Obrázek podcastu Hašek: Osudy dobrého vojáka Švejka VI.

Audiokniha Hašek: Osudy dobrého vojáka Švejka VI.

Délka:

2 hod 29 min

Čte:

Jan Werich

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Ostrov

Ostrov

Každý vypravěč je zároveň hrdinou vlastního příběhu… Kupec Izar se na Ostrově po letech opět shledá s kněžnou Núrit, tentokrát se však namísto milostných hrátek opájejí kouzlem starých příběhů. Co všechno charismatický obchodník za dobu jejich odloučení prožil? Jak si s…

Obrázek podcastu Amáliina nehybnost

Amáliina nehybnost

Sedm let v životě ženy – redaktorky časopisu, poučené všemi druhy umění i myšlenkových konceptů, ženy, která pomalu prošvihává svou biologickou roli matky a řešení hledá v psychoterapii, miluje hory a Japonsko, a její pozorovatelský talent cílí na zpočátku zásadní, pak …

Obrázek podcastu Kapka jedu

Kapka jedu

Nechci vám mazat med kolem huby, takže to řeknu na rovinu – život může být tak lehkej, jak si ho sami uděláte. A tak těžkej, jak si zasloužíte. Nikdo vám nikdy neřekne, jaká cesta je ta správná, jakou odbočkou se vydat. Musíte si na to přijít sami a po cestě párkrát zab…

Obrázek podcastu Absurdities

Absurdities

A story about a generation born in Czechoslovakia after World War II, who attended elementary school in the 1950s, enjoyed the delights of the 1960s at university, and with the onset of so-called normalization after the occupation of the country by Warsaw Pact troops, e…

Obrázek podcastu K moři

K moři

Když k moři vyrazí nevlastní sestry, idyla se nekoná… Petrův život rozsekl vedví odchod od manželky Magdy i jejich dětí a založení nové rodiny s Klárou. Osud ho ale přiměje k tomu, aby jednoho léta vyrazil na dovolenou v doprovodu všech čtyř dcer. A i když dívky mají zr…

Obrázek podcastu Bohové na Marsu

Bohové na Marsu

Sci-fi pro romantické duše. Pokračování Princezny z Marsu. Tentokrát John Carter pátrá po své manželce, krásné Dejah Thoris a dostává se do mnoha nebezpečí. Dobrodružství a akce od začátku do konce. Zaposlouchejme se do starodávného příběhu o návratu dobrodruha Johna Ca…

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan…

Obrázek podcastu Zakázaný chtíč

Zakázaný chtíč

Plán zněl jednoduše: Zahodit staré zvyky a vést normální slušný život. Práce učitele se zdála skvělou volbou. Kdo by čekal, že se mi do cesty připlete ONA? Viktorie, bláznivá středoškolačka, která svým koketováním ničí vše, co jsem si vysnil. Mé staré já nešlo umlčet. N…

Obrázek podcastu Šílený les

Šílený les

Druhý román ze světa Pohraničí. Těžko říci co přesně znamená styl high fantasy. Určitě elfy a trpaslíky, rytíře s těžkými meči, bitvy, v nichž nerozhoduje technická převaha nýbrž válečnický um a chrabrost, dobu v níž ještě moudrost převažuje nad vychytralostí. Šílený le…

Obrázek podcastu Chci

Chci

Chci odhaluje, jak ženy vnímají sex, když mají svobodu být zcela samy sebou. Gillian Anderson v této přelomové knize uvádí sbírku anonymních dopisů stovek žen z celého světa, včetně svého vlastního. Co chcete, když se nikdo nedívá? Co chcete, když je zhasnuto? Co chcet…

Obrázek podcastu Jak zvyšovat firemní zisk snižováním nákladů

Jak zvyšovat firemní zisk snižováním nákladů

Ač se to může zdát samozřejmé je spousta podnikatelů, kteří snižování firemních nákladů často opomíjejí. Přitom náklady přímo ovlivňují míru jejich zisku, ale také mohou být pro firmu velmi nebezpečné. Díky této audioknize se podnikatelé dozvědí, že řízení nákladů je po…

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 4

Hovory o józe a mystice č. 4

Džňána jóga, stezka poznání pravého Já a mantra jóga, společná meditace. Záznam z přednášky v Ostravě. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Hovory k sobě

Hovory k sobě

Vypadl proud, ve tmě nejistě tápeme po něčem pevném… vtom se světlo znovu rozzáří a nejistota je ta tam. Totéž se může odehrát v životě: svět se stane srozumitelný, lidé známí a blízcí, roky utopené v negativních emocích se rozplynou… Jako průvodce na cestu za světlem …

