Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu E.F.Burian: Dokumenty

Audiokniha E.F.Burian: Dokumenty

Délka:

42 min

Čte:

Bohumil Bezouška

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Vládce stříbrného šípu

Vládce stříbrného šípu

Bájný Bivoj jako akční hrdina. Povídka autora historické fantasy předcházející trilogii o Bivojovi běsobijci. Bájný hrdina se musí postavit netvorovi, kterého probudil ze spánku. Divoký a nevlídný les rozevírá chřtán temnoty před třemi běžci. V čele běží Bivoj, v rameno

Obrázek podcastu Jak efektivně krotit firemní pohledávky

Jak efektivně krotit firemní pohledávky

Jedním z největších rizik pro menší a střední podnikatele jsou zcela jistě pohledávky po lhůtě splatnosti. Předejít tomuto riziku nebo se vzniklému problému pohledávek včas postavit, je hlavním tématem tohoto díla. Získáte mnoho preventivních rad, jak mít své pohledávky

Obrázek podcastu Čtvrtý králův pes

Čtvrtý králův pes

Děj románu zavádí posluchače na přelom 14. a 15. století do doby vlády Václava IV. Do království, kde každý bojuje s každým, se po mnoha letech vrací z Itálie Hynek Tas z Boru, tvrdě vycvičený středověký osobní strážce. Po konfliktu s královským městem Berounem má velmi

Obrázek podcastu Rambo – První krev

Rambo – První krev

JMENOVAL SE RAMBO... Knižní předloha kultovního filmu se Sylvestrem Stallonem v titulní roli o navrátilci z Vietnamu a jeho konfliktu se systémem. Nebo systému s Rambem…? Přišel muž – mladý tulák s dlouhými vlasy ve zplihlém kabátu. Pak se z něj stala legenda: JOHN RAMB

Obrázek podcastu Nevyšlapanou cestou: Nová psychologie lásky, tradičních hodnot a duchovního růstu

Nevyšlapanou cestou: Nová psychologie lásky, tradičních hodnot a duchovního růstu

„Jakmile si skutečně a do důsledků uvědomíme, že život je těžký, pak už se život nezdá tak těžký.“ Kniha známého amerického psychiatra přináší podněty pro cestu duchovního růstu. Stala se celosvětovým bestsellerem s mnoha miliony prodaných výtisků. Audioknihu ocení vš

Obrázek podcastu Společnost lhářů

Společnost lhářů

Mor je v nás a rouška tě nezachrání. Spas se, kdo můžeš! V létě roku 1348 byl do Anglie z kontinentu zavlečen dýmějový mor a bere všechny, kdo mu zkříží cestu. A proto i devět vyvrženců spěchá z jihoanglického přístavu hlouběji do vnitrozemí, co jim nohy stačí. Při puto

Obrázek podcastu Srdce včely má pět komor

Srdce včely má pět komor

Na prahu třicítky se Helen Jukes cítí uvězněná v městském kolotoči kancelářského pletichaření a dočasných adres. Snaží se usadit ve své nové práci v Oxfordu a tu jí dojde, že aby prožila smysluplný život naplněná láskou a prací, musí se sama změnit. Tehdy jí kamarádi da

Obrázek podcastu Kubátová: Nová dobrodružství skřítka Nedoubka

Kubátová: Nová dobrodružství skřítka Nedoubka

Pohádkové příběhy skřítka Nedoubka.

Obrázek podcastu Bůh v renaultu

Bůh v renaultu

Čtvrtá povídková knížka úspěšného českého spisovatele obsahuje 12 povídek o mezilidských vztazích, které přinášejí směs pocitů, nálad a empatie. Hrdinové svěžích povídek prožívají všední pocity, touhy i strachy a nabízejí vnitřní očištění, které každý takový akt doprová

Obrázek podcastu Kočky a 14 dalších povídek

Kočky a 14 dalších povídek

Dva mladé páry fascinované temnou turistikou se vydávají na místa spojená s tragédiemi. Letec se během první světové války setkává s prastarou nenávistnou entitou. Zvířata se osvobodí od nadvlády lidí. Pohledný kněz ukrývá temné tajemství. Kočky nejsou tím, čím se zdají

Obrázek podcastu Láska, smrt a všechno zlý

Láska, smrt a všechno zlý

Přijeli na pohřeb. Jenom netušili, že na svůj vlastní… Podivínský morous Izajáš Havran zaklepal bačkorami a zanechal svým nejbližším vpravdě pohádkové dědictví. Nebo možná ne. Klan Havranových se má totiž podrobnosti závěti dozvědět až poté, co stráví noc na zámku Rabe

