Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Družka

Audiokniha Družka

Délka:

17 hod 24 min

Čte:

Jana Stryková

Vydavatel:

Tembr

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Hedvika

Hedvika

Když zemře malé Hedvice maminka, tatínek se po roce povinného truchlení rozhodne znovu oženit. Záhy ale opustí pozemský svět i tatínek a tentokrát se znovu provdá "nová matinka". Tak se spustí kaskáda úmrtí a sňatků, na jejímž konci je Hedvika o několik generací starší

Obrázek podcastu Jak na virtuální školení

Jak na virtuální školení

Kompletní průvodce video technologiemi v online vzdělávání od online coachingu, webinářů, mikroučení, webcastů až po kurzy ve virtuální a rozšířené realitě. Extrémní situace si žádají extrémní akce, a proto pro vás CEO Recruitment Academy, , během jednoho měsíce koronav

Obrázek podcastu Sova

Sova

V podivném hnízdě ze sovího peří je nalezeno tělo sedmnáctileté dívky. Bizarním případem se začíná zabývat zkušený detektiv Holger Munch. Pro nedostatek stop se však dostane do mrtvého bodu, dokud oddělení vražd nekontaktuje záhadný hacker. Ten jim pošle nahrávku, ve kt

Obrázek podcastu Grym, Němcová, Říha, Straka: Kmotr čert a 5 dalších pohádek

Grym, Němcová, Říha, Straka: Kmotr čert a 5 dalších pohádek

Celkem šest milých pohádek s tematikou čertů. Autory jsou Vladimír Straka, Pavel Grym a Božena Němcová.Album plné pohádek je namluveno Vladimírem Brabcem, Čestmírem Řandou, Jiřím Klemem a dalšími interprety.

Obrázek podcastu Alenka, Krakonoš a Vánoce

Alenka, Krakonoš a Vánoce

Vaše starosti na hlavu zvířat. Moderní pohádka s dobrým koncem, o který se postarají zvířátka, která mluví, přemýšlí a umí vyřešit řadu problémů. Máte-li doma malou holčičku nebo chlapce a hledáte milou, originální pohádku s vánočním motivem, pak je Alenka, Krakonoš a V

Obrázek podcastu O princezně Jasněnce a ševci, který létal

O princezně Jasněnce a ševci, který létal

Známá pohádka Jana Drdy nás zavede za princeznou Jasněnkou a zručným ševcem Jírou. Jen on dokáže ušít střevíčky, nad nimiž se tají dech, pouze on dokáže vyrobit křídla, která mu dovolí létat. Podaří se mu získat princeznino srdce?Rozhlasová verze pohádky známé z knížek

Obrázek podcastu Album scén z divadelních her 2 (Ostrovskij, Sartre, Hilton, Miller, Nezval, Gorkij)

Album scén z divadelních her 2 (Ostrovskij, Sartre, Hilton, Miller, Nezval, Gorkij)

Nový kompilační titul určený pouze pro digitální obchody vám představuje nahrávky scén z divadelních her z různých období, z různých divadel a různých autorů. V tomto případě Alexandra Nikolajeviče Ostrovského (Poslední oběť), Vítězslava Nezvala (Dnes ještě zapadá slunc

Obrázek podcastu Prekliata kniha

Prekliata kniha

V Košiciach, sídelnom meste Horného Uhorska, záhadne zmizol cisársky astrológ Hieronymus Scotta. Rudolf II. preto poveril Steina, Barbariča a Jaroša, aby putovali do tých odľahlých končín a našli nielen Scottu, ale najmä vzácnu knihu, ktorú mal astrológ získať. Traja vy

Obrázek podcastu Rakoncaj. Měl jsem kliku

Rakoncaj. Měl jsem kliku

Vzpomínky legendárního českého horolezce v podání nezaměnitelného Miroslava Táborského. Zrodil se horolezec od pánaboha, přestože o jeho talentu zprvu nikdo nevěděl. Po několika desítkách let je jasno. Neuvěřitelných 11 700 výstupů na pískovcových skalách… K čemu jeho z

Obrázek podcastu O nepotřebných věcech / Pohádky i pro Světlušku

O nepotřebných věcech / Pohádky i pro Světlušku

Našel jsem ve sklepě krabici po tatovi a na ní bylo jeho rukou napsáno Staré nepotřebné hadry. A uvnitř opravdu nebylo nic jiného, i když jsem tam čekal skrytý poklad. A to mě přivedlo na myšlenku napsat pohádky O nepotřebných věcech a lidech a tak se bude jmenovat i kn

Obrázek podcastu Psychologie ovlivňování - 99 tipů pro zvýšení vaší přesvědčivosti

Psychologie ovlivňování - 99 tipů pro zvýšení vaší přesvědčivosti

Snažíte se ostatní přesvědčit? Chcete, aby vám vždy vyhověli? Bylo by fajn, kdyby vás děti více poslouchaly. Bylo by skvělé, kdyby vám kolegové či podřízení vyšli vstříc bez zbytečného nucení. Bylo by super, kdybyste dokázali zařídit, aby vám klienti říkali ve většině p

