Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Dášeňka čili život štěněte

Audiokniha Dášeňka čili život štěněte

Délka:

1 hod 3 min

Čte:

Pavel Socha

Vydavatel:

Socha

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Život víry 2020/11

Život víry 2020/11

Život víry 2020/11 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Lucie Endlicherová, Lenka Malinová, Pavel Kohl, Štěpán Matuška. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Hranice autority Jakou autoritu má mít

Obrázek podcastu Maigretova gangsterská partie

Maigretova gangsterská partie

Cože? Mafie chce mít v Maigretově revíru dobré bydlo? Zamítá se! Plískanice nuzného poválečného roku popudily Maigreta k zádumčivosti a na náladě mu nepřidává ani případ ukradené mrtvoly z rue Fléchier v IX. pařížském obvodu. Zásoby komisařovy trpělivosti odčerpal jedna

Obrázek podcastu Projekt manželka

Projekt manželka

{'cs': 'Profesor genetiky Don Tillman by se rád usadil a měl rodinu jako ostatní, jenže ženy ochotné o tom uvažovat vzápětí vždy něčím odrazuje. Pochopit důvod ale není v jeho moci. Šestnáctistránkový formulář plný dotazů na tělo, s jehož pomocí chce tento vysoce inteli

Obrázek podcastu Bez těla

Bez těla

Když se jednoho květnového dopoledne notorický zlodějíček Krajka při docela obyčejné vloupačce rozhodne otevřít i dveře koupelny, netuší, jaká hrůzná podívaná na něj uvnitř čeká. O několik týdnů později po brutálním útoku sám umírá a detektivům zanechá jen několik zmate

Obrázek podcastu Cesta mrtvých

Cesta mrtvých

Vydejte se do dálek ruské tajgy a prožijte skutečný příběh lovce ze sibiřského národa Mansů… Saša žije daleko od civilizace na horním toku řeky Pelym, která pramení v podhůří Uralu. Ještě před dvaceti lety zde stávaly osady několika mansijských rodin, jež však jedna po

Obrázek podcastu Rychlík z Norimberka

Rychlík z Norimberka

Rozhlasová hra Rychlík z Norimberka byla natočena v roce 1975, na svou premiéru si ovšem počkala až do roku 1990. Dobrosrdečný taxikář v ní vypráví příběh svého zahraničního "rita", staré dámy, která přijela ze Západního Německa navštívit pražské příbuzné, ale jak se uk

Obrázek podcastu Vedli jsme si dobře, hochu

Vedli jsme si dobře, hochu

Mám v telefonu fotografii, na které jsem jako dítě se svým otcem na pláži. Často tomu chlapci říkám: „Vedli jsme si dobře, hochu.“ Občas se zamýšlím nad tím, jak se kluk z Walesu, syn pekaře, dostal až sem. Celý můj život je jedno velké tajemství. Tato kniha vypráví můj

Obrázek podcastu Šťastný princ (četba)

Šťastný princ (četba)

Slavný poetický, pohádkový příběh Oscara Wildea: Šťastný princ, čtou a vyprávějí: Karel Höger a Vladimír Šmeral.

Obrázek podcastu Nelituju ničeho

Nelituju ničeho

LŽEME. ZRAŇUJEME. MILUJEME. Morgan Grantová si nepřeje nic jiného, než aby její šestnáctiletá dcera Clara neopakovala tytéž chyby, kterých se v mládí dopustila ona sama. Vdala se příliš mladá a otěhotněla velmi brzy. Své sny musela odložit na neurčito a pro Claru si př

Obrázek podcastu Herecký portrét Karla Högra

Herecký portrét Karla Högra

Karel Höger (17. 6. 1909 – 4. 5. 1977) . Z velmi obsažného komentáře Vladimíra Gabriela k původnímu supraphonskému albu DV 15197 z roku 1963 jsme vybrali:.................Je-li v základech hereckého umění onen známý paradox mezi tvůrcem a vytvářenou postavou, k vrcholům

Obrázek podcastu Pavučina lží

Pavučina lží

Hlavní hrdinka Rachel Sextonová, dcera volebního soupeře amerického prezidenta, odlétá do Arktidy, kde NASA objevila ve starém meteoritu pravděpodobný důkaz mimozemského života. Za polární kruh je povolán i biolog Michael Tolland, který má pomoci ověřit autenticitu obje

Obrázek podcastu Gorila a já

Gorila a já

Jonna žije v dětském domově jménem Vratič. Ředitelka ji ale nemá příliš v lásce a tak ji jednoho dne ochotně předá k adopci děsivé Gorile, která do domova přijela v otlučeném Volvu. Gorila žije na skládce a živí se prodejem šrotu. Jonna se nejprve Gorily bojí (myslí si

