Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Dorothea - vévodkyně Kuronská

Audiokniha Dorothea - vévodkyně Kuronská

Délka:

1 hod 58 min

Jazyk:

Česky

Žánr:

Klasika

Obrázek podcastu Listopad 1989

Listopad 1989

Dne 21. října 2009 padl rekord v délce nepřetržitého trvání demokracie na území dnešní České republiky. První etapa začala 28. října 1918 a skončila 30. září 1938. Druhá odstartovala 17. listopadu 1989 a trvá dosud. Toto CD se zabývá den po dni, hodinu po hodině okolnos

Obrázek podcastu To všechno vodnes' čas

To všechno vodnes' čas

Písnička To všechno vodnes' čas u nás zlidověla a jak Waldemarovi Matuškovi, tak a Ivanu Foustkovi se v roce 1968 výborně hodila do názvu vzpomínkové knížky, která je dodnes ze vší literatury o Matuškovi nejživější. Dramaturg a básník Ivo Fischer, od poloviny šedesátých

Obrázek podcastu Stanice Armida

Stanice Armida

Hluboko ve vesmíru se nachází stanice Armida, jedno z četných míst, kde se setkávají pozemšťané a mimozemské rasy. Právě sem je vyslán mladý xenolog Viktor Frenchstone, aby pomohl vyřešit případ záhadné sebevraždy. V nitru stanice se zvolna stahují stíny, stejně jako v

Obrázek podcastu Pikový kráľ

Pikový kráľ

Ďalší prípad komisára Ledeckého a jeho kolegov z oddelenia vrážd začína nálezom mŕtveho muža ázijského pôvodu vo vyschnutom koryte jedného z kanálov na periférii Bratislavy. Na základe niekoľkých strelných poranení nikto nespochybňuje, že ide o násilnú smrť zavinenú cud

Obrázek podcastu Národní umělec Václav Vydra 100 let

Národní umělec Václav Vydra 100 let

Původní LP album 0 18 1850 "Národní umělec Václav Vydra 100 let" vydal Supraphon v roce 1975 - nyní titul s úryvky z tvorby VÁCLAVA VYDRY(*29.4.1876 - 7.4.1953) vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Vyvolávač deště

Vyvolávač deště

Rudy Baylor studuje posledním rokem práva na univerzitě v Memphisu. V klubu, kde se scházejí nesolventní důchodci, získává své první dva klienty. Paní Birdie chce vydědit vlastní vnoučata a děti, které ji zanedbávají. Druhým klientem je rodina Blackových. Jejich syn Don

Obrázek podcastu Mlsné medvědí příběhy

Mlsné medvědí příběhy

Nedvěd a Miška jsou nejlepší medvědí kamarádi, které znáte z večerníčku Mlsné medvědí příběhy. Oba jsou nesmírně vynalézaví, když jde o to, dostat se k něčemu dobrému na zub. Mnohdy se ale stane, že i ten nejlepší plán nevyjde podle jejich představ, a to je pak v medvěd

Obrázek podcastu Kincl: Rákosníček a rybník

Kincl: Rákosníček a rybník

Vodní skřítek Rákosníček z rybníku Brčálníka se stal jednou z nejoblíbenějších postaviček kreslených televizních večerníčků. Vymyslel ho spisovatel Jaromír Kincl, nezaměnitelnou podobu mu vtiskl osvědčený výtvarník a animátor Zdeněk Smetana, svůj hlasmu propůjčila hereč

Obrázek podcastu Jak jsem byl klukem

Jak jsem byl klukem

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární

Obrázek podcastu Poviedky a vety 1, Anglicky, Slovensky

Poviedky a vety 1, Anglicky, Slovensky

Veľké množstvo príbehov zo „400 poviedok na večery a noci“ viedlo k ich novému spracovaniu a usporiadaniu podľa obťažnosti, veku a dĺžky, aby našli čo najvhodnejšieho poslucháča. Prvý výber, vhodný už od 3 až 6 rokov: „Poviedky a vety 1, Anglicky, Slovensky,“ je dvojjaz

Obrázek podcastu Dobré vibrácie, dobrý život

Dobré vibrácie, dobrý život

Kniha Dobré vibrácie, dobrý život prináša odpovede na mnohé otázky, ktoré si často kladieme: Ako sa naučím mať rád samého seba či samu seba? Ako zmením negatívne pocity na pozitívne? Môžem nájsť trvalé šťastie? Svetoznámy motivátor a instagramový guru Vex King odpovedá

