Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Dvacet tisíc mil pod mořem

Audiokniha Dvacet tisíc mil pod mořem

Délka:

9 hod 38 min

Čte:

Martin Preiss

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1985

Neumannovy Poděbrady 1985

Celostátní přehlídka uměleckého přednesu Neumannovy Poděbrady vycházela od roku 1974 na deskách Supraphonu. Další díl této řady vydaný původně na EP kompletu 1088 0671-74 v roce 1986 vychází poprvé digitálně. Obsah: I. cena - mladí profesionální umělci - Diagnóza (Paru

Obrázek podcastu Barvíř na penzi

Barvíř na penzi

Barvíř na penzi byl okraden svou o dvacet let mladší manželkou a mladým sousedem. Oba mladí lidé, zdá se, uprchli. Barvíř najme Sherlocka, aby oba vypátral, netuší však, jakým směrem se pátrání stočí. Jiří Tomek jako Sherlock Holmes a Jaroslav Kuneš v roli Watsona.

Obrázek podcastu Maigret a soudcův dům

Maigret a soudcův dům

Do tohoto případu se Maigret vykázaný na francouzský venkov zakousl téměř s rozkoší… Zpráva o mrtvole spatřené v domě bývalého soudce je pro slavného detektiva, který byl ke svému nezměrnému zklamání jmenován vrchním komisařem v provinčním městečku Luçon, darem z nebes.

Obrázek podcastu Být bohem je lidské

Být bohem je lidské

Účelem audioknihy je jednoduše a srozumitelně předat základy ezoteriky. Radek Harny se více jak 30 let zabývá evolučním cvičením a léčitelstvím. Začínal v psychoenergetické laboratoři u profesora Kahudy v Praze, kde byla v minulém režimu soustředěna většina českých senz

Obrázek podcastu Majonéza k snídani

Majonéza k snídani

Ema měla s emocemi vždycky problém. Místo, aby je prožívala, raději je pitvá a sama si drží odstup i nadhled. Nejvíc ze všeho chce analyzovat lásku. Co je vlastně zač a proč třeba jejím rodičům zmizela? Proč zůstává tichá babička s despotickým dědou? Proč si její nejlep

Obrázek podcastu Pohádka pošťácká (1956)

Pohádka pošťácká (1956)

Karel Čapek napsal pohádku o poště, kde se v noci hemží poštovní skřítci a pilně pracují. A také o panu pošťákovi Kolbabovi, kterému skřítci svěří dopis bez adresy. Ovšem skřítci vědí, že je napsán z velké lásky... Režie Jiří Horčička (1956).

Obrázek podcastu I'm your man: Život Leonarda Cohena

I'm your man: Život Leonarda Cohena

„Když mi řekli, že jsem kohen, věřil jsem tomu. Nebral jsem to jako bezvýznamnou informaci.“ Biografie literáta a písničkáře, jehož židovské příjmení („kněz“) předurčilo promlouvat k druhým v zájmu spásy, představuje světoznámého bludného Kanaďana v celé jeho nádherné s

Obrázek podcastu Zámek

Zámek

Ve spletitém románovém příběhu zeměměřiče, který přišel do vesnice ovládané záhadným zámkem, do nějž se snaží za všech okolností proniknout, aby odhalil jeho tajemství, zachytil autor část své osobní životní situace i obecného lidského údělu a vylíčil stav, jejž sám cha

Obrázek podcastu Prévert: Lyrika

Prévert: Lyrika

Poezie je řeč, která zpívá (Jacques Prévert)

Obrázek podcastu Čarodějka z Portobella

Čarodějka z Portobella

V tomto příběhu a jeho napínavé zápletce pracuje Paulo Coelho s tématem ženské síly, lásky, hledání vlastního já a zpřístupnění se energiím světa. Podobně jako i u ostatních Coelhových děl se i zde snaží autor přijít na odpověď k otázce, která v tomto případě zní: „Jak

Obrázek podcastu O sexu s Jitkou Asterovou

O sexu s Jitkou Asterovou

Jitka Asterová nahlíží na vztahy, lásku a sex. Otevřeně mluví o svých zkušenostech. Názory, postřehy, praktické rady. Názory odborníků i zážitky posluchačů. Je to už pár let, co jsem moderovala pořad o vtazích, a někteří z vás mě nejen poslouchali, ale také mi posílali

Obrázek podcastu Indiánský erotikon

Indiánský erotikon

Indiánská moudrost české ženy. Češka poznává v New Yorku svou životní lásku, Čerokéze Tammyho, s kterým pak stráví život mezi členy jeho kmene v Severní Karolíně. Něžné a vtipné vyprávění o přátelství, rodině, lásce a přírodě. Spokojená a šťastná žena, to je základ pev

Obrázek podcastu Vládce vlků

Vládce vlků

1. díl série Černokněžník. Temný epos, v němž na pozadí skutečných historických událostí ožívá svět slovanských hrdinů, čarodějů, ale i tajemných rituálů, bohů a strašlivých běsů. Černý Rogan je legendární lukostřelec z osobní družiny vogastohradského knížete Vlastibor

