Audiokniha Gjurić: Kam běží modrá liška. Pohádkové vyprávění z Malé Strany

Stanice Armida
Hluboko ve vesmíru se nachází stanice Armida, jedno z četných míst, kde se setkávají pozemšťané a mimozemské rasy. Právě sem je vyslán mladý xenolog Viktor Frenchstone, aby pomohl vyřešit případ záhadné sebevraždy. V nitru stanice se zvolna stahují stíny, stejně jako v …

Mořeplavec
Jejich lásku nezmaří čas ani hranice. Vydejte se s nimi proti proudu historie z Edinburghu až na Jamajku! Po tragické prohře na pláni u Cullodenu se Claire vrátila opět do 20. století a po dvacet let vychovávala v Bostonu svou dceru Briannu. Bolest z toho, že se jí nepo…

Konec
Konec světa přijde za pár týdnů, jak naložíš se svým časem? K Zemi se řítí obří kometa Foxworth a lidstvo se dozvědělo přesné datum svého konce. Co si počít se zbytkem svého života? S touto otázkou se potýkají hlavní hrdinové úspěšného mrazivého románu Konec švédského s…

Tátou každý den
Promyšlená každodenní příručka plná inspirativních citátů a rad od autora bestselleru STOIKŮV PRŮVODCE NA KAŽDÝ DEN - povinná literatura pro každého otce. Co to znamená být skvělým otcem? A jak se jím stát? Rodičovství je role naplněná neuvěřitelným smyslem a účelem, kt…

Poľština na cesty A1 - B1
Ďakujeme za váš záujem o kurz kurz Poľština na dovolenku A1-B1. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu a frázy, ktoré môžete použiť pri cestovaní. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa naučíte nielen sl…

Vražda v Mallowan Hall
Malebný Mallowan Hall nie je ako ostatné vidiecke sídla učupené medzi zvlnenými devonskými kopcami. Železnou rukou, ale navlečenou v elegantnej rukavičke, tu vládne sympatická gazdiná Phyllida Brightová. Phyllida sa netají záľubou v detektívkach. Aj keď Phyllida je zvyk…

Stínem políbená
Noční můry ochránkyně Rose. Další strhující příběh z prostředí vampýrské akademie. Rose se připravuje na maturitu, ale jejím větším úkolem je chránit princeznu Lissu. Vše se začne komplikovat, když se Rose zamiluje do strážce Dimitrije. Naši hrdinové jsou zpět. Princezn…

17. Finština - cestovní konverzace
17. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Moudrost vyžaduje úsilí
Kterou cestu si zvolíte – tu jednoduchou, nebo tu správnou? Každý jeden den svého života stojíme na rozcestí. Volíme si mezi neřestí a ctností. Budete sobečtí, nebo ohleduplní? Budete trénovat dobrý návyk, nebo zlozvyk? Budete zbabělí, nebo odvážní? Užijete si blaženou …

Netvor
Možná bylo mým osudem zamilovat se do netvora. Když ostatní děti v noci nespaly a bály se, že se jim ve skříni schovává zubatá příšera, já jsem toužila ji spatřit. Chtěla jsem ji nakrmit, ochočit si ji, pochopit ji. Sam a já jsme se směli milovat jen ve tmě. Jakmile se …

Vánoce na Manhattanu
Vítejte v kouzelně zasněženém New Yorku, kde vánoční světla září na každém rohu. A možná tam čeká láska. Evie Greenová měla sen podívat se do New Yorku na dosah – ovšem jen do chvíle, než zjistila, že se stala obětí podvodu. Její zoufalá reakce se stala virálem a jí se …

Václav Havel
Václav Havel znal spisovatelku Edu Kriseovou z disentu. Prožila s ním nejbouřlivější revoluční týdny a stala se nejprve jeho poradkyní a potom ředitelkou Odboru stížností a milostí na Pražském hradě. To, co se dělo tenkrát, se už nikdy nebude opakovat: vlády se chopili …

