Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Čtvrtek: Rumzais und Zipfelchen erleben neue Abenteuer

Audiokniha Čtvrtek: Rumzais und Zipfelchen erleben neue Abenteuer

Délka:

46 min

Čte:

Valtr Taub

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Hranice bolesti

Hranice bolesti

Na dně lomu je nalezeno tělo třináctileté Terezky. Brutální vražda šokuje celé město, vyšetřování kapitánky Martiny Vránové a podporučíka Filipa Bauera je však bezvýsledné. Po třiceti letech se případ znovu otevírá a spolu s ním i staré rány. Vrah po sobě nenechal jen m

Obrázek podcastu Čeho před smrtí nejvíce litujeme

Čeho před smrtí nejvíce litujeme

Audiokniha čerpá z osobní zkušenosti autorky, která několik let působila v paliativní péči. Setkání s lidmi, jimž perspektiva blízké smrti naléhavě otevřela palčivá osobní témata a možná trochu pozapomenuté hodnoty, proměnila i její vlastní život. Rozhovory s umírajícím

Obrázek podcastu Stín

Stín

Varšavská republika se snaží udržet neutralitu, balancuje mezi dvěma silami – Němci a Rusy –, ale mladý stát má čím dál více potíží. V enklávách se objevují přímí vyslanci Šeptajících, a slovo moci, které Polákům dalo vítězství, je už známo všem stranám konfliktu. Samar

Obrázek podcastu Mortdecai: Záhadný případ s knírem

Mortdecai: Záhadný případ s knírem

Světem protřelý aristokrat, excentrik a obchodník s uměním Charlie Mortdecai, zaujatý momentálně kultivací nové ozdoby svého horního rtu, je povolán do Oxfordu, aby v roli neoficiálního vyšetřovatele přišel na kloub tragické nehodě tamní profesorky provázené řadou podez

Obrázek podcastu Krvavý Bronx

Krvavý Bronx

16 povídek na motivy „černé kroniky“ brněnského Cejlu, zvaného Bronx. Myšlenka udělat knihu příběhů vytvořených na základě novinových článků z druhé poloviny devatenáctého století není moje. Svěřil mi ji v pivním baru Na Stojáka historik Michal Konečný. Já mám akorát v

Obrázek podcastu Řecký poklad - Mistři slova

Řecký poklad - Mistři slova

Životopisný román, který líčí osudy Heinricha Schliemanna – objevitele Troje. Příběh malého chlapce, kterému učaroval příběh Ilias a Odyssea. Svůj dětský sen, podívat se do Troje, si uchoval až do dospělosti a podřídil tomu i celý svůj život. Vypracuje se až na sanfranc

Obrázek podcastu Arabština pro začátečníky

Arabština pro začátečníky

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Arabština pro začátečníky. Kurz je určen pro začátečníky až mírně pokročilé a zaměřuje se na zvládnutí základů jazyka – abecedy, čtení, výslovnosti a zejména na komunikační obraty a fráze, které můžete použít při komunikaci s arabsky

Obrázek podcastu 99: Hokejové příběhy

99: Hokejové příběhy

Jsou hokejisté a jsou legendy. Wayne Gretzky je mnohem víc! Vydejte se na průzkum nejsilnějších momentů historie NHL s nejlepším hráčem všech dob. Vstupte s ním do šatny i na led a poznejte, jaké to je být spolutvůrcem hokejové historie. Gretzky nikdy nemluvil ani nepsa

Obrázek podcastu Kočičina

Kočičina

Svoji původní rozhlasovou pohádku nazvala Květa Kuršová "Kočičina". Je z roku 1982 a je to opravdu jedna velká kočičina aneb bláznivě humorný příběh o kočičím světě, kterému vládne pan král, alias Miloš Kopecký, s paní královnou Jiřinou Jiráskovou. Oba chtějí provdat sv

Obrázek podcastu Vyšehradské mýty

Vyšehradské mýty

Mohutný duchovní proud, který sílil na sklonku druhého tisíciletí s sebou přinesl zrod nebývalých kulturních projektů. Jedním z nich byl i Rudolf II. a Praha, k němuž se svobodně přihlásilo také vydavatelství AudioStory. Připravilo ojedinělý zvukový projekt – Praha v po

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Nevracej se pro mě

Nevracej se pro mě

Co když jediný člověk, na kterého se může spolehnout, je právě ten, koho by měla nenávidět? Nell Gallowsová je poslední přeživší tajné elitní jednotky Riøt, která před dvěma lety čelila devastujícímu útoku. Teď je dosazena do jiné speciální jednotky. Malum je tým, kter

