Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu HOW TO EFFECTIVELY TAME COMPANY RECEIVABLES

Audiokniha HOW TO EFFECTIVELY TAME COMPANY RECEIVABLES

Délka:

39 min

Čte:

Sheylley Blond

Vydavatel:

Meriglobe

Jazyk:

Anglicky

Obrázek podcastu Pan Auťák a pražské tajemství

Pan Auťák a pražské tajemství

Dan Brown po polski. Pan Tomáš, úředník polského ministerstva kultury pátrá po zmizelých uměleckých dílech, která se „náhodou“ objevují na aukcích v Praze a ve Vídni. Příběh jako by vypadl z knih Dana Browna. Vtipně napsané retro, které pobaví. Pan Tomáš je úředník pols

Obrázek podcastu Urmefisto

Urmefisto

Skutečný příběh herce velkého talentu, jehož touha vyniknout byla silnější než jeho svědomí, inspirovala dvoudílnou rozhlasovou hru dramatika Jana Vedrala. Hru v roce 1987 režíroval režisér Jiří Horčička, který hlavní roli svěřil Eduardovi Cupákovi. Podkladem pro rozhla

Obrázek podcastu Slavné případy Sherlocka Holmese 6

Slavné případy Sherlocka Holmese 6

Dům u měděných buků, Makléřův úředník. Hrají: Viktor Preiss (Holmes), Otakar Brousek st. (Dr. Watson), Iveta Dušková, Simona Stašová, Antonín Molčík, Miriam Kantorková, Ivan Trojan, Jan Přeučil, Jiří Bruder.

Obrázek podcastu Spiknutí oběšenců

Spiknutí oběšenců

Kolem hradu Ostrý se šíří tiché zlo. V okolí přibývá vražd a ze šibenice zmizela těla trestanců. Kolem hradu Ostrý se šíří tiché zlo. Ze šibenice zmizela těla trestanců a je zavražděn rychtář. Oldřich z Chlumu se pouští do vyšetřování v utajení. Poblíž Benešova nad Plo

Obrázek podcastu Doživotí

Doživotí

Za knihu Doživotí získal Luboš Xaver Veselý cenu Egona Ervina Kische za rok 2007. Jedná se o zcela unikátní dílo, které nemá v Čechách obdoby. V českých věznicích žije více než třicet doživotně odsouzených vězňů. Všichni odsouzení odpykávají trest za hrůzné činy, které

Obrázek podcastu Nepil: Já Baryk a další dva příběhy

Nepil: Já Baryk a další dva příběhy

Tři příběhy z pera Františka Nepila v interpretaci Františka Filipovského, Františka Kovaříka, Ivanky Deváté a dalších Já Baryk - jedná se o příběhy dobromyslého psa Baryka a zvířátka, se kterým se potká v určitém měsíci ve svém okolí. Je to vyprávění plné veselých i na

Obrázek podcastu Krajina smrti

Krajina smrti

I v Yorkshiru se vraždí. Na pláži přímořského města je objeveno tělo mladého muže a vyšetřování se ujímá místní seržantka a inspektor Raven, který přijíždí z Londýna. Na pláži přímořského města je při odlivu nalezeno tělo. Záhy se zjistí, že mrtvý mladý muž měl slibnou

Obrázek podcastu Démon ze sídliště

Démon ze sídliště

Maloměsto, dospívání a temnota v nás. Šestnáctiletý Šimon žije na předměstí Tábora a snaží se uniknout zoufale nudnému a pokryteckému světu kolem. Spolu se svými kamarády Drakem, Armanem a Ludacrisem hraje v blackmetalové kapele, která se pro něj stává ventilem i únikem

Obrázek podcastu Obrazy v čase

Obrazy v čase

Láska za lásku – rozhlasový cyklus pořadů hudby, příběhů a rozjímání, které pro vás ve svém malířském ateliéru připravil Jiří Anderle s papouškem Žandou

Obrázek podcastu Maigretova gangsterská partie

Maigretova gangsterská partie

Cože? Mafie chce mít v Maigretově revíru dobré bydlo? Zamítá se! Plískanice nuzného poválečného roku popudily Maigreta k zádumčivosti a na náladě mu nepřidává ani případ ukradené mrtvoly z rue Fléchier v IX. pařížském obvodu. Zásoby komisařovy trpělivosti odčerpal jedna

Obrázek podcastu I mrtví prahnou po pomstě

I mrtví prahnou po pomstě

Co skrývá zanedbaný statek na okraji Prahy? Bečení zmasakrovaných ovcí či snad vzteklý řev hladových prasat? A co s ním má společného psychicky nemocný muž stíhaný šíleným přízrakem dávno mrtvé matky? A žena, skrývající se pod dvěma identitami? Vítejte v příběhu plném t

Obrázek podcastu Doručovatelky

Doručovatelky

Nevyřešený případ jeho pohřešované manželky se za ním táhne jako stín. První díl série. Detektiv šéfinspektor Robert Kett před výčitkami a svou vlastní neschopností společně s třemi dcerami prchá do Norwiche v naději, že zachrání rozpadající se rodinu. Útěk před stínem

