Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Grym, Němcová, Říha, Straka: Kmotr čert a 5 dalších pohádek

Audiokniha Grym, Němcová, Říha, Straka: Kmotr čert a 5 dalších pohádek

Délka:

55 min

Čte:

Michal Pavlata

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Kyselé jablko

Kyselé jablko

Co svět světem stojí, snaží se lidé přijít na to, jak přelstít čas, jak se vyhnout neodvratnému konci své existence, či alespoň jak co nejvíce odvrátit stárnutí. Doktoru Mudrovi, hlavní postavě tak trochu sci-fi hry Kyselé jablko z pera Vlasty Dvořáčkové, se to bezděčně

Obrázek podcastu Vražda v lázních

Vražda v lázních

Z detektivního cyklu Letopisy královské komory Čtvrtý díl nové kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny Čech a Moravy za vlády Ferdinanda I Habsburského. Jiří Adam přijíždí a nabrat nové síly do v

Obrázek podcastu Ve slepé uličce

Ve slepé uličce

Pátý díl proslulé série mezinárodně nejprodávanějšího švédského autora. Nastaly slunné dny jako stvořené pro prázdniny ve dvou a Wallander se chystá na dovolenou s novou přítelkyní. Jenže letní pohoda nemilosrdně skončí, když se mu přímo před očima upálí v řepkovém poli

Obrázek podcastu Jablko nepadlo daleko od stromu

Jablko nepadlo daleko od stromu

Mord řezníkovy ženy v Mělníce. Neslýchané, vzrušující! Mnozí si šeptem sdělují novinu, která se ráno rozletěla městem. Mord se v Mělníce nestal už dobrých pět let. Je vrahem paní Guty tovaryš? A příčinou její vraždy cizoložství? Dosvědčí se mladíkova nevina, nebo mu n

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Macbeth

Macbeth

Audiokniha Macbeth namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. Scotland in the eleventh century. Macbeth is a brave general, loyal to King Duncan and to Scotland. Until, that is, he meets three evil witches after a battle against Kin

Obrázek podcastu Rozmarné léto (1981)

Rozmarné léto (1981)

V poněkud zpustlých říčních lázních na břehu řeky Orše se denně setkávají tři postarší pánové: majitel lázní Antonín Důra, sečtělý abbé Roch a major ve výslužbě Hugo. Počasí je nestálé, většinou poprchává a tak má pan Důra nouzi o zákazníky. Většinu času tudíž tráví v r

Obrázek podcastu Život víry 2020/1

Život víry 2020/1

Život víry 2020/1 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Lucie Endlicherová, Ludmila Hojková, Lenka Malinová, Štěpán Matuška a Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Reinhard Bonnke – evangelista

Obrázek podcastu Nezval: Manon Lescaut. Výběr scén

Nezval: Manon Lescaut. Výběr scén

Z komentáře k pásmu vybraných scén z básnické hry Vítězslava Nezvala vydanému Supraphonem v roce 1963 na LP DV 15177 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Jakoby v temnotách okupované Prahy, ochromené zvlčilostí nacistického násilí, zasvítil zářivý paprsek posilující n

Obrázek podcastu Sběratel sněhu

Sběratel sněhu

Dominik opatrně sbírá sníh do sáčku, aby v mrazáku uchoval jeho přítomnost. Jenže ta je stejně prchavá jako život špinavého kluka, kterého Dominik vídá jako zjevení každou noc u postele, majitelky starého deníku i všech, kteří kdysi obývali budějovický lágr. Tři časové

Obrázek podcastu Osvobozené divadlo 1929-1938

Osvobozené divadlo 1929-1938

Doplněno odbornými komentáři Vladimíra Justa a Petra Prajzlera Jiří Voskovec, Jan Werich, Ježkův orchestr a vše, co stvořilo zázrak zvaný Osvobozené divadlo Když v roce 2007 vyšel komplet 7 CD z nahrávek Osvobozeného divadla, šlo tehdy o velkou událost. Mezi raritami

Obrázek podcastu Hajaja se Spejblem a Hurvínkem

Hajaja se Spejblem a Hurvínkem

Obdobou TV večerníčku je v rozhlasovém vydání o pár let starší Hajaja, pohádka před spaním vysílaná pro děti na stanici Českého rozhlasu Praha. Těší se už pět desetiletí velké oblibě. Hajaja je spojen se jmény dlouhé řady herců a mezi postavičkami, které dětem přiblížil

Obrázek podcastu Máj (1984)

Máj (1984)

Studiová nahrávka představení v pražské poetické vinárně Viola z roku 1984. Slavná a pamětníky oceňovaná interpretace Máchovy básnické skladby Rudolfem Hrušínským.

