Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Fico

Audiokniha Fico

Délka:

12 hod 30 min

Čte:

Otto Culka

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Hormóny lásky

Hormóny lásky

Ako udržať v rovnováhe hormóny lásky – dopamín, sérotonín a oxytocín, ktoré sú nevyhnutné pre zdravý a naplnený život? Po tom, čo Emilia Vuorisalmi prežila emocionálne vyhorenie, zamerala sa na skúmanie tejto problematiky, aby vám mohla poskytnúť ucelený a účinný recept

Obrázek podcastu Zubatá

Zubatá

Hluboko v lese, kde si jezevci staví nory a lišky se tiše plíží vysokou trávou, bydlí jezevec jménem Jezi. Žije obyčejný jezevčí život – honí králíky, staví podzemní chodby a sní o ztracené lásce. Jenže jednoho dne se vše změní a Jezi se ztratí mezi světem živých a zemř

Obrázek podcastu Střípky času

Střípky času

Úspěšný román Petry Slovákové konečně vychází jako audiokniha! Temnými uličkami ostravských Vítkovic utíká vyděšená dívka, v patách jí jsou bytosti střežící kontinuitu časového přediva. Jana to v životě nemá lehké, kamarády by napočítala na prstech jedné ruky, vydělávat

Obrázek podcastu Veľký Gatsby

Veľký Gatsby

Veľký Gatsby je najslávnejším románom F. S. Fitzgeralda. Dej príbehu je situovaný do 20. rokov 20. storočia, z obdobia prohibície a tzv. džezového veku v USA. Mladý zbohatlík James Gatz, prezývaný aj Veľký Gatsby, a krásna Daisy Buchananová prenikli do sfér lepšej spolo

Obrázek podcastu Harmonizace čaker, propojení duše a těla

Harmonizace čaker, propojení duše a těla

V knize najdete odpovědi na otázky týkající se čaker od vysvětlení pojmů harmonické a disharmonické funkce čaker, vznikající blokace v čakrách až po jejich psychologický význam a praktická cvičení, která vám ukážou cestu, jak správně harmonizovat čakry a dále udržovat j

Obrázek podcastu Kolář: Z deníku kocoura Modroočka

Kolář: Z deníku kocoura Modroočka

Něžné a hřejivé vyprávění o malém kocourkovi, který si píše deník o všech zážitcích se "svým člověkem", o objevování okolního světa, o setkáních s přáteli i nepřáteli, vyprávění o tom, kdo je Zelenoočka, Bělovous, Zrzunda, Franta Šramota a hlavně Kiki a také o tom, co s

Obrázek podcastu Suďte spravedlivě

Suďte spravedlivě

Soubor detektivních případů ze středověku, které řeší bystrý a zkušený mistr Petr, je románově propojený a jeho hlavními ingrediencemi jsou tajemství, napětí a láska. V poutavém vyprávění dalších dvou detektivů, Jakuba a jeho sluhy Vítka, barvitě ožívá stará Praha a kaž

Obrázek podcastu Jak přežít svého muže

Jak přežít svého muže

Mladá herečka Lucie se po mateřské dovolené snaží vrátit ke své herecké kariéře, ale setkává se s běžnými strastmi svobodných matek a zamotává se do bláznivých situací při hledání lásky. Svérázně a s vtipem řeší a komentuje různé životní situace, které by někteří označi

Obrázek podcastu Věž vlaštovky

Věž vlaštovky

4. část Ságy o Zaklínači Na každém kroku je smrt. A na jejich konci věž nad jezerem. Čtvrtá část legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě – Ciri z Cintry. Poznáváme příběh o tom, jak se z Ciri stal nelítostný zabiják, dívka smrtící ve svém hněvu a

Obrázek podcastu Prostě vztahy

Prostě vztahy

Jak to mám v životě já? Známý terapeut Honza Vojtko se zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dříve nebo později musí v životě vyřešit každý z nás. Známý terapeut Honza Vojtko se v jedenácti kapitolách zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dř

Obrázek podcastu Dračí republika

Dračí republika

Ukončila válku a nyní jde po krku své císařovně! A krom toho válčí i sama se sebou… Právě Rininou zásluhou sice říše Nikan neprohrála ani třetí makovou válku, nicméně za vítězství tvrdě zaplatili jak její obyvatelé, tak sama mladá šamanka mučená nočními můrami i neodbyt

Obrázek podcastu Nives, co to povídáš?

Nives, co to povídáš?

„Obětovala jsem život chlapovi, kterýho mohlo zastoupit kuře.“ text pro distribuce: Krátká novela nabroušená jako břitva, která svými syrovými emocemi a ohromující a gradující upřímností odhaluje nitro člověka. Seznamte se s Nives: vdova, skrz naskrz Toskánka, hrdinka.

