Obrázek podcastu Emil Běžec

Audiokniha Emil Běžec

Délka:

4 hod 19 min

Čte:

Ivan Trojan

Vydavatel:

Radioservis

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Jsem obklopena historií...

Jsem obklopena historií...

Autobiografický text historičky fotografie Anny Fárové (1928 - 2010) vznikal původně jako rozhovor, který s autorkou vedl Viktor Stoilov v letech 2004-2005. Poprvé byl publikován v knize Anny Fárové Dvě tváře (Torst 2009) spolu s jejími texty o fotografii a úplnou bibl…

Obrázek podcastu Hadí kůže

Hadí kůže

Jedna ze starších rozhlasových pohádek dramatika Františka PavlíčkaÚčinkují František Smolík, Luděk Munzar, Růžena Merunková, František Hanus a další.

Obrázek podcastu Lada: Bubáci a hastrmani

Lada: Bubáci a hastrmani

Původní titul 1 18 2049 Bubáci a hastrmani autora JOSEFA LADY (*17.12.1887 – †14.12.1957) vydal Supraphon v roce 1977 - nyní vychází kompletní nahrávka poprvé digitálně. V nahrávce ze supraphonského studia Lucerna účinkují Josef Beyvl, Karel Effa, Jiřina Jirásková, Jaro…

Obrázek podcastu Živého mě nedostanou!

Živého mě nedostanou!

Marvin není Chuck Norris! Marvin je zombie! Šílená, drsná, krvavá a černým humorem opentlená hororová fantasy. Marvin sype jednu hlášku za druhou, děj postupuje svižně kupředu a postavy ani trochu nešustí papírem. Tak šílená, drsná, krvavá a černým humorem opentlená hor…

Obrázek podcastu Obejmi mě dočista, dočista…

Obejmi mě dočista, dočista…

Vítejte v povědomé budoucnosti – ve světě genderových, ekologických a sexuálních komisí, mocného Burnovernu a povinných identifikačních prstenů pro občany Společenství svobodného světa. Peněz, zboží i omamného terahopu je dostatek, na dobrou náladu dohlížejí školení man…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 58 - Radana Štěpánková 07.06.2014

100 statečných - Host č. 58 - Radana Štěpánková 07.06.2014

Hostem L. Výborné - R. Štěpánková (partnerská psycholožka)

Obrázek podcastu Dřevěné zbraně

Dřevěné zbraně

Přijměte pozvání k cestě na divoký západ do doby, kdy se tu proháněli kovbojové s kolty proklatě nízko. Mezi nimi i Jim Conover, kterému však jedno zranění změní život. Napínavý rozhlasový western pro celou rodinu. Dramatizace: Viktorín ŠulcÚčinkují: Petr Haničinec, Alo…

Obrázek podcastu Hercíková: Nové příběhy o zvědavém štěňátku

Hercíková: Nové příběhy o zvědavém štěňátku

Zvědavé štěňátko, které známe z animovaných filmů Zdeňka Milera, se spřátelilo se všemi zvířátky na dvorku domu, u kterého žilo. Stále je neobyčejně zvídavé. Začne padat sníh a štěňátko by rádo lyžovalo. Zkusí to, a hned se rozhodne, že uspořádá na dvorku lyžařské závod…

Obrázek podcastu S láskou od jezera

S láskou od jezera

Když smolařce Ettie nevyjde kariéra v Londýně, vrací se do Yorkshiru, kde na ni čeká pokušení v podobě jezera lákajícího k plavání. To se ovšem nachází na soukromém pozemku, jehož majitel nadšené sportovce vyhání. Dominik lpí na dodržování pravidel a spontánní Ettie ho …

Obrázek podcastu Čtvrtý králův pes

Čtvrtý králův pes

Děj románu zavádí posluchače na přelom 14. a 15. století do doby vlády Václava IV. Do království, kde každý bojuje s každým, se po mnoha letech vrací z Itálie Hynek Tas z Boru, tvrdě vycvičený středověký osobní strážce. Po konfliktu s královským městem Berounem má velmi…

Obrázek podcastu Medúzy stárnou pozpátku

Medúzy stárnou pozpátku

Poslouchejte pozorně a dožijte se ve zdraví vysokého věku. Elixír mládí a pramen nesmrtelnosti hledají lidé odjakživa a současný trend biohackingu to jen potvrzuje. Měříme své životní funkce, řešíme spánek a stravu… ale můžeme se při své honbě za kvalitním dlouhým život…

Obrázek podcastu Maktub

Maktub

Maktub není kniha rad, ale výměna zkušeností "Člověk, který hledá pouze světlo a vyhýbá se přitom odpovědnosti, nikdy nenajde osvícení. A ten, kdo má oči upřené na slunce... skončí slepý." Nesmírně inspirativní souputník k dnes již klasickému Alchymistovi přináší nadčas…

Obrázek podcastu Obrazy v čase

Obrazy v čase

Láska za lásku – rozhlasový cyklus pořadů hudby, příběhů a rozjímání, které pro vás ve svém malířském ateliéru připravil Jiří Anderle s papouškem Žandou

