Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Hraše, Kulda, Zinnerová: Jak čert u sedláka sloužil a 3 další pohádky

Audiokniha Hraše, Kulda, Zinnerová: Jak čert u sedláka sloužil a 3 další pohádky

Délka:

1 hod 10 min

Čte:

František Filipovský

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Síla lítosti

Síla lítosti

Non, rien de rien. Non, je ne regrette rien. Ne, ničeho. Ne, nelituji vůbec ničeho. … zpívá ve svém slavném šansonu Edith Piaf. Je ale vůbec možné ničeho nelitovat? Každý cítí lítost, vysvětluje Daniel H. Pink. Procesy lítosti jsou univerzální a zdravou součástí lidskéh

Obrázek podcastu Studňa

Studňa

Jeden múdry človek, ale nebol to policajt, raz odhalil tajomstvo vraždy a z tajomstva sa razom stalo najstaršie kriminalistické pravidlo. Je jednoduché: vraždí sa buď pre peniaze, alebo kvôli ženám. Krauz a Fischer odrobili na oddelení vrážd pekných pár rokov a mohli ib

Obrázek podcastu Zdislava a ztracená relikvie

Zdislava a ztracená relikvie

Prokurátor krále Přemysla II. Otakara Oldřich z Chlumu a zároveň správce hradu Bezdězu má v pravomoci i vyšetřování a trestání hrdelních zločinů v kraji. Tentokrát řeší krádež trnu z Kristovy koruny; vzácné relikvie, již získal Havel z Lemberka hodlá ji věnovat chrámu s

Obrázek podcastu Námi to končí

Námi to končí

Lily neměla jednoduché dětství, a tak se stěhuje do Bostonu, aby tam začala nový život. Její první přítel Atlas jí kdysi prozradil, že v tomhle městě „je všechno lepší“. A i když se pak po něm slehla zem, ona je odhodlaná mu věřit. Zpočátku se zdá, že měl Atlas pravdu –

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů

Obrázek podcastu Dívka v rysích drápech

Dívka v rysích drápech

V severním Švédsku zavládl surový kapitalismus, ekologický úpadek a zločin. Město Gasskas se stává jevištěm dramatu, které rozehraje smrt místní novinářky. Mikael Blomkvist se na sever vrací kvůli dceři – i kvůli poslední šanci na příběh, který by mohl zachránit jeho sk

Obrázek podcastu Chladnokrevně

Chladnokrevně

Chladné londýnské ráno. Velký kufr, který vyplavila Temže. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její kolegyně Mossová už tuší, že je uvnitř nečeká příjemné překvapení… Ale na to, co doopravdy najdou uvnitř, když se jim zrezivělý kufr podaří na několikátý pokus otevří

Obrázek podcastu Na co Alice zapomněla

Na co Alice zapomněla

Ztráta paměti neznamená konec. Vlastně to může být šance na nový začátek… Když se Alice probere na zemi v posilovně, je přesvědčena o tom, že je jí dvacet devět a čeká první dítě se svým úžasným manželem Nickem. Jak se ovšem záhy ukáže, z její paměti se právě vymazalo d

Obrázek podcastu Vzletem sokolím

Vzletem sokolím

Čtyřdílný dokudramatický seriál, který připomíná roky 1918, 1938, 1948 a 1968 na půdorysu sokolského hnutí u nás. Civilní dramata a osobní příběhy na pozadí velkých dějin.Česká obec sokolská, známější jako Sokol, je naprosto ojedinělý fenomén v českých a pravděpodobně i

Obrázek podcastu Já, legenda

Já, legenda

Ve světě plném upírů se živý člověk jednoho dne stane pouhou legendou… Přes den hledá zásoby v liduprázdném Los Angeles, v noci od svých dveří odhání smečku hladových upírů. Robert Neville vede osamělý život uprostřed apokalypsy, která dala rčení „můj dům, můj hrad“ úpl

Obrázek podcastu Zákony zločinu

Zákony zločinu

Muži zákona počas pátrania po páchateľoch narazia na bývalého väzňa, ktorý má pripraviť o život jedného z vyšetrovateľov. Napriek tomu, že spolupracuje, objednávku mohol dostať aj ďalší potenciálny vrah a nikto netuší, kedy a z ktorej strany príde posol smrti. Dôležitú

Obrázek podcastu Peter a Lucia

Peter a Lucia

Peter a Lucia je jemný príbeh lásky dvoch mladých ľudí na pozadí prvej svetovej vojny. Náhodné stretnutie študenta a amatérskej maliarky postupne prerastie v silné puto, ktoré ich izoluje od vonkajšieho sveta, vojny a jej dôsledkov. Pod vplyvom Lucie sa v Petrovi, synov