Obrázek podcastu Zlý začátek

Zlý začátek

Zajisté jste někdy prožili nějakou událost, která vás přiměla k pláči. Pokud ne, v tom případě nevíte, že po pořádném, dlouhém pláči se obvykle cítíte lépe, a to dokonce i tehdy, když se vaše situace ani trochu nezmění. Že jste o sirotcích Baudelairových ještě nikdy ne

Obrázek podcastu Můj život

Můj život

Mahátma Gándhí je jednou z nejvýznamnějších postav indických dějin. Je také autorem vlastního životopisu, který v Československu vyšel už v meziválečném období. Popisuje v něm podrobně svou politickou i duchovní dráhu, vzpomíná na své působení na jihu Afriky a také na t

Obrázek podcastu Frankenstein

Frankenstein

Audiokniha Frankenstein namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B2 pro pokročilé posluchače. Victor Frankenstein is a young, ambitious scientist who wants to make a better world, but does not understand the consequences of his work. Victor makes great advances in th

Obrázek podcastu Panský dům a jeho dědictví

Panský dům a jeho dědictví

Augsburg 1920. Panský dům hledí optimisticky vstříc budoucnosti. Paul Melzer se po návratu z ruského zajetí ujal vedení továrny a dopomohl rodinné firmě získat zpět starou slávu. Jeho sestra Elisabeth se se svou novou láskou nastěhuje zpátky do rodného domu. Paulova žen

Obrázek podcastu Muž z ostrova Lewis

Muž z ostrova Lewis

Minulost temnější a city hlubší než rašeliniště ukrývající mrtvolu Bývalý policejní detektiv Fin Macleod opustil svůj život v Edinburghu a vrací se na rodný ostrov, kde se snaží obnovit přerušené vztahy a opravit zchátralý dům po rodičích. Místní policie mezitím v rašel

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Ledová obluda

Ledová obluda

Další soubor deseti strašliváckých historek o dětech jako Hladový Hubert, Krutá Klotylda, Hnusná Háta, Mlsný Marcel, Superhvězda Stáza a dalších. Malá Elsie žije v Londýně roku 1899, kde to sirotci jako ona rozhodně nemají jednoduché. Během protloukání se v šedivých ul

Obrázek podcastu Kluci, holky a Stodůlky

Kluci, holky a Stodůlky

Vyprávění o životě dětí v malé vesnici, jejich zábavách, drobných uličnictvích a konfliktech s rodiči a se školou...Četba z knihy Evy Bernardinové v nezaměnitelném přednesu Františka Filipovského doplňuje jeho interpretaci Poláčkovy knihy Bylo nás pět a slavných Mikuláš

Obrázek podcastu Přemyslovská epopej II. Jednooký král

Přemyslovská epopej II. Jednooký král

Druhá část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů. Přemyslu I. Otakarovi se po letech obratné diplomacie i bojů podaří získat Zlatou bulu sicilskou, čímž stvrdil nárok na dědičnou vládu svého syna. "Jednooký král" Václav I. (o oko přišel v ml

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 4 - Smyčka smrti

Hříchy pro posluchače rozhlasu 4 - Smyčka smrti

Smyčka smrtiPojítkem všech rozhlasových Hříchů je investigativní novinářka a rozhlasová reportérka Denisa Králová, kterou zločin přitahuje. Má přátele z řad kriminalistů, takže se snadněji dostane do zákulisí zločinu...Osoby a obsazení: Denisa Králová, novinářka (Dana Č

Obrázek podcastu Já, Iulia

Já, Iulia

Má s manželem i impériem vlastní plány. A tak budou jeho války hlavně jejími válkami. V roce 192 budoucího křesťanského letopočtu je zavražděn tyran Commodus a upadající Řím zabředává do další vleklé občanské války. Z krvavých šarád vzejde jako vladař slaboch Pertinax,

Obrázek podcastu Pohádky 5

Pohádky 5

Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost! Již pátý díl naší miniserie Pohádky určené pouze pro digitální obchody je tady.

Obrázek podcastu Teta

Teta

Píše se rok 2010, když policie kontaktuje Agnès s informací, že její teta Colette Septembrová právě zemřela. Ale to není možné, Colette přece zemřela již před třemi lety… Agnès si myslí, že je to omyl nebo shoda jmen. Přesto se vrací do malého městečka v Burgundsku, odk

Obrázek podcastu Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu

Dalajlamova kočka je zpět se svými pozoruhodnými postřehy a pronikavými vhledy! Audio verze bestselleru Davida Michieho. Čte Ivana Jirešová. Délka 7h 14m. Nahráno ve studiu Chevaliere s.r.o. v roce 2020. Když dalajlamovi nejbližší stojí před úkolem pořídit Jeho Svatosti