Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Egon: Děsná psina

Audiokniha Egon: Děsná psina

Délka:

1 hod 36 min

Čte:

Igor Bareš

Vydavatel:

Radioservis

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Zakázaný chtíč

Zakázaný chtíč

Plán zněl jednoduše: Zahodit staré zvyky a vést normální slušný život. Práce učitele se zdála skvělou volbou. Kdo by čekal, že se mi do cesty připlete ONA? Viktorie, bláznivá středoškolačka, která svým koketováním ničí vše, co jsem si vysnil. Mé staré já nešlo umlčet. N

Obrázek podcastu O Jezerce

O Jezerce

Alena Riegrová.: O Jezerce. Původní rozhlasová pohádka. Režie Karel Weinlich.Osoby a obsazení: Pankrác (Jiří Miegl), Jezerka (Veronika Jeníková), Michlík (Tomáš Šolc), František (René Přibil), Lucka (Sylva Sequensová), doktorka (Eva Wimmerová), Madlenka (Zorka Kostková)

Obrázek podcastu Na tenkém ledě

Na tenkém ledě

Před sedmi lety byl Miles Pussett žokejem v překážkových dostizích, po nešťastné události však sport opustil a přísahal, že se k němu už nikdy nevrátí. Nyní adrenalin vyhledává na švýcarské ledové dráze Cresta Run ve Svatém Mořici. Náhodou se v městečku ocitne během ste

Obrázek podcastu Dobrodinci

Dobrodinci

Utopila se jako kotě v přepravním kontejneru. Že by nepohodlný náklad? Před helsinskou vilu zámožné podnikatelské dynastie Lehmusojových kdosi přistavil nápadný modrý kontejner plný vody. Prapodivná instalace však obsahuje něco, co k modernímu umění nepatří: utopenou m

Obrázek podcastu Vždyť je to hračka

Vždyť je to hračka

Zabíjet je tak snadné! – Když vás nikdo nepodezírá. Policista Luke Fitzwilliam se vrací z Dálného východu do rodné Anglie a ve vlaku mu milá stará dáma vypráví o sérii vražd v městečku, kde žije. Luke jí zprvu nevěří, ale jedno oznámení v černé kronice ho přesvědčí, že

Obrázek podcastu Nahoru na horu

Nahoru na horu

Nejúspěšnější český himálajský horolezec Radek Jaroš otevřeně popisuje nejen milníky své sportovní kariéry, ale odhaluje také svůj soukromý život. Jak fungují tělo a mysl při výstupu na osmitisícovku bez kyslíkového přístroje? Co si lze z extrémních vysokohorských podmí

Obrázek podcastu Obrazy ze starého zákona

Obrazy ze starého zákona

Autorská kniha Renáty Fučíkové přibližuje současným jazykem starodávné biblické příběhy, které se staly součástí tří světových náboženství a základem kulturní historie lidstva. Poslech krátkých kapitol v interpretaci Lukáše Hlavici se může stát společným rodinným zážitk

Obrázek podcastu U nás si odpočinete

U nás si odpočinete

V komediálním příběhu podle povídky amerického spisovatele se hudebnímu skladateli Benu Drakeovi, který hledá chvilku klidu, dostane neočekávané péče od chovatele dobytka Ralfa a jeho ženy Hildy. Představuje ale farma obdivovatelů jeho talentu to pravé místo?Osoby a obs

Obrázek podcastu Karel IV. – Prokleté dědictví

Karel IV. – Prokleté dědictví

Zatímco Karel IV. neustále doufá, že mu Anna Svídnická dá vytouženého dědice, velitel jeho osobní ochranné družiny Karel Rozoumek se chystá vzdát svého postavení u císařského dvora. Jeho žena Barborka se totiž záhadně ztratila i s dítětem v blízkosti Křivoklátu, kde vyr

Obrázek podcastu Balíček: Psychothriller

Balíček: Psychothriller

POZOR! Otevření na vlastní nebezpečí! Nový psychologický thriller od Sebastiana Fitzeka! Pošťák vás poprosí, abyste převzali balík pro souseda. Souseda, jehož jméno jste nikdy neslyšeli, i když ve vaší malé ulici žijete už roky. Co se asi tak může stát? říkáte si. A vaš

Obrázek podcastu Bezpodmínečné rodičovství

Bezpodmínečné rodičovství

Cesta od odměn a trestů k lásce a porozumění. Jednou ze základních potřeb dítěte je být bezpodmínečně milováno, vědět, že bude přijímáno, i když něco zkazí nebo se mu něco nepovede. Jenže konvenční přístup k výchově dětí, založený na trestech, odpírání pozornosti, odmě

Obrázek podcastu Penzion v Portugalsku

Penzion v Portugalsku

Rebecca potřebuje zmizet. Naprosto se totiž znemožnila, když sledovala muže, kterého už roky tajně miluje, jak si klidně odkráčel v doprovodu jiné. Takže jakmile se jí naskytne příležitost pracovat v rodinném penzionu na portugalském pobřeží, bez váhání ji přijme. Slunc

