Audiokniha Čuk i Gek

Klekner
Můj přítel Klekner byl už od dětských let podivínský chlapec, a proto ho jeho vrstevníci nepřijali mezi sebe. To byl asi ten pravý důvod, proč jsem k němu přilnul já. Získal jsem si jeho důvěru a prožil s ním nezapomenutelné chvilky. Dospěli jsme spolu ke zvláštnímu poz…

Ako si získavať priateľov a pôsobiť na ľudí
Viete ako urobiť dobrý dojem, efektívne komunikovať a získať si priazeň ľudí? Nadčasový bestseller Dalea Carnegieho je nabitý spoľahlivými radami a na vrchol úspechu vyniesol už tisíce ľudí. Uplatnením jeho princípov dosiahnete aj vy svoj maximálny potenciál v osobnom …

Tajomný závoj
"Niektoré z temných stránok nového demokratického režimu - drogy a prostitúcia - na seba nedali dlho čakať, prejavili sa krátko po revolúcii. Chlapci z oddelenia vrážd sa s nimi stretávali bežne aj predtým, no v menej drastickej podobe. Dnes nemali šťastie, vrah sa čini…

Na mušce
Bestseller, podle kterého Netflix chystá film s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem v hlavních rolích, vychází česky! Court Gentry je bývalý agent CIA a má pověst nejlepšího nájemného vraha na světě. Přezdívá se mu Šedý muž a kolují o něm legendy. Je to samotář bez rodin…

Kauzy & aféry.cz
Sachergate, Lizner a kuponová privatizace v režii Harvardských fondů, ale také kauza LTO čili lehkých topných olejů, která ukazuje temnou a krvavou tvář „divokých devadesátek“. Trable dvanácti policejních prezidentů, kteří čelili četným aférám, jako byly Rumová aféra či…

Anna O.
Průměrný člověk prospí třiatřicet let. Čeho všeho jsme během spánku schopni? A neseme za to odpovědnost? Anna Ogilvyová byla mladá nadějná novinářka z dobře situované rodiny, dokud ji jednoho dne nenašli zakrvácenou a s nožem v ruce poblíž dvou těl jejích ubodaných přát…

Biomanžel
Biomanžel je volným pokračováním Vieweghova bestselleru Biomanželka (2010), kterého se prodalo více než sto tisíc výtisků a dočkal se úspěšného divadelního zpracování. Známému spisovateli Mojmírovi praskne v cíli pražského maratonu aorta a někdejší sebevědomý světák se …

Trofej
Miloň Čepelka netradičně, nikoliv jako člen Divadla Járy Cimrmana, ale jako autor jedné ze starších rozhlasových her se sociálně společenským tématem o jednom citlivém manželském problému.Osoby a obsazení: Kohoutek, hajný (Josef Somr), Jarmila, jeho žena (Daniela Kolářo…

O dívce s tisícem copánků
O krásnou Házor-gejsu usiluje mnoho mužů, ale nakonec o svém osudu rozhodne ona sama, když pozvedne meč proti zlu.Napsali Zuzana a Jaroslav Novákovi. Hrají Radovan Lukavský, Miroslava Špánková-Hozová, Viktor Vrabec, Jiří Samek, Václav Neužil a další.Režie: Karel Weinli…

Výběr pořadů školského rozhlasu pro 1.-5. ročník ZDŠ II.
Původní komplet 0 59 9883-94 "Výběr pořadů školského rozhlasu pro 1.-5.ročník ZDŠ" vydal Supraphon v roce 1970 - nyní tento titul vydáváme poprvé digitálně ve dvou dílech.

Prokletí rodu Janoviců
Jiří Adam z Dobronína netuší, jak temnou minulost musí tentokrát odkrýt. Mladý Jiří Adam z Dobronína odjíždí do západních Čech na rutinní kontrolu městského hospodaření. Vezme s sebou i svou ženu Johanku, protože netuší, co ho v pošumavském kraji lapků a opovědníků ček…

Ulička hanby
Vážený písař královské komory, Jiří Adam z Dobronína, se v mládí znal s ženou, která se později vypracovala na majitelku jednoho z nejproslulejších nevěstinců na Starém Městě pražském. Kdysi mu pomohla a nyní potřebuje pomoc sama. Přímo v jejím domě kdosi zavraždil zámo…

