Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Daisy Jones & The Six

Audiokniha Daisy Jones & The Six

Délka:

9 hod 57 min

Čte:

Jan Holík

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Schweyk

Schweyk

Schweyk aneb Neskutečně skutečný příběh o tom, jak to doopravdy bylo. Odvážná rozhlasová hra pro šest herců seznámí posluchače šokujícím způsobem s neskutečně skutečným příběhem Josefa Švejka, paní Müllerové, nadporučíka Lukáše, hostinského Palivce a dalších na základě

Obrázek podcastu Krajina nočních jezdců

Krajina nočních jezdců

Audiokniha Krajina nočních jezdců obsahuje čtvrtý díl oblíbené historické série od autora Františka Niedla. Nastal rok 1422 a boj v Čechách nabírá na intenzitě. Katolíci bojují proti husitům a kališníci proti svým bratrům, každý mění strany i vyznání podle toho, jak se

Obrázek podcastu Život víry 2019/7–8

Život víry 2019/7–8

Život víry 2019/7–8 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Lucie Endlicherová, Kateřina Hodecová. Z obsahu čísla: * rozhovor: Židé čtou Bibli jako my Jiráska Mladí manželé Dana a Martin Koutečtí žili téměř dva roky v I

Obrázek podcastu Hřebec a Kráska

Hřebec a Kráska

Populární žurnalista a spisovatel Josef Klíma přichází s novými kriminálními příběhy atraktivní vyšetřovatelky Kláry Radové. V centru dění je oddělení vražd v čele s jeho šéfem Sloupem a další dva případy, pojmenované Hřebec a Kráska. Je možné, že kontroverzního bohatéh

Obrázek podcastu Dobrodružství Super mouchy Flyna - Nadir a plechová strašidla

Dobrodružství Super mouchy Flyna - Nadir a plechová strašidla

Pohádkové příběhy Super mouchy Flyna jsou určeny všem dětem, které vlastní odvaha inspiruje k velkým skutkům.

Obrázek podcastu Zaparkuj a jeď - lokálky v kraji Jihočeském

Zaparkuj a jeď - lokálky v kraji Jihočeském

Vydejte se s námi vlakem. Při stejnoměrném klapání kol se pěkně poslouchá a je-li průvodcem člověk, který znal snad každé nádraží, každý pražec, každou odbočku - můžeme odkrýt krásné kouty naší země, které by nám jinak třeba zůstaly utajeny. Tím zasvěceným je ing. Jan Z

Obrázek podcastu Dračí cejch

Dračí cejch

Osmý díl fantasy série Sedmý smysl. Existuje škola, kde si draci vychovávají lidi pro své služby a potřeby. Je neuvěřitelné, kolik lidí touží drakům, kteří lidmi opovrhují, sloužit. Do tohoto místa – Pasteku – pošlou Hanku ochránci s posláním chránit Lídu Laridonovou...

Obrázek podcastu Strážcové Varadínu

Strážcové Varadínu

{'cs': 'Dobrodružství kapitána Báthoryho, kniha první. Představte si Hru o trůny, přenesenou do osmansko-habsburských válek 17. století. \nNapínavý mix historického románu a fantasy, ve kterém jedna bitva střídá druhou, a přitom se toho člověk dozví víc, než v hodinách

Obrázek podcastu 5 resetů

5 resetů

Naučte se lépe zvládat stres a vyhněte se vyhoření. Každý z nás se v životě musí vyrovnávat se stresem, což je do jisté míry v pořádku. Pokud je stres na zdravé úrovni, pomáhá nám zvládat složité životní situace a posiluje odolnost. Problém nastane, když se vymyká kontr

Obrázek podcastu Soukromá vzpoura. Rozhovor s Karlem Hvížďalou

Soukromá vzpoura. Rozhovor s Karlem Hvížďalou

Knižní rozhovor Karla Hvížďaly s Pavlem Landovským vznikl před téměř čtyřiceti lety, kdy byli oba jeho autoři ještě v exilu. Karel Hvížďala v doslovu vzpomíná, jak Pavel Landovský přijel do Bonnu a okamžitě okupoval celý náš domek. Všem vařil, nikoho nepustil do kuchyně

Obrázek podcastu Síla rozumu v bláznivé době

Síla rozumu v bláznivé době

Vlastní názor nebolí. Mysleme kriticky. Jak se zorientovat v současném veřejném prostoru? Jak nepodlehnout zjednodušujícím pravdám? Musíme používat vlastní úsudek. Slovenský bestseller nyní v češtině. „Držíme se zuby nehty vlastních iluzí, které mají zkrášlit náš svět.