Obrázek podcastu Setkání v sádře

Setkání v sádře

Komedie o setkání viníka a oběti dopravní nehody na jednom nemocničním pokoji. V satirické nadsázce staví hra proti sobě skromnost a zodpovědnost s kořistnickým a nemorálním přístupem k životu.Dramatik, scenárista, režisér a herec Vlastimil Venclík (nar. 1942) začal stu

Obrázek podcastu Smrt číhá na jarmarku

Smrt číhá na jarmarku

Na prosluněném, idylickém švédském venkově dojde k dalšímu zločinu: smrt v Österlenu tentokrát udeří na jarmarku starožitných a sběratelských věcí, který se každoročně koná v malém místním městečku. Věhlasný stockholmský inspektor Peter Vinston musí znovu přerušit dovol

Obrázek podcastu Bridgertonovi V: S láskou, Eloise

Bridgertonovi V: S láskou, Eloise

Ovdovělý sir Phillip potřebuje matku pro své děti a nejvhodnější mu připadá Eloise Bridgertonová. Domnívá se totiž, že je to prostá nenáročná dívka, a protože je v devětadvaceti letech stará panna, nejspíš jen zoufale čeká na nabídku k sňatku. Žena, která se objeví na j

Obrázek podcastu Krvavé léto

Krvavé léto

Děj historické detektivky se odehrává v srpnu 1306, bezprostředně po olomoucké vraždě posledního přemyslovského krále Václava III. Nevyjasněné okolnosti královy smrti, kterou královský soudce Melichar z Roupova nedokáže vyřešit, ho staví do nepříznivého světla před nový

Obrázek podcastu Manon Lescaut

Manon Lescaut

Příběh tragické lásky mladého rytíře de Grieux a krásné, lehkovážné dívky Manon, který se poprvé objevil v próze Abbé Prévosta, se od doby svého vzniku dočkal množství nejrůznějších zpracování. Režie Josef Henke.Osoby a obsazení: Manon Lescaut (Iveta Dušková), Pierre, j

Obrázek podcastu Koruna z kostí a zlata

Koruna z kostí a zlata

Poppy by ani ve snu nenapadlo, že někdy zažije lásku, jakou našla u prince Casteela. Chce si užívat svého štěstí, ale předtím se musí rozhodnout, jestli přijme korunu z kostí a zlata. Vždy toužila po kontrole nad vlastním životem, ne nad ostatními. Jakmile však vyjdou n

Obrázek podcastu Prekliata kniha

Prekliata kniha

V Košiciach, sídelnom meste Horného Uhorska, záhadne zmizol cisársky astrológ Hieronymus Scotta. Rudolf II. preto poveril Steina, Barbariča a Jaroša, aby putovali do tých odľahlých končín a našli nielen Scottu, ale najmä vzácnu knihu, ktorú mal astrológ získať. Traja vy

Obrázek podcastu Krásně jsem si početl

Krásně jsem si početl

Pásmo z korespondence a vzpomínek spisovatelů Arnošta Lustiga a Oty Pavla. Blíženectví Arnošta Lustiga a Oty Pavla. Byli si navzájem ochránci i kritiky, shovívavými kolegy i věrnými druhy. Oba spolu pracovali v 50. letech v redakci Československého rozhlasu, s rodinami

Obrázek podcastu AudioDiktáty pro 2. ročník

AudioDiktáty pro 2. ročník

Balíček 20 audiodiktátů pro druháky pomáhá upevnit základy českého pravopisu zábavnou a samostatnou formou. Děti si procvičí tvrdé a měkké slabiky, bě–pě–vě–mě, dě–tě–ně, párové souhlásky, psaní ú/ů i další klíčové jevy učiva 2. ročníku. Součástí jsou také opakovací dik

Obrázek podcastu Pohádka o Raškovi

Pohádka o Raškovi

Jiří Raška vyhrál na olympijských hrách v Grenoblu 1968 zlatou olympijskou medaili ve skocích na lyžích na středním můstku. Fanoušci v Československu byli nadšeni, spisovatel Ota Pavel později dva dokonalé skoky popsal v nezapomenutelné Pohádce o Raškovi. „Já také skák

Obrázek podcastu Wolker: Host do domu

Wolker: Host do domu

Z obsáhlého komentáře k původní kompletu 94005 "Moderní české a slovenské básnické sbírky" (Supraphon, 1967), jehož součástí byla sbírka básní JIŘÍHO WOLKERA (*29.3.1900 - †3.1.1924) HOST DO DOMU, kterou nyní vydáváme poprvé digitálně jako samostatný titul určený pouze

Obrázek podcastu Skalní plemeno

Skalní plemeno

Kamenité Posázaví bylo častým těžištěm námětů románů Jana Morávka (1888-1958), českého prozaika, jehož realistické až kronikářské příběhy vyhledávali čtenáři především ve 40. letech 20. století. Autor s blízkou znalostí vylíčil osudy lidí ze sázavského poříčí s jejich z