Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Dcera sériového vraha

Audiokniha Dcera sériového vraha

Délka:

10 hod 30 min

Čte:

Dana Černá

Vydavatel:

Zoner Press

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Kniha džunglí - Jsme jedné krve ty i já

Kniha džunglí - Jsme jedné krve ty i já

První díl dramatizace Kiplingova románu Kniha džunglí, režie Jiří Horčička. Mauglí je chlapec, kterého unesl z jeho rodné vesnice lidožravý tygr a zachránila ho vlčí smečka. Mauglí se po čase, kdy žije ze zvířaty, naučí jejich řeči a stane se tak obyvatelem zvířecího sv

Obrázek podcastu Velká denní hudba

Velká denní hudba

Rozhlasová hra podle povídky Adolfa Branalda. Drama českého vězně a amatérského muzikanta, který se v koncentračním táboře stal obětí zvráceného experimentu - mučení hudbou. Dramatizace Hana Šotová. Režie Karel Weinlich.Účinkují František Němec, Dana Syslová, Jaroslav K

Obrázek podcastu Krajiny vnitřní a vnější

Krajiny vnitřní a vnější

Ztrácíme vnější krajinu. Znamená to, že se něco děje i s krajinou vnitřní… Ne nadarmo se říká, že o nitru člověka nejvíc vypovídá pohled z okna jeho pokoje. A v tomto směru nejsou naše vyhlídky zrovna lichotivé – letitý nezájem o krajinu domova mnohde vyústil ve zjevnou

Obrázek podcastu Hrdinové severu

Hrdinové severu

Historie dobývání Severního ledového oceánu. Na motivy knihy Příběhy objevitelů a dobyvatelů napsal Jiří Hromádko.Jak vzniklo jméno Antarktida a jak probíhala plavba k ní? Jak se objevovalo spojení mezi Evropou a bohatou Asií. Po kom nese jméno Beringovo moře? Kdy byla

Obrázek podcastu Kandidát z Oráčova

Kandidát z Oráčova

Detailní popis produktu Představte si, že se konají prezidentské volby. Představte si, že jeden z favoritů klání je právě odsouzen do vězení. Představte si, že volby vyhraje. A představte si, že přímo za mřížemi skládá slib a stává se novou hlavou státu. Bláznivá předst

Obrázek podcastu Sobota: Holé a trapné dýchání

Sobota: Holé a trapné dýchání

Slavný herec a komik vypráví momentky z mozaiky svého života Populární herec a komik, proslulý svým absurdním humorem, je známý i jako autor zábavných textů. Píše celý život kratší literární útvary, které vyšly knižně a nyní je pod stejným názvem autor načetl (v tomto

Obrázek podcastu Uspořádání světa

Uspořádání světa

Uspořádání světa - audiokniha obsahuje analytický pohled na stav politického a společenského uspořádání dnešního světa. Vlivný politolog, historik a bývalý ministr zahraničí Spojených států předkládá ve své nejnovější práci z roku 2014 mnohostranný, historickými a polit

Obrázek podcastu Do oblak – Velká kniha pro malé i velké piloty

Do oblak – Velká kniha pro malé i velké piloty

Chceš pilotovat stíhačku? Nebo tě jen baví pozorovat letadla, fascinují tě kokpity, pilotova výstroj, letecká akrobacie nebo kluzáky? V téhle barvité knížce tě s tím vším seznámí opravdový český bojový pilot a první český astronaut! Ukáže ti, jak to vypadá ve výcvikovém

Obrázek podcastu Obrana Mozarta

Obrana Mozarta

Pro všechny z nás, kteří si neumí představit život bez hudby. Vstupujete do světa hudby? Položte si otázky, na které si buď hned, nebo časem budete muset odpovědět. „Dílo se mi po přečtení jeví jako velmi potřebné a niterné krédo někoho, kdo celý život hudbou žil, kompo

Obrázek podcastu Zaječí příběhy

Zaječí příběhy

Ostřílený zaječí taťka Chlupáč se rozhodně nenudí ani se svým nejlepším (trochu prchlivým) kamarádem Huňáčem, ani se zlobivým Filípkem, ani s Povídálkem nebo dalšími zajíci z lesa. Oba kamarádi zažijí nepovedený výlet do hor, postaví se přivandrovalému Likvidátorovi, al

Obrázek podcastu Čertovský brnkání

Čertovský brnkání

Toničce není dost dobrý její milý, chudý tkadlec František, zato se nechá bohatstvím obloudit od pekelníka, maskovaného za bohatého pána...Pohádka Anny Juráskové napsaná v duchu a stylem krásného podkrkonošského nářečí.Osoby a obsazení: vypravěč (Zdeněk Řehoř), Toničk