Obrázek podcastu Vodník Čepeček (1973)

Vodník Čepeček (1973)

Pohádkový seriál Václava Čtvrtka čte Vlastimil Brodský. Obsah: 1. Jak vodník Čepeček seděl na vrbě a bábě Hejhalce podmoklo pod kolenama, 2. Jak vodník Čepeček zařídil mlynářovi Ouchlebovi stálou vodu, 3. Jak vodník Čepeček vínu poručil, 4. Jak se vodník Čepeček přeměn

Obrázek podcastu Sebevědomí

Sebevědomí

1. Mantra „ Já jsem teď a tady“ Zpěvem této mantry se soustředíme na přítomný okamžik, v němž se odehrává skutečný život a na lásku k sobě 2. Meditace „ Sebevědomí“ Meditace vede k pochopení a nalezení vlastní hodnoty, přijetí zodpovědnosti za svůj život a učí, jak se

Obrázek podcastu Život na Mississippi

Život na Mississippi

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární

Obrázek podcastu Minimalistický domov

Minimalistický domov

Máte už po krk večného upratovania? Sústavne niečo hľadáte? Deti sa nudia, aj keď majú plnú izbu hračiek? Stále sa potkýnate o veci? Trávite každú drahocennú chvíľu doháňaním upratovania? Riešenie je tu. Premeňte svoj domov na minimalistický domov. Zjednodušte si údržbu

Obrázek podcastu Lotta z Rošťácké uličky

Lotta z Rošťácké uličky

Malá Lotta bydlí s rodiči a dvěma sourozenci v hezkém žlutém domě v uličce, která se správně jmenuje Pošťácká. Možná že kdysi v téhle ulici pošťáci žili, prohlásil jednou Lottin tatínek, ale protože tu teď již dlouho řádí jenom rošťáci, překřtil ji na Rošťáckou. A oprav

Obrázek podcastu Life is Awesome!

Life is Awesome!

Filip is a young, beginning teacher. He lives in a modern two-room apartment at the edge of a small city with his dog Aron. He recently got broken up with by his girlfriend Elis. Thankfully, she left for England for a part-time job. It's difficult to forget someone, who

Obrázek podcastu Verne: Dva roky prázdnin

Verne: Dva roky prázdnin

Původní supraphonské 2LP album 1118 4191 vydané v roce 1984, bylo vydáno poprvé na CD ve zkrácené formě (SU 5920-2) - nyní vychází digitálně 1:1 i s původním obalem.

Obrázek podcastu Aladínova zázračná lampa

Aladínova zázračná lampa

Viete deti akú moc má Aladínova zázračná lampa? Veľkú, preveľkú! Dokáže vyčarovať dary od výmyslu sveta, presúvať predmety na diaľku a ešte veľa veľa iného. Nie je ľahké ju získať. Aladín bude musieť za ňou prejsť kusisko sveta, zostúpiť do podzemia - do kráľovstva Duch

Obrázek podcastu Otčenáš

Otčenáš

V modlitbě stále znovu opakujeme prosbu Ježíšových učedníků: „Pane, nauč nás modlit se.“ Stejně jako apoštolům Ježíš celé církvi dává modlitbu Otčenáš. Nesytí duši spousta vědomostí, ale vnitřní procítění a zakoušení pravdy. V Otčenáši najdeme podněty, které pomáhají up

Obrázek podcastu O vodníkoch nezbedníkoch

O vodníkoch nezbedníkoch

Povráva sa, že kedysi dávno žili v rybníkoch, potokoch a riekach mužíčkovia, ktorí ľuďom vyvádzali huncútstva. Boli to vodníci. Od vody, ktorá bola ich domovom, boli celí zelení a medzi prstami na rukách a nohách mali plávacie blany ako kačky. Boli všelijakí – leniví, a

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 27

Hovory o józe a mystice č. 27

Jiří Vacek: Bože, mám Tě rád! Zvukový záznam z meditace na Morávce v říjnu 2011. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Hajaja se Spejblem a Hurvínkem

Hajaja se Spejblem a Hurvínkem

Obdobou TV večerníčku je v rozhlasovém vydání o pár let starší Hajaja, pohádka před spaním vysílaná pro děti na stanici Českého rozhlasu Praha. Těší se už pět desetiletí velké oblibě. Hajaja je spojen se jmény dlouhé řady herců a mezi postavičkami, které dětem přiblížil