Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Dětské duše

Audiokniha Dětské duše

Délka:

9 hod 2 min

Čte:

Jitka Ježková

Vydavatel:

Tembr

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Dialog pro hlas muže a ženy

Dialog pro hlas muže a ženy

Dramatická báseň Petra Skarlanta z r. 1982 o přátelství a lásce mladého manžeského páru. Hudebně dramatická kompozice a literární příběh. Účinkují: Viktor Preiss a Jana Preissová.

Obrázek podcastu Zakázaný chtíč

Zakázaný chtíč

Plán zněl jednoduše: Zahodit staré zvyky a vést normální slušný život. Práce učitele se zdála skvělou volbou. Kdo by čekal, že se mi do cesty připlete ONA? Viktorie, bláznivá středoškolačka, která svým koketováním ničí vše, co jsem si vysnil. Mé staré já nešlo umlčet. N

Obrázek podcastu Ježková: Příběhy českých knížat a králů

Ježková: Příběhy českých knížat a králů

Čtou Jan Potměšil, Kryštof Rímský, Kristýna Boková a Jenovéfa Boková Děje dávných dob české historie vyprávěné jako sled napínavých dramatických situací O knížeti Boleslavovi II. a biskupu Vojtěchovi, o knížeti Oldřichovi a Boženě, o knížeti Břetislavovi a Jitce, o kr

Obrázek podcastu Z případů otce Browna

Z případů otce Browna

Otec Brown znovu v akci. Katolický kněz je na první pohled neobvyklý detektiv. Chesterton ho obdařil vtipem, laskavou ironií, dobrým srdcem a silným intelektem. Jako inspirační zdroj mu posloužil přítel, katolický kněz John O'Connor.Příběhy pátera Browna vyšly v pěti sb

Obrázek podcastu Otec hlava rodiny

Otec hlava rodiny

Výběr ze známé humoristické knihy o běžných rodinných problémech a situacích. O rodinných figurkách. Hlavní postavou je velmi svérázný tatínek pan Day a jemu zcela na úrovni sekundující maminka paní Dayová...Čte: Svatopluk Beneš.

Obrázek podcastu Amor a Psýché

Amor a Psýché

I když je princezna Psýché nejkrásnější a nejpůvabnější, stále nemá žádného ženicha. V rozhlasové pohádce Františka Pavlíčka na motivy řeckých bájí uslyšíte Ivana Trojana, Vilmu Cibulkovou, Simonu Stašovou, Josefa Kemra, Jiřího Adamíru a další známé herce.Princezna Psýc

Obrázek podcastu O poklad Ciboly

O poklad Ciboly

Brány se otevřely a lidstvo znovu zachvátila kolonizační horečka… Po událostech s mimozemskou protomolekulou a otevření prstencových bran mají lidé na dosah tisíc neobydlených světů. Do vesmírného pohraničí proudí osadníci hledající nový život – nebo prchající před tím

Obrázek podcastu Já ještě nechci jít spát

Já ještě nechci jít spát

Poslechněte si hned tři veselé, prosté, ale kouzelné příběhy! Je to s Lassem trápení! Je mu už pět let, ale každý večer zlobí maminku: Já ještě nechci jít spát! Já chci taky sourozence, říká Petr rodičům a těší se, že si s ním užije spoustu radovánek. Ale ouha! Do rodin

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Familiár

Familiár

V ošuntělém domě uprostřed Madridu si posluhovačka Luzia Cotadová pomáhá střípky magie, aby přečkala dny nekonečné dřiny. Když jsou její skrývané schopnosti odhaleny, je Luzia vržena do světa věštců, svatých mužů a podvodníků, kde každý hájí jen své vlastní zájmy. Jedin

Obrázek podcastu Štorch: Lovci mamutů - Kopčem v nebezpečí

Štorch: Lovci mamutů - Kopčem v nebezpečí

Dramatizace dnes už klasického Štorchova románu pro mládež Lovci mamutů zaujala už v loňském roce svou 1. částí Kopčem, strážce ohně. Druhý díl (zcela samostatný a dějově uzavřený) nabízí volně navazující pokračování, v němž sledujeme další strastiplná, avšak napínavá d

Obrázek podcastu Psychologie ovlivňování - 99 tipů pro zvýšení vaší přesvědčivosti

Psychologie ovlivňování - 99 tipů pro zvýšení vaší přesvědčivosti

Snažíte se ostatní přesvědčit? Chcete, aby vám vždy vyhověli? Bylo by fajn, kdyby vás děti více poslouchaly. Bylo by skvělé, kdyby vám kolegové či podřízení vyšli vstříc bez zbytečného nucení. Bylo by super, kdybyste dokázali zařídit, aby vám klienti říkali ve většině p

Obrázek podcastu Anička a Velikonoce

Anička a Velikonoce

Blíží se Velikonoce a Anička dostane báječný nápad -- pojede k babičce! Na vesnici chodila do druhé třídy a měla tam prima kamarádky a kamarády. Jak se asi mají? Prožijí společně zase nějaká dobrodružství? Anička se moc těší!

