Audiokniha HATI

Malý zelený slon
Opravdu spáchala herečka sebevraždu? Známá herečka je nalezena mrtvá na lavičce v parku. Zdá se, že spáchala sebevraždu. Něco tu však nehraje. Nový brigádník v Parku kultury a oddechu se nadmíru zajímá o okolnosti zločinu. Známá herečka ze severočeského města je nalezen…

Aristokratka na koni
Problémy s modrou krví a rodinným sídlem doslova v Kostce. „Nejchudší zámek v Čechách“ zůstává věrný svému označení, a tak tu hraběcí rodinka ani personál rozhodně nemají ustláno na růžích. Místo davů návštěvníků se na zámku kupí neproplacené faktury za vodu a hrozí, že…

V prázdnotě
Probudil se ve spánkové komoře na obrovské vesmírné lodi. Nepamatuje si kdo je, kde je, ani jak se sem dostal. Plavidlo je plné zmrazených mrtvých lidí a on jediný je naživu. Při postupném vybavování si své identity se setkává s nejednou překážkou. Jeho jediným společní…

Manželé v běhu
Od autorů úspěšného blogu Running2.cz. Jsou dva a jsou sví. Ona je Býk a on Beran. Ona dámička, která odjakživa nesnášela běhání i soutěžení. On kluk, co běhal každý den do školy a taky závodil. Ona byla odjakživa samá ruka, samá noha a snědla toho víc než všichni chl…

Sex, prachy a potíže
Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom…

Treasure Island
Audiokniha Treasure Island namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A2 pro mírně pokročilé posluchače. After Jim Hawkins finds a map in an old sea chest, he starts an exciting adventure which will take him to a far off island in search of treasure. He sets sail with …

Deník CEO: 33 pravidel byznysu a života
Autor v této audioknize rozplétá nejnovější výzkumy, vlastní zkušenosti a poutavé příběhy a vede posluchače k tomu, aby si nově definovali úspěch a využili svůj potenciál. Je to povinný poslech pro každého, kdo sní o tom, že udělá něco odvážného. Tyto výzkumy můžete apl…

Holčička ze známky
Gesto prezidenta obletělo republiku. Říká vám něco jméno Eva Haňková? Za první republiky ji znal každý! Eva byla „holčička ze známky“, kterou prezident Masaryk při návštěvě Pardubic zvedl do vzduchu a objal, a z tohoto gesta byla cítit taková radost a optimismus mladé r…

Stopařův průvodce Galaxií 4 - Sbohem a díky za ryby
Ve vesmíru se může stát cokoliv. Takže i na odstrkovaného tvora jako je Pozemšťan Arthur Dent čeká jeho hvězdná hodina! Ve vesmíru se může stát cokoliv a tak i na odstrkovaného tvora jako je Pozemšťan Arthur Dent čeká jeho hvězdná hodina. Kupříkladu může potkat spřízněn…

Dievča A
Kto sa naučil žiť s traumatickou minulosťou a kto ju nikdy neprekonal? Lex Gracieová prežila kruté detstvo. Sadistickí rodičia ju aj jej piatich súrodencov neprestajne týrali, držali v dome o hlade, zväzovali reťazami, zamykali potme v špinavých nevykúrených izbách so z…

Ač je to k nevíře, strašidla jsou z talíře
V téhle pohádce, která je víc pohádkovým muzikálem a kterou možná znáte i z televizního zpracování, se všechno točí kolem strašidel, polévek, kouzelného flašinetu a začarované Lesněnky.Hrají: Vladimír Hrubý, Věra Kubánková, Zdeněk Kutil, Miroslava Hozová, Jan Kanyza a d…

Smrt boha smrti
Audiokniha vznikla na základě reevidovaného vydání knihy Smrt boha smrti a vychází k 80. výročí atentátu na Reinharda Heydricha. Audiokniha Smrt boha smrti předkládá příběh plný odvahy a sebeobětování, ale také zrady a kruté pomsty. Autor znal dobře všechny aktéry tohot…

Hurvínkovy příhody 3
Několik neznámých Hurvínkových příběhů z rozhlasového archivu (ze sedmdesátých a osmdesátých let), které spojuje autorství Vladimíra Straky, Luboše Homoly, Jiřího Středy a interpretační umění Miloše Kirschnera a Heleny Štáchové.

