Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Erilian 3 - Střípky hvězd

Audiokniha Erilian 3 - Střípky hvězd

Délka:

10 hod 12 min

Čte:

Hana Drnovská

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Umění konverzace

Umění konverzace

Jiří Adamíra jako soukromý učitel a Jana Preissová jako jeho žačka v půlhodinové lekci společenské konverzace. Vždyť umění dobře mluvit a vystupovat potřebuje k úspěšnému životu snad každý z nás!

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1986

Neumannovy Poděbrady 1986

Celostátní přehlídka uměleckého přednesu Neumannovy Poděbrady vycházela od roku 1974 na deskách Supraphonu. Další díl této řady vydaný původně na EP kompletu 1088 0676-78 v roce 1987 vychází poprvé digitálně. Obsah: I. cena - mladí profesionální umělci - Cesta k živoucí

Obrázek podcastu Tajný deník ruského legionáře

Tajný deník ruského legionáře

Na počátku byl fascinující nález deníku a korespondence československého legionáře, který v průběhu 1. světové války bojoval v Rusku za samostatnost naší budoucí republiky. Na základě těchto písemností a svědectví rodinných příslušníků poskládal jeho syn, Jan Kučera, př

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 13

Hovory o józe a mystice č. 13

Přímá stezka k poznání sebe - 1.díl. Autor vysvětluje meditační postupy, které vedou bezprostředně k uvědomění si našeho pravého Já, kterým je vědomí Já jsem. Poté pojednává o důležitosti mistra a o správném vztahu k němu. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Lovci mamutov a tí druhí

Lovci mamutov a tí druhí

Audiokniha pre mladých čitateľov, kde autor na základe nových paleontologických objavov vyrozprával históriu Slovenska v praveku. Devätnásť príbehov o dejinách praveku a životných osudov objaviteľov vyšlo po prvý raz v roku 1983. Autor už mal za sebou prvé štyri "knihy

Obrázek podcastu Žízeň po životě

Žízeň po životě

„Zažil jsem v sobě pravého malíře až ve chvíli, kdy mi chyběly zuby a dech.“ Příběh bludného Holanďana Vincenta van Gogha (1853–1890) je tragédií zádumčivého génia, jehož houževnatost zašla daleko za snesitelnou mez. Když opustil místo ve strýcově galerii a coby laický

Obrázek podcastu Jeden musí z kola ven

Jeden musí z kola ven

Musí špehovat špehy. A odhalit krtka tak, aby neodhalil sám sebe. Fiasko operace Svědectví na území normalizačního Československa špičkám londýnské MI6 napoví, že uvnitř něco nehraje. V ústředí jejich zpravodajské služby řádí počátkem 70. let dvojitý agent čili „krtek“

Obrázek podcastu Zbabělec

Zbabělec

Jde o příběh člověka, který maturuje v roce 1938 za 2. republiky a na vysokou školu jde na počátku protektorátu. Po zavření vysokých škol pracuje jako protektorátní úředník a je ovlivněn všemi nástrahami tohoto období. Po válce jde pracovat na ministerstvo, vystuduje vy

Obrázek podcastu Nultá hodina

Nultá hodina

Zločin bez motivu. Klasická detektivka z pera královny zločinu. Přestože v ní nevystupuje Hercule Poirot ani slečna Marplová, ale inspektor Battle, zločin zdánlivě bez motivu a jiskřivé dedukce vedoucí k odhalení pachatele, nebudou chybět. Klasická detektivka z pera krá

Obrázek podcastu Život víry 2024/09

Život víry 2024/09

Život víry 2024/09 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Lída Matušková, Kateřina Hodecová, Daniel Zeman, Karolína Vološinová, Tomáš Coufal ml. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor: Možná Bůh chce, abys pro něj ži

Obrázek podcastu Čapek: Pudlenka aneb Měl jsem psa a kočku

Čapek: Pudlenka aneb Měl jsem psa a kočku

Karel Čapek, velký milovník zvířat, lidí a rostlin, byl také velký pozorovatel a glosátor. Zvířata, která se stala nedílnou součástí jeho života, byla proto častým námětem jeho literárních črt. Psal o nich s pochopením, láskou, humorem a vtipem. Ve fejetonu Pes a kočka

Obrázek podcastu Šťastná za všech okolností

Šťastná za všech okolností

Až umřu, kluci,“ říkám svým synům, „chci, abyste věděli, že jsem byla šťastná, protože já dovedla být šťastná za všech okolností.“ Úspěšná herečka a ještě úspěšnější spisovatelka Ivanka Devátá se po letech odhodlala k sepsání autobiografie, které se tak dlouho bránila.