Obrázek podcastu Padrino Krejčíř - Gangster

Padrino Krejčíř - Gangster

Příznivci Jaroslava Kmenty se v této audioknize dozvědí o vyšetřování zločineckých aktivit Radovana Krejčíře. Tento titul vrátí posluchače na začátek kariéry Krejčíře do devadesátých let a na přelom tisíciletí. Posluchači se dozví, jak Krejčíř začínal, jaké podvody plán

Obrázek podcastu S elegancí ježka

S elegancí ježka

Tohle je možná život: beznaděj, ale také chvíle krásy, ve kterých čas neubíhá stejně. Jemně ironické vyprávění o hlubokých věcech se svůdnou lehkostí, prostý a dojemný příběh o setkávání a míjení, o slepotě a vidění, o pomíjivosti i věčnosti. Renée působí jako typická s

Obrázek podcastu Zaklínač III Krv elfov

Zaklínač III Krv elfov

Krv elfov je románovým pokračovaním poviedok o zaklínačovi a skutočným začiatkom fenomenálnej ságy o Geraltovi z Rivie. Geralt spolu s princeznou Ciri našli útočisko v tajomnom sídle zaklínačov. Učia ju tam narábať s mečom, no keď odhalia jej zvláštne schopnosti, zaklín

Obrázek podcastu Píseň ledu a ohně

Píseň ledu a ohně

Píseň ledu a ohně - audiokniha obsahuje kompletní epickou ságu George R. R. Martina, která se stala předlohou pro známý seriál HBO Hra o trůny! Autor George Raymond Richard Martin. Čte František Dočkal. Souborné vydání obsahuje všechny dosud vydané díly: Hra o trůny, St

Obrázek podcastu Národní umělkyně Otýlie Beníšková vypravuje pohádky

Národní umělkyně Otýlie Beníšková vypravuje pohádky

Dvě překrásné pohádky pro děti v nezapomenutelném přednesu herečky Otýlie Beníškové. Ta první, méně známá pohádka Marcipánek autorky Julie Malé-Brožové vypráví o dědečkovi a babičce, kteří vychovávají Marcipánka - jak již jeho jméno napovídá - velmi neobyčejného malého

Obrázek podcastu Terror

Terror

Dvě lodě britského královského námořnictva – Erebus a Terror – se roku 1845 vydaly hledat severozápadní cestu, jak ovšem víme z historie, Franklinova expedice skončila tragicky. Co se vlastně stalo? Svou verzi událostí líčí kapitán Francis Crozier, velící na lodi Terror

Obrázek podcastu Tak leť

Tak leť

Všetci si občas kladieme otázku, kam by sa uberal náš život, keby... Do pokojného súžitia dlhoročných manželov Samuela a Izabely vstúpi žena, ktorá kedysi Samuela milovala. Vzťah založený aj na kompromisoch, zraniteľnosti a sebaúcte, tak vystaví náročnej skúške. Izabela

Obrázek podcastu Zahrada bohů

Zahrada bohů

Rodina i jiná zvířena stále na Korfu. Poslední část volné trilogie o pobytu rodiny Durrellových na řeckém ostrově Korfu. Navazuje na knihy O mé rodině a jiné zvířeně a Ptáci, zvířata a moji příbuzní. Jak si oblažit duši? Jednou z cest jsou knížky Geralda Durrella, který

Obrázek podcastu Na ostřích čepelí I.

Na ostřích čepelí I.

Legenda české fantasy, bojovník Koniáš, dostává největší úkol svého života. Bohatí obchodníci a rejdaři po něm chtějí, aby vedl početnou karavanu osadníků na jih kontinentu. Jde ale o něco jiného. O bezskrupulózní boj o moc mezi Obchodní ligou a Cramberijském impériu.

Obrázek podcastu Trieste Centrale

Trieste Centrale

Winterberg opět na scéně – a tentokrát v roli manžela! Rázovitý stařec Wenzel Winterberg, který se narodil v Liberci a je stejně starý jako tamní krematorium i Československá republika, právě sedí v berlínské hospůdce nad pivem se svým společníkem Janem Krausem a vyprá

Obrázek podcastu Hrášková princezna a skřítek se šišatou hlavou

Hrášková princezna a skřítek se šišatou hlavou

Láska v pohádkách prochází vždy velkými zkouškami. Stejně tak je tomu v příběhu prince Eduarda. Zamiloval se do Božidary, která je krásná, chytrá, hodná, skromná, ale není z urozeného rodu. Mezi princeznami není moc velký výběr: skoro u každé hrozí, že by princ mohl při

Obrázek podcastu Ztracený svět

Ztracený svět

1. díl série Příběhy profesora Challengera. Buď přišel na něco úžasného – nebo to je lhář, jakého svět neviděl. Nezkrácená verze slavné sci-fi od autora postavy Sherlocka Holmese přináší popis napínavé cesty do Jižní Ameriky, kde přežívají prehistorická stvoření. Třiadv