Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Ferda cvičí mraveniště

Audiokniha Ferda cvičí mraveniště

Délka:

3 hod 9 min

Čte:

Jiří Lábus

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Osmnáct pod nulou

Osmnáct pod nulou

Třetí temný případ Fabiana Riska. Třetí mrazivý thriller z pera švédského bestselleristy Stefana Ahnhema. Automobilová honička u helsingborského přístavu skončí pro jeden vůz tragicky – pádem do ledových vod. Na předním sedadle je nalezen jeden z nejvlivnějších švédskýc

Obrázek podcastu Život víry 2025/12

Život víry 2025/12

Život víry 2025/12 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková, Jakub Lofítek, Karolína Vološinová a Pavel Hromádka. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor s Reném Ferkem: V prostředí, kde jsem ž

Obrázek podcastu Kabaret U dobré pohody 4

Kabaret U dobré pohody 4

V pestrém výběru písniček, scének, parodií a veselých výstupů z roku 1980 můžete slyšet Felixe Holzmanna, Lubomíra Lipského, Ivu Janžurovou, Miroslava Horníčka a další

Obrázek podcastu Čarodějky z Eastwicku

Čarodějky z Eastwicku

„Tři čarodějnice seděly tiše a uvědomovaly si, že jsou očarovány někým mocnějším…“ K uzoufání pokrytecké maloměsto Eastwick v americkém státečku Rhode Island nabízí trojici bájných čarodějnic jako z Macbetha přímo ideální rejdiště. Povětrnice Alexandra, Jane a Sukie, na

Obrázek podcastu Martin Šonka: Můj let do nebes

Martin Šonka: Můj let do nebes

Inspirativní příběh akrobatického pilota Martina Šonky, jenž se v roce 2018 stal mistrem světa respektované letecké série Air Race. Jeho cesta k absolutní světové špičce ale zároveň ukazuje, jak se vyplácí snít, protože i zdánlivě nereálné touhy mohou být – pokud tvrdě

Obrázek podcastu Pan Spencer

Pan Spencer

{'cs': 'Byl nádherný, starší a měl tu nejhorší pověst v celé Anglii. Z toho, jak se na mě díval, mi běhal mráz po zádech. \nPoprvé jsme se potkali na svatbě, kde za mnou vyšel ven a políbil mě. \nPodruhé skončilo naše setkání obrovskou hádkou, při které jsem ho vyhodila

Obrázek podcastu Nebojte se klasiky! 17-20 KOMPLET Hudební nástroje

Nebojte se klasiky! 17-20 KOMPLET Hudební nástroje

Nový komplet populární edice, která uvádí do světa klasické hudby trochu neklasicky, ale o to zajímavěji. Smyčcové nástroje aneb Koňská oháňka tisíckrát jinak, Žesťové nástroje aneb Jak troubí potrubí, Dřevěné dechové nástroje aneb Kdo je dutý jako dřevo a Bicí nástroje

Obrázek podcastu Život za krejcar, smrt za dva

Život za krejcar, smrt za dva

Poutavý příběh lidové léčitelky, čarodějky a vědmy, mladé sebevědomé ženy, která svou chytrostí, magií i krásou postupně ovládá i ty nejtenčí nitky osudů mocných mužů rudolfinské Prahy v čele s císařem Rudolfem II. Její obrovská touha stát se uznávanou léčitelkou a maji

Obrázek podcastu Jan Werich Gramotingltangl 1966-1967

Jan Werich Gramotingltangl 1966-1967

Gramotingltangl byl pořad Jiřího Suchého, vysílaný od pondělí 4. října 1965 v podvečer Československým rozhlasem na tehdy novém vlnovém rozsahu velmi krátkých vln. Stále více oblíbená půlhodinka se vysílala až do léta 1968 a jejich celkový počet přesáhl šest stovek. Ved

Obrázek podcastu Ticho v soudní síni!

Ticho v soudní síni!

Příběh na motivy povídek Antona Pavloviče Čechova vás zavede do soudní síně k případům, kde se skrze vyhrocené groteskní situace odhalují povahy, vztahy i společenské nešvary. A protože navzdory plynutí času se základní lidské přednosti ani zlozvyky nemění, zůstává Čech

Obrázek podcastu Stýskání zakázáno

Stýskání zakázáno

Málokdy se stává, že se někdo rozhodne vydat příběh o příběhu, který tomuto příběhu předcházel. Nakladatelství Academia bylo lehčeji, když nemuselo v roce 2018 váhat mezi prvním a druhým dílem mého divadelního děje-spisu a země-spisu, ale vydalo obě knihy společně (druh

Obrázek podcastu Pouto přátelství

Pouto přátelství

Najděte si své lidi ve světě plném chaosu a samoty. Epidemii osamělosti v našem světě jednoznačně podporuje kultura, která staví na první místo romantické vztahy na úkor těch platonických. Přitom nám věda dokazuje, že právě přátelství jsou klíčem (ne-li tím nejdůležitěj