Obrázek podcastu Tahle kniha vám možná zachrání život

Tahle kniha vám možná zachrání život

{'cs': 'Všichni chceme být zdravější, silnější a žít déle, ale jak toho dosáhnout?\n\nOd stresu po nasycené tuky, veganství, vitamíny… Tahle kniha vám možná zachrání život odhaluje módní trendy, prodírá se matoucími statistikami a děsivými titulky. Najdete v ní pravdu o

Obrázek podcastu Spirituál kvintet

Spirituál kvintet

Spirituál kvintet patřil po 60 let mezi nejvýraznější hlasy české hudební scény. Jeho písně zněly nejen z pódií koncertních sálů, ale i od táborových ohňů či z balkónu Melantrichu během sametové revoluce. Po ukončení činnosti kapely v roce 2020 se kapelník Jiří Tichota

Obrázek podcastu Jistě, pane premiére 2

Jistě, pane premiére 2

Závěrečný díl dnes již klasického britského komediálního seriálu vás opět nenechá na pochybách, že břitký britský humor je nezničitelný a jeho dokonalé pointy vám zacloumají bránicí kdykoli a kdekoli. Antony Jay a Jonathan Lynn napsali po třiceti letech od vysílání prvn

Obrázek podcastu Svědomí proti násilí

Svědomí proti násilí

Kniha Svědomí proti násilí rakouského prozaika Stefana Zweiga z roku 1936 se žánrově pohybuje na pomezí eseje a historického románu a je pozoruhodným exkurzem do reformačních dob, avšak zároveň jakousi univerzální obranou lidské svobody, vzájemné tolerance a snášenlivos

Obrázek podcastu Zpěv Susannah

Zpěv Susannah

Série Temná věž popisuje cestu hlavního (anti)hrdiny Rolanda Deschaina z Gileadu, posledního „pistolníka“, při hledání Temné věže. V tomto díle musí Roland a jeho ka-tet zachránit těhotnou Susannah, v jejímž těle sídlí démonická matka Mia, která chce přivést na svět své

Obrázek podcastu Neviditeľná

Neviditeľná

Populárna slovenská spisovateľka Lucia Sasková v najnovšej próze s názvom Neviditeľná nadväzuje na svoje úspešné romány s témou narušenej psychiky a ponúka čitateľom príbeh o živote na hrane. Ten istý cudzí byt. Samota. Zatiahnuté závesy dvadsaťštyri hodín denne. Týždeň

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 6

Hovory o józe a mystice č. 6

Meditace na pozorovatele a uvědomění sebe. Princip a ukázka cvičení. Hovory č. 6 jsou namluveny tak, že je podle nich možno cvičit meditaci na pozorovatele. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Dialogy nad životem

Dialogy nad životem

Když jsem přemýšlel o tom, jaký nepsaný odkaz bych zde měl po sobě zanechat, vzpomněl jsem si na dlouhou sérii takzvaných dialogů nad životem. Někdy v polovině devadesátých let jsem takto nazvaný návrh pořadů předložil vedení stanice Český rozhlas 2 - Praha. Zdůraznil j

Obrázek podcastu Oddelenie D

Oddelenie D

Jediné, čo potrebuje, je len zvládnuť nočnú službu… Alebo skôr doslova ju prežiť? Amy nikdy nechcela stráviť noc na psychiatrickom oddelení D. Sú tu hospitalizovaní duševne chorí pacienti a ona ako študentka medicíny tu musí získať pracovné skúsenosti. Jej kolegovia vša

Obrázek podcastu Hardcore historie

Hardcore historie

Zapomeňte na ospalé hodiny dějepisu a nekonečné seznamy jmen a dat. Zkoumat dějiny s Danem Carlinem je jako vydat se na cizí planetu, kterou také obývají lidé. Biologicky stejní, ale kulturně odlišní. Co všechno se můžeme z trosek vyspělých civilizací dozvědět sami o so

Obrázek podcastu Kdy

Kdy

Dělejte ve správný čas ty správné věci Příruček o tom, jak dělat různé věci, je tolik, že si vyžádaly vlastní kategorii jak na to. Tuto audioknihu můžete vnímat jako zcela nový žánr: kdy na to. Tohle je audiokniha o načasování. Všichni víme, že s načasováním všechno sto

Obrázek podcastu Na okraji propasti

Na okraji propasti

Mrazivý thriller, po jehož poslechu budete chtít vyhodit váš smartphone/ Mladá Francouzka Moira pracuje v oblasti nových technologií. Když se kvůli vývoji nového softwaru ocitne v hongkongském digitálním gigantu Ming, má pocit, že ji někdo stále sleduje. Mezi zaměstnanc

Obrázek podcastu Skleněný pokoj

Skleněný pokoj

Příběh inspirovaný osudem brněnské vily Tugendhat zrcadlí v životech majitelů domu tragický úděl českého národa během 20. století. Snoubenci Viktor a Liesel chtějí vstoupit do manželského života stylově a moderně – v domě, který bude jejich pokrokový pohled na život nés