Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Flórijánkovo štěstí

Audiokniha Flórijánkovo štěstí

Délka:

44 min

Čte:

Miroslav Masopust

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Žensko-mužské vztahy

Žensko-mužské vztahy

Krátké úvahy autora bestselleru „Proč ženy muže (ne)chápou“ a „Proč ženy muže už více chápou“. Možná někdy někoho provokující, vždy však v jádru laskavé - a vysoce čtivé. Ženy, smíte být stejně do světa jako muži Na co ženy a muži žárlí V čem se ženy a muži navzájem nej

Obrázek podcastu Hunger Games - Síla vzdoru

Hunger Games - Síla vzdoru

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo postání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhor

Obrázek podcastu Tajemství všech tajemství

Tajemství všech tajemství

Robert Langdon, uznávaný profesor symbologie, přijíždí do Prahy. Napínavý závod světa futuristické vědy a mystických pověstí odhaluje šokující pravdu o tajném projektu, který navždy změní náš pohled na lidskou mysl. Nejpopulárnější autor současnosti se vrací na scénu a

Obrázek podcastu Poustevník

Poustevník

Komisař Wisting má co do činění s chytrým sériovým vrahem a zlodějem identit. Tentokrát se ale do případu zaplete i jeho vlastní dcera, novinářka Line. Line zaujme příběh samotáře Viggo Hansena, starého Wistingova souseda. Ten i když celé čtyři měsíce seděl mrtvý u tele

Obrázek podcastu Nic mě nezastaví

Nic mě nezastaví

Autorův bestseller Nic mě nezlomí ukázal, kolik nevyužitých schopností všichni máme. Byl to nicméně pouhý úvod do síly mysli. V nové audioknize vás Goggins zavede do své mentální laboratoře, kde vyvinul filozofii a psychologii, které mu umožnily zjistit, že to, co považ

Obrázek podcastu Co se děje se světem?

Co se děje se světem?

Co se děje se světem? Náš svět prochází velkou proměnou a Václav Cílek se na ni dokáže podívat z rozmanitých úhlů pohledu a s vtipem. Úryvek z Koronavirového dodatku pozn. Možno ještě zkrátit Resilience je dynamická odolnost. Zatížíte kus oceli, prohne se, ale pak se

Obrázek podcastu Trestanec

Trestanec

Ajriš sa chce vysekať z problémov, preto prijme ponuku a pridá sa na stranu zákona. Nie všetko však ide podľa plánu. Starý nepriateľ opäť spriada plány a zaťahuje ho zas a znova do udalostí, ktoré mnohým zmenia život. Lenže tentoraz v tom Ajriš nie je sám. Noví priateli

Obrázek podcastu Mizející dívky

Mizející dívky

Každý v malém, ospalém americkém městečku Denton hledá sedmnáctiletou Isabelle Colemanovou. Všechno, co zatím našli, je její mobilní telefon. A pak také další dívka, o které ani nevěděli, že ji mají hledat. Tato nebohá, zatím bezejmenná a tajemná dívka je zcela otřesená

Obrázek podcastu Židovská Praha

Židovská Praha

Praha vděčí za svůj výjimečný ráz mimo jiné také tomu, že byla po staletí městem několika národů. Problematické, ale funkční a hlavně inspirativní soužití Čechů, Němců a Židů ukončila dramaticky až druhá světová válka. Ztráta tohoto mnohapolárního světa ubrala Praze čás

Obrázek podcastu Kanibal

Kanibal

Románem Kanibal předkládá Lubomír Macháček čtenářům střet dvou výrazných osobností, lékaře a jeho bývalého pacienta, který vyhledá svého terapeuta krátce po návratu z vězení, aby se mu pomstil za domnělou křivdu. Jejich vzájemný souboj o pravdu života je nejen bojem o f

Obrázek podcastu Čurillovci

Čurillovci

Po románových thrilleroch Padreho klan a Padreho klan 2 sa investigatívny novinár Marek Vagovič vracia k literatúre faktu. Opisuje strhujúce príbehy policajtov okolo Jána Čurillu, ktorí sa tvrdou prácou vypracovali na elitu vo svojom odbore. Najskôr postavili pred súd

Obrázek podcastu Barva z kosmu

Barva z kosmu

Povinná četba pro milovníky hororu a fantastiky. Průřez tím nejlepším z díla H. P. Lovecrafta včetně titulní povídky Barva z kosmu, která pojednává o důsledcích dopadu meteoritu do odlehlého údolí Nové Anglie. Americký autor Howard Phillips Lovecraft patří k zakladatelů

