Audiokniha Havajský princ

Heuréka!
>> „Neobyčejně otevřený a autentický příběh – s konkrétními radami, spoustou inspirace i odvahou přiznat chyby.“ — Petr Bena, vice chairman of the board Alza.cz<< >> „Místo superlativů nabízí ‚aha‘ momenty a praktické rady z reálného byznysu.“ — Jitka Dvořáková, ex-CEO…

Indigové pohádky
Indigové pohádky jsou souborem pohádek, které oslavují lidskou kreativitu, svobodu, individualitu i víru v celek a přesvědčení, že vesmír je dobrý. Jsou třeba i o tom, že každý z nás má ohromnou moc tvořit svůj svět a že k tomu ani nejsou potřeba čáry… Hlavními postavam…

Zavřená truhla
Zavřená truhla (Jedinečný Hercule Poirot a jeho nový případ) Čte Martin Hruška. Hudba Kryštof Marek. Nejslavnější postava z pera královny zločinu je zpět… Poirot, jedinečná postava světové detektivní scény, jež letos oslaví sto let od okamžiku svého zrodu, se po úspěch…

Umění konverzace
Jiří Adamíra jako soukromý učitel a Jana Preissová jako jeho žačka v půlhodinové lekci společenské konverzace. Vždyť umění dobře mluvit a vystupovat potřebuje k úspěšnému životu snad každý z nás!

Oldřich z Chlumu - Zločiny v Markrabství moravském
Speciální edice na přání posluchačů. Bez hudebních předělů a podkresů. Soubor sestavil Vlastimil Vondruška. Tato edice obsahuje: Prokletí brněnských řeholníků, Olomoucký bestiář, Duch znojemských katakomb a Právo první noci.

Dlouhé stíny
Antologie tajemných i mrazivých povídek o minulosti, která ne a ne zůstat minulostí. Jedenáct českých autorek a autorů ve svých příbězích zpracovalo téma starých hříchu i dobře střežených tajemství. Rádi doufáme, že to, o čem se nemluví, jednou přestane existovat, snad …

Rikki-tikki-tavi a jiné povídky o zvířatech
Výpravy do exotiky za zvířecí duší. Povídky Rudyarda Kiplinga vás potěší, dojmou, rozteskní, možná i rozpláčou. Autor Knihy džunglí opět potvrzuje, že rozumí zvířecí duši. Hrdiny šesti povídek autora nesmrtelné Knihy džunglí jsou zvířata. V jedné z nich malý mungo Rik…

Perpetuum mobile
Autobiografické vyprávění o životě v pražské Libni.Spisovatel Stanislav Vávra se vyučil knihařem, v letech 1950-1952 byl členem Záběhlické skupiny surrealistů a Libeňských psychiků. Patřil k úzkému okruhu přátel Vladimíra Boudníka a Bohumila Hrabala: byl to právě Vladim…

O nepotřebných věcech / Pohádky i pro Světlušku
Našel jsem ve sklepě krabici po tatovi a na ní bylo jeho rukou napsáno Staré nepotřebné hadry. A uvnitř opravdu nebylo nic jiného, i když jsem tam čekal skrytý poklad. A to mě přivedlo na myšlenku napsat pohádky O nepotřebných věcech a lidech a tak se bude jmenovat i kn…

Mycelium II: Led pod kůží
Věci, které zůstávají utajeny naší mysli, nad námi získávají moc. Tak dlouho Lodě čekaly – a konečně ho našly. Jejich sdílené vědomí se obrací ke Studni planetárního ticha, kde je Aš~šád z Fomalhiwy i Lucas Hildebrandt, a vybírají si svou oběť. Össeanka Kamëlë cítí Jeji…

Nejlepší pohádky o čertech
Klasické i převyprávěné filmové pohádky, v nichž vystupují čerti v rolích ochránců spravedlnosti a dobra Komplet šesti pohádek o čertech je kombinací klasických pohádek z archivu Supraphonu a nově nahraných příběhů podle oblíbených filmů S čerty nejsou žerty a Čertovin…

