slavná kniha se dočkala mnoha divadelních a filmových zpracování. Zjednodušenou audio verzi připravil tým internetové jazykové školy www.anglictina.com. Díky ní se se

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 10.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 10.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je návštěva ze Slovenska: herec Andrej Hryc.

Obrázek podcastu Jak se co dělá

Jak se co dělá

Soubor Čapkových fejetonů je rozdělen do tří částí - Jak se dělají noviny, Jak se dělá film, Jak vzniká divadelní hra. Všechny tyto profese Karel Čapek vyzkoušel na vlastní kůži. Celý proces je popsán jako velké dobrodružství, kdy vůbec není jisté, jestli se dá vše stih