Buďme blaženi
Františku - kamaráde drahej. Kolikrát jsem ti už řekl, že neumím recitovat a že je mi to dokonce velmi protivné. Ale taky jsem ti mnohokrát řekl, jak mám rád tvoje básničky, tvoje verše a že si je častokrát čtu potichu, jen tak pro sebe. A teď jsem se drze pokusil ty kr…

101 esejů, které změní vaše myšlení
Brianna Wiest si v posledních letech vydobyla reputaci autorky jímavých filozofických textů. V této nově uspořádané sbírce se dočtete, proč by se vaše jednání nemělo řídit vášní, nýbrž účelem, proč se nebránit negativnímu myšlení, jak nacházet smysl v rutinních záležito…

Tři mušketýři (1960)
Jeden za všechny, všichni za jednoho!Toto heslo hrdinů klasického historického románu Alexandra Dumase zlidovělo. Svůj podíl na tom má jistě i skutečnost, že dobrodružství tří královských mušketýrů a jejich mladého přítele d´Artagnana se dočkala několika filmových podob…

Marťan
Je nejslavnějším mužem na Zemi. Má to však háček: není na Zemi… Před šesti dny se Mark Watney jako jeden z prvních lidí prošel po Marsu. Teď je přesvědčený, že bude prvním člověkem, který tam zemře. Málem zahynul v prašné bouři a zbytek jeho posádky odletěl v domnění, ž…

Lotta z Rošťácké uličky
Malá Lotta bydlí s rodiči a dvěma sourozenci v hezkém žlutém domě v uličce, která se správně jmenuje Pošťácká. Možná že kdysi v téhle ulici pošťáci žili, prohlásil jednou Lottin tatínek, ale protože tu teď již dlouho řádí jenom rošťáci, překřtil ji na Rošťáckou. A oprav…

Kdo tě sleduje?
Každý říjen se ospalá vesnice St Abel’s Chapel stane centrem náboženského festivalu, který přitahuje stovky lidí. Ačkoli událost provází mnoho podivností, místní mlčí – příjmy z oslav potřebují. Jenže záhadná Anna Brownová, která se právě přistěhovala, odmítá dělat, že …

Obrana Mozarta
Pro všechny z nás, kteří si neumí představit život bez hudby. Vstupujete do světa hudby? Položte si otázky, na které si buď hned, nebo časem budete muset odpovědět. „Dílo se mi po přečtení jeví jako velmi potřebné a niterné krédo někoho, kdo celý život hudbou žil, kompo…

Pohádky X.
Některé snímky z alba Pohádky X. 1118 2780 vydaného Supraphonem jsme již digitalizovali a v jiných kombinacích poslali za svými posluchači, ale kompletní album v původně podobě tak, jak vyšlo v roce 1980, posíláme do digitálního obchodu poprvé, na přání našich zákazníků…

Španielska gramatika pre začiatočníkov A1
Ďakujeme za záujem o audio kurz Španielska gramatika A1. V tomto kurze pre začiatočníkov a mierne pokročilých sa naučíte základy taliančiny, vrátane výslovnosti, členov, najčastejšie používaných slovies, spojky s předložkami ako aj základné konverzačné frázy a obraty…

Záhadný pan Quin
Povídky pro milovníky dobrých konců. Agatha Christie ve svých povídkách uvádí novou postavu – záhadného pan Harleye Quina, který se objevuje tam, kde je třeba vyřešit roky neobjasněný zločin, jenž komplikuje život ostatním lidem. V povídkové sbírce Záhadný pan Quin se j…

Vražda v Mezopotámii
Na archeologickém nalezišti se čas od času vykope i pěkně uleželá averze… Slečně Amy Leatheranové se naskytla příležitost prodloužit si pobyt na Blízkém východě tím, že se přidá k Američanům provádějícím archeologický průzkum ve zříceninách asyrského města. Anglická oše…

Obléhání Macindawu
Podaří se Willovi najít v rozvráceném severním lénu bojovníky, kteří mu pomohou zpátky dobýt hrad ovládaný sirem Kerenem a jeho tlupou zločinců a osvobodit Alyss ze zajetí? Navíc se za hranicemi shromažďují klany divokých Skotiů a chystají vpád do araluenského královstv…

O dracích a sedmi
Trápí vás kašel, rýma nebo bolest hlavy? Žaludeční vředy, slabé srdce či diabetes? Bojíte se rakoviny? Každé známe nemoci vás zbaví RUDÝ ZÁZRAK™.* Schizofrenie je minulostí. Únava nepřijde ani po dvou dnech bez spánku. Alergie vám budou cizí. Stačí tři tabletky denně. R…