Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Čtyři ženy a jeden pohřeb

Audiokniha Čtyři ženy a jeden pohřeb

Délka:

11 hod 47 min

Čte:

Martina Hudečková

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu 44 lekcí

44 lekcí

Jaké by to bylo, kdybyste každou noc klidně spali s vědomím, že pro ochranu a růst svých peněz děláte to nejlepší, co můžete? Co kdyby vám k dosažení tohoto pocitu stačily jen 4 minuty denně? Během pouhých 4 minut denně přehodnotíte myšlení o penězích od základů, vybudu

Obrázek podcastu Černý korzár

Černý korzár

Padouch musí za své činy zaplatit! Příběh italského šlechtice, který mstí smrt svých bratrů. Odehrává se pozadí bojů námořních lupičů a korzárů proti španělským koloniím v 17. století. Ze tmy vystoupil muž v hedvábném kabátci. „Černý korzár,“ zašeptali piráti. „Vy jst

Obrázek podcastu Noční agent

Noční agent

Telefon, který neměl nikdy zazvonit. Šokující spiknutí, jež nesmí vyjít najevo. Dá se vůbec utéct před temnými stíny rodinné minulosti, zvlášť když se ocitnete uprostřed nejvražednější politické hry na světě? Otec Petera Sutherlanda byl kdysi nekompromisně označen za pr

Obrázek podcastu H2O a zkázonosný prstenec

H2O a zkázonosný prstenec

Už je jim i časoprostor malý. Takže v něm neváhají přikročit k velkolepé opravě. Co pohledáváme s partou H2O z Města nad Hltavou zrovna na Kletenské pláni o 1. máji 1958? Přidali se snad Hubert, Hugo a Ofélie k manifestujícím za světlé zítřky v době temné jako povidla u

Obrázek podcastu Podvolení

Podvolení

Francie, rok 2022. V prezidentských volbách vítězí kandidát strany zvané Muslimské bratrství, které ostatní strany podpoří, aby se prezidentkou nestala šéfka extrémně pravicové Národní fronty. Muslimská vláda za svou prioritu považuje pouze školství a vzdělávání, protož

Obrázek podcastu Jak si správně přát

Jak si správně přát

Utvářet si svůj život tak, aby člověk dostal ve správnou chvíli to, co právě potřebuje – partnera, auto, bydlení – kdo by to nechtěl! Pierre Franckh nám na základě 7 praktických pravidel ukazuje, že se tato přání mohou stát skutečností a že každý může získat schopnost d

Obrázek podcastu Před bouří

Před bouří

Audiokniha Před bouří Zuzany Hartmanové je prvním dílem úspěšné české fantasy trilogie Krysy apokalypsy. Hlas románu propůjčil Ondřej Brett. Bohové byli svrženi před osmdesáti lety. A jejich pád zanechal Ler pustý, zjizvený a z větší části neobyvatelný. Magií kontaminov

Obrázek podcastu Obrana Mozarta

Obrana Mozarta

Pro všechny z nás, kteří si neumí představit život bez hudby. Vstupujete do světa hudby? Položte si otázky, na které si buď hned, nebo časem budete muset odpovědět. „Dílo se mi po přečtení jeví jako velmi potřebné a niterné krédo někoho, kdo celý život hudbou žil, kompo

Obrázek podcastu Modlitba argentinských nocí

Modlitba argentinských nocí

Toulky argentinským pralesem, osamělé bivaky v horách, setkání s pumou, výuka studentů či přednáška pro mládež. Katolický kněz a biolog Marek Orko Vácha vychází ve svých úvahách z konkrétních, někdy nebezpečných zážitků, aby je přetavil v text týkající se životně důleži

Obrázek podcastu Standa a dům hrůzy

Standa a dům hrůzy

Chtěl jsem napsat nějaký příběh pro děti, které se rády trochu bojí. A protože jsem ho psal taky loni o prázdninách a kolem bylo těch dětí plno, tak jsem jim každý den četl nově napsanou příhodu. Kluci i holky říkali svorně, že jim skutečně trošku běžel mráz po zádech.

Obrázek podcastu Inferium

Inferium

Existuje peklo? Co se v něm s hříšníky vlastně děje a za jak velká či malá provinění se tam dostanete? A odkud se v Inferiu bere ten dobytek, který rodí země a ze kterého démoni podle chuti odkrajují kusy masa, a to znovu dorůstá, dobytek, který jen bučí a bez odpočinku

Obrázek podcastu Zločiny za hranicemi království

Zločiny za hranicemi království

Speciální edice na přání posluchačů. Bez hudebních předělů a podkresů. Soubor sestavil Vlastimil Vondruška. Nitranská brána smrti Při vojenské výpravě do Horních Uher se vojskům krále Přemysla II. Otakara podaří obsadit slovenskou Nitru. Správy města se ujímá prokuráto

Obrázek podcastu Pohádky 4

Pohádky 4

Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost! Další díl naší miniserie Pohádky určené pouze pro digitální obchody je tady.

Obrázek podcastu Zmizení Sáry Lindertové

Zmizení Sáry Lindertové

Jednoho podzimního večera vešla bezproblémová studentka Sára Lindertová do metra a víckrát ji nikdo neviděl. Hlavní vyšetřovatel Richard Ehler spojuje Sářino zmizení se starým případem, který mu ani po letech nedá spát. Po dívce pátrá i její sestra Klaudie a Sářin příte

Obrázek podcastu Věk nevinnosti

Věk nevinnosti

Příběh Newlanda Archera, Ellen Olenské a May Wellandové se odehrává v kulisách Páté Avenue, v salonech newyorské aristokracie, kde vládnou přísná a zdánlivě neměnná pravidla.Liberální dvacáté století však už klepe na dveře a Newland Archer je vnímavý mladý muž. Zatímco

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Martin Šonka: Můj let do nebes

Martin Šonka: Můj let do nebes

Inspirativní příběh akrobatického pilota Martina Šonky, jenž se v roce 2018 stal mistrem světa respektované letecké série Air Race. Jeho cesta k absolutní světové špičce ale zároveň ukazuje, jak se vyplácí snít, protože i zdánlivě nereálné touhy mohou být – pokud tvrdě

Obrázek podcastu Maigret má strach

Maigret má strach

Tři vraždy v jediném týdnu jsou na protivné maloměsto příliš. Ještě že tudy projíždí Maigret… Cestou z kongresu v Bordeaux to Maigret vzal oklikou přes Fontenay-le–Comte, jen aby se mohl vidět s přítelem z mládí. Avšak dvakrát do téže vody nevstoupíš, zvlášť v ubrečeném

Obrázek podcastu Zpěv Susannah

Zpěv Susannah

Série Temná věž popisuje cestu hlavního (anti)hrdiny Rolanda Deschaina z Gileadu, posledního „pistolníka“, při hledání Temné věže. V tomto díle musí Roland a jeho ka-tet zachránit těhotnou Susannah, v jejímž těle sídlí démonická matka Mia, která chce přivést na svět své

Obrázek podcastu Babička Is Not Dead

Babička Is Not Dead

Babička Is Not Dead volně navazuje na předchozí knihu Babička, také tento příběh vypráví o pocitech stárnoucí ženy ve světě, který se zbláznil. Podle autorčiny alter ego Xénie si život na stará kolena žádá více punku. Xénie doporučuje žít po svém. V protisměru. Protože

Obrázek podcastu Než stromům dojde dech

Než stromům dojde dech

Audiokniha Než stromům dojde dech je vyznáním lásky stromům a současně výzvou, abychom konečně začali chránit přírodu a pečovat o její nekonečnou mnohotvárnost, i když se nám doposud nepodařilo zcela pochopit její provázanost. A také cestou k pochopení, že to děláme ve

Obrázek podcastu Les

Les

{'cs': 'První český slasherový román. V zónách smrti mizí lidé beze stopy\nNejvýraznější autor české hororové scény Jan Hlubek přichází se slasherovým románem, v němž se mísí krev, křik a bolest. V zónách smrti mizí lidé beze stopy…\nUž ho viděla, ten obličej... Vyhlíže

Obrázek podcastu Dvanáct a půl

Dvanáct a půl

Gary Vaynerchuk, známý také jako Gary Vee, je uznávaný podnikatel, investor a mediální magnát s více než 10 miliony sledujících na sociálních sítích. Proslul svou schopností předvídat trendy v digitálním marketingu a sociálních médiích, díky čemuž se stal vyhledávaným ř

Obrázek podcastu Veselí

Veselí

Když dojdete až na konec slepé ulice, máte dvě možnosti, přešlapovat na místě, anebo se vrátit. Třiatřicetiletá Eliška se rozhodla pro návrat. Zpátky na jižní Moravu. Do svého dětského pokoje. K rodičům. K sobě samé. Ke své podstatě. Protože doma jsou odpovědi. Režie Al

Obrázek podcastu Můj mladší bratr

Můj mladší bratr

Marek žije typickým životem studenta v osmdesátkovém Československu. Chodí na přednášky, mejdany a povinná vojenská cvičení a vytrvale usiluje o krásnou a nedostupnou Annu. Jenže ta má jiné starosti. Aktivně se zapojila do šíření petice Augustina Navrátila za nábožensko