Obrázek podcastu Hrabal: Ostře sledované vlaky

Hrabal: Ostře sledované vlaky

Bohumil Hrabal patří k vrcholným zjevům české literatury druhé poloviny 20. století, jeho dílo je překládáno do všech světových jazyků. Pro edici audiokniha se jeví tedy jako autor nejvhodnější. Kniha Ostře sledované vlaky vyšla poprvé v roce 1965 a v následujícím roce

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu 12 pravidel pro život

12 pravidel pro život

Audiokniha renomovaného psychologa Jordana B. Petersona destiluje poznání o lidském charakteru a osudu do dvanácti pravidel, vyrůstajících z těch nejtradičnějších hodnot: zodpovědnosti za vlastní život i svět kolem sebe, víry v lidské společenství a vztah k nadosobním h

Obrázek podcastu České snění

České snění

O čem všem český národ snil v uplynulých sto padesáti letech? Šestnáct esejů ze souboru České snění stojí na počátku rozsáhlejšího „českého cyklu“, v němž autor odkrývá historické kořeny naší současnosti. Úvahy pojednávají o kolektivních snech českého národa v 19. a 20

Obrázek podcastu Sestry

Sestry

V květnu 1993 se začínající policista Martin Servaz účastní vyšetřování dvojnásobné vraždy. V lesích jsou nalezena těla dvou sester oděných v šatech k prvnímu svatému přijímání. Místo činu nápadně připomíná scénu z knihy Erika Langa, známého autora thrillerů, kterého se

Obrázek podcastu Rakev

Rakev

Sklonek jednadvacátého století. Úkolem Nathaniela Reeda je těžit diamanty v drtivých hlubinách planety Uran. Jedinou jeho společností je tajemná Miranda, která se s ním spojuje z jiného těžebního modulu. Jednoho dne se však odmlčí. A zděšený Nathaniel se dozvídá, že nej

Obrázek podcastu Růže a prsten

Růže a prsten

Růže a prsten, čili příhody prince Vavřína a prince Bulky. Dramatizovaná četba na pokračování ze slavného fantaskního příběhu z tzv. vánočních knížek klasika anglické literatury.

Obrázek podcastu Umina verze

Umina verze

Emil Hakl (* 1958) Narodil se v Praze, vystudoval obor tvorba textu na konzervatoři. Od roku 1981 pracoval jako aranžér, knihovník, skladník, strojník čerpací stanice a zvukař. V současné době se živí jako novinář. Publikoval v Iniciálách, ve Tvaru, v Literárních noviná

Obrázek podcastu Muži, kteří mě zkazili

Muži, kteří mě zkazili

Pro všechny tragédy, aby viděli, že v tom taky nejsou sami. Pro všechny pěkné a inteligentní holky, aby viděly, že nejen ony to mají v životě těžké. Pro všechny, kteří chápou ironii a sarkasmus. Pro všechny, kteří nechápou ironii a sarkasmus, aby je už konečně pochopili

Obrázek podcastu Život podle Karla

Život podle Karla

Série pěti dramatických apokryfů, které vycházejí z epizod popsaných v panovníkově vlastním životopisu Vita Caroli. Sledují osudy prince Karla od mladických zážitků v Itálii až k vyjednávání o jeho volbě římským králem.Pavel Molek sice respektuje historická fakta, ale m

Obrázek podcastu Pomíkovy Pohádky pro Aničku 3

Pomíkovy Pohádky pro Aničku 3

Milé maminky, také už vám z toho věčného vysvětlování proč by se „tohle mělo dělat“ a naopak „tohle nemělo dělat“ točí hlava? Tak si v klidu sedněte, a nechte to pro jednou na Pomíkovy. Užijte si klidnou hodinku, poslouchejte a bavte se. Pomík bude neopakovatelným způso

Obrázek podcastu Frekvencia smrti

Frekvencia smrti

Muž, ktorý počuje zločin. Forenzný vyšetrovateľ Hegel je späť! „Pomôžte mi, prosím! Moja dcéra zmizla. Všade je krv...!" V pozadí počuť, ako volajúcej padá mobil, rozbíja sa sklo, ozve sa bolestný výkrik a zvuky zápasu, no telefonát zdesenej ženy na tiesňovú linku Berlí

Obrázek podcastu Viděla jsem vraždu

Viděla jsem vraždu

„To není hloupost!“ bránila se Joyce. „Viděla jsem vraždu! Viděla!“ Ariadne Oliverová se na halloweenské party náctiletých ocitla vcelku náhodou, nicméně mnozí vědí, že je slavnou autorkou detektivek. Jedna z pozvaných dívek – snad aby si získala pozornost – se proto př

Obrázek podcastu Generál Pavel v rozhovorech s Jolanou Voldánovou

Generál Pavel v rozhovorech s Jolanou Voldánovou

Syrový a upřímný rozhovor Jolany Voldánové s generálem Petrem Pavlem. Zkušená moderátorka se nevyhýbá žádným tématům – dětství, společenské názory, členství v KSČ, zkušenosti z NATO či důvody, proč se generál Petr Pavel rozhodl kandidovat na prezidentský post. „…. může