Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Ecce homo Forman

Audiokniha Ecce homo Forman

Délka:

6 hod 30 min

Čte:

Miloslav Šmídmajer

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Kominická Cácorka

Kominická Cácorka

Pětkrát bude Petr Nárožný vyprávět pohádky z původního seriálu Ireny Obermannové o klukovi Benjamínovi, jeho kominické kamarádce Cácorce a taky o Černočerném Dýmu, který roznáší po světě jenom samou neplechu.

Obrázek podcastu Eliška Andílek

Eliška Andílek

Andílek? To asi ne. Ale správná holka dozajista ano! Jmenuju se Eliška a je mi sedm. S rodiči a bráškou Toníčkem se stěhujeme do úplně cizího města. Jmenuje se Žitín. Mně se ale vůbec nelíbí. Zvyknu si v nové škole? Najdu si tam kamarády? A jaké tajemství skrývá náš nov

Obrázek podcastu Periferie

Periferie

Rozhlasová adaptace jedné z nejúspěšnějších her české meziválečné dramatiky. S Petrem Olivou, Růženou Merunkovou, Martinem Růžkem a Otakarem Brouskem v hlavních rolích.Periferie Františka Langera vypráví příběh propuštěného vězně Franciho, kterému náhoda přivede do cest

Obrázek podcastu Mnišská kápě

Mnišská kápě

Když za rohem číhá travič, ptejme se, komu to prospěje… Středověkem ošlehaný bratr Cadfael – bylinkář, léčitel a hlava otevřená – řeší třetí případ přímo mezi zdmi svého kláštera ve Shrewsbury. V poválečném prosinci 1138 ke klidu místních benediktinů nepřispěla vražda

Obrázek podcastu Propustka na svobodu

Propustka na svobodu

Historická freska odehrávající se na pozadí dějin Skotska, Anglie a Nového světa, jejímiž protagonisty jsou mladí lidé a jejich dobrodružná cesta za svobodou… Mladý Mack touží odnepaměti po svobodě, miluje zelené vrchy Skotska a sní o bílém domku, dětech a ženě. Je však

Obrázek podcastu Pomíkovy Pohádky pro Aničku 1

Pomíkovy Pohádky pro Aničku 1

Milé maminky, také už vám z toho věčného vysvětlování proč by se „tohle mělo dělat“ a naopak „tohle nemělo dělat“ točí hlava? Tak si v klidu sedněte, a nechte to pro jednou na Pomíkovy. Užijte si klidnou hodinku, poslouchejte a bavte se. Pomík bude neopakovatelným způso

Obrázek podcastu Dopamin

Dopamin

{'cs': 'Jak najít rovnováhu mezi potěšením a bolestí?\nTato kniha je o potěšení. Je ale také o bolesti. Hlavním tématem však je, jak najít křehkou rovnováhu mezi těmito dvěma protipóly, a proč je nyní více než kdy jindy nezbytné rovnováhu hledat.\nŽijeme v době neomezen

Obrázek podcastu Lazebník sevillský

Lazebník sevillský

Pierre-Augustin Caron de Beaumarchais byl mužem mnoha tváří i profesí. Za svého života se stal hodinářem vynálezcem, hudebníkem, politikem, tajným agentem, obchodníkem se zbraněmi, ale také aktivním účastníkem hned dvou světových revolucí - americké a francouzské. Nejví

Obrázek podcastu Tvrdohlavá Marie

Tvrdohlavá Marie

Marie Sklodowská – obětavá ve prospěch vědy Beletristicky zpracovaná mladá léta slavné fyzičky Marie Curie-Sklodowské. Autor líčí povahu a charakter mladé dívky, která ve prospěch studia a později vědy je ochotna takřka obětovat sebe samu. Z jakých kořenů vyrostla slavn

Obrázek podcastu Isabela a bílé mraky

Isabela a bílé mraky

Isabele je jedenáct, bydlí v Praze a právě končí pátou třídu. V den vysvědčení se doma dozví nečekanou novinku: rodina se přestěhuje na venkov, kde chtějí maminka s tatínkem založit kozí farmu a hospodařit. Isabela je nejdřív nešťastná, ale život na statku si postupně z

Obrázek podcastu Jeho království – Jedenáct listů Marca Manilia Mezentiana z jara roku 30 po Kristu

Jeho království – Jedenáct listů Marca Manilia Mezentiana z jara roku 30 po Kristu

„A svěřím ti zázrak, jenž se mi zjevil ve snu: Cesta sama je již královstvím.“ Před Velikonocemi dramatického roku, který v budoucím křesťanském kalendáři ponese číslovku 30, se nešťastný Říman Marcus Manilius Mezentianus vydal z Alexandrie do svatého města Židů. Cítí,