Obrázek podcastu Dokud nás krev nerozdělí

Dokud nás krev nerozdělí

{'cs': 'Místo aby si užíval zaslouženou penzi, pustí se záhřebský advokát Željko na stará kolena do vyšetřování vraždy, k níž došlo v 90. letech při masakru spáchaném srbskými povstalci v Chorvatsku.\nŽeljko s překvapením zjišťuje, že jej čeká asi nejtěžší případ jeho k…

Obrázek podcastu Víc než žena

Víc než žena

Ve středním věku vám nejúžasnější ze všech lidí nevyhnutelně přijdou právě vrstevnice. Autorka bestselleru Jak být ženou se vrací. Starší, zkušenější — a ještě vtipnější! Caitlin Moranová před deseti lety předpokládala, že má všechny trable za sebou. Ve svém globálním…

Obrázek podcastu Život v ráji

Život v ráji

Ještě než Kovboj potkal Em, ještě než došel na konec svojí cesty a posadil se vedle Stephena Kinga, dorazil na místo, které na první pohled vypadalo jako dokonalý ráj na zemi. Může existovat ráj, když mrtví kráčí po zemi?

Obrázek podcastu Církevní dějiny v zrcadle času II.

Církevní dějiny v zrcadle času II.

Druhý cyklus věnovaný církevním dějinám pokrývá období od prvního vatikánského koncilu do konce druhé světové války. Církevní historik profesor Martin Weis se v něm zaměřuje na nejrůznější historické milníky. Jaké reakce vyvolalo vyhlášení dogmatu o neomylnosti papeže? …

Obrázek podcastu Moucha

Moucha

Další z řady detektivek velmi úspěšného a oblíbeného slovenského spisovatele Dominika Dána nás zavádí na Slovensko rok po sametové revoluci. Nejen slovenští kriminalisté se v té době musí potýkat s nárůstem zločinů, brutality i vražd. Jedním z případů je i vražda mladéh…

Obrázek podcastu Okno smrti

Okno smrti

Bývalý policista a scenárista Josef Mareš, známý především díky televiznímu seriálu Případy 1. oddělení, se ve své nové detektivce inspiroval smutným příběhem o ženě, která v roce 2000 zemřela po pádu z okna. Hrají Viktor Preiss a Václav Neužil "Můj tehdejší vedoucí m…

Obrázek podcastu Stín viny

Stín viny

Dramatizace známého detektivního románu z prostředí bohaté newyorské rodiny, v jejímž středu dojde k nečekané vraždě. Devatenáctiletá Irene Hadleyová má před svatbou, když se seznámí s okouzlujícím světákem Donem Saxbym. Irene se rozhodne zrušit plánovaný sňatek a bezhl…

Obrázek podcastu Eleanor se má vážně skvěle

Eleanor se má vážně skvěle

Svérázné Eleanor je jedno, co si o ní kdo myslí. Vystudovala literaturu, ale pracuje jako účetní. Miluje křížovky, po Glasgow chodí s taškou na kolečkách a víkendy tráví se svou jedinou kamarádkou – vodkou. Když pozná Raymonda, má ho jen za otravného kolegu. Mnohem víc …

Obrázek podcastu Bourneův mýtus

Bourneův mýtus

Nacpali ho do boxu jako koně. A má běžet tam, kde ho chtějí mít. Chtěl na hrůzy zapomenout, jenže osud je proti. Nějaký zabiják podřízl čínského pohlavára v hongkongském baru a na zeď krví připojil podpis: JASON BOURNE. Byť je jasné, že ten to určitě být nemohl, protože…

Obrázek podcastu Brouci v hlavě: Jak se zbavit vtíravých myšlenek

Brouci v hlavě: Jak se zbavit vtíravých myšlenek

Co mi zabrání strčit kocoura do mrazáku? Autoři – zkušení američtí psychologové vědí hodně o panice, úzkosti, obavách či fobiích. Jejich kniha vám tentokrát poradí, jak vyzrát nad vtíravými myšlenkami. Stává se vám, že vás někdy přepadnou doslova hrůzné myšlenky? „Co …

Obrázek podcastu Zápasy slepého muže - Život a doba komunisty Klementa Lukeše

Zápasy slepého muže - Život a doba komunisty Klementa Lukeše

České dějiny 20. století by nebyly úplné bez příběhu Klementa Lukeše (1926–2000). Po roce 1945 se nadchl pro politiku komunistické strany, která člověku se závažným zdravotním handicapem (byl nevidomý) dala nečekanou šanci: Svěřila mu školení stranických kádrů. Jako vyc…

Obrázek podcastu Som Baťa, dokážem to!

Som Baťa, dokážem to!

Keď mu na základnej škole učiteľ ponúkol namiesto nedostatočnej dostatočnú, ak zreálni slohovú prácu s témou Môj sen, Tomáš odmietol: „Vy si nechajte svoju dostatočnú a ja si nechám svoj sen." Vyjadril ho jedinou vetou: „Raz budem obúvať celý svet." O štyridsať rokov te…