Obrázek podcastu Putování za švestkovou vůní - Pitrýsek

Putování za švestkovou vůní - Pitrýsek

Knížka plná poezie, vtipu a dobrodružství vypráví o dlouhém putování trpaslíka Pitrýska, který se vydal do světa hledat spřízněnou duši. Spřátelil se s taxikářem Srdcem, stal se hercem v divadle pro děti, zamiloval se do princezny Pipiny, kraloval v africké říši Bambuti

Obrázek podcastu Velký Gatsby

Velký Gatsby

Slavný román Hemingwayova souputníka v mistrném překladu Lubomíra Dorůžky. Jazz, láska, peníze a neutuchající naděje. Do New Yorku přijíždí Nick Carraway, mladý muž s představou, že mu všeobecný politický a hospodářský boom dá vydělat prostřednictvím obchodování s cenný

Obrázek podcastu Cesty, krajiny, lidé

Cesty, krajiny, lidé

Vzpomínky na události a setkání, které formovaly autorův vztah k životním hodnotám i české krajině. Čte Pavel Soukup.Cesty vinoucí se krajinou Podbrdska, Příbramska a okolím řeky Berounky. Poválečný skauting, vandry a přátelství, na která se nezapomíná...

Obrázek podcastu Anička a Velikonoce

Anička a Velikonoce

Blíží se Velikonoce a Anička dostane báječný nápad -- pojede k babičce! Na vesnici chodila do druhé třídy a měla tam prima kamarádky a kamarády. Jak se asi mají? Prožijí společně zase nějaká dobrodružství? Anička se moc těší!

Obrázek podcastu Charlie Chaplin: Můj životopis

Charlie Chaplin: Můj životopis

Ve své autobiografii vzpomíná Charlie Chaplin, jeden z nejslavnějších a nejpopulárnějších filmových tvůrců a současně herců němého filmu, na svou životní i uměleckou dráhu od nejútlejšího chudého mládí, přes dobu úspěšnou a bohatou, na časy strávené v rodné Anglii, v Am

Obrázek podcastu Kouzelná lucerna

Kouzelná lucerna

Příběhy pro děti k posílení důvěry, tvořivosti a vnitřního klidu. Audio verze oblíbené pohádkové knihy. Čte Ilona Csáková. V této knize najdete dvacet pohádek určených dětem ve věku 4 až 8 let. Hlasité předčítání těchto textů vtáhne děti do báječných dobrodružství a n

Obrázek podcastu Proces

Proces

Kafkův román Proces se nemusí každému zamlouvat – má totiž pověst zachmuřené, obtížně proniknutelné knihy, která je pro spěchajícího člověka opředena pláštěm z otazníků. Paradoxně ale i v onom spěchu je přítomno dost otázek, jež nabydou naléhavosti při zpětném pohledu p

Obrázek podcastu Robin Hood

Robin Hood

Dramatizace jednoho z nejslavnějších dobrodružných románů všech dob! David Matásek, Jan Kanyza, Tereza Bebarová, Miroslav Táborský, Pavel Rímský a řada dalších známých českých herců v adaptaci knihy Howarda Pyla. Malým i velkým posluchačům je určena nová nahrávka dobrod

Obrázek podcastu The Call of the Wild

The Call of the Wild

Audiokniha The Call of the Wild namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. Buck, a happy, quiet dog living in sunny California, is kidnapped and sent north to begin a new hard life as a sled dog during the Klondike Gold Rush. Read a

Obrázek podcastu Historky z Tinderu

Historky z Tinderu

Příběhy o lásce, sexu a dalších katastrofách Nejlepší rande vedou k oltáři, ta nejbláznivější ke skvělým historkám. Populární stand‑up komička Lucie Macháčková líčí s humorem a nadsázkou milostné trapasy a karamboly. Zábavná audiokniha plná optimismu vám zlepší den a za

Obrázek podcastu Miss Dior

Miss Dior

Šťastná hvězda Christiana Diora. Příběh výjimečného života Catherine Dior (1917–2008), jež byla múzou svého bratra Christiana i statečnou členkou francouzského odboje. Catherine Dior (1917–2008) byla múzou svého bratra Christiana i statečnou členkou francouzského odboje

Obrázek podcastu Z pamětí hmyzovědce

Z pamětí hmyzovědce

Jean Henri Fabre (1823-1915), fyzik, chemik, botanik, ale především entomolog, byl z valné části autodidaktem, v 19 letech pouze získal certifikát k učitelskému povolání. Význam jeho prací o životě hmyzu a pavouků nicméně nespočívá jenom v jejich biografické formě a lid

Obrázek podcastu Exotem na této zemi

Exotem na této zemi

Audiokniha známého salesiánského kněze a pedagoga, „pastýře undergroundu“, je putováním po stopách Božího milosrdenství na této zemi. Krátké příběhy jsou vyprávěny samotným autorem a doprovázeny jeho vlastní hudbou. Setkávají se v nich dva světy: svět Heryánovy kněžské