Obrázek podcastu Popol všetkých zarovná

Popol všetkých zarovná

Mesto, príbeh a všetky osoby v tejto knihe sú vymyslené a akákoľvek podobnosť so skutočnými udalosťami je čisto náhodná, ale to, čo stvárajú sa môže niekomu zdať akési povedomé... A možno nie. Neobyčajný detektívny román od najpredávanejšieho slovenského spisovateľa! Na

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Pekelná hospoda

Pekelná hospoda

O staré zájezdní hospodě v Zárybničí kolují divné řeči. Prý bývala místem, odkud se hříšní lidé dostávali přímo do pekla. Jenže nový hospodský Mikuláš o takovou pověst nestojí, nikoho do neštěstí přivádět nechce. To bude mít raději lokál prázdný. Touží po lásce, ale na

Obrázek podcastu PAX VII.: Dech smrti

PAX VII.: Dech smrti

Nebojte se čarodějnic. Hlavně ne těch, které máte v sobě. Ačkoliv se blíží Štědrý den, atmosféra v Mariefredu není vánoční ani trochu – z města se stalo nebezpečné místo. Šíří se zvěsti o zabijáckých psech a strašidlech, ale hlavně stále víc a víc obyvatel trápí nemoc

Obrázek podcastu HOT

HOT

Ať už se zabýváte čímkoliv, pravděpodobně existují technologie a nástroje, které to zvládnou za vás. Nebo aspoň část práce. Rychleji, snadněji, levněji. A jejich zavedení do firemní komunikace, procesů, zpracování dat či inovací produktů je právě tím milníkem, který odd

Obrázek podcastu Snehulienka a 7 trpaslíkov

Snehulienka a 7 trpaslíkov

V ďalekej krajine žila raz jedna kráľovná, ktorá si želala mať dievčatko biele ako sneh, s ústami červenými ako krv a vlasmi čiernymi ako eben. Prianie sa kráľovnej splnilo a onedlho porodila dcérku - Snehulienku. Šťastie však rýchlo vystriedalo veľké nešťastie- kráľovn

Obrázek podcastu Poslední kmotr

Poslední kmotr

Krvavý byznys smí mít jediného vůdce. Přebytečné čeká svaté přijímání bez hostie, bez vína a bez slitování. Mafiánský don Domenico Clericuzio byl v přesladkých letech šedesátých natolik prozíravý, že dal včas vystřílet elitu konkurenčního klanu z Bronxu. Současně rozhod

Obrázek podcastu Hvězdný prach

Hvězdný prach

Tristran dá své lásce impulzivní slib, který ho vyšle na cestu za nejnapínavějším dobrodružstvím jeho života, aby nakonec získal víc, než očekával. V Anglii vládne královna Viktorie a na vysokém žulovém výběžku uprostřed lesů, celou noc jízdy od Londýna, stojí už šest s

Obrázek podcastu Nesnesitelná lehkost bytí

Nesnesitelná lehkost bytí

Co zbylo z umírajících lidí v Kambodži? Jedna velká fotografie americké herečky, která drží v náručí žluté dítě. Co zbylo z Tomáše? Nápis: Chtěl království Boží na zemi. Co zbylo z Beethovena? Zamračený muž s nepravděpodobnou hřívou, který pronáší temným hlasem: „Es mus

Obrázek podcastu Figurky aneb Idylické úryvky ze zápisek advokátního koncipienta

Figurky aneb Idylické úryvky ze zápisek advokátního koncipienta

Málokterému klasikovi české literatury se přihodilo, aby byl trvale zabydlen v čítankách a učebnicích několika generací, a přesto ho to nepřipravilo o čtenářskou oblibu. Jan Neruda mezi takové výjimky patří. Nemůžeme to tvrdit o celém jeho rozsáhlém díle, ale v případě

Obrázek podcastu Život víry 2019/5

Život víry 2019/5

Život víry 2019/5 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čte Kateřina Hodecová. Z obsahu čísla: * téma: Vztah s Neviditelným - Jako křesťané víme, že bychom měli trávit čas při modlitbě a čtení Bible. Ale co když nás to nebaví? Jak číst

Obrázek podcastu Sestry Blueovy

Sestry Blueovy

Každá se v životě potýká s vlastními problémy. Spojuje je však jedna ztráta. I když jsou sestry, na základě jejich vzezření a chování by to sotvakoho napadlo. Avery si po boji se závislostí srovnala priority a se svou manželkou si užívá úspěšnou právnickou kariéru v Lo

Obrázek podcastu Kyselé bonbony

Kyselé bonbony

Phil Pendleton a Adam jsou na první pohled otec a syn, kteří se nijak neliší od ostatních. Chodí spolu na procházky do parku, navštěvují výstavy, muzea a zoologické zahrady. Někdo by mohl říct, že otec je až příliš volný ve výchově, když dítě ztratí na veřejnosti nervy