Obrázek podcastu Život víry 2025/09

Život víry 2025/09

Život víry 2025/09 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková, Jakub Lofítek a Kateřina Hodecová. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor: V časech neklidu hledáme hluboké kořeny Mark Sayers je j

Obrázek podcastu Čaroděj na severu

Čaroděj na severu

Will má konečně své vlastní léno a je plnohodnotným hraničářem. Jako začátečník dostal docela klidnou oblast, kde se ale záhy přesvědčí o tom, že i v té nejospalejší díře se mohou dít nebezpečné věci. Spolu s Alyss se ocitne daleko na severu, kde má tajně – v převleku z

Obrázek podcastu Jim Pinkerton

Jim Pinkerton

Společně a v jednom "balíčku" vám nabízíme 2_5 dílů seriálu o detektivovi kanadské jízdní policie z pera manželů Hany a Miloně Čepelkových. V první sérii v hlavní roli, v režii Ladislava Rybišara, vystupuje Viktor Preiss, v dalších pěti pokračování, v režii Karla Weinli

Obrázek podcastu Charlie Chaplin: Můj životopis

Charlie Chaplin: Můj životopis

Ve své autobiografii vzpomíná Charlie Chaplin, jeden z nejslavnějších a nejpopulárnějších filmových tvůrců a současně herců němého filmu, na svou životní i uměleckou dráhu od nejútlejšího chudého mládí, přes dobu úspěšnou a bohatou, na časy strávené v rodné Anglii, v Am

Obrázek podcastu BAKLY – V objetí smrti

BAKLY – V objetí smrti

Vychutnejte si epické pokračování Žambochova ultimátního příběhu z knihy "BAKLY – Hledání smrti." Mistr české fantasy vás opět uvede do spletitého a neodolatelného světa svých magických příběhů... Bakly je kupodivu stále naživu, v jím vyvolané válce podsvětí se zaplétá

Obrázek podcastu Cesta kolem světa za osmdesát dní

Cesta kolem světa za osmdesát dní

Nebýt sázky v Reformním klubu, těžko by se usedlý anglický džentlmen Phileas Fogg rozhodl objet za 80 dní celý svět. Na cestě zažívá se svým věrným sluhou Passepartoutem četná dobrodružství, která mu přinesou nejen slávu, ale i štěstí v lásce... Dramatizace: Ondřej Nef

Obrázek podcastu Krásně jsem si početl

Krásně jsem si početl

Pásmo z korespondence a vzpomínek spisovatelů Arnošta Lustiga a Oty Pavla. Blíženectví Arnošta Lustiga a Oty Pavla. Byli si navzájem ochránci i kritiky, shovívavými kolegy i věrnými druhy. Oba spolu pracovali v 50. letech v redakci Československého rozhlasu, s rodinami

Obrázek podcastu Alan Rickman: Deníky

Alan Rickman: Deníky

Deníky Alana Rickmana jsou jedinečnou pozvánkou do mysli autora – jednoho z nejoblíbenějších herců dnešní doby. Alan Rickman i po své smrti zanechal odkaz herce světové úrovně a jeho důstojnost, profesionalita i zvučný hlas nepřestávají diváci obdivovat ani dnes. Rickma

Obrázek podcastu Moderní sebeobrana

Moderní sebeobrana

Tahle kniha je zbraň. Naučí vás poznat své hranice i to, jak si je hájit. Jak použít svůj hlas jako zbraň. Jak se postavit sami za sebe a nenechat si nic líbit. Naučí vás ozvat se v práci, když má na vás šéf na poradě sexistický vtip. Ve škole, když vás spolužák plácne

Obrázek podcastu Kurz anglicko-české konverzace

Kurz anglicko-české konverzace

144 konverzačních témat namluvených rodilými mluvčími pro všechny, kteří se učí anglicky. Česko - anglická část.

Obrázek podcastu Dneska už se tomu směju

Dneska už se tomu směju

Nahrávka Českého rozhlasu Olomouc z roku 2008. Obsah audioknihy: Dětství – První léta v Praze – Úspěchy u filmu – Konec války a zatčení – Věznění a odjezd do Anglie – Na léčení ve Švýcarsku – Rozvod a svatba s Benem – Dneska už se tomu směju