Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Doyle, Crawford, Middleton: Hrůzostrašné příběhy - Vřeštící lebka

Audiokniha Doyle, Crawford, Middleton: Hrůzostrašné příběhy - Vřeštící lebka

Autor:

Jiří Štěpnička, Jiří Zapletal

Délka:

1 hod 17 min

Čte:

Jiří Štěpnička

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Druhá světová válka

Druhá světová válka

Nejdůležitější historické události 2. světové války. Nahrávka vyniká přehledným zpracováním všech důležitých událostí 2. světové války ve zvuku. Přináší řadu méně známých dokumentů a ty, o nichž jste zatím jen četli, nabízí k poslechu v originálu. Součástí projektu je

Obrázek podcastu Povznesení

Povznesení

Jak málo toho víme! Stačí pohlédnout ke hvězdám – nebo se ponořit do hlubin oceánu... Mikrobioložka Leigh vyrůstala v Rotterdamu s násilnickým otcem, snad proto se odjakživa cítila lépe v laboratoři než ve společnosti lidí. Fascinace životem v jeho nejmenších formách ji

Obrázek podcastu Hrdinové severu

Hrdinové severu

Historie dobývání Severního ledového oceánu. Na motivy knihy Příběhy objevitelů a dobyvatelů napsal Jiří Hromádko.Jak vzniklo jméno Antarktida a jak probíhala plavba k ní? Jak se objevovalo spojení mezi Evropou a bohatou Asií. Po kom nese jméno Beringovo moře? Kdy byla

Obrázek podcastu Já ještě nechci jít spát

Já ještě nechci jít spát

Poslechněte si hned tři veselé, prosté, ale kouzelné příběhy! Je to s Lassem trápení! Je mu už pět let, ale každý večer zlobí maminku: Já ještě nechci jít spát! Já chci taky sourozence, říká Petr rodičům a těší se, že si s ním užije spoustu radovánek. Ale ouha! Do rodin

Obrázek podcastu Saturnin zasahuje

Saturnin zasahuje

Nevypočitatelný sluha, před kterým není žádná mísa koblih v bezpečí, je zpět! / Legendární sluha Saturnin se vrací – a pojede lyžovat! Do malebného prostředí zasněžených Orlických hor se vydá opět v doprovodu starých známých: věčně nesnesitelné tety Kateřiny, jejího neo

Obrázek podcastu Dlhý, Široký a Bystrozraký

Dlhý, Široký a Bystrozraký

Kráľovič Matej sa uchádza o ruku krásnej princeznej. Nie je to však jednoduché - princezná totiž zdedila po svojej matke zázračnú moc, a tak svojim pytačom neustále uniká. Našťastie má kráľovič troch nenahraditeľných pomocníkov - Dlhého, Širokého a Bystrozrakého. Či sa

Obrázek podcastu Hvězdy na cestě

Hvězdy na cestě

V minulosti stárnoucího slavného herce Igora a jeho dcery, úspěšné spisovatelky Vandy, se skrývá tragédie, která navždy změnila jejich životy. Po letech odcizení se setkávají na Krétě, aby tu splnili jedno poslední přání. Podaří se jim během společných dnů ustát řadu vy

Obrázek podcastu Deník astrálního cestování

Deník astrálního cestování

Čtěte, pokud jste připraveni vzlétnout. Průvodce hmotnou, lucidní i astrální rovinou, od kterého se neodtrhnete. Odpovědi na otázky, které si kladete. Naučte se pojmenovávat své pocity, sledujte intuici. Průvodkyně a autorka vám otevře brány do astrální sféry a provede

Obrázek podcastu Oldřich a Božena aneb Krvavé spiknutí v Čechách

Oldřich a Božena aneb Krvavé spiknutí v Čechách

Děj hry nás přenese na samý počátek historie našeho státu, do období ostrých střetů, ve kterých se promítaly zájmy církevní, rodové a císařské. Autor František Hrubín tu odkrývá i kruté mocenské boje v zákulisí přemyslovského rodu s dominující postavou knížete Oldřicha.

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 11

Hovory o józe a mystice č. 11

Obsahuje nové pojednání autora "Vědomí je vše, vše je vědomí", o důležitosti a moci vědomí, a o způsobech, kterými je můžeme poznat. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Moje teta, tvoje teta

Moje teta, tvoje teta

Netrpělivě očekávaný závěrečný díl špionážního thrilleru Kamila Pešťáka právě přichází. Když v roce 2020 vyšla první část zvukové verze chystané tetralogie KDYŽ SE KRUH UZAVŘEL, vzbudila u posluchačů obrovský ohlas. Tajemný příběh, odehrávající se v Dolomitech a v zápa

Obrázek podcastu Soukromá vzpoura. Rozhovor s Karlem Hvížďalou

Soukromá vzpoura. Rozhovor s Karlem Hvížďalou

Knižní rozhovor Karla Hvížďaly s Pavlem Landovským vznikl před téměř čtyřiceti lety, kdy byli oba jeho autoři ještě v exilu. Karel Hvížďala v doslovu vzpomíná, jak Pavel Landovský přijel do Bonnu a okamžitě okupoval celý náš domek. Všem vařil, nikoho nepustil do kuchyně