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 87 - Lucie Lomová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 87 - Lucie Lomová 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - L. Lomová (kreslířka, autorka komiksů)

Obrázek podcastu Druhá strana řeky

Druhá strana řeky

Román s detektivní zápletkou. Dvě příběhové linie románu spojuje tajemná řeka Černá. U ní se v blíže neurčené minulosti odehrává tragický příběh voraře Jakuba a jeho snoubenky Loty a v současnosti se tu setkáváme s Adamem a jeho přítelkyní Juditou. U řeky Černé se děj

Obrázek podcastu Morální ambice

Morální ambice

Přestaňte plýtvat svým talentem a pracujte na svých ideálech. Průměrná kariéra trvá 2 000 pracovních týdnů. Kterou činností tento čas strávíte, je jedním z nejdůležitějších rozhodnutí ve vašem životě. Přesto miliony lidí uvízly v nudných, nesmyslných nebo dokonce škodli

Obrázek podcastu Volání netvora

Volání netvora

Příběhy jsou jako divá zvěř. Když je vypustíš na svobodu, mohou napáchat spoustu škody. Přesně sedm minut po půlnoci navštíví třináctiletého Conora netvor. Chlapce však neděsí, protože nic nemůže být horší, než noční můry, které ho v poslední době pronásledují. Než real

Obrázek podcastu Půlnoční slunce: Krev na sněhu II.

Půlnoční slunce: Krev na sněhu II.

Já jsem typ, co utíká. Teď už je ale na čase, abych se probudil… V sedmdesátých letech 20. století se na severu Norska usadili příslušníci laestadiánského hnutí. Jejich domovem se stala opuštěná vesnice Kåsund kdesi ve Finnmarce. Izolace není na škodu, neboť jejich živo

Obrázek podcastu Hoď je za hlavu

Hoď je za hlavu

„Ty nechceš mít děti? Co z tebe bude? Tohle ti vůbec nesluší! Jak to, že nic nestíháš? Snaž se a pospěš si! Já ti to říkala! My to s tebou myslíme dobře!“ To jsou jen některé věty, které v sobě mají skrytý jedovatý osten. Slýcháme je od rodičů, kamarádů, kolegů i partne

Obrázek podcastu Osemnoc

Osemnoc

Predstavte si, že existuje lotéria smrti. Ktokoľvek môže na webstránke lotérie za malý poplatok vyplniť meno človeka, ktorého nenávidí. Dňa 8. augusta organizátori vylosujú jedno meno, zverejnia ho online a tento vybraný jedinec sa tak na jednu noc podľa pravidiel lotér

Obrázek podcastu Říha: Indiánská romance

Říha: Indiánská romance

Původní LP album 1118 4201"Bohumil Říha Indiánská romance" vydal Supraphon v roce 1984 - nyní titul vyprávějící skoro pohádková dobrodružstvé malé Kateřiny a jejího tatínka ve vysněné Dešťové zemi kdesi na svazích jihoamerických And vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Dobrodružství strýčka Eskymáka

Dobrodružství strýčka Eskymáka

Zábřežský rodák Jan Welzl (narozen 1868), známý spíše pod jménem Eskymo Welzl, byl proslulým a tajemným polárním lovcem a zlatokopem. Živil se jako zlatokop, rybář, potulný kramář, a dokonce se načas stal i náčelníkem eskymáckého kmene. V roce 1928 se nakrátko zastavil

Obrázek podcastu Pan Garcia

Pan Garcia

"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto

Obrázek podcastu O synech Šťastného chána a princezně Ašu

O synech Šťastného chána a princezně Ašu

Pohádka, kterou na motivy dávných kalmyckých příběhů napsala Olga Krejčová a režisér Karel Weinlich si vybral do hlavních rolí známé české herce: Karla Högera, Vladimíra Ráže, Jiřího Plachého, Klára Jerneková a další...

Obrázek podcastu Půl roku na útěku před smrtí

Půl roku na útěku před smrtí

Když je člověku osmdesát, přemýšlí o světě mnohdy jinak. Kolik času ještě na zemi mám? Je tohle naposledy, kdy vidím moře? Co tu po mně zůstane? Jak to, že se stále necítím až tak stará? To jsou otázky, které si klade vypravěčka z povídky Půl roku na útěku před smrtí. A

Obrázek podcastu Noční žokej

Noční žokej

Antonín Přidal. Příběh jednoho nočního rozhlasového vysílání. Režie Hana Kofránková.O klamných iluzích, strachu z osamění, ale i o lásce a smrti vypráví komorní příběh několika postav, jejichž osudy dramaticky propojí jeden rozhlasový moderátor a jeho noční pořad.

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 37 - Marek Šetina 07.06.2014

100 statečných - Host č. 37 - Marek Šetina 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - M. Šetina (kardiochirurg, pražská Fakultní nemocnice Motol)