Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Evropa, náš domov: Od vylodění v Normandii po válku na Ukrajině

Audiokniha Evropa, náš domov: Od vylodění v Normandii po válku na Ukrajině

Délka:

17 hod 37 min

Čte:

Pavel Soukup

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Všemi smysly

Všemi smysly

Dvacetiletá Ember čelí nejtěžší zkoušce svého života: ze dne na den má na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. V lásce to také není žádná sláva… naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sexy potetovaný fešák, hokejová hvězda a zá

Obrázek podcastu Čarodějka z Portobella

Čarodějka z Portobella

V tomto příběhu a jeho napínavé zápletce pracuje Paulo Coelho s tématem ženské síly, lásky, hledání vlastního já a zpřístupnění se energiím světa. Podobně jako i u ostatních Coelhových děl se i zde snaží autor přijít na odpověď k otázce, která v tomto případě zní: „Jak

Obrázek podcastu Růženka je z příbuzenstva

Růženka je z příbuzenstva

Slavný a oblíbený humoristický román britského přírodovědce Geralda Durrella o nečekaném dědictví, které obrátí Hadriánovi život doslova na ruby. Slavný britský humoristický román o neobvyklém dědictví, který milují čtenáři na celém světě. Hadrián Rookwhistle je nudný t

Obrázek podcastu Očistec: Děti Raumy

Očistec: Děti Raumy

V ledových pustinách je objeven staletí uvězněný muž, nositel nesmrtelnosti. O nálezu se dozvídají nejen jeho spojenci, ale také neznámí zrůdní pronásledovatelé. Rozdíl mezi lidmi a monstry se brzy stírá v zájmu jediného cíle – věčného života. Co a koho budou ochotni ob

Obrázek podcastu Nejhorší netvoři na světě

Nejhorší netvoři na světě

Odvážíte se vstoupit do světa MONSTER? POZOR!! Pokud nemáte rádi duchy, zlobry, zombie, upíry, mimozemšťany, vlkodlaky nebo mumie, NEPOSLOUCHEJTE TUTO AUDIOKNIHU. Oblíbená série Nejhorší na světě uchvátila miliony čtenářů a posluchačů. Poznali jste nejhorší děti na svě

Obrázek podcastu Stopy davnej minulosti - Zrod národa

Stopy davnej minulosti - Zrod národa

"Tento diel série Stopy dávnej minulosti rozpráva o príchode Slovanov, ktorí sa usadili na oboch brehoch rieky Moravy, na sever od Dunaja v Dolnom Rakúsku a na Slovensku, v Zadunajsku a azda aj v Potisí. Prišli ako blízki príbuzní, niekoľko stáročí zdieľali spoločný osu

Obrázek podcastu Jen krátká návštěva potěší

Jen krátká návštěva potěší

Většinou velmi veselé vyprávění známého malíře,jak ho zachytily mikrofony na besedě ve Frýdku-Místku v roce 1989, v Lyře Pragensis v roce 1998 a doma v Nedvězí v roce 2000.

Obrázek podcastu Krásně jsem si početl

Krásně jsem si početl

Pásmo z korespondence a vzpomínek spisovatelů Arnošta Lustiga a Oty Pavla. Blíženectví Arnošta Lustiga a Oty Pavla. Byli si navzájem ochránci i kritiky, shovívavými kolegy i věrnými druhy. Oba spolu pracovali v 50. letech v redakci Československého rozhlasu, s rodinami

Obrázek podcastu Šumavou s Karlem Klostermannem

Šumavou s Karlem Klostermannem

Projděte se místy, o kterých tak poutavě psal a vyprávěl spisovatel Karel Klostermann. Provázejí PhDr. Vladimír Horpeniak a literární kritička Mgr. Hana Klínková. Dále účinkuje Jaromír Meduna. Připravila a uvádí Marie Poláková.

Obrázek podcastu Pan Garcia

Pan Garcia

"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto

Obrázek podcastu Odkaz lidské mysli

Odkaz lidské mysli

Na Zemi roku 2043 přistálo mimozemské plavidlo a vypustilo černý sliz rozežírající všechno okolo. Ke zděšení lidstva tato hmota dokázala přebrat kontrolu i nad nejmodernějšími technologiemi. Planetu měli spasit robotičtí ochránci, jenže nastal problém – jejich stvořitel

Obrázek podcastu Komunikuji, tedy jsem

Komunikuji, tedy jsem

Potřebujeme to denně - sdělovat své myšlenky, přesvědčit okolí, komunikovat. Čeká vás veřejné vystoupení? Pracovní pohovor? Proslov na rodinné akci? S řadou tipů a triků této audioknihy budete jistější a úspěšnější. Lektorka Dita Fuchsová čerpá především ze svých trénin