Obrázek podcastu Neotevřené dopisy

Neotevřené dopisy

Dyť já jsem taky nebyla svatá… „Tak vás opravdu zajímá můj život? Ale dyť ten nebyl vůbec zajímavej, mně se dělo akorát to, co se tady dělo všem ostatním,“ diví se paní Alena, že někdo stojí o její vzpomínky. Zbytečně skromná protagonistka Neotevřených dopisů, inspirova

Obrázek podcastu David Hecl: Mluví k vám kapitán

David Hecl: Mluví k vám kapitán

Ještě teď, když si na to celé vzpomenu, mi naskakuje husí kůže. Doma v Dubaji jsem si na telefonu nařídil několik budíků, abych nezaspal. Nakonec jsem je ani nepotřeboval, protože jsem se celou noc převaloval a nemohl se dočkat. Když jsme se v Praze blížili k zemi, všim

Obrázek podcastu Pražský chodec

Pražský chodec

Historik umění a esejista Josef Kroutvor (nar. 1942) od roku 1969 publikoval, nejprve převážně časopisecky, množství studií, kritických a uměnovědných statí, literárních textů a esejů. Své práce uveřejňoval v oficiálních periodikách, v samizdatu i v časopisech exilových

Obrázek podcastu Hrdina zapadákova

Hrdina zapadákova

John Millington Synge se řadí mezi velké irské autory 20. století, a ač ne tolik znám jako James Joyce či Samuel Beckett, je téhož rodu. Sarkastický humor a záliba v extrémních situacích zároveň poukazují na spřízněnost se současnou hvězdou irské a světové dramatiky Mar

Obrázek podcastu Doteky hříchu

Doteky hříchu

Devět detektivních povídek podle skutečných případů. Legenda české detektivní tvorby Roman Cílek vydává již několik let edici detektivních povídek, ke kterým čerpá inspiraci studiem policejních spisů. Na poměrně malé ploše dokáže dramaticky popsat celý případ tak, aby s

Obrázek podcastu Poslední nadechnutí

Poslední nadechnutí

Jedna z nejlépe hodnocených českých krimi posledních let konečně vychází jako audiokniha! Město Pacific City sužuje vlna extrémních veder! Detektivové Ryan Nayr a April Barsoniová ale musí vyřešit sérii brutálních vražd, ze kterých mrazí. Ve městě se objevují neznámým z

Obrázek podcastu Bajky a nebajky

Bajky a nebajky

Bajky i nebajky byly poprvé publikovány v roce 1902 a už když je Kipling psal pro svou tehdy nejstarší dceru, zamýšlel je k hlasitému předčítání. Jde o hravé a vynalézavé pohádky, které krásným způsobem objasňují například původ skvrn u leopardů nebo jak sloni přišli k

Obrázek podcastu Volám sa Greta

Volám sa Greta

Čo znamená slovné spojenie zmena klímy? Aké sú a najmä aké budú jej dôsledky? Čo musia urobiť vlády jednotlivých štátov a čo môžeme urobiť my sami, aby sme túto zmenu zastavili? Táto knižka pomôže čitateľovi s pomocou vedy pochopiť, čo sa deje s našou planétou a kto je

Obrázek podcastu Bourneův mýtus

Bourneův mýtus

Nacpali ho do boxu jako koně. A má běžet tam, kde ho chtějí mít. Chtěl na hrůzy zapomenout, jenže osud je proti. Nějaký zabiják podřízl čínského pohlavára v hongkongském baru a na zeď krví připojil podpis: JASON BOURNE. Byť je jasné, že ten to určitě být nemohl, protože

Obrázek podcastu Kámen a bolest

Kámen a bolest

Strhující životní příběh sochaře, malíře a básníka Michelangela Buonarrotiho, jednoho z géniů italské renesance. Po sedmi úvodních kapitolách bude následovat ústřední část monumentálního románu (V zahradách medicejských) i nedokončený fragment, vydaný posmrtně pod názve

Obrázek podcastu Sedm metrů čtverečních

Sedm metrů čtverečních

Korupce, drogy, snad i vražda? Takového konce se zatčený komisař Carl Mørck jistě nenadál… Na tyhle vánoční svátky proslulý vyšetřovatel ze zvláštního oddělení Q kodaňské policie rozhodně nezapomene. Místo aby si užíval zasloužené volno s Monou a dcerkou poté, co s týme

Obrázek podcastu Wintonovy děti - Otto Pick

Wintonovy děti - Otto Pick

„Není-li to nemožné, musí existovat způsob, jak to udělat.“ Sir Nicholas Winton. V roce 1939 zorganizoval Sir Nicholas Winton záchrannou akci, během které se mu podařilo zachránit 669 českých dětí z nacisty okupovaného Československa. Jedním ze zachráněných dětí byl tak