Modrá hodinka
Škótsky ostrov Eris je z pevniny dostupný iba dvanásť hodín denne počas odlivu. Jediný dom tam kedysi obývala slávna umelkyňa, ktorej manžel, vychýrený sukničkár, pred dvadsiatimi rokmi zmizol za záhadných a dodnes nevyjasnených okolností. Na ostrove momentálne býva iná…

Humoristické povídky O.Henryho II
Povídky amerického humoristy O. Henryho svým vtipem a překvapivou pointou nepřestávají bavit nové a nové generace čtenářů. Jejich autor byl mužem mnoha talentů a nepostrádal dobrodružnou povahu, která ho dokonce na čas přivedla až do vězení. Své vtipné příběhy však psal…

Krajina Zloby
Podzim roku 1944 a protektorátní Plzeň. Od secesní budovy vlakového nádraží se odlepí gestapem vypravený vlak a tiše vpluje do noční krajiny. Jeden zamilovaný truhlář, jeden zkrachovalý boxer ve službách gestapa a jeden jednooký vrátný. Příběh, ve kterém Gabčík s Kubiše…

Otrocká krása
Šestý díl série Sedmý smysl. Tentokrát se ocitne v ohrožení života nejen Hanka, ale i mnoho dalších kolem ní. A navíc má velký problém sehnat věrohodné informace. Proč nechce nikdo z pamětníků mluvit o tom, co se děje?

Srdce nemá vrásky
S hlavní hrdinkou Blankou se setkáváme v září roku 2021. Již pár měsíců si v Kalábrii žije svůj italský sen se vším, co k němu patří. Nechybí křišťálové moře, výhled na Stromboli, báječné jídlo a pohledný Ital – osudový muž, který se nebojí plánovat s Blankou společnou …

Rozum a cit
Hlavními hrdinkami jsou tři sestry - devatenáctiletá Elinor, sedmnáctiletá Mariana a nejladší sestra Maigret. Po smrti svého otce se přestěhují do nového domova, kde prožívají lásku, ale i zklamaní. Dívky se od sebe liší svým přístupem k životu. Elinor je racionální a o…

Achilleus
Cesta k hodnotám lásky a hrdinství. Významný český filozof překládá a interpretuje příběh antického hrdiny z Homérovy Iliady. Překlad doplnil svými komentáři o Achilleových osudech. „Chci vyprávět vám všem, co kdysi stalo se, když Achilleus se zle, ba vztekle rozhněval…

Řetězová reakce
Závěrečný díl akční postapokalyptické tetralogie Spad. Je po válkách, které nikdo nevyhrál. Většinu planety vymazaly výbuchy jaderných bomb a tam, kde lidé přežili, je situace stále horší – šíří se hlad, chaos, otrokářství a postapokalyptické kulty. V sutinách Prahy se …

Smysluplná práce
Včely nečekají. Nečekají, až jim někdo poručí, nečekají na dokonalost, nečekají na pozdější dobu. Ani my nemusíme čekat. Dnešek nesmíme promarnit. Přehodnocení toho, čím může být práce a vedení, z hlavy vizionáře, známého autora a myšlenkového vůdce Setha Godina. Proč m…

Tři povídky Ludvíka Součka
Cestování v čase bylo vždy trochu riskantní, ale máte-li poruchu a jste donuceni přistát uprostřed bitvy u Kurska, může dojít ke zcela zásadnímu setkání? Taková je stručná charakteristika jedné ze tří povídek, které vám nabízíme v režii Dmitrije Dudíka jako připomenutí…

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch
Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (…

Osmnáct pod nulou
Třetí temný případ Fabiana Riska. Třetí mrazivý thriller z pera švédského bestselleristy Stefana Ahnhema. Automobilová honička u helsingborského přístavu skončí pro jeden vůz tragicky – pádem do ledových vod. Na předním sedadle je nalezen jeden z nejvlivnějších švédskýc…