Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Hrášková princezna a skřítek se šišatou hlavou

Audiokniha Hrášková princezna a skřítek se šišatou hlavou

Délka:

51 min

Čte:

František Němec

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Hovořil se zvěří, s ptáky a rybami

Hovořil se zvěří, s ptáky a rybami

Mříže? Jistě. Přece nechcete, aby se zvířata zase vloupala do domu. Jak si představíte držitele Nobelovy ceny za fyziologii a lékařství? Pokud jako vědce trávícího život výlučně v přítomnosti zkumavek, nelze být v případě Konrada Lorenze dále pravdě. Autor s hlubokou od

Obrázek podcastu Jak hledat slunce

Jak hledat slunce

Miroslav Horníček a jeho další cesta do Provence. Zvuková podoba knížky vychází tímto způsobem vůbec poprvé... "Když jsme s přítelem zauvažovali o této cestě, řekl jsem znovu to jméno: PROVENCE. Měl jsem své důvody. Jaké? Řekl bych pokud by toto jako důvod stačilo -, že

Obrázek podcastu Čokoláda pro wehrmacht

Čokoláda pro wehrmacht

Dieselpunkový román z alternativní historie druhé světové války. Vítejte v Praze roku 1942 — ve městě plném dieselpunkové estetiky velkých strojů a divokých jazzových večírků, stejně jako každodenního strachu z nacistických represí. Ulicemi se prohánějí jezdci na hyperm

Obrázek podcastu Imaginární jeviště Miloše Nedbala

Imaginární jeviště Miloše Nedbala

Původní LP titul 1018 2640 "Imaginární jeviště Miloše Nedbala" vydal Supraphon v roce 1980 - nyní titul s ukázkami z tvorby MILOŠE NEDBALA (*28.5. 1906 – † 31. 10.1982 ), tohoto výrazného, osobitého herce vážných, důstojných a přísných rolí, vydáváme poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Cesta pravého muže

Cesta pravého muže

Má můj život smysl a cíl? Jaké je moje životní poslání? Co vlastně ženy doopravdy chtějí? A jak je milovat a zůstat při tom volný? Těmito a podobnými otázkami se již někdy zaobíral každý muž. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpoved. Nyní před sebou máte knihu, kter

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Tomeček: Můj život v přírodě

Tomeček: Můj život v přírodě

Původní LP album 1218 0485 "Jaromír Tomeček Můj život v přírodě" vydal Supraphon v roce 1983 - nyní titul s ukázkami z díla Jaromíra Tomečka v interpretaci Otakara Brouska vychází JAROMÍR TOMEČEK (*30. 9. 1906 – †15. 7. 1997) byl český spisovatel věnující se ve svém díl

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 76 - Mnislav Zelený 08.06.2014

100 statečných - Host č. 76 - Mnislav Zelený 08.06.2014

Hostem L. Výborné - M. Zelený (etnolog a cestovatel, indiánským jménem Atapana)

Obrázek podcastu Dobrodinci

Dobrodinci

Utopila se jako kotě v přepravním kontejneru. Že by nepohodlný náklad? Před helsinskou vilu zámožné podnikatelské dynastie Lehmusojových kdosi přistavil nápadný modrý kontejner plný vody. Prapodivná instalace však obsahuje něco, co k modernímu umění nepatří: utopenou m

Obrázek podcastu Poslední kmotr

Poslední kmotr

Krvavý byznys smí mít jediného vůdce. Přebytečné čeká svaté přijímání bez hostie, bez vína a bez slitování. Mafiánský don Domenico Clericuzio byl v přesladkých letech šedesátých natolik prozíravý, že dal včas vystřílet elitu konkurenčního klanu z Bronxu. Současně rozhod

Obrázek podcastu O dracích a sedmi

O dracích a sedmi

Trápí vás kašel, rýma nebo bolest hlavy? Žaludeční vředy, slabé srdce či diabetes? Bojíte se rakoviny? Každé známe nemoci vás zbaví RUDÝ ZÁZRAK™.* Schizofrenie je minulostí. Únava nepřijde ani po dvou dnech bez spánku. Alergie vám budou cizí. Stačí tři tabletky denně. R

Obrázek podcastu Vrazi bez tváře

Vrazi bez tváře

Henning Mankell je mezinárodně nejprodávanější švédský autor. Jiří Vyorálek představuje v prvním případu jeho slavného komisaře, zasmušilého bručouna, Kurta Wallandera... Komisaře Kurta Wallandera opustila žena, dcera s ním příliš nekomunikuje a jeho otec propadá senili

