Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Galerie slávy - Jiří Adamec

Audiokniha Galerie slávy - Jiří Adamec

Délka:

2 hod 1 min

Čte:

Jiří Adamec

Vydavatel:

SixFresh

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Paní Bovaryová (hra)

Paní Bovaryová (hra)

Rozhlasové zpracování slavného románového příběhu ženy, která se marně pokouší naplnit svůj sen o ideální lásce. Flaubertova románová prvotina se nakonec stala také jeho neznámějším a nejúspěšnějším dílem, mnohokrát byla adaptována pro filmové plátno i divadelní jeviště

Obrázek podcastu Bezhvězdné moře

Bezhvězdné moře

Existují tři cesty do podzemního světa. Toto je jedna z nich. Hluboko v podzemí je knihovna plná ztracených měst a moří a zapomenutých příběhů. Kdesi v ní čeká na Zacharyho Ezru Rawlinse jeho úděl. Zachary Ezra Rawlins je obyčejný vysokoškolský student, který jednoho

Obrázek podcastu Cesta k billboardu

Cesta k billboardu

Sbírku krátkých próz básníka, publicisty a divadelního režiséra Ondřeje Škrabala spojuje téma pokroku a potřeby neustále se zdokonalovat. Cesta na blízký Západ je jako určitá fascinace čímsi lepším, tím, k čemu vzhlížíme v naději, že nám bude dovoleno něco odpozorovat.

Obrázek podcastu 3x Čtvrteční klub amatérských detektivů #1

3x Čtvrteční klub amatérských detektivů #1

3× Čtvrteční klub amatérských detektivů Držte si hole a klobouky, kvarteto zvídavých penzistů zasahuje! Čtveřice přátel z luxusní britské vesničky pro seniory ještě nepatří do starého železa. Odborářský předák na odpočinku Ron, vyhledávaný psychiatr v důchodu Ibrahim

Obrázek podcastu Angelika: markýza andělů

Angelika: markýza andělů

Z mladičké markýzy hraběnkou de Peyrac. První díl slavné série o krásné Angelice zachycuje dětství a dospívání krásné markýzy, její první lásku a posléze svatbu s tajemným a nebezpečně přitažlivým hrabětem de Peyrac. Kdo by neznal slavné filmy o krásné a osudem zkoušené

Obrázek podcastu Labyrint z kostí

Labyrint z kostí

V odlehlých chorvatských horách dojde k podivnému objevu: v podzemní jeskyni se nachází stovky let stará katolická kaple s kostmi neandrtálské ženy. Nástěnné malby v sousední jeskyni vyprávějí příběh o velké bitvě mezi kmeny neandrtálců a nestvůrnými postavami ze stínů.

Obrázek podcastu Noc v Lisabonu

Noc v Lisabonu

„Mluvil ke mně, ale věděl jsem, že jsem pro něj jen stěnou, která mu občas vrací ozvěnu.“ Na útěku z vyšinuté Evropy roku 1942 se potkali v úřední džungli lisabonského přístavu, kde je běžencům z Německa a dalších okupovaných zemí někdy dopřáno vmáčknout se na loď do Am

Obrázek podcastu Angličtina - Nepustilova metoda – Cvičení

Angličtina - Nepustilova metoda – Cvičení

CD Cvičení je poslechovou verzí stejnojmenné učebnice určené úplným začátečníkům až mírně pokročilým (úroveň A0, A1, A2). Obsahuje cvičení pro vytváření dynamických stereotypů. Anglická část je namluvena britským rodilým mluvčím. Cvičení jsou koncipována jako anglicko

Obrázek podcastu POE

POE

Mrazení v zádech povoleno. Mistr hororu Edgar Allan Poe uměl tak mistrně vyprávět hrůzostrašné příběhy, že mrazení v zádech pocítíme po pár větách. Soubor obsahuje výběr povídek, které se řadí k nejlepším: Jáma a kyvadlo, Černý kocour, Berenice, Medailón a další. Lidé s

Obrázek podcastu Ukradené fantazie

Ukradené fantazie

AČKOLI BYL A JE SPISOVATEL JOSEF NESVADBA SPOJOVÁN S ŽÁNREM SCI-FI, on sám se tomu bránil a považoval to za zjednodušující nálepku. V rozhovoru pro Československý rozhlas v roce 1965 to upřesnil: "Já vlastně takovou čistou science-fiction - s výjimkou pár povídek - nepí

Obrázek podcastu Hořící kříž

Hořící kříž

Pro lásku samu bych prošla ohněm zas. Modré hory Severní Karolíny smáčí déšť, doprovázený studenou mlhou. Na usedlosti Fraserových se schází rodina a přátelé, aby oslavili svatbu dcery Brianny. Všichni doufají, že konečně našli bezpečný domov. Jenže klid je pomíjivý ste

Obrázek podcastu Pláňata

Pláňata

Žádný lidský život není při pohledu zblízka obyčejný… Pavlína vyrůstá v domácnosti, kde to každý myslí dobře, a přesto se všichni dennodenně hádají. Otec nesnese matčiny nářky, ona v něm vidí opilce, prarodiče vědí všechno nejlíp, ségra má svůj svět. První roky na zákla

Obrázek podcastu Americká idyla

Americká idyla

„Americký sen“ prý jedinci vydláždí cestu ke štěstí. Tak proč tahle selanka pořád nefunguje? V očích Nathana Zuckermanna, který nás jako alter ego provází literárním světem Philipa Rothe, byl Seymour Levov vtělením čítankového ideálu amerického středoškoláka. Židovský č

Obrázek podcastu Žabákova dobrodružství (1959)

Žabákova dobrodružství (1959)

Hajaja připravil humorné vyprávění o lehkomyslném žabákovi, který tropí samé neplechy, a o jeho dobrých přátelích kryse, krtkovi a jezevci nás zavede k vodě, do lesa, ale také do vězení. Pohádkové příběhy napsal skotský spisovatel Kenneth Grahame. Vypravěčem je tentokrá

Obrázek podcastu Ztraceni v čase

Ztraceni v čase

Cesta malého kluka do minulosti. Desetiletý Martin tráví prázdniny u babičky, která mu vypráví o svém malém bráškovi, který zahynul kdysi při bouřce. I Martina zastihne venku bouřka, během níž potká malého chlapce z minulosti. Představovali jste si někdy, jaké by to asi

Obrázek podcastu Očistec: Děti Raumy

Očistec: Děti Raumy

V ledových pustinách je objeven staletí uvězněný muž, nositel nesmrtelnosti. O nálezu se dozvídají nejen jeho spojenci, ale také neznámí zrůdní pronásledovatelé. Rozdíl mezi lidmi a monstry se brzy stírá v zájmu jediného cíle – věčného života. Co a koho budou ochotni ob

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 3. - Chytrá horákyně, Perníková chaloupka, O Smolíčkovi, Pasáček vepřů

Album pohádek "Supraphon dětem" 3. - Chytrá horákyně, Perníková chaloupka, O Smolíčkovi, Pasáček vepřů

Třetí díl miniserie Album pohádek "Supraphon dětem" obsahuje pohádky Chytrá horákyně (1951), Perníková chaloupka (1966), O Smolíčkovi (1974) a nakonec dramatizaci Pasáček vepřů (1966) V pohádkách účinkují Růžena Nasková, Václav Voska, Čestmír Řanda, Otýlie Beníšková a d

Obrázek podcastu Temné terárium

Temné terárium

Jak jistě víte, na světě je poměrně dost lidí, kterým se lepí smůla na paty, a pro sourozence Baudelairovy to platí dvojnásob. Je známo, že nepříznivé okolnosti dokážou zkazit i události, jež by jinak byly velmi příjemné. Musím vám, milí posluchači, hned na začátku šet

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu 3x Wallander #1

3x Wallander #1

3× Wallander Osamělost, melancholie a honba za spravedlností. Vítejte ve světě komisaře Wallandera. Zločiny, které vyšetřuje, bere osobně. Pije a přejídá se, trpí zdravotními neduhy. V práci i doma se často vzteká a nejednou rozčarovaně pochybuje, jestli zvolil správn

Obrázek podcastu Rothschildova flaška

Rothschildova flaška

Rothschildova flaška je příběh takřka detektivní, napsaný autorovým nezaměnitelným a vyzrálým stylem. Příběh ze současnosti a o současnosti zavede posluchače do Anglie, do jedné velké londýnské herny. Najde pozoruhodný proutkař ztracenou dívku a poradí si s výherními au

Obrázek podcastu Macourek: Žofka ředitelkou zoo

Macourek: Žofka ředitelkou zoo

Pokračování příběhů chytré a vtipné opičky Žofky, známé z kreslených večerníčků. Petr Nárožný je znamenitým interpretem humorných dobrodružství zvířátek ze zoologické zahrady. Ta si zvolí za svou ředitelku Žofku po sérii jejích nápaditých zásahů do života zoo. Žofka odh

Obrázek podcastu Agnes a ostrov Stínů

Agnes a ostrov Stínů

Stýskalo se vám po odvážné Agnes, veselém Karim, drzé koale Bobo, sucharovi Gormovi, moudrém Ezrovi a laskavé Leile? Vydejte se spolu s nimi vstříc dalšímu dobrodružství! Už jsou to dva roky, co se Agnes vrátila ze Zakázané hory. Od té doby život ve vesnici Magrejů na o

Obrázek podcastu O zvířátkách a divných věcech

O zvířátkách a divných věcech

Kdo si hraje nezlobí, pojďte si hrát se slovy. Pohádky plné snových příběhů . To vám byla jednou taková tenká knížka a ta knížka byla plná roztodivných zvířátek a věcí. Mohlo by se zdát, že ta knížka nemá ani hlavu, ani patu. Na jedné z posledních stránek se v ní zabyd