Audiokniha Dokonalé stopy

Princeznovská pravidla 1
Že je Květuše pěkné kvítko? Vždyť taky není jako ostatní princezny… Dědička země zvané Sedm království nemarní čas starostmi s vyšíváním, módou, dietami, natož s pomstou zhrzené sudičky – ostatně ji ani žádná neproklela. A rozhodně nemíní tvrdnout ve věži, až ji přijde …

Kruh dní
Stonehege - stavba, která je jednou z největších světových záhad v dějinách lidstva se stává dějištěm strhujícího vyprávění. Nadaný kopáč pazourků Seft se za letního vedra ubírá po Velké planině, aby přihlížel obřadům ohlašujícím začátek nového roku. Přichází také využ…

Pan Nikdo a bílá tma
Lehce hororový příběh pro děti. CHCETE SE TROCHU BÁT? Po krásném podzimním dni se maminka s holčičkami vrací domů. Čekají, že jim otevře tatínek, ale ten doma není a nepřichází. Čím dál víc je trápí nejistota. Kde jen může být? Nestalo se mu něco? Místo tatínka nakonec …

Ve stínu Říše: Dos grojse genareraj
Německá říše ustupuje na všech frontách a zoufalý Hitler se stále usilovněji upíná k magické záchraně. A společnost Thule má skutečně plán, který jej může zachránit. Klíč se nachází ve starém hradu v srdci Pruska. Nejmocnější mágové Říše ale potřebují pomoc, obrátí se p…

Poslední stupeň důvěrnosti
Hlavním hrdinou románu Ivana Klímy je evangelický farář Daniel Vedra, který ztrácí svoji dosud pevnou víru poté, když se zamiluje do jiné ženy. Dřívější svět jistoty se od okamžiku přestoupení zakázané lásky hroutí a na místo Boha nastupuje jen neprostupné mlčení doprov…

Překupník na darknetu
Neuvěřitelný, ale skutečný příběh muže, který vystavěl online drogové impérium v hodnotě miliardy dolarů z ložnice – a málem mu to prošlo. V roce 2011 spustil šestadvacetiletý libertarián, vystudovaný fyzik a amatérský programátor Ross Ulbricht dokonale svobodné tržiště…

Asfalt II. - Efektivní brutalita
Čeká vás dalších 50 odstínů krve! Čeká vás dokončení Asfaltu! Major Kuffenbach a jeho přátelé pokračují v pekelné jízdě. Válka, kterou pětice rozhněvaných mužů vyhlásila celému Peklu, se rozrůstá do monstrózních rozměrů. Industriální kníže Ba’al Zebul mobilizuje podsvě…

Úterní poledne
Manifest lásky, zrcadlo duše začínajícího spisovatele, nebo učebnice sexuálního poblouznění? Greg Sydor od mládí netouží po ničem jiném než se stát spisovatelem, psaní je pro něj nezbytností. New York, místo, které zrodilo tolik proslulých autorů, je mu inspirací i prok…

Eragon
{'cs': 'Jeden chlapec, jeden drak, svět dobrodružství…\n\nChudý farmářský chlapec Eragon najde v Dračích horách modrý kámen, z něhož se vyklube dračí mládě - Safira. Spolu se vydají na nebezpečnou cestu královstvím ovládaným králem, jehož zlo nezná mezí. \n\nDokáže Erag…

Teribear 2 – Záhada vyloupeného skleníku
Je pořád malý, ale dokáže velké věci. Stačí se nebát a mít kolem sebe přátele. Červený medvídek Teri – příjmením Bear, dohromady Teribear – už našel domov u Toma, jenže teď má poprvé zůstat pár dní bez něj. Než však jeho klučičí parťák odjede na tábor, pověří méďu úkole…

Láska je jen slovo
Co je láska? Neznámá země. Poprvé ji spatřil v neděli 4. září 1960 na letišti. Ženu s modravě černými vlasy, o dvanáct let starší než on, právě se líbala s milencem. Okamžitě se do ní bezhlavě zamiloval s prudkostí a naivitou osamělého, jednadvacetiletého srdce. Tím za…

Stojí za pokus
Natočit odvázané video se svým nepřítelem, navíc miláčkem baseballu Spencerem, nebyl můj nejlepší nápad. Tvrdil, že ho smazal. O pár měsíců později ale přijde s tím, že máme problém – a řešení? Skrýt se před médii v jeho domě u jezera. Tam zjistím, že je sexy svobodný t…

