Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Deväť - príbeh Ďatlovovej výpravy

Audiokniha Deväť - príbeh Ďatlovovej výpravy

Délka:

11 hod 17 min

Čte:

Rudo Kain

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Zlá minuta

Zlá minuta

Popelka opatrně slezl z autobusu a šel k bedně. Byla to velká, šedě natřená, bedna, jedna z těch, co stojí tu a tam na rozcestích, aby metaři měli odkud brát písek. V pozadí se zvedal velký třípatrový dům, úplně tmavý. Popelka došel k bedně, zvedl víko a hmátl po paměti

Obrázek podcastu Psychologie budoucnosti

Psychologie budoucnosti

Vědomí dohlédne dál než lidský mozek / Léčivá síla změněných stavů vědomí Výjimečně poutavá odborná kniha líčí objevné poznatky o výzkumu vědomí, zážitkových me-todách zkoumání vlastního nitra, léčbě a transformaci osobnosti. Ucelené a přehledné shrnutí znalostí z víc

Obrázek podcastu Scheinpflugová: Divadelní zápisky

Scheinpflugová: Divadelní zápisky

Komentář k původní LP z roku 1987: Gramofonová deska, kterou držíte v ruce, je vlastně - drzost. Dokument drzosti. A kdyby jen jedné... Představte si mladou herečku. Základní vlastnost - půvab. Vzorek pro vlastní fantazii si můžete vybrat z naší televizní obrazovky témě

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 9. - O housátku Loudálkovi, Co vykonala kávová lžička, Princezna z třešňového království...

Album pohádek "Supraphon dětem" 9. - O housátku Loudálkovi, Co vykonala kávová lžička, Princezna z třešňového království...

Devátý díl miniserie Album pohádek "Supraphon dětem" začíná dvěma pohádkami ještě z padesátých let O housátku Loudálkovi a Co vykonala kávová lžička, zavítá i k nesmrtelným dětským hrdinům Spejblovi a Hurvínkovi scénkou z roku 1969 Spejbl, Hurvínek, Mánička a niva, aby

Obrázek podcastu Život víry 2022/03

Život víry 2022/03

Život víry 2022/03 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová a Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Konflikty v manželství Co se spory, které se nedaří překonat? Jaká omluva přináší smíř

Obrázek podcastu Čekání na smích

Čekání na smích

Vídáte ho na obrazovce, ale teď máte možnost poznat Karla Šípa i z jiné stránky. Tato autorizovaná biografie vás zavede do zákulisí života muže, který se stal nedílnou součástí naší televizní scény. Nečekejte suchý výčet kariérních úspěchů – tahle kniha je plná lidskost

Obrázek podcastu Vražda nepočestné panny

Vražda nepočestné panny

Král Václav II. ztrácí trpělivost se řáděním loupeživého rytíře Jindřicha a vysílá proti němu vojsko, které oblehne jeho hrad Frejštejn. Rozkaz zní jasně, zajmout a potrestat Jindřicha i jeho syna Viléma. Tomu se ale za pomoci jeho věrného přítele Jakuba podaří z hradu

Obrázek podcastu Bylinkové pohádky

Bylinkové pohádky

Pohádky ze světa, kde to voní bylinkami, kde žijí princové, víly, čarodějnice a králové, kde dobro vítězí nad zlem a být čestný se vyplácí. Setkáme se tu s pohádkou o šatech utkaných z kopřiv, které princovi pomohou najít princeznu s dobrým srdcem nebo třeba s příběhem,

Obrázek podcastu Šlápoty

Šlápoty

Milé, vtipné, někdy až něžně naivní vzpomínky nejen na dětství, rodiče, sestru Lidušku a bratra Karla, o mnoho let později slavného filmového historika a tvůrce legendárního Videostopu a Hledání ztraceného času. Je pár let po válce a pro kluka z Lipnice nad Sázavou začí

Obrázek podcastu Blaničtí rytíři

Blaničtí rytíři

Audiokniha Blaničtí rytíři obsahuje pověst od Aloise Jiráska. Mistr slova Zdeněk Maryška vás za bohaté zvukové skladby provede horou Blaník a osobně seznámí s Blanickými rytíři. Režie: František Jílek Hudba: Jan Titlbach Natočeno v roce 2020 ve studiu S Pro Alfa v Pra

Obrázek podcastu Dlouhá kakaová řasa

Dlouhá kakaová řasa

Srpen 1968 na malém moravském městě nahlížený očima malého chlapce - Jaroslava Formánka, který se v roce 2000 rozhodl k tomuto tématu, coby etablovaný Pařížan, vrátit. "A v té mléčné tmě uviděl jsem zázrak, skála se rozestoupila, spatřil jsem tajemství - dlouhé kakaové

Obrázek podcastu Ve znamení Kon-tiki

Ve znamení Kon-tiki

„Hranice? Sám jsem nikdy žádné neviděl. Ale slyšel jsem, že existují v myšlenkách některých lidí.“ THOR HEYERDAHL. 28. dubna 1947 vyplul z Peruánského Callaa balzový vor se šesti muži a papouškem. Jeho kapitánem byl tehdy třiatřicetiletý Thor Heyerdahl a jejich cílem b

Obrázek podcastu Ty to zvládneš, Lukáši!