Obrázek podcastu Velký Gatsby

Velký Gatsby

Velký Gatsby, příběh tragické deziluze Francis Scott Fitzgerald (1896-1940), 'autor jazzového věku', dokázal jedinečným způsobem zvěčnit atmosféru prvního poválečného desetiletí v USA. Ve svém nejznámějším románu Gatsby vypráví příběh velké lásky, oslnivého společenskéh

Obrázek podcastu Snídaně v osm, oběd ve dvanáct

Snídaně v osm, oběd ve dvanáct

Děj rozhlasové hry nás zavede do domova pro seniory na počátku devadesátých let. Neovládá ho ani tak sestra představená, jako spíš vitální klient, bývalý pracovník estrádní agentury JUDr. Šajda. Ve jménu dobra a služby ostatním klientům dokáže zorganizovat život v domov

Obrázek podcastu Pomocnice

Pomocnice

Práce u Winchesterových je moje poslední šance začít s čistým štítem. Jenže se ukáže, že jejich tajemství jsou mnohem nebezpečnější než ty moje… Každý den uklízím jejich krásný dům, vyzvedávám jejich dceru ze školy a vařím pro celou rodinu. Sama pak jím ve svém pokojíku

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 12.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 12.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je brněnský herec a skvělý vypravěč Erik Pardus.

Obrázek podcastu Osada

Osada

Uprostřed lesa se ukrývá malý shluk chýší. Žijí v nich lidé – či lépe řečeno přežívají, neboť okolní svět živých stromů a nočních netvorů je zlé a nepřátelské místo, kde je člověk nevítaným hostem. Záhuba zde číhá v tisíci různých podob a každičký krok může přinést smrt

Obrázek podcastu (Ne)Gramotný rodič

(Ne)Gramotný rodič

(Ne)Gramotný rodič - v audioknize najdete nejkoncentrovanější soubor rad, jak se stát spokojeným rodičem se spokojenými a šťastnými dětmi. Jednoduše - začněte u sebe! Jakmile se Vám podaří najít harmonii ve Vašem osobním i pracovním životě, budete spokojení a vyrovnaní,

Obrázek podcastu Všechny barvy duhy

Všechny barvy duhy

Antologie českých young adult povídek s LGBTQ+ tematikou JEDENÁCT ČESKÝCH AUTORŮ, JEDENÁCT YOUNG ADULT POVÍDEK O ODVAZE, PŘÁTELSTVÍ, PRVNÍCH LÁSKÁCH I SÍLE A ODHODLÁNÍ BÝT SKUTEČNĚ SÁM SEBOU. Vedle známých autorů pro mládež, jakými jsou Theo Addair nebo Alžběta Bílkov

Obrázek podcastu …stačilo jen říct Jáchymov

…stačilo jen říct Jáchymov

Dřina a ponižování v uranových dolech. Miroslav Hampl byl vězněm v uranových dolech. Odnesl si odtamtud podlomené zdraví a dě-sivé zážitky. Ty nevymazala ani Cena Paměti národa. „V dětství jsem miloval vůni hlíny, s kluky jsme se brouzdali v nedalekém potoce. Teď mi hlí

Obrázek podcastu Kozák: Mariana Radvaková

Kozák: Mariana Radvaková

Komentář autora k původnímu LP albu 1218 0438 vydanému v Supraphonu v roce 1980 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Když jsem před dvaceti lety Marianu psal, netušil jsem, že zůstane stále tak mladá a že zdomácní i čtenářům v řadě jiných zemí. Vidím ji třeba na obálc

Obrázek podcastu Léčivé dřeviny

Léčivé dřeviny

Bylinky – slovo, které vyvolá u lidí důvěřujících přírodnímu léčitelství nadšení, u dalších možná opovržení a mnozí pak začnou vyprávět o šarlatánech, kteří zrazují lidi od moderní lékařské pomoci. Bylinky opravdu účinkují na mnohé nemoci a obtíže. Používají se již mnoh

Obrázek podcastu Mefisto

Mefisto

Nejslavnější román německého autora Klause Manna vyšel poprvé v čase autorova exilu v roce 1936 v Paříži s podtitulem „Román jedné kariéry“. O tom, že šlo o dílo neobyčejné třaskavosti, zejména v německém prostředí, svědčí skutečnost, že v Mannově rodné zemi byl poprvé

Obrázek podcastu Cesta do středu Země

Cesta do středu Země

Autor ve svém druhém románu z cyklu Podivuhodné cesty líčí fantastickou cestu tří odvážlivců, německého přírodovědce a profesora mineralogie Otty Lidenbrocka, jeho mladého synovce Alexe a jejich islandského průvodce Hanse Bjelkeho do středu Země.

Obrázek podcastu White Fang

White Fang

Audiokniha v angličtině vypráví o vlkovi, v jehož žilách koluje psí krev. Od raného dětství je vystavován nepřízni osudu v podobě srážek s dalšími šelmami, rivality zvířat ve smečce anebo lakomých majitelů, kteří v něm vidí pouhou možnost k obohacení. Příběh je zjednodu