Možnosti milostného románu
Audioverze knihy nominované na cenu Magnesia Litera Na prní pohled příběh velkého milostného vzplanutí a peripetií šestiletého partnerského vztahu. To skutečné drama se však odehrává jinde. V umanuté a trýznivé potřebě pochopit, proč to skončilo. Takže úplně jednoduše: …

Zlodějka knih
„Věřte mi. Já doopravdy dokážu být bezstarostná. Dokážu být přátelská. Příjemná. Přívětivá. Ale nechtějte po mně, abych byla hodná, to není moje parketa. Když nic, jsem aspoň spravedlivá,“ prohlašuje o sobě vypravěčka tohoto příběhu, jímž je sama Smrt. „Budu vám povídat…

Erilian 3 - Střípky hvězd
Erilian 3 - Střípky hvězd Fínka se umí ohánět smyčcem i dýkami a v žilách jí koluje magie, stejně jako její matce Zie a babičce Kiaře. Přichází doba krátkých vlasů a krátkých sukní, v ulicích města Erilian jezdí tramvaje a čarodějové poslouchají jazz. Na dávné časy a le…

Anna Svídnická – Krásná Anna – nečekaná láska Karla IV.
Anna Svídnická zdědila po matce nevšední krásu a po otci zase důležitá území. Není proto divu, že ruku nejkrásnější ženy Evropy chce pro svého syna Václava získat i český král Karel IV. Po Václavově náhlé smrti se o Annu rozhodne ucházet sám, a to pouze z jediného důvod…

Vánoce v Praze
Štědrej večer nastal, Prahu nám přichystal… Je 24. prosince a na pražské hlavní nádraží přijíždí z Berlína česko-německý spisovatel Jára. Namísto domluveného setkání s přáteli, jimž se nemůže dovolat, ho však čeká fantaskní pouť vylidněnou metropolí, kterou se prolínají…

Selský baroko
Ono se snadno řekne udělat tlustou čáru za minulostí... Většině lidí není jejich původ lhostejný a genealog Pavel Straňanský si na tom založil živnost. Spolu s informacemi o předcích však leckdy vypluje na povrch i špína, o kterou jejich potomci rozhodně nestojí – zato …

Z deníků Robokata 2 – Proces změny
Obří přepravní robot pomáhá bezpečnostní jednotce, aby předstírala, že je člověk? To fakt musí vyjít… Doktorka Mensahová darovala Robokatovi svobodu a v jeho procitnuvší mysli se zrodil plán. Vypraví se na stanici, kde předtím, než mu částečně vymazali paměť, údajně zma…

Hezký, ale narovnej se!
Audiokniha Hezký, ale narovnej se! – generační příběh od autorky knižního bestselleru Devadesátky Johany Fundové. Čte Martha Issová, Václav Neužil a Anna Kameníková. Z DEVADESÁTEK AŽ DO SOUČASNOSTI Aneta, Kryštof a Nela jsou třicátníci se zcela odlišnými životy. Když ji…

Co číhá za humny
Tato herečka a spisovatelka v jedné osobě má vskutku vypravěčský talent a kouzlo osobnosti. V nahrávce podle stejnojmenné knížky líčí komické situace a rozmanitá úskalí, s nimiž se setkala na prázdninových cestách se svými muži.

Ženy z Cínové hory
Krev, moc, ale také zlo, které je po desetiletí pronásleduje, spojuje tři generace žen z temného a zapomenutého koutu Ameriky. Vysoko v kopcích Ozark leží osamocené městečko Cínová Hora. Všude je odsud daleko. Říká se, že právě proto si některé místní ženy dokázaly ucho…

Kost
Před mrtvými se neschováš. Mysteriózní rozhlasový šestidílný seriál vás zavede na jeden obyčejný vesnický pohřeb, který bude mít nečekanou dohru. Jak si udobřit naštvaného ducha a uklidnit splašené svědomí? Seriál je určený jak pro děti, tak pro rodiče, kteří ocení humo…

Tekuté krystaly
Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky…

Jak přežít svého muže
Mladá herečka Lucie se po mateřské dovolené snaží vrátit ke své herecké kariéře, ale setkává se s běžnými strastmi svobodných matek a zamotává se do bláznivých situací při hledání lásky. Svérázně a s vtipem řeší a komentuje různé životní situace, které by někteří označi…