Obrázek podcastu Heine: Píseň písní a další básně

Audiokniha Heine: Píseň písní a další básně

Délka:

12 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Žánr:

Poezie

Obrázek podcastu Jak jsem nebyla na lvech

Jak jsem nebyla na lvech

Jsem herečka, je mi čtyřicet tři let a ... ? Ste hérečka?! A kerá? Nebyla na Lvech, nejezdí na Maledivy ani do Hollywoodu! Zato jezdí na chalupu, má děti, muže, psa, starosti, práci v divadle a díky tomu spoustu příhod. I když pracuje po večerech v bizarním kostýmu s vr…

Obrázek podcastu Doktor Proktor a prdící prášek

Doktor Proktor a prdící prášek

Audiokniha pro dítko, co není žádný prdítko! Knihy Joa Nesbøho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě v po…

Obrázek podcastu Hadrový panák

Hadrový panák

Nejúspěšnější krimithriller roku 2017 Před čtyřmi roky vzal detektiv William „Wolf“ Fawkes spravedlnost do svých rukou – nedokázal se smířit s tím, že soud osvobodil podle něj jednoznačného pachatele. Wolfa postavili mimo službu a poslali do psychiatrické léčebny. Teď s…

Obrázek podcastu Maigret: Noc na křižovatce

Maigret: Noc na křižovatce

Jeden z nejdramatičtějších případů komisaře Maigreta V garáži na opuštěné křižovatce padesát kilometrů za Paříží leží mrtvola, jenže podezřelý se ne a ne přiznat. Tenhle Švéd je vůbec podivín – svou sestru Elsu zamyká ve dne v noci v jejím pokoji a nepouští ji z domu… M…

Obrázek podcastu Nahoře fouká

Nahoře fouká

Inspirativní průvodce životem nejen pro ženy, které chtějí jít vlastní cestou. Proč by si měl člověk, pokud stojí na křižovatce a může se svobodně rozhodnout, vybrat tu těžší cestu? Jak moc je důležité pracovat v životě se strachem? A jak jsou vzdáleny vrcholy nejvyššíc…

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 2 - Stopy ve sněhu

Hříchy pro posluchače rozhlasu 2 - Stopy ve sněhu

Stopy ve sněhuPojítkem všech rozhlasových Hříchů je investigativní novinářka a rozhlasová reportérka Denisa Králová, kterou zločin přitahuje. Má přátele z řad kriminalistů, takže se snadněji dostane do zákulisí zločinu...Osoby a obsazení: Denisa Králová, novinářka (Dana…

Obrázek podcastu O víle Spinkalce

O víle Spinkalce

Když už jsme si se vším pohráli, když jsme všechno spapali, když už jsme dnes všechno viděli a něco nového se naučili, je čas jít spinkat. Ale ono to jaksi nejde. Druhý pokus. Taky nic. Co teď? Zavoláme Spinkalku! Začtěte se společně do pohádkového příběhu o snech pro …

Obrázek podcastu Nic mě nezastaví

Nic mě nezastaví

Autorův bestseller Nic mě nezlomí ukázal, kolik nevyužitých schopností všichni máme. Byl to nicméně pouhý úvod do síly mysli. V nové audioknize vás Goggins zavede do své mentální laboratoře, kde vyvinul filozofii a psychologii, které mu umožnily zjistit, že to, co považ…

Obrázek podcastu Cesta do Bugulmy

Cesta do Bugulmy

Fantasmagorická groteska o apokalypse Západu a o historických démonech dvacátého století. Rozhlasová dramatizace divadelní hry. Vzácně třeskutý a provokativní materiál s výtečnými hereckými výkony.

Obrázek podcastu Průvodce Římem

Průvodce Římem

Nechte se vtáhnout do atmosféry historického Říma. S naším audioprůvodcem máte věčné město na dosah ruky i vy. Získáte: - více než 50 minut profesionálního a neotřelého výkladu k historii, umění a 16 památkám, které při své cestě do Říma určitě musíte navštívit - orient…

Obrázek podcastu Jim Pinkerton

Jim Pinkerton

Společně a v jednom "balíčku" vám nabízíme 2_5 dílů seriálu o detektivovi kanadské jízdní policie z pera manželů Hany a Miloně Čepelkových. V první sérii v hlavní roli, v režii Ladislava Rybišara, vystupuje Viktor Preiss, v dalších pěti pokračování, v režii Karla Weinli…

Obrázek podcastu Hordubal

Hordubal

Jsme schopni poznat pravdu? „…tak právě jsem načal stránku 129 a mám toho pro dnešek dost; zítra chudáka Hardubeje zabijí, a začne se nový díl (…), ale musím to nechat odležet a pak znovu číst. Druhý díl bude docela jiný v tónu, ještě nevím, jak do toho…“ Těmito slovy z…