Obrázek podcastu Italština pro středně pokročilé B2

Italština pro středně pokročilé B2

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Italština – slovní zásoba B2. Kurz je určen pro pokročilé uživatele, a s jeho pomocí si nejen rozšíříte pokročilou lovní zásobu, ale také zopakujete složitější gramatické jevy Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se ne

Obrázek podcastu Chirurg

Chirurg

Chirurg v příhraniční nemocnici MUDr. Hynek Grábl se ocitl v mrtvém bodě a balancuje se svou neutěšenou profesní i osobní situací. Jeho kariéru špičkového odborníka na pražské klinice uťal opilecký karambol – a následky teď nese nejen on, ale i jeho věčně nespokojená že

Obrázek podcastu Z krve a popela

Z krve a popela

Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí. Na ramenou jí teď leží budoucnost celého království, sama však neví, zda o to vůbec stojí. A když do jejího života vstoupí zlatooký strážce Hawke, který má zajisti

Obrázek podcastu Odpadlík

Odpadlík

Luigi byl čaroděj - učeň. Navíc zamilovaný právě do tohoto křižníku, admirálské lodě třetí hvězdné flotily. A do toho pořád ty šramoty. Zasáhli čarodějové… napadlo ho.

Obrázek podcastu Život na nitích

Život na nitích

Ojedinělá rozsáhlá autobiografie prolínající se s deníkem probíhající těžké nemoci Heleny Štáchové – ředitelky a hlavní protagonistky Divadla Spejbla a Hurvínka. Kniha zachycuje začátky její divadelní, rozhlasové i dabingové kariéry, příchod do Divadla S+H, ale seznámí

Obrázek podcastu Muž v hnědém obleku

Muž v hnědém obleku

Anne Beddingfeldová, mladá a inteligentní žena se smyslem pro dobrodružství, se po náhlém skonu otce ocitne v tíživé situaci a přemýšlí, jak naložit se životem. Osud však rozhodne za ni, když se v londýnském metru stane svědkyní podivného úmrtí neznámého muže a nalezne

Obrázek podcastu Moje Las Vegas

Moje Las Vegas

Las Vegas není pouze městem hazardu a neonů. Je to místo, které žije svým vlastním specifickým životem, má za sebou bohatou historii, která je spojena s mnoha významnými osobnostmi nejen z oblasti hazardu či showbyznysu, ale také zločinu. „Tato kniha vezme nezasvěceného

Obrázek podcastu Ač zemřeli - ještě mluví 2.

Ač zemřeli - ještě mluví 2.

Původní LP album 1018 2681 Ač zemřeli - ještě mluví II. vydal Supraphon v roce 1979 - nyní album vychází poprvé digitálně. Titul je složen z vyprávění a z dokumentů o osobnostech našeho kulturního života jako např. Eduard Bass, Josef Čapek, Helena Malířová, Gabriela Pre

Obrázek podcastu Dobré matky

Dobré matky

Achillova pata italských mafiánů? Jejich ženy! Málokoho překvapí fakt, že nejmocnější zločinecká organizace na světě má svůj původ v Itálii. Není to však sicilská Cosa nostra, ba ani neapolská Camorra, nýbrž ’ndrangheta, v jejímž čele stojí potomci pastevců a pěstitelů

Obrázek podcastu Wager

Wager

>> „Výjimečné dílo... námořní dobrodružství, horor i soudní drama v jednom.“ — časopis Rolling Stone

Obrázek podcastu Naučte se investovat

Naučte se investovat

Audiokniha na motivy knihy Naučte se investovat - druhé rozšířené vydání od Daniela Gladiše. Chcete být finančně nezávislí? Naučte se investovat. Průvodcem vám bude tato audiokniha. Autor vás povede tak, že se naučíte rozlišovat mezi investicemi a spekulacemi, správně

Obrázek podcastu Opravdová láska

Opravdová láska

Co je to opravdová láska? Při svém pátrání po odpovědi na tuto otázku posbíral autor mnoho příhod, které mu vyprávěli nebo sepsali přátelé a věrní čtenáři. Jejich příběhy vykreslují lásku v nejrozličnějších podobách. Může to být hluboký cit, který přestojí veškeré nástr

Obrázek podcastu Každý něco pro vlast

Každý něco pro vlast

Kdo se nejvíc zasloužil o rozkvět domovské obce - mlynář, vinopalník, sládek, nebo učitel? Jen ten se stane novým přednostou v městečku a dostane za ženu krásnou dceru pana správce. Zatímco na stole už leží nerozpečetěný knížecí dekret se jmenováním, probíhají překotné