Obrázek podcastu Webcopywriting pro samouky

Webcopywriting pro samouky

Praktický návod, jak pomocí skvělých textů nakopnout váš web Provozujete e-shop nebo jiný on-line byznys a rozmrzele sledujete, jak vám to nefunguje? Konkurence je obrovská. Přebijete ji pouze hromadou peněz nasypaných do PPC reklamy, anebo originálním obsahem webu. Šet

Obrázek podcastu Život víry 2019/10

Život víry 2019/10

Život víry 2019/10 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Jitka Vyležíková, Bohdana Gillíková, Lída Hojková, Daniel Zeman, Štěpán Matuška, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Když křesťa

Obrázek podcastu Démonologové

Démonologové

Zapomeňte na lacinou duchařinu, čeká vás naprosto seriózní výprava do hrůzyplných domů, k postelím posedlých lidí a do prostorů, kam byste se báli jít i za denního světla. Neříkejte, že nevěříte na duchy, netvrďte, že se jich nebojíte – po přečtení této knihy, založené

Obrázek podcastu Hadrián z Římsů

Hadrián z Římsů

Rytířská komedie o nejen milostných dobrodružstvích třasořitky Hadriána z Římsů na hradě Čelakov patří bezesporu k tomu nejlepšímu v dějinách české komedie. Hadrián z Římsů je jednou z nejhranějších her Václava Klimenta Klicpery. Zápletku postavenou na záměně osob, jak

Obrázek podcastu Naučte se investovat

Naučte se investovat

Audiokniha na motivy knihy Naučte se investovat - druhé rozšířené vydání od Daniela Gladiše. Chcete být finančně nezávislí? Naučte se investovat. Průvodcem vám bude tato audiokniha. Autor vás povede tak, že se naučíte rozlišovat mezi investicemi a spekulacemi, správně

Obrázek podcastu Exorcista – Souboj s ďáblem

Exorcista – Souboj s ďáblem

Mysteriózní thriller vás díky fascinujícím hlasům Jiřího Klema a Jitky Moučkové doslova pohltí. A nepustí. Strhující příběh plný napětí, mystiky a děsu je považovaný za nejdramatičtější horor všech dob od vydání „Draculy“ Brama Stokera. Stejného úspěchu jako román mezi

Obrázek podcastu Na západní frontě klid

Na západní frontě klid

Paulovi Bäumerovi a jeho spolužákům z gymnázia je osmnáct let a jejich další kroky nesměřují na univerzitu, ale do zákopů první světové války. Učí se krýt před střelbou, kterak rozpoznat granát od šrapnelu, jak postupovat při plynovém útoku, učí se pohřbívat své kamarád

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 5

Deník malého poseroutky 5

Greg Heffley se nemohl dočkat, až vyroste. Ale je dospívání fakt taková sranda? Zničehonic se musí vyrovnat se spoustou společných holčičích a klučičích večírků, větší odpovědností, a dokonce i s nepříjemnými změnami, které se stárnutím souvisejí… a to všechno bez svého

Obrázek podcastu Život po životě

Život po životě

Vzpomínky těch, kteří přežili svou klinickou smrt. Přelomová kniha tématu posmrtného života, která nastartovala celý vědní obor a demytizovala pocity těch, kteří se dostali do prožitků blízkých smrti. Prožitky blízko smrti zažívaly všechny generace lidstva. Především v

Obrázek podcastu Manuál úspěšného hubnutí

Manuál úspěšného hubnutí

Máte o 5 kilo víc než by bylo fajn? Nebo snad až o 50 kilo víc? Tato audiokniha je tu pro všechny, kteří bojují s hmotností a mají za sebou třeba i neúspěšné redukční pokusy. Autoři nepředkládají a nevnucují zaručené návody na hubnutí, naopak kladou důraz zejména na to

Obrázek podcastu Wim Hof. Cesta Ledového muže

Wim Hof. Cesta Ledového muže

Jak Wim Hofova metoda přispívá k tomu, abyste trvale zářili zdravím? Současná věda již prokázala, že legendární metoda Wima Hofa založená na práci s dechem, myslí a chladem může opravdu výrazně napomoci k celkovému fyzickému i psychickému zdraví. Dodá nám tolik potřebno

Obrázek podcastu Korespondence

Korespondence

Jeden z největších projektů historie audioknih. Více než třicet let 20. století v dopisech dvou kamarádů na život a na smrt. V celkem 561 dopisech se dva legendární klauni představují tak, jak je neznáme. Prožívají přes oceán všechny své pracovní úspěchy i nezdary a oso

Obrázek podcastu Léčivá zelenina

Léčivá zelenina

Bylinky – slovo, které vyvolá u lidí důvěřujících přírodnímu léčitelství nadšení, u dalších možná opovržení a mnozí pak začnou vyprávět o šarlatánech, kteří zrazují lidi od moderní lékařské pomoci. Bylinky opravdu účinkují na mnohé nemoci a obtíže. Používají se již mnoh