Obrázek podcastu Pistolník

Pistolník

Titulní postava, pistolník Roland, je poslední střelec přízračného světa, ztraceného obludně daleko v budoucnosti. Je to svět zdevastovaný jak fyzicky, tak morálně, budící zdání, že je peklem a jeho obyvatelé dušemi hříšníků. A právě pravdu tohoto světa, zda je skutečný

Obrázek podcastu Rottrová: Divadélko pod věží

Rottrová: Divadélko pod věží

Po jubilejních oslavách v podobě 3CD kompilace a 17CD/DVD boxu přichází digitální chvíle pro všechna důležitá samostatná alba Marie Rottrové. Fanoušci tak dostávají k dispozici maximum albových nahrávek jedné ze zásadních ženských postav naší populární hudby! (původní a

Obrázek podcastu Italský gambit

Italský gambit

I pouhý pěšec může zvrátit průběh velké hry… Praha roku 1597 je nebezpečné a kruté město. Zchudlý rytíř Jakub Jelínek z Hiršbergu o tom ví své. Žije v domě, který mu nepatří, a každý groš obrací dvakrát. A tak si nemůže dovolit odmítnout pohůnka Matěje Sádla s nabídkou

Obrázek podcastu Závist si musíš zasloužit

Závist si musíš zasloužit

Dnes už legendární audio přednáška na CD pro obchodníky a prodejce. Strhující hodina o příčinách úspěchu a neúspěchu. Problémy nejsou: Překážky jsou většinou jen pochybnosti, které máte ve své hlavě. Ve skutečnosti většina věcí, kterých se obáváte, nikdy nenastane. 95

Obrázek podcastu Na dosah ruky

Na dosah ruky

Byla polovina června. Májové deště skončily a nad střední Evropu se zvolna posouvala tlaková výše, což mělo kladný vliv na náladu kapitána Exnera. Seděl na rámu otevřeného okna ve své garsonce a dělal si manikúru. "Začneme chodit k vodě," řekl, "to je dobře!" V detektiv

Obrázek podcastu V temnotách

V temnotách

Jihočeským městem se šíří krvavé běsnění. Knihkupec a bývalý policajt Matěj Mlynář vyšetřuje zmizení studentky. Pátrání ho přivádí do temných stok jihočeského města. Ztracená studentka, rituální vražda novorozence, sekta, drogy, krvavé běsnění… Takové zlo prochází ulic

Obrázek podcastu Sága rodu Forsytů

Sága rodu Forsytů

Rozhlasová dramatizace slavného románu Sága rodu Forsytů zachycuje život vyšší anglické společnosti. Toto nejslavnější dílo Johna Galswortyho, nositele Nobelovy ceny za literaturu za rok 1932, vznikalo v průběhu šestnácti let.

Obrázek podcastu Život a dílo skladatele Foltýna

Život a dílo skladatele Foltýna

„Tak tohle by nešlo, pane Foltýne,“ řekl jsem. „Takhle by to naprosto nešlo. Můžete to zahodit a začít znovu.“ Byl úplně zdrcen a namáhavě polykal. „Vy myslíte, že je to tak špatné?“ „Docela špatné,“ řekl jsem. „Máte tam dobré věci, ale dohromady je to špatné.“ Poslouch

Obrázek podcastu Zlá krev

Zlá krev

O knize Jak mohla mladá dívka ošálit protřelé investory ze Silicon Valley, představitele americké armády i média, oslavující ji jako „Steva Jobse v sukních“? Proč nikdo nepoznal, že zázračný technologický startup s hodnotou deseti miliard dolarů je ve skutečnosti podvod

Obrázek podcastu Touha

Touha

Šestý krok k temnotě s názvem touha sestává z jediné povídky – ovšem o to výraznější. Jde o kratší dílo Howarda Phillipse Lovecrafta, autora, jenž tvoří pilíř celé série. Vyvrženec (v jiných překladech Vyděděnec či Outsider) patří k jeho nejčastěji vydávaným a překládan

Obrázek podcastu Bílá velryba

Bílá velryba

Píše se rok 1814. V přístavním městečku New Bedford se chystá mladý Izmael na moře. Dá se najmout na velrybářskou loď, jejíž kapitán Achab kdysi přišel o nohu v boji s bílou velrybou zvanou Moby Dick. Brzy se ukáže, že cílem nové výpravy není lov, ale pomsta za každou c

Obrázek podcastu Proč lidé v práci nedělají, co jejich vedoucí očekávají

Proč lidé v práci nedělají, co jejich vedoucí očekávají

Audiokniha Proč lidé v práci nedělají, co jejich vedoucí očekávají je určena vedoucím, manažerům a supervisorům, kteří chtějí zvýšit výkon svého týmu, studentům manažerských oborů, podnikatelům i všem dalším zájemcům o úspěšné řízení lidí v organizacích. Dílo je opatřen