Obrázek podcastu Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy

Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy

{'cs': 'První audio vydání nově nalezeného textu Astrid Lindgrenové. Už jste to slyšeli? Pipi Dlouhá punčocha pořádá rozloučení s Vánocemi a všechny děti srdečně zve! Smrk je krásně nazdobený a hned vedle stojí domeček ze sněhu. Uvnitř už je spousta dětí, dortů a zábavy

Obrázek podcastu Kolo času VII.: Koruna z mečů

Kolo času VII.: Koruna z mečů

Kéž si Drakovo srdce vzpomene na slzy a jeho ohnivá duše na lásku… Všichni začínají chápat, že Draka Znovuzrozeného není možné spoutat. Po krvavé bitvě u Dumajských studní se o tom přesvědčily též Aes Sedai, poražené Randem a jeho ašaʼmany. Nyní domnělého spasitele lid

Obrázek podcastu Syn lovce medvědů

Syn lovce medvědů

„Tvé kouzlo opět svazuje nás a u srdce tak sladko je mi. Přátelství pevné jako provaz uzavřel Frank a Tlustý Jemmy!“ Kouzlo všech Májovek. Pravdivost, nespoutanost, fantazie, energie, adrenalin a především "láska k bližnímu svému". Vohkadeh, mladý indián, jede cvalem

Obrázek podcastu Kozák: Mariana Radvaková

Kozák: Mariana Radvaková

Komentář autora k původnímu LP albu 1218 0438 vydanému v Supraphonu v roce 1980 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Když jsem před dvaceti lety Marianu psal, netušil jsem, že zůstane stále tak mladá a že zdomácní i čtenářům v řadě jiných zemí. Vidím ji třeba na obálc

Obrázek podcastu Válka s Mloky

Válka s Mloky

„Vy blázni, přestaňte konečně krmit Mloky!“ / Geniální nadčasová temná budoucnost světa. Ostrá satira ukazuje na příkladu Mloků, že nelze kohokoli bezskrupulózně využívat, aniž by přišel zasloužený trest ohrožující existenci celého lidstva. Zpočátku jsou Mloci roztomil

Obrázek podcastu Zima v Hrusicích

Zima v Hrusicích

O létech dětství z autorovy knížky "Kronika mého života" čte Martin Růžek. V Kronice mého života se Josef Lada vrací do svého dětství v rodných Hrusicích a s pokorou a lehkým úsměvem na tváři nás vede krok za krokem po cestách svého plodného života.

Obrázek podcastu Alles Gute - veselé lekce z německého jazyka

Alles Gute - veselé lekce z německého jazyka

Karl a Egon jsou dva nadšení učitelé němčiny. Oba mluví česky, Egon však s velkými chybami. O to ochotněji vysvětlují významy německých slov českým začátečníkům. Oblečeni do tradičních bavorských krojů, netají se vřelým vztahem k rodnému českému pohraničí. Komponují lek

Obrázek podcastu Složka 64

Složka 64

Zneužívání a násilí patřily ještě před čtyřiceti lety do každodenního života žen deportovaných na dánský ostrov Sprogø. Podobný osud potkal i Nete Hermansenovou, jíž následky zdejšího  pobytu pronásledují celý život. Asad s Rose přimějí Carla, aby znovu otevřel starý př

Obrázek podcastu Houževnatost

Houževnatost

Máte sklon nechat se odradit prvními neúspěchy? Selháváte v cílové rovince? Nejste schopni vytrvat v nadšení pro nějakou věc? Pak potřebujete zapracovat na své houževnatosti. Její podstatu i to, jak houževnatost posílit, odhaluje autorka světového bestselleru Angela Duc

Obrázek podcastu Chladný král

Chladný král

Temná fantasy plná erotiky. Dark romance v žánru fantasy. Krutý král Krenus je neomezeným vládcem říše a otcem zlovolného démonického prince Kardese. Co nastane, když se pyšný princ zamiluje? Cit je slabost a král nemá žádné slabiny. Nikdo netušil, kde se vzal, ani nezn

Obrázek podcastu Volání odnikud

Volání odnikud

Tramp Ota Fink vyšetřuje. Ota Fink, soustružník a bezděčný vyšetřovatel, musí během trampování přijít na kloub zmizení manželky plukovníka Hlomozy, který jako by vypadl z oka majoru Terazkymu. Je začátek šedesátých let a Ota Fink, mladý soustružník, tramp a bezděčný det

Obrázek podcastu Vedli jsme si dobře, hochu

Vedli jsme si dobře, hochu

Mám v telefonu fotografii, na které jsem jako dítě se svým otcem na pláži. Často tomu chlapci říkám: „Vedli jsme si dobře, hochu.“ Občas se zamýšlím nad tím, jak se kluk z Walesu, syn pekaře, dostal až sem. Celý můj život je jedno velké tajemství. Tato kniha vypráví můj

Obrázek podcastu Šestnáct stromů na Sommě

Šestnáct stromů na Sommě

Spletitý příběh o válce a rodinných tajemství. Mladý Edvard chce pochopit historii své rodiny, která je zahalena tajemstvími, jež mu jeho dědeček nechce odkrýt. Po jeho smrti se proto z rodného Norska vydává za odpověďmi na daleké Shetlandy i na francouzské bojiště u ře