Ty to zvládneš, Lukáši!

V Medovém lese bydlí čtyři zvířecí kamarádi s laskavým srdcem a hebounkou srstí. Kdykoli se některé z dětí z lesní školky dostane do potíží, hned mu přispěchají na pomoc. Tentokrát ale budou potřebovat pomoc i zvířátka… Chrochtík, Makovička a Daňka si užívají teplé pod

Obrázek podcastu Perchta z Rožmberka aneb Bílá paní

Perchta z Rožmberka aneb Bílá paní

Vzdělaná, krásná a statečná žena Dcera Oldřicha z Rožmberka Perchta žila v těžké době a v nešťastném manželství. I přesto se projevila jako silná žena. Lyrický román, který obsahuje neznámé detaily o této vzdělané šlechtičně. Narodila se do bohaté české katolické rodiny

Obrázek podcastu Navždy Provence

Navždy Provence

Druhá část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Nechte se okouzlit vtipným vyprávěním o zdánlivě všedních událostech francouzského venkova, z nichž se rodí umění žít. Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s au

Obrázek podcastu Let let

Let let

Let let, rozsáhlé, takřka tisícistránkové memoárové dílo Josefa Hiršala a Bohumily Grögerové, je důležitým svědectvím o české kultuře a společnosti v 50. a 60. letech 20. století. Vzpomínky a deníkové zápisky dvou výjimečných osobností uvádíme u příležitosti stého výroč

Obrázek podcastu Maigret v Picratt Baru

Maigret v Picratt Baru

Maigret pátrá v ulicích a barech na Montmartru Bar Picratt nepatří v Paříži zrovna k těm luxusním. Přesto sem hosty láká, co jinde nenabízejí – vzrušující erotické číslo tanečnice Arletty. Když jednoho deštivého rána podnapilá Arletta na policii oznámí, že se chystá zlo

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 79 - Judita Matyášová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 79 - Judita Matyášová 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - J. Matyášová (novinářka, spisovatelka)

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 26 - Eva Hanáková 07.06.2014

100 statečných - Host č. 26 - Eva Hanáková 07.06.2014

Hostem L. Výborné - E. Hanáková (šéfredaktorka tabletového týdeníku Dotyk)

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Nečekaná láska

Nečekaná láska

Když nechvalně proslulý londýnský hejsek Michael Stirling spatří Francesku Bridgertonovou, okamžitě se do ní zamiluje. Jenže Francesce v té době zbývá pouhých pár hodin do svatby s Michaelovým bratrancem. Jenže to bylo tehdy, a teď je z Michaela hrabě a Franceska je vol

Obrázek podcastu My proti vám

My proti vám

Bude to něčí vina! Po událostech, jež otřásly Medvědínem na sklonku zimy, tráví nejlepší kamarádky Maya a Ana léto na odlehlém ostrově a snaží se nechat všechno za sebou. Jenže řevnivost mezi jejich a sousedním městem přerůstá v zuřivý boj o peníze a moc, který vypukne

Obrázek podcastu Ucho

Ucho

Příběh o ochromujícím strachu a lámání charakterů. Rozhlasová verze divadelní hry Lenky Procházkové podle scénáře Jana Procházky ke slavnému trezorovému filmu Ucho.

Obrázek podcastu Katova vinice

Katova vinice

Kronika katů Mydlářů se uzavírá. Závěrečný díl trilogie Kronika katů Mydlářů. Jan Mydlář předává svou živnost synovi Ondřejovi a touží po jediné věci – uchránit svou vnučku před opovržením, které dopadá i na potomky katů. V posledním dílu katovské kroniky předává Jan My

Obrázek podcastu Formulista

Formulista

Vanessa už pracovala pro kdekoho. Mezi její klienty již dříve patřili zpěváci, herci i spisovatelé, ale pilot Formule 1 bude novinka. Stejně na tom nesejde, boháči jsou skoro všichni stejní. Namyšlení a zahledění sami do sebe. Bez ohledu na jejich povahu má Vanessa za ú