Nepropadejte panice
Nepropadejte panice – Douglas Adams a Stopařův průvodce po Ga-laxii. Pro každého, kdo dobře ví, kde má ručník Nepostradatelný manuál k Stopařovu průvodci po Galaxii z pera Neila Gaimana, světozná-mého spisovatele, který oslavuje život a dílo Douglase Adamse. Kniha o živ…

Slunce a hvězda
Nico di Angelo jako Hádův syn zažil víc hrůz než kdokoli jiný. Ale i jeho dny prosvětlil paprsek slunce v podobě milovaného Willa Solace, Apollónova syna. Spolu dokážou překonat jakoukoli překážku. Poslední dobou ale Nika volá hlas z Tartaru. Zdá se, že patří napraveném…

Druhá šance
Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai…

Bambini di Praga 1947
Devítidílná povídka v podání Oldřicha Kaisera nás zavede do roku 1947, doby, kdy narůstá strach z likvidace drobných živností a tak je tak snadné nalákat malé obchodníky a řemeslníky na pojištění „Opory ve stáří“. Groteskní příběhy party falešných pojišťováků, kteří nak…

Pohádky 6
Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost! Již šestý díl naší miniserie Pohádky určené pouze pro digitální obchody je tady.

Cesta Steva Jobse: iLeadership pro novou generaci
ADK uvádí: Autor knihy Jay Elliot, bývalý Senior Vice President společnosti Apple Computer a muž, kterého si Steve Jobs vybral za svého blízkého spolupracovníka, vede posluchače na pozoruhodnou cestu Jobsovou úžasnou kariérou. Přináší živé příklady náročných úkolů a vít…

Tyhle fragmenty
„Existujou na to výzkumy a psychoterapeuti si na tom postavili profesi. Je jedno, co v životě děláte, ale vždycky se ze všeho nejvíc snažíte zavděčit rodičům.“ Mimořáná vícehlasá četba pro 18 interpretů. Hořkosladká povídková sbírka Biancy Bellové, autorky oceňované nov…

Dcera impéria
První kniha ze Ságy o impériu zavede posluchače na druhou stranu trhliny. Domovský svět tsuranů, jejichž výpadům museli čelit hrdinové série Trhlinové války, se od Midkemie liší v mnohém. Vládnou zde přísné tradice a nelítostná politická hra. V ní musí obstát mladá Mara…

Sirotčinec slečny Peregrinové: MAPA DNÍ
Vždycky má smysl bojovat! Dospělejší a sebevědomější Jacob Portman se i se svými podivnými přáteli vrací tam, kde jeho příběh začal: na Floridu. Jak se jim podaří splynout se světem obyčejných lidí 21. století? Jejich odpočinek na pláži a poznávání místních krás naruší …

Smäd
"Dvojitá porcia temnej imaginácie Jozefa Kariku vychádza ako dvoj-audiokniha Hlad/Smäd. Každá z audiokníh ponúka samostatný zážitok, no pri čítaní oboch nadobúda príbeh nové významové vrstvy. Neprirodzene vysoký muž s kufrom, v ktorom sa ukrývajú tie najhoršie nočné mor…

Košlerová: Příběhy včelích medvídků
Soubor oblíbených pohádek, známých z televizního Večerníčku, obsahuje vše, co dosud Supraphon se včelími medvídky vydal (Příběhy včelích medvídků 71 0293-2, Další příběhy včelích medvídků /2 71 0544-2, Nové příběhy a písničky včelích medvídků /3 SU 5193-2 a Pučmeloud a …

Zotročení vášňou
Brynhild Hendriksenová sa na kráľovu žiadosť musí vydať za nemilovaného muža. Dohodnutou svadbou sa má uzavrieť mier medzi dánskym a nórskym územím, ktorý visí na vlásku, odkedy Harald I. Modrozubý prijal kresťanstvo a núti svojho škandinávskeho spojenca, aby sa vzdal s…

Packallovi
Seznamte se nejzmatenější a nejroztomilejší rodinkou v dějinách! Vzbudili jste se někdy a zjistili, že všechno jídlo v domě sežral pštros? Ne? My jsem si to mysleli. Něco takového se může stát jedině Packallům. TAK TOHLE JSOU PACKALLOVI. Jsou nejzpackanější rodina ve zp…