Obrázek podcastu Sleva 30% - Pan Garcia

Sleva 30% - Pan Garcia

"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto …

Obrázek podcastu Oheň

Oheň

Něco v ní kdysi zemřelo. Teď všechno spálí na prach... Na první pohled žije Freya pohádkový život, v němž platí pouze její vlastní pravidla. Má všechno, co patří k privilegovanému postavení: dostatek peněz, pověst uznávané chiruržky popáleninového centra, okázalý byt po…

Obrázek podcastu Vodník Čepeček (1972)

Vodník Čepeček (1972)

Seriál příběhů s klasickým pohádkovým hrdinou Václava Čtvrtka?Osoby a obsazení: vodník Čepeček (Josef Patočka), mlynář (Jaroslav Moučka), Dagmar Bláhová, Josef Červinka, hraběnka (Slávka Budínová), hrabě (Josef Kemr), posel (Michal Pavlata) a další.Díly: 1. Jak vodník Č…

Obrázek podcastu Předávání ohně

Předávání ohně

Ponořte se do myšlenek o vizi, disciplíně, vztazích, odvaze, mužnosti a najděte si svou vlastní cestu. - Co znamená „být mužem“? - Co to znamená být mužem v 21. století? - Co je naším úkolem, a máme vůbec na to, abychom jej splnili? PŘEDÁVÁNÍ OHNĚ JE SNAHOU DOSTAT K MUŽ…

Obrázek podcastu Dům v Matoušově ulici

Dům v Matoušově ulici

V roce 1927 koupil dům v Matoušově ulici na Smíchově vdovec, židovský právník Eduard Schwarz, aby pro sebe a svou rodinu získal důstojné sídlo. Měl štěstí, že zemřel dřív než začala druhá světová válka. Tereza Boučková, která v domě od narození do své dospělosti žila a …

Obrázek podcastu Tak pravil Švejk

Tak pravil Švejk

Absurdní próza s hlavním hrdinou Švejkem je ironickým a groteskním dialogem autora s komunistickou mocí a ideologií 50. let.V režii Markéty Jahodové, čte Ladislav Mrkvička.

Obrázek podcastu Pravda o cukru

Pravda o cukru

Jak krevní cukr ovlivňuje kvalitu našeho života. Chcete zlepšit svůj zdravotní stav, lépe spát, mít lepší náladu, více energie, lepší pleť, snížit chuť na sladké i svou hmotnost? To vše je možné. Díky jednoduchým fintám, které vám ve své audioknize představí biochemička…

Obrázek podcastu Lovec králíků

Lovec králíků

Až se z vašeho telefonu ozve dětský hlas odříkávající básničku o deseti malých králících, dejte se na útěk, protože právě tu před smrtí slyšely všechny oběti Lovce králíků. Po dvou letech strávených ve vězení s vysokou ostrahou je Joona Linna převezen na tajnou schůzku.…

Obrázek podcastu Královna Říše stínů

Královna Říše stínů

Poslechněte si pohádkový příběh inspirovaný starými řeckými bájemi o božské Koře alias Persefoně, která se stane královnou podsvětí. Kora čili Persefona (Věra Hučínová), Triptolemos, pastýř (Lukáš Hlavica), Abás, pastýř (Martin Zounar), víla Kyané (Veronika Žilková), Dé…

Obrázek podcastu Neplechy čerta Zbrklíka

Neplechy čerta Zbrklíka

V pekle se jednoho dne narodí čertík s nebesky modrýma očima, který dostane jméno Zbrklík. Kvůli jeho zbrklosti ho potkává jeden malér za druhým. Nedopatřením vytopí peklo, málem nechá shořet pekelné listiny. Nakonec Luciferovi dojde trpělivost a vyšle Zbrklíka do světa…

Obrázek podcastu Země sněhuláků

Země sněhuláků

Tenhle pozoruhodný pohádkový příběh pro vás vypráví oblíbený herec MARTIN STRÁNSKÝ.  V prvních pěti kapitolách zažijete cestu do Flokonduly – království sněhuláků – a budete žasnout nad popisem světa věčné zimy. Poznáte sněžné obry, Sněhové peřiny, vulkán chrlící bílé v…

Obrázek podcastu Prodloužená jízda

Prodloužená jízda

Václav Kopta s lehkostí a nadhledem vzpomíná na vlastní dospívání a na příhody z branže i rodinného života. Vyprávění zavede čtenáře nejen do kraje autorova dětství, na pražskou Hanspaulku a do Libochovic, ale také do Berlína, na Rujánu nebo do jižních Čech.

Obrázek podcastu Kde zpívají raci

Kde zpívají raci

Poslechněte si světovou literární událost v podání známé herečky a oceňované dabérky Jany Štvrtecké. O Kyi Clarkové kolují v poklidném městečku Barkley Cove na pobřeží Severní Karolíny fámy jako o vlčím dítěti, „holce z bažiny“. Poté, co ji jednoho srpnového rána opustí…