Obrázek podcastu Anjel v podsvetí

Anjel v podsvetí

"Kapitán Stein a notár Barbarič pátrajú po diabolskom vrahovi v Plzni V Prahe vyčíňa mor a cisár Rudolf II. sa aj s celým dvorom presťahoval do Plzne. Povesť tohto mravopočestného, panovníkovi oddaného mesta však ohrozuje séria zločinov. Najprv sa záhadne stratí synovec

Obrázek podcastu Trosečník sibiřský

Trosečník sibiřský

Tomuhle příběhu lze sotva uvěřit! Putování českého chlapce po sovětském impériu v krutých třicátých letech minulého století. Volné zpracování vzpomínek autorčina otce, který se narodil v roce 1925 v Sovětském svazu. Volné zpracování vzpomínek autorčina otce, který se n

Obrázek podcastu Jedu dál

Jedu dál

Proslulá oděvní výtvarnice je známá především svým haute couture pro manželky, sestry a dcery králů, emírů, šejchů a magnátů v zemích Perského zálivu. Její již druhá knihu přináší kromě vzpomínek na napínavou a dramatickou třicetiletou cestu z Českomoravské vrchoviny až

Obrázek podcastu Balada o pilotovi

Balada o pilotovi

Příběh špičkového pilota RAF a jeho osudné srážky s poválečnou československou realitou. Je březen 1946 a bývalý pilot RAF Karel Balík se chystá v Paříži na jeden ze svých posledních letů v barvách ČSA. Čeká ho velká kariéra u konkurenčních KLM. Praha hlásí ideální podm

Obrázek podcastu Říše popela

Říše popela

Audiokniha Říše popela obsahuje závěrečný díl epické fantasy trilogie Draconis Memoria. Draconis Memoria #3 Kovolodní obchodní syndikát stovky let poháněla krev draggů — a chránili ho Krvožehnaní, hrstka lidí, kteří dokázali krev pít, a v důsledku toho disponovali děsiv

Obrázek podcastu Jste tady

Jste tady

Kde najít smysl, když zabloudíte? Na pěší túře! V žádných představách budoucnosti nepočítala Marnie s tím, že by byla osamělá. Teď je ve svých osmatřiceti rozvedenou redaktorkou na volné noze a celé dny trčí doma nad korekturami rukopisů, zatímco kamarádky se vdaly a od

Obrázek podcastu Drsný spasitel - Část 1.

Drsný spasitel - Část 1.

První část jednoho z nejlepších postapokalyptických románů od českého autora, fenomenálního Miroslava Žambocha. Století válek mezi lidmi a bytostmi z Druhé strany reality změnilo svět. Možná je to jen zvláštní muž bez paměti, možná démon, netvor s okem nadaným vlastní z

Obrázek podcastu Havraní dvůr 1 - Na křídlech zrady

Havraní dvůr 1 - Na křídlech zrady

1. díl série Havraní dvůr Dark  romance - Nebezpečná láska začíná peřím a končí stíny. Světový bestseller a totální hit Instagramu i TikToku přichází! Román míchá temnou romantiku a bezohledné intriky tak neodolatelně, že nastavuje nový standard žánru dark fantasy roman

Obrázek podcastu Mariňáci I

Mariňáci I

Nalíčili na ně smrtonosnou past, která sklapla. Člověk by čekal, že budou mít víc rozumu… Jenže tohle jsou mariňáci. A mezi námi – kdo by chtěl žít věčně? Kultovní román a bible české military sci-fi od Roberta Fabiana vás ve své zvukově podobě zasáhne stejně jako pale

Obrázek podcastu Bidýlko

Bidýlko

Pražský Žižkov první republiky a pavlačové domy s jejich rázovitými obyvateli ožijí v rozhlasové hře natočené podle románu Emila Vachka Bidýlko. Příběh o dobráckém kapsáři Stavinohovi, kterého náhoda učiní hlavní osobou špionážní aféry a navede ho na cestu ke spořádaném

Obrázek podcastu Hurvínek a lupiči

Hurvínek a lupiči

O hříčku Divadla S + H Hurvínek a lupiči z roku 1979, která vyšla ještě na černé gramofonové desce, si posluchači už několik let psali. Teď tedy dostávají do rukou další album s archivními nahrávkami tohoto divadla, v nichž interpretuje oba dřevěné hrdiny ještě jeho dlo

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Macourek: Mach a Šebestová na cestách

Macourek: Mach a Šebestová na cestách

Trojice tvůrců Macourek, Born, Nárožný se opět sešla u dalších příběhů žáků 3.B. Tentokrát se Mach se Šebestovou, psem Jonatánem a kouzelným sluchátkem dostanou do nejvzdálenějších míst na zeměkouli. Navštíví severní pól, v Paříži zachrání tetu Vilmu, vykoupou se v Amaz