Obrázek podcastu Tíživé ticho

Tíživé ticho

Maggie je úspěšnou lékařkou a s manželem Willem žijí přesně takový život, jaký si vysnili. Jednoho dne však k ní do nemocnice přivezou postřeleného muže v povědomém oblečení. Maggiin život se nejprve zastaví a pak obrátí naruby. Přes všechnu snahu se Willa nepodaří zach

Obrázek podcastu Už teď mi chybíš

Už teď mi chybíš

Kdo vám kdy v životě nejvíc chyběl? Třináct renomovaných autorek a autorů napsalo povídky o tom, jak bolestně nám může scházet ten, koho jsme velmi milovali, ale pak ho vlivem osudových okolností ztratili – ať to byl manžel, milenec, učitel či rodič – a s jakou intenzit

Obrázek podcastu Doteky bezmoci

Doteky bezmoci

Druhý díl série detektivních povídek podle skutečných událostí. Jak povodeň před 20 lety pomohla zakrýt plánovanou vraždu ? Kdo jde po krku atraktivní učitelce ? Jak vyřazený psací stroj nastartuje kariéru anonymního vyděrače ? Zběsilá honička hluchého pašeráka drog. Zá

Obrázek podcastu Smrtící bílá

Smrtící bílá

„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství. Třebaže je mladík zjevně nevyrovnaný, jeho příběh zní věrohodně. Než ho ale de

Obrázek podcastu Doktore, šťastný a veselý!

Doktore, šťastný a veselý!

Adventní čas na krásném irském venkově, milí svérazní lidé, laskaví doktoři a fantastická hospodyně Kincaidová. Ať už jste staří známí, anebo se s oběma doktory a jejich bližními setkáváte dnes poprvé, vítejte do světa humoru, přátelství a lásky! Mladý doktor Barry Lav

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 6 - Tomáš Mazal 06.06.2014

100 statečných - Host č. 6 - Tomáš Mazal 06.06.2014

Hostem J. Pokorného - T. Mazal (esejista a editor, životopisec Bohumila Hrabala)

Obrázek podcastu Eleanor se má vážně skvěle

Eleanor se má vážně skvěle

Svérázné Eleanor je jedno, co si o ní kdo myslí. Vystudovala literaturu, ale pracuje jako účetní. Miluje křížovky, po Glasgow chodí s taškou na kolečkách a víkendy tráví se svou jedinou kamarádkou – vodkou. Když pozná Raymonda, má ho jen za otravného kolegu. Mnohem víc

Obrázek podcastu DESET KLOBOUKŮ Jana Přeučila

DESET KLOBOUKŮ Jana Přeučila

Motto: „S kloboukem v ruce projdeš celým světem.“ Audioverze úspěšné knihy vydané k životnímu jubileu legendárního herce. Načetli Jan Přeučil a Pavel Mészáros. Když jsem měl možnost poprvé nahlédnout do této knihy, přesněji řečeno, když se přede mnou na pracovním stol

Obrázek podcastu Kořist

Kořist

Fantastická audiokniha v podání Jany Strikové. Mrazivý příběh dvaadvacetileté dívky jménem Eileen, která se ztratí během pěšího výletu v odlehlém lese Ashlough. O pár dní později je na břehu blízké řeky nalezen její fotoaparát obsahující podivné snímky, které byly vyfoc

Obrázek podcastu Jižan a blondýna

Jižan a blondýna

Příběh vztahu Češky a řeckého muže vyprávěný s úsměvným nadhledem. Humoristický román s autobiografickými prvky, "Jižan a blondýna" vyšel knižně poprvé v roce 2012, jako audiokniha vychází v roce 2023.

Obrázek podcastu Národní opruzení

Národní opruzení

Detektivka s romantickou zápletkou postavená na historických událostech českého národního obrození vypráví příběh, kdy Neruda byl ještě kluk, Světlá neměla zábrany, Němcová toužila po lásce a Havlíčkova drzost hýbala s dobou. Hranice mezi skutečností a fikcí neexistují.

Obrázek podcastu Nechtění

Nechtění

Z rychlíku X-2000, který přijel na stockholmské hlavní nádraží, zmizela malá holčička. Policie začne brzy podezřívat jejího otce, na jehož dopadení vynaloží veškeré síly. Na jiném místě ve Švédsku se zatím před mužem, kterého zpočátku považovala za svého vysněného princ

Obrázek podcastu Šachové figurky

Šachové figurky

Bývalý policejní detektiv Fin Macleod se po rozvodu definitivně usadil na rodném ostrově, kde si našel i práci jako šéf ostrahy pro místního majitele rozsáhlých pozemků, které pravidelně plení pytláci. Největší zálusk má jeho nový zaměstnavatel na vychytralého Piskoře M