Putinovi agenti
Jmenuji se Rachardžo. Robert Rachardžo. Jsem ruský agent ve službách (Jeho Veličenstva) Putina. Úkoly jsou jasné: podkopat vratkou demokracii v České republice. Vnést do ní chaos. Zmocnit se všech tajemství. Moje mise však byla prozrazena! Věděli jste, že Rusko z našeho…

Ve znamení Kon-tiki
„Hranice? Sám jsem nikdy žádné neviděl. Ale slyšel jsem, že existují v myšlenkách některých lidí.“ THOR HEYERDAHL. 28. dubna 1947 vyplul z Peruánského Callaa balzový vor se šesti muži a papouškem. Jeho kapitánem byl tehdy třiatřicetiletý Thor Heyerdahl a jejich cílem b…

Barrettová, Browning: Mé nebe za tvou zem
Komentář k původní LP 1 18 2363 z roku 1978: V roce 1845 napsal Robert Browning, tehdy ještě málo známý anglický básník, mnohými považovaný za stěží srozumitelného excentrika, dopis slečně Elizabeth Barrettové, tehdy již proslulé básnířce, jejíž verše se těšily značné p…

Enola Holmesová - Případ pohřešovaného markýze
Když Enola Holmesová, mladší sestra Sherlocka a Mycrofta Holmesových, zjistí, že její matka zmizela, vydá se ji do Londýna hledat. Rozhodně ale není připravená na to, co ji tam čeká. Zaplete se do únosu mladého markýze, prchá před ničemnými vrahy a snaží se vyhýbat svým…

Rekviem za Pluto
Od roku 2006 už není Pluto planeta. Největší událost ve vesmíru od Velkého třesku zůstala téměř bez povšimnutí. Nevšimli si ani David s Alicí, jejichž svět se smrsknul na pár společně sdílených metrů čtverečních, kde se jeden druhému snažili vyhnout. Zatímco se Pluto pr…

100 statečných - Host č. 82 - Markéta Fialová 08.06.2014
Hostem L. Výborné - M. Fialová (moderátorka zpravodajství TV Nova)

Váš kapesní terapeut
>> „Nezbytná audiokniha pro každého, kdo chce porozumět sám sobě a vztahům s ostatními.“ << >> Proč setrvávám v problematickém partnerství? Jak to, že mi zase ruply nervy? Co se to se mnou děje?

Umění vyjednat cokoliv
Konečně se v této audioknize dozvíte, co zatím o vyjednávání vědí jen ti vyvolení. Osvojíte si fungující postupy a zjistíte, proč obvyklé poučky zkrátka nefungují. Vyjednáváme doma, v práci, dokonce i na ulici. Naučte se to a budete v životě mnohem spokojenější a úspěšn…

Vražda v Opatství
Co se skrývá za smrtí mladé malířky, která byla otrávena kyanidem? Kdo ji zradil a proč? Smrt Elizabeth Barrettové, krásné a vášnivé malířky, se zpočátku zdá jako důsledek strašlivých legend, které obklopují místní opatství. Vyšetřovatelé však brzy zjistí, že vražda je…

Malé ženy
Bestseller, který nikdy neomrzí. Příběh čtyř sester odehrávající se v době občanské války v Americe. Romantické ideály a sourozenecká soudržnost pomáhají přežít krutou dobu. Zpola autobiografický román, v němž autorka líčí příběh své rodiny. Čtyři sestry, sedmnáctiletá…

Odemykání dětského potenciálu
Audioknižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají. Odhalíte, proč je důležité pomoct dětem objevit přirozené talenty a jak …

Maktub
Maktub není kniha rad, ale výměna zkušeností "Člověk, který hledá pouze světlo a vyhýbá se přitom odpovědnosti, nikdy nenajde osvícení. A ten, kdo má oči upřené na slunce... skončí slepý." Nesmírně inspirativní souputník k dnes již klasickému Alchymistovi přináší nadčas…