Obrázek podcastu Menzel: Míša Kulička

Menzel: Míša Kulička

Půvabné dětské knížky Josefa Menzela (otce filmového režiséra Jiřího Menzela), jejichž hrdiny jsou Míša Kulička, jeho maminka medvědice Barbora a popletený strýček Vasil, vydal Supraphon postupně na CD (SU51832;SU51842;SU52012;SU52022) Nyní nabízíme dětským posluchačům

Obrázek podcastu S pozdravem Jiří Sovák

S pozdravem Jiří Sovák

JIŘÍ SOVÁK (*27.12.1920 – †6.9.2000) Původní CD titul Supraphonu SU 5293-2 S pozdravem Jiří Sovák vyšel v roce 2000 jako pocta jedné z našich předních hereckých osobností. Obsahoval výběr z jeho automobilistických povídek, Sovákovu návštěvu v kdysi oblíbeném televizním

Obrázek podcastu Mikulášovy patálie

Mikulášovy patálie

Mikuláš je malý nezbedný kluk s partou kamarádů, kupou bláznivých nápadů a úžasným dětským pohledem na svět. „Když jsem přišel domů, maminka mi vynadala, že jsem přišel pozdě na večeři. Když jsou takoví, tak tedy bez milosti: Zítra uteču z domova. Tatínek s maminkou se

Obrázek podcastu Smrková Tišina

Smrková Tišina

Šumavské lesy mají svá temná tajemství. Kdo je další na řadě? Čtyři skupinky přátel se rozhodnou strávit dovolenou uprostřed šumavských lesů – Rudolf s jeho partou tří kamarádů, Jakub s jeho přítelkyní Sašou, Richard s manželkou Emou a skupina studentů v čele s šarmant

Obrázek podcastu Dokonalé ticho

Dokonalé ticho

Když všechno ztichne, kdo je uslyší křičet? Čtvrtý případ inspektora Callanacha a šéfinspektorky Turnerové./Na okraji Edinburghu je nalezeno pohozené dívčí tělo s vyřezanými kusy kůže. Když později inspektor Luc Callanach objeví vedle opuštěného kojence strašidelnou pos

Obrázek podcastu Plzeňské mordy

Plzeňské mordy

Případ plzeňských mordů je úvodním příběhem knižní řady Letopisy Královské komory. Odehrává se v polovině 16. století, za vlády Ferdinanda I. Habsburského. Děj se zasazen do města Plzně. Při vyšetřování několika záhadných vražd se poprvé setkává královský písař z Prahy

Obrázek podcastu Hašek: To nejlepší ze Švejka

Hašek: To nejlepší ze Švejka

Jak již titul napovídá, jde o perly z klasiky českého humoru od Jaroslava Haška. Dokonalému přednesu Jana Wericha úspěšně sekundují Jiřina Šejbalová (paní Müllerová) a Vlasta Burian (feldkurátKatz). Nahrávky z let 1953-1966 patří mezi klenoty archivu SUPRAPHONu!

Obrázek podcastu Historie mého života

Historie mého života

Italský básník, hudebník, dějepisec, diplomat, alchymista, milovník žen a dobrodruh Giacomo Casanova (1725-1798) po neobyčejně pestrém životě zakotvil v severočeském Duchcově, kde na sklonku života napsal knihu Historie mého života. Naše desítidílná četba na pokračování

Obrázek podcastu O princovi, ktorý nechcel byť hrdinom

O princovi, ktorý nechcel byť hrdinom

Medzi dvoma kráľovstvami stála od pradávna hustá tmavá hora. V tej hore vraj vyčíňali strašidlá a mátohy, o akých sa vám ani nesnívalo. Nejeden hrdina sa nebojácne vybral horu prejsť, no živého ho už nikto nevidel. A tak hora ďalej rástla a bujnela, lebo ani drevorubači

Obrázek podcastu Už hořela, když jsem si do ní lehal

Už hořela, když jsem si do ní lehal

„Jak se to stalo?“ „Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“ Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho pr

Obrázek podcastu Amadeus

Amadeus

Vídeň pochmurných listopadových dnů roku 1823. Hudební skladatel Antonio Salieri, který se desítky let těšil slávě a obdivu nejvyšších společenských kruhů monarchie, zůstává na sklonku svého života zapomenutý a opuštěný. Sám se svým temným tajemstvím... Příběh o střetu

Obrázek podcastu Den wehrmachtu ve vysílání pražského rozhlasu

Den wehrmachtu ve vysílání pražského rozhlasu

Den wehrmachtu ve vysílání pražského rozhlasu, rozhlasový pořad z programového cyklu Fonogramy přináší nově objevené části legendární reportáže redaktora Franty Kocourka z vojenské přehlídky nacistických vojsk 19. března 1939 na Václavském náměstí v Praze.