Obrázek podcastu Stát se investorem

Stát se investorem

...„Dobrá investice vychází z nás. A proto abychom mohli na burze uspět, musíme nejprve objevit svůj vztah ke světu a k sobě samotným. Stát se investorem znamená stát se jedinečným vyjádřením našich osobních kvalit a předpokladů – stát se osobností“... O knize Zní to s

Obrázek podcastu Čechura: Divoké sny Maxipsa Fíka

Čechura: Divoké sny Maxipsa Fíka

Poněkud přerostlého psa Fíka vymyslel spisovatel Rudolf Čechura a namaloval pan malíř Jiří Šalamoun. A protože i psi mají sny, zdá se také našemu maxipsu leccos napínavého i legračního. Nechte si to vyprávět hercem Josefem Dvořákem, který propůjčil Fíkovi svůj hlas i v

Obrázek podcastu Nejhorší děti na světě 1

Nejhorší děti na světě 1

Sbírka deseti báječně zlomyslných historek o děsných dětech jako Slinta Sam, Špindíra Štěpka, Všivák Véna, Brečivá Berta nebo Dlouban Dan… Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami! Třeba s Žofkou, která stojí jen o jedno: válet se celý den na pohovce

Obrázek podcastu Grym, Erben, Němcová: Čertovské pohádky a Loupežníci v začarovaném lese navíc

Grym, Erben, Němcová: Čertovské pohádky a Loupežníci v začarovaném lese navíc

Klasické české pohádky s čertovskou tématikou, které napsali Božena Němcová, Karel Jaromír Erben, doplněné loupežnickou pohádkou Pavla Gryma. Do mluveného slova převyprávěli Václav Vydra, Miloš Kopecký,Martin Růžek a další.

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Kdy

Kdy

Dělejte ve správný čas ty správné věci Příruček o tom, jak dělat různé věci, je tolik, že si vyžádaly vlastní kategorii jak na to. Tuto audioknihu můžete vnímat jako zcela nový žánr: kdy na to. Tohle je audiokniha o načasování. Všichni víme, že s načasováním všechno sto

Obrázek podcastu Dívka se džbánem

Dívka se džbánem

Dramaticky bohatý děj hry spojuje dějové linky Donny Marie, která pomstí vraždou urážku svého otce a musí prchnout do Madridu a krásné madridské vdovy Donny Anny, o kterou se uchází dva šlechtici.Hru přebásnil František Hrubín a s herci Gabrielou Vránovou, Vladimírem Rá

Obrázek podcastu Přízraky

Přízraky

Skandální rodinné drama norského autora ve skvělém přetlumočení Františka Fröhlicha. Rodinné drama, které norský dramatik Henrik Ibsen dokončil na podzim roku 1881, bývá označováno za "přelomové dílo" v cestě moderního dramatu. Má rozměr tragédie, je ale psáno všední pr

Obrázek podcastu Povídky z jedné i druhé kapsy

Povídky z jedné i druhé kapsy

Šest detektivních povídek Karla Čapka si vybral režisér Jiří Horčička a natočil je v rozhlasovém studiu s Jiřím Sovákem, Františkem Filipovským, Petrem Kostkou, Carmen Mayerovou, Karlem Högrem, Luďkem Munzarem a Nelly Gaierovou. Oblíbená klasika, která nestárne!

Obrázek podcastu Nabroušené pohádky III. a jiné …

Nabroušené pohádky III. a jiné …

Fantastické pohádky, ze kterých se utluče smíchy celá rodina. „Co je, prosím, pohádka jiného než lež, na kterou se nikdo nezlobí?“ Byl jednou jeden spisovatel. Měl velkou fantazii, rád psal. A rád si vymýšlel. Jednou ho napadlo, že by mohl napsat nějaké pohádky. Někter

Obrázek podcastu Hurvínkovy příhody 2

Hurvínkovy příhody 2

Další méně známé Hurvínkovy příběhy z rozhlasového archivu (ze sedmdesátých a osmdesátých let), které spojuje autorství Františka Nepila a interpretační umění Miloše Kirschnera a Heleny Štáchové. „O Nepilově tvorbě pro Spejbla a Hurvínka bych řekla především, že jeho h

Obrázek podcastu Měsíčkův syneček

Měsíčkův syneček

Janečkův otec není nikdo jiný, než samotný Měsíc. Mládenec se vypraví do světa, popasuje se s čerty a zkusí vysvobodit princeznu. Vráti se domů jako hrdina? Pohádku na motivy Jiřího Mahena pro rozhlas připravil František Pavlíček.Hrají: Hana Brothánková, Eduard Cupák, M

Obrázek podcastu Svatopetrský jarmark

Svatopetrský jarmark

Když zdání klame, vyplatí se mít oči všude. I za rohem… Slavný výroční trh, pořádaný vždy na vrcholu léta pod patronací Cadfaelova benediktinského opatství, způsobil ve Shrewsbury sběh lidu zdaleka i zblízka. Koupit tu lze lecjaké vzácné látky a dobroty, tretky, opičku

Obrázek podcastu Opouštím ostrov

Opouštím ostrov

Mohl jsem být uklízečem v nemocnici. Mohl jsem utonout v hluboké noci uprostřed přehrady. Kormidlovat plachetnice na Jadranu, hrát na klavír v koncertních sálech nebo být gynekologem. O tom, že se tak nestalo, rozhodovaly životní náhody a příhody, které směřovaly a prot