Obrázek podcastu Infico

Infico

Předcházely tomu hodiny a hodiny testování, ověřovacích simulací a modelových scénářů. Jenže když pak došlo k tomu, že akce musela být najednou neplánovaně spuštěna, muselo se improvizovat. A každá improvizace generuje chyby. Ta, která se stala mně, ovšem byla megachybo

Obrázek podcastu Nonstop

Nonstop

Roy Complain žije v kočovném kmeni Greenů uprostřed divočiny. Primitivní způsoby společenství však v jeho očích nesouzní s pozůstatky civilizovanějšího života, které nachází při svých kořistnických výpravách do pralesa. Uvnitř cítí zvláštní prázdno, touhu, kterou nedoká

Obrázek podcastu Svátek hada

Svátek hada

Mrazivé ulice Moskvy, bezútěšný gulag, bojiště druhé světové války i poválečná Praha. Tam všude zavanou dějiny trojici přátel vyrůstajících v nedotčené přírodě Podkarpatské Rusi. Bezstarostné dětství se pro Helenu, Michala a Romana proměnilo v hýčkanou vzpomínku. Během

Obrázek podcastu Síla pozitivního jednání

Síla pozitivního jednání

„Lidé, kteří jednají pozitivně, dosahují lepších výsledků.” Svět kolem nás se totiž zlepšuje prostě jen tím, že jednáme pozitivně. Z tohoto jednání nám může plynout okamžitý prospěch od lepšího zdraví, otevřené mysli až po harmonii ve vztazích. Audiokniha významného aut

Obrázek podcastu Hněv

Hněv

Bohové se vracejí. A hladovějí po krvi a moci! Proroctví bylo pouhý klam, leč osudový střet Corbana s Nathairem pokračuje dál… Pevnost Drassil padla po krvavém boji do rukou krále Nathaira alias Černého slunce, který se zmocnil už tří ze sedmi legendárních Pokladů. Nyní

Obrázek podcastu Poplach v slepičím rajónu

Poplach v slepičím rajónu

V jedné vesnici na Klatovsku se odehrává něco neobyčejného. Jakýsi cizí člověk zabral slepicím zpustlou zahradu. To se nesmí nechat jen tak! Slepice se rozhodnou vyhlásit člověku válku. Naštěstí mají mezi sebou Sabinu, která je rodilou vůdkyní, odbornici na vynálezy Eli

Obrázek podcastu Plutoshine

Plutoshine

Přeměna Pluta v živou dýchající planetu je zatím nejambicióznějším vědeckým projektem lidstva. Pět a půl miliardy kilometrů od Slunce a dvě stě stupňů pod nulou – tento malý svět potřebuje hlavně světlo a teplo. Prostřednictvím zachycených asteroidů a slunečních zrcadel

Obrázek podcastu Pověz mi, jak žijete

Pověz mi, jak žijete

Vzpomínky z archeologických expedic na tajemném Středním východě. Tato kniha je odpovědí. Odpovědí na otázku, kterou mi lidé kladou velmi často. „Takže vy kopete v Sýrii, viďte? Povězte mi o tom všechno! Jak tam žijete? Ve stanech?“ Myslíte, že znáte Agathu Christie?

Obrázek podcastu Spis Vaterland

Spis Vaterland

Berlín 1932 – ještě se vesele nasává, ale puč už je na dohled! Teče tudy snad Spréva, nebo jak se dostal utopenec do výtahu prvotřídního berlínského zábavního podniku Vaterland? A otrávený jedem jihoamerických indiánů? Jenže pokud jeho smrt opravdu souvisí s pančováním

Obrázek podcastu Jak začít MLM - Strašák nebo příležitost?

Jak začít MLM - Strašák nebo příležitost?

Bestseller v ČR. Více než 150 000 prodaných knih za 6 let. Nejjednodušší návod pro podnikaní v MLM. Předmluva: Od počátku mého působení v multi - level marketingu (dále jen MLM) slýchávám o problémech, které mají lidé vstupující do našeho obchodu. I já jsem měl, ale po

Obrázek podcastu Život víry 2021/10

Život víry 2021/10

Život víry 2021/10 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Ludmila Hojková, Daniel Zeman, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Když vedoucí selže Obdarovaní křesťanští vedoucí a vážné hř

Obrázek podcastu Život víry 2022/12

Život víry 2022/12

Život víry 2022/12 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Daniela Nováková: Nesplňovala jsem církevní standardy Maminka současného p

Obrázek podcastu Skořicové krámy

Skořicové krámy

Povídkový cyklus představitele polské avantgardní prózy meziválečného období, objeveného až v druhé polovině našeho století. Účinkuje Jiří Schwarz.