Obrázek podcastu Mozek jako noční netvor

Mozek jako noční netvor

Myslíte si, že ve spánku spí i váš mozek? Co se děje s naším mozkem v noci? Renomovaný neurolog sdílí skutečné příběhy lidí, kteří si nemohou v noci pořádně odpočinout: - Žena ve stavu hlubokého spánku, která se oblékne, odemkne auto a ujede několik kilometrů, než se vr…

Obrázek podcastu Diplom

Diplom

Byl jednou jeden dům. Byli jednou jedni rodiče. A byl jednou jeden nezdárný syn. Jak zajistit budoucnost a štěstí pro Pepíčka? Má rád škubánky a křečka, jenže je mu už přes třicet...Příběh, v němž milující rodiče zakoupí svému nepovedenému synovi vysokoškolský diplom, a…

Obrázek podcastu Ač zemřeli - ještě mluví 3.

Ač zemřeli - ještě mluví 3.

Původní 2LP komplet 1018 3001 "Ač zemřeli - ještě mluví 3." vydal Supraphon v roce 1980 - nyní album se vzpomínkami Maryny Svobodové - Alšové na tatínka Mikokáše Alše, malíře Vincence Beneše, sochařů Jakuba Obrovského a Karla Lidického, skladatele Josefa Bohuslava Foers…

Obrázek podcastu Okouzlení slovem

Okouzlení slovem

Výběr z úspěšného rozhlasového cyklu. Účinkují František Novotný a Luděk Munzar. „Já ti někdy, Františku, když na mne dolehne ta zbytečná malost, agrese, arogance, zloba a jiný podobný marasmus doby, tak mám naprosto nutkavý pocit říct si honem nějaké obyčejné, krásné, …

Obrázek podcastu Umění vyjednat cokoliv

Umění vyjednat cokoliv

Konečně se v této audioknize dozvíte, co zatím o vyjednávání vědí jen ti vyvolení. Osvojíte si fungující postupy a zjistíte, proč obvyklé poučky zkrátka nefungují. Vyjednáváme doma, v práci, dokonce i na ulici. Naučte se to a budete v životě mnohem spokojenější a úspěšn…

Obrázek podcastu O králi Jasnozřivém a slepci převozníku

O králi Jasnozřivém a slepci převozníku

Původní rozhlasová pohádka Karla Šiktance vypráví příběh převozníkova syna Lukáše, kterému se stala téměř osudnou nezkrotná pýcha tamního krále. Hrají Jiří Adamíra, Martin Sobotka, Jiří Bartoška, Radoslav Brzobohatý, Věra Galatíková a další.

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 32 - Anna Strunecká 07.06.2014

100 statečných - Host č. 32 - Anna Strunecká 07.06.2014

Hostem L. Výborné - prof. RNDr. A. Strunecká (fyzioložka, bioložka)

Obrázek podcastu Střela mimo cíl

Střela mimo cíl

Staré vraždy a nové lásky – to je ten nejlepší lék proti stárnutí! Čtveřice zapálených amatérských detektivů z britské vesničky pro seniory si brousí zubní protézy na další zapeklitý případ, nad kterým už policie zlomila hůl. Tentokrát však musí vypátrat nejen pachatel…

Obrázek podcastu Pozor u kormidla je žena

Pozor u kormidla je žena

Původní letní kabaret někdejší rozhlasové redakce zábavy, který při nedávné repríze ve vysílání zaznamenal veký zájem u posluchačů.Účinkují Miroslav Masopust, Viktor Vrabec, Svatopluk Skládal, Jan Řeřicha, Miroslav Moravec, Ladislav Frej, Anna Wetlinská, Jaroslava Oberm…

Obrázek podcastu Doktorova žena

Doktorova žena

Můj manžel je lékař. Je chytrý a okouzlující a všichni mu věří. Kromě mě. Navenek to vypadá, že mám všechno – dokonalé manželství, dokonalého manžela, dokonalý život. Ale to zdaleka není pravda. Doktor Drew Devlin není tak úctyhodná postava, za jakou se vydává. Důvodem,…

Obrázek podcastu Balada pro banditu

Balada pro banditu

Slavný muzikál Milana Uhdeho o velké lásce a ještě větší zradě, o mužích, ve kterých se zabydlel vztek a o ženách, který ten hrozný vztek umí z těch mužů vylíbat a vykousat a vyhladit..Jedním z posluchačů původní mono nahrávky byl i soudruh Alois Indra, který si vyžáda…

Obrázek podcastu Jak drahé je zdarma

Jak drahé je zdarma

Proč se při rozhodování chováme iracionálně a jak to napravit? Téměř žádný člověk se při rozhodnutích nechová racionálně a marketing toho umí perfektně využít: Kolikrát vás dostala nějaké akce 2 + 1 zdarma, nebo třeba neodolatelné povánoční výprodeje? Peníze a cena ovli…