Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Einstein - Jeho život a vesmír

Audiokniha Einstein - Jeho život a vesmír

Délka:

24 hod 40 min

Čte:

Vladislav Beneš

Vydavatel:

Bookmedia

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Ja som tú poéziu žila

Ja som tú poéziu žila

Výber kľúčových diel venovaný 100. výročiu narodenia autorky, od dievčenskej zbierky Dar až do chvíle poďakovania životu. Umelecký prednes Márie Schlosserovej je hlboko precítený.

Obrázek podcastu 1001 myšlenek: Politika a společnost

1001 myšlenek: Politika a společnost

Myšlenky a pojmy z oblasti politiky a společenského dění, nad kterými stojí za to uvažovat Víte, jaký je rozdíl mezi fairtrade a equitrade? Nebo na jakých principech funguje terorismus? Co se vám vybaví, když se řekne politika? Asi nic moc zrovna pozitivního, že? Přitom

Obrázek podcastu Poriadok v hlave

Poriadok v hlave

„Ak si chceš upratať v živote, musíš si najprv upratať v hlave," tak by mohla znieť nosná myšlienka audioknihy Poriadok v hlave. Martin Poliačik so spoluautorkou Lindou Lančovou pripravili prehľadného a názorného sprievodcu kritickým myslením, ktorý vás naučí, ako posta

Obrázek podcastu Kadlečíková, Kopecký: Řeč o lásce

Kadlečíková, Kopecký: Řeč o lásce

Původní LP album 1218 0469 vydal Supraphon v roce 1982 - nyní vychází poprvé digitálně. Miloš Kopecký a Marta Kadlečíková uvádí své autorské dílo ŘEČ O LÁSCE slovy klasika "Lásko, tvé pravé jméno je touha; touho, jak často se ti říká láska..." A tak Miloš Kopecký ve své

Obrázek podcastu Nezvratné alibi

Nezvratné alibi

Dá se zlomená jazylka považovat za podpis sériového vraha? Nevyjasněná smrt dvacetileté Lucie Martinové, milované dcery z dobré rodiny, představuje šestý ze sedmi případů neobjasněných vražd, které se staly předmětem sázky Enza Macleoda s novinářem Rogerem Raffinem. Ko

Obrázek podcastu Krása ženy pro muže středního a vyššího věku

Krása ženy pro muže středního a vyššího věku

Krása ženy pro muže středního a vyššího věku je sbírkou 66 básniček přinášející někdy až humorné pohledy na ženy očima zralého muže z nejrůznějších stránek a úhlů. Navazuje na některé předchozí knihy autora o ženách jako například Všechny moje plesové sezóny, Dana, di

Obrázek podcastu Vančura: Obrazy z dějin národa českého

Vančura: Obrazy z dějin národa českého

Obrazy z dějin národa českého - věrná vyprávění o životě, skutcích válečných i duchu vzdělanosti. V nahrávce z roku 1970 ze studia Lucerna uslyšíte Františka Smolíka (Říše Sámova), Vlastu Fabiánovou a Karla Högera (Říše Velkomoravská), v části nazvané Šlépěje krále Přem

Obrázek podcastu Motivace zvenčí je jako smrad

Motivace zvenčí je jako smrad

Kniha Motivace zvenčí je jako smrad vznikla z první hodiny školení Základy vedení lidí. Už dvacet let se Ivo Toman zabývá lidskou motivací. V této knize najdete mnoho překvapení. Zjistíte, že vnitřní motivace většinou není kladná. Že vnější motivace funguje jen pár hodi

Obrázek podcastu Sněhová královna

Sněhová královna

Eduard Cupák vypravuje jeden z nejkrásnějších světových pohádových příběhů o Sněhové královně.

Obrázek podcastu Můj bratr albatros a jiná rodinná zvěrstva

Můj bratr albatros a jiná rodinná zvěrstva

Že je bratr proutník a jsou s ním jenom problémy, věděla Sylva, vypravěčka prvního debutového románu populární blogerky Zuzany Hubeňákové, vždycky. Jenomže ani tak by ji nenapadlo, že když se tento podařený sourozenec rozhodne z pohnutek veskrze čistých a upřímných vzdá

Obrázek podcastu Sestry Blueovy

Sestry Blueovy

Každá se v životě potýká s vlastními problémy. Spojuje je však jedna ztráta. I když jsou sestry, na základě jejich vzezření a chování by to sotvakoho napadlo. Avery si po boji se závislostí srovnala priority a se svou manželkou si užívá úspěšnou právnickou kariéru v Lo

Obrázek podcastu Kate v záři reflektorů

Kate v záři reflektorů

Kate Garfieldová a Anderson Walker jsou nejlepší přátelé a tráví spolu všechen čas. Navzdory všeobecnému přesvědčení na sobě ale rozhodně nejsou závislí. Jezdí spolu na divadelní zkoušky? Jasně, je to ekologické a efektivní. Radí se navzájem o každém životním rozhodnutí

Obrázek podcastu Hastrman

Hastrman

Rozkročen mezi dvě staletí, několik pohádek a desítky mýtů vypráví Hastrman příběh zvířete s lidskými vášněmi, divoké krajiny a člověka, křehkého ve své špatnosti. V první části přijíždí do Staré Vsi její pán, volnomyšlenkářský šlechtic a podivínský diplomat, který se d

Obrázek podcastu Krásný satyr

Krásný satyr

Harry Jelínek uměl být kýmkoli. Šlechticem s vytříbenými způsoby, uznávaným znalcem umění, váženým vydavatelem i mužem, kterému ženy bez váhání otevíraly dveře i srdce. Za uhlazeným úsměvem se však skrýval mistr přetvářky – šejdíř obchodující s falešnými obrazy a muž oc

Obrázek podcastu Inferium

Inferium

Existuje peklo? Co se v něm s hříšníky vlastně děje a za jak velká či malá provinění se tam dostanete? A odkud se v Inferiu bere ten dobytek, který rodí země a ze kterého démoni podle chuti odkrajují kusy masa, a to znovu dorůstá, dobytek, který jen bučí a bez odpočinku

Obrázek podcastu Dobrý proti severáku

Dobrý proti severáku

{'cs': 'Milostný román v e-mailech podle knižního bestselleru.\nEmmi/ Jana Štvrtecká-Kaločová\nLeo/ Martin Sláma\nBernard/ Vladimír Hauser\nRežie: Lukáš Kopecký\nNECHRÁNĚNÉ SPOJENÍ Známe to skoro všichni. Když se v naší mailové schránce objeví neznámé jméno, obvykle jen

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Verdi - román opery

Verdi - román opery

Velký román o vztahu dvou vůdčích osobností hudebního světa - Verdiho a Wagnera, kteří byli jak v hudbě, tak životní filozofii jeden druhému protipólem. Dramatizovaná četba na pokračování Osoby a obsazení: vypravěči (Pavel Soukup, Alena Vránová), Verdi (Jiří Holý), sená

Obrázek podcastu Urostorky

Urostorky

V audioknihe Urostorky vás urológ Ján Švihra ml. prevedie svetom bizarných, vtipných a šokujúcich príbehov a historiek z nemocnice, pričom sa nevyhne ani dôležitej osvete v oblasti urológie, ktorá je žiaľ stále vnímaná ako tabu. Časopis Forbes ho zaradil medzi najvplyvn

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 11

Deník malého poseroutky 11

Na Grega toho začíná být trochu moc. Jediné, co mu doopravdy jde, jsou videohry, jenže rodiče trvají na tom, že by si měl rozšiřovat obzory a dělat taky něco jiného. Když Greg najde ve sklepě starou kameru, má konečně v ruce důkaz svého nezměrného talentu, a hned začne

Obrázek podcastu Dýka s hadem

Dýka s hadem

První případ královského prokurátora Oldřicha z Chlumu – křest ohněm na hradě Grabštejn Píše se rok 1269 a Oldřich z Chlumu byl nedávno jmenován královským prokurátorem a správcem hradu Bezděz. Má čerstvě po svatbě, na líbánky však není čas. Jindřich z Donína, pán hra

Obrázek podcastu Šťastný princ (četba)

Šťastný princ (četba)

Slavný poetický, pohádkový příběh Oscara Wildea: Šťastný princ, čtou a vyprávějí: Karel Höger a Vladimír Šmeral.

Obrázek podcastu Kvapka

Kvapka

Harry Bosch je opäť v akcii a dostal naraz dva prípady. Prvý súvisí s obvinením z roku 1989, no súčasná analýza DNA potvrdila, že usvedčujúci dôkaz, kvapka krvi, patrí niekoľkokrát trestanému násilníkovi, čo sedí za mrežami. Problém je však v tom, že gauner mal v čase z

Obrázek podcastu Církevní dějiny v zrcadle času III.

Církevní dějiny v zrcadle času III.

Konec druhé světové války v roce 1945 a jubilejní rok 2000. Mezi těmito dvěma milníky nacházíme mnoho událostí a osobností, které mají na další dějiny církve rozhodující vliv. Církevní historik profesor Martin Weis hovoří například o tom, jak se odsun Němců promítl v ko

Obrázek podcastu Holka statečná – Životní příběh Blanky Čílové

Holka statečná – Životní příběh Blanky Čílové

Neuvěřitelný příběh statečné ženy Blanky Čílové, která se v mládí zapojila do protikomunistického odboje, založený na autentických rozhovorech a archivních materiálech. S manželem Zdeňkem patřila k novopacké odbojové skupině. Roku 1949 byla celá skupina zatčena, manžel