Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Francúzština na dovolenku A1-B1

Audiokniha Francúzština na dovolenku A1-B1

Délka:

9 hod 53 min

Čte:

Christine Anne Trochut

Vydavatel:

audioacademyeu

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Matčin hrob

Matčin hrob

Když dva malí chlapci při hře v lese nedaleko parkoviště pro karavany najdou pohřbené tělo, policejní náčelnici Josie Quinnové se začínají vracet nepříjemné vzpomínky. I ona si v tom lese jako dítě hrávala, co nejdál od své nevyzpytatelné matky Belindy Roseové. Josie al

Obrázek podcastu Komteska a Koloděj

Komteska a Koloděj

Třikrát se Matouš vypraví do Sirotčí tvrze, aby splnil tři úkoly, které mu uloží bratři zasněné komtesy Magdalenky. Jestlipak se mu je podaří splnit?Jak to všechno nakonec dopadne? Pohádku napsal Karel Šiktanc. V režii Karla Weinlicha účinkují: František Němec, Ivan Tro

Obrázek podcastu Metro 2033

Metro 2033

Ticho, temno, tíseň, tma a tunely… Život v podsvětí má blízko ke smrti. Arťom žije v labyrintu moskevského metra, kam se lidstvo uchýlilo po jaderné válce. V šachtách a tunelech živoří chabě propojená lidská společenství – co stanice, to specifická komunita. Mladík, vša

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Neprišli sme vraždiť

Neprišli sme vraždiť

Nie je to novela ani román, ale skutočný príbeh. Dušan Mikušovič si detaily domýšľať nemusel – príbeh veľkobytčianskej lúpeže je taký fascinujúci, že stačilo opísať realitu. Vylúpenie banky vo Veľkej Bytči patrí medzi najkrvavejšie a najodvážnejšie zločiny na Slovensku

Obrázek podcastu V průvodu

V průvodu

Dokumentární zvuková koláž. Archivní záběry z nikdy nekončící historie oslav 1. máje

Obrázek podcastu Román o růži

Román o růži

Oldřich z Chlumu, mladý královský prokurátor na dvoře Přemysla Otakara II, se uchází o ruku krásné Ludmily z Vartemberka, proti němu ale stojí mocný pán Hynek Berka z Dubé. Aby toho nebylo málo, kdosi zavraždí bezdězského purkrabího Jindřicha a vzápětí je Oldřich králov

Obrázek podcastu Zapomenutý čert

Zapomenutý čert

Další rozhlasové zpracování slavné literární předlohy Jana Drdy. Pohádkový příběh pro celou rodinu. Veselá pohádka s rázovitými postavami z našeho venkova a jejich řemeslným fortelem, s postavami čertů, kteří víc než hrůzu vyvolávají úsměv a s vynikajícími hereckými výk

Obrázek podcastu Beethoven: Ó vy lidé... Úryvky závěti a dopisů přátelům

Beethoven: Ó vy lidé... Úryvky závěti a dopisů přátelům

Nesmrtelná slova Ludwiga van Beethovena - úryvky z dopisů, konverzačníh sešitů, vzpomínek současníků z let 1792, 1802, 1812, 1819 čte Karel Höger Mluvené slovo doplňují a propojují ukázky autorovy hudby.

Obrázek podcastu Posvícení v Hudlicích

Posvícení v Hudlicích

Posvícení v Hudlicích - Veselohra obrozenských loutkářů ve čtyřech jednáních je přeoblíbená komedie českých lidových loutkářů. Kterak zbloudil kníže Oldřich v křivoklátských lesích a zase se nalezl. A tentononc, zrovna bylo posvícení v těch Hudlicích.Účinkují Zdeněk Orn

Obrázek podcastu Tři spravedliví

Tři spravedliví

Hranatý, Holohlavý a Habán jsou názvy tří kopců v běloveských rovinách. Nejsou to však kopce obyčejné! Jsou pohádkové, a proto mají své kouzlo. Jen oni mají svrchovanou moc rozhodnout, zda je lidem souzeno, co si žádají. Přesvědčí se otom dva poutníci, které na tu správ

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1983

Neumannovy Poděbrady 1983

Celostátní přehlídka uměleckého přednesu Neumannovy Poděbrady vycházela od roku 1974 na deskách Supraphonu. Další díl této řady vydaný původně na EP kompletu 1088 0651-53 v roce 1984 vychází poprvé digitálně. Obsah: I. cena - mladí profesionální umělci¨ - Fanfáry pro kr

Obrázek podcastu Nejlepší špatný táta

Nejlepší špatný táta

Další z řady rozhlasových her Miloně Čepelky, tentokrát na aktuální společenské téma v zákulisí jednoho rodinného života.Osoby a obsazení: MUDr. Bořivoj Vágner (Vladimír Ráž), Alena, jeho žena (Libuše Švormová), ing. Lukáš Dobeš (Petr Pelzer), Román Vágner (Otakar Brous

Obrázek podcastu Podzemnice olejná

Podzemnice olejná

Fantaskní příběh Zdeňka Svěráka o lidech, kteří byli připraveni o "klíče" k domovu i svobodě.Osoby a obsazení: Jana (Vlasta Žehrová), Karel (Zdeněk Svěrák), Petlach (Jiří Pleskot), Bláža Petlachová (Jiřina Jirásková), správce (Petr Pelzer) a Tománek (Martin Růžek). Reži

Obrázek podcastu Svěrák: Tatínku, ta se ti povedla

Svěrák: Tatínku, ta se ti povedla

Příběh o tatínkovi Šímovi, který si vymýšlí pohádky svým dětem - Petříkovi a Petrušce, napsal Zdeněk Svěrák v roce 1979. Od té doby vyšly pohádky v literární podobě a zároveň je Zdeněk Svěrák namluvil do podoby zvukové. S hudbou Petra Skoumala tak vznikla půvabná nahráv

Obrázek podcastu Václav Holzknecht Hovory k sobě

Václav Holzknecht Hovory k sobě

Původní LP album 8018 0212 "Václav Holzknecht Hovory k sobě" vydal Panton v roce 1981 - nyní tento titul s překrásným vyprávěním o životě plném hudby vydává Supraphon poprvé digitálně. Profesor JUDr. Václav Holzknecht (2. 5.1904 - 13. 8. 1988) byl český klavírista, hud

Obrázek podcastu Klan Gucci

Klan Gucci

„Ve jménu Otce, i Syna, i Klanu Gucci“. Nechte si vyprávět temný příběh jedné italské rodiny, která ve víru vzájemných intrik a touhy po ještě větším bohatství ztratila rodinné impérium. Odhalte, co předcházelo ránu 27. března 1995, kdy se rozlehly milánskou ulicí čtyři

Obrázek podcastu Hrbaté duše

Hrbaté duše

Bochoř u Přerova, léta 1941 a 1942. V lázeňské vesnici se proplétají osudy dvou mužů – Ambrože Ptáčka, který pro vrtkavou lásku opustil rodinu, a Dezidera Horváta, patriarchy cikánské rodiny hledající v době nacistické okupace bezpečí. Zatímco starosta Lanč se snaží chr

Obrázek podcastu Tanec papírových draků 2: Hon

Tanec papírových draků 2: Hon

Už je to pět let od chvíle, co jsem naposledy umřel, ale pomalu mi to začíná chybět. Policejní sledovací a zásahový útvar jakž takž funguje, ale nikdo mě nevaroval, že vést ho bude obnášet excelové tabulky, audity a videokonference. Jenže management nikdy nebyl mojí sil

Obrázek podcastu Dlouhá kakaová řasa

Dlouhá kakaová řasa

Srpen 1968 na malém moravském městě nahlížený očima malého chlapce - Jaroslava Formánka, který se v roce 2000 rozhodl k tomuto tématu, coby etablovaný Pařížan, vrátit. "A v té mléčné tmě uviděl jsem zázrak, skála se rozestoupila, spatřil jsem tajemství - dlouhé kakaové

Obrázek podcastu Království tak prokleté a prázdné

Království tak prokleté a prázdné

Ve světě ztemnělém podvodem je pravda světlem, které nelze utlumit. I když osvětluje Lorianovy zrady mnohem jasněji, než by si Prisca přála. Říkají mu princ Krvežíznivec. Jeho hrůzovláda zanechala po celém kontinentu krvavé stopy. Stopy, které se prolínají s Prisčinou m

Obrázek podcastu Chrámek bohyně Astarté / Zlaté pruty

Chrámek bohyně Astarté / Zlaté pruty

Chrámek bohyně Astarté: Jeden ze zdánlivě neřešitelných záhadných případů, kdy se na velkém panství Silent Grove sejde společnost, která se zúčastní maškarního plesu. Jedna z nich, Diana Ashleyová, se převlékne za kněžku bohyně Astarté, které je zasvěcen nedaleký letohr

Obrázek podcastu Hladový hrob

Hladový hrob

Cormorana Strika kontaktuje znepokojený muž, jehož syn se vydal do hlubin norfolkského venkova, aby se připojil k náboženské sektě. Univerzální humanitární církev navenek působí jako mírumilovná organizace, pojí se s ní však zlověstné události a nevysvětlená úmrtí. Robi

Obrázek podcastu Padreho klan 2

Padreho klan 2

Vybrakovaná štátna kasa plus tunely na doprave dlhšie ako Branisko. Eurofondy len pre vyvolených a provízie ako podmienka úspechu na všetkých úrovniach spoločnosti. Kradli ako po nebohom, vypaľovali podnikateľov, vyrábali kompromateriály. Manipulovali s nahrávkami a kup

Obrázek podcastu Povídky

Povídky

Dvě povídky z pera spisovatele Jeroma Klapky Jeroma. Čtou: Miloš Kopecký a Vladimír Brabec. J. K. Jerome se narodil roku 1859 v Anglii jako syn laického kazatele. Česky znějící jméno Klapka dostal po maďarském revolucionáři Györgymu